بابا ایرانسل در بهبهان(خوزستان) چهارشنبه وصل شد تا لان هم وصل بود ولی نمیدونم چرا 1 ساعت پیش نوشت محدودیت سرویس و اپراتور ایرانسل هم در صفحه غیب شد نمیشه باهاش تماس گرفت یا اس ام اس ارسال کرد جالبه که آنتن هم میده به نظر شما چرا اینطور شده؟
بابا ایرانسل در بهبهان(خوزستان) چهارشنبه وصل شد تا لان هم وصل بود ولی نمیدونم چرا 1 ساعت پیش نوشت محدودیت سرویس و اپراتور ایرانسل هم در صفحه غیب شد نمیشه باهاش تماس گرفت یا اس ام اس ارسال کرد جالبه که آنتن هم میده به نظر شما چرا اینطور شده؟
مثل تابستان طرح هاي طلاييو آبيو قرمزبراي پاييز هم برقرار هستو همون شرايط رو داره و بهش نمي پردازيمطرح 3 دقيقه ايهم دوباره مثل اين مدت براي همه فعال ميشهبدون هيچ پرداختي و شرايط هم در سايتش هستالبته به قرعه كشي هاشم كاري نداريمحالا شرايط جديد:
فهرست طلايي:
براي مشتركين دايمي فعال ميشه براي هر شخصي كه وارد
ليست كنند از تخفيف 10% مكالمه بهره ميبرند
كه تا 5 نفر از مشتركين ايرانسل را مي توانند اضافه كنند
GPRS
كليه مشتركين مي توانند در مدت زمان چشنواره پاييزي
در روز هاي پنج شنبه و جمعه از GPRS بدون محدوديت
استفاده كنند
بابا دم ایرانسل گرم باز ترکونده .کلب جایزه و امتیاز .بازم طرح های ابی طایی قرمز
بچه ها حتما دانلود کنید بازم کلی عشق حال.برای پاییز
در طول مدت چشنواره قيمت سيم كارت هاي
ايرانسل به اين قرار است:
قيمت سيم كارت دايمي ايرانسل 75هزار تومان
قيمت سيم كارت اعتباري ايرانسل 15هزار تومان
همراه 5 هزار تومان شارژ اوليه
سلام ايول ايرانسل با طرح پاييزيش
دوستت داريم ايرانسل
نقل قول:
به به آواتور و امضا همه ايرانسل
خوب ببينم اين نوشته ها را از كجا آوردي تو سايت كه هنوز چيزي گفته نشدهنقل قول:
وااااااااااااییییییییی.
این ایرانسل چیکار داره میکنه با خودش؟
سیم کارت دائمی 75 هزار تومن !!!!!!!! اعتباری 15 هزارتومن !!!!!!!!!!!
از همش باحال تر اینترنت آخر هفتس که مجانیه.
دمت گرم ایرانسل. به خدا نامردم اگه یه لحظه ترکت کنم.
همراه اولیا برن تو کف پرادو و بی ام و و میتسوبیشی !!!!!!!! آخه جایزشم با کلاسه .
:40: ایول شاهین جان ، همیشه خوش خبر باشی ، بترکونه :40:نقل قول:
ایـــــــــــــــــــــــ ـــول ایـــــــــــــــــــــــ ـرانســـــــــل بـــــا طـــرح هـــای پـــــــــــــــایِیـــــ ـــــــزیـــش :8::8::8::8::8:
جدا ايول !!
آقا وحید دیگه لازم نیس سیمتو خاموش کنی !
حالا حالاها مهمونی !!!!!!!
امروز 27 ام شهریوره و هنوز طرح قرمز فعاله !
درصورتی که من همون روز اول طرح رو فعال کردم و بعدشم تمدید نکردم !
یعنی خواستم تمدید کنم اما نشد !!!
شما هم هم هنوز توی طرح قبلیتون موندین ؟! :))
سلام
اينطوري كه بوش مياد بازم اس ام اس بازي مي كنيم ما ... درسته ؟ :20:
سلام . من می خواستم بدونم که آیا هزینه این سیم کارتی که فقط مخصوص sms وmmsهست در خصوص قیمتها با نرخ تعرفه سیم کارت اعتباری یکیه یا فرق داره ؟؟یکی هستش؟
mms چند در می یات ؟ آیا میشه به سیم کارت معمولی mms سند نمود ؟؟
sms که میشه 10 تومننقل قول:
gprs کیلویی!! 5 تومن (پنجشنبه جمعه ها صلواتی هستش البته)
mms هنوز مشخص نیستش
من بعید می دونم دیگه طرحا قطع بشن و احتمالا وصل بشه به طرحای پاییزی ! ایــــول !نقل قول:
آره من هنوز تو کفم فکر نمی کردم ایرانسل همچین کاری کنه برای پاییــز ! می خوامد ایرانسل هیچ وقت خاموشت نمی کنم :31::46:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من یه اصلاح کنم که GPRSکیلویی 5 ریال که اشتباها دوست عزیزم 5 تومن گفتند.نقل قول:
------
آقا یه چیزی ! امروز یه دکل بلند قسمت جنوب غربی دروازه شیراز(میدان آزادی) اصفهان نصب کردند !!! و هنوز هم آنتن نداره !!! 100 % مال همراه اول نیست چون همراه اول دقیقا روبروشه !!! من احتمال 90% میدم مربوط به ایرانسل باشه !خیلی دکل خفنیه !!! البته یه ذره نما را زشت کرده اما اگه مال ایرانسل باشه نوش جونش !!! امیدوارم مال ایرانسل باشه !:20::46:
ای ول ایرانسل ترکوندی ایرانسل.
دوست داریم ایرانسل:40:
ای البالو!!!ای شفتالو!ا!!ای هلو!!!!ای زرد الوو!!!
چه میکنه ایرانسل!!!!!!!
:40:ایرانسل:40:
من تازه ناراحت بودم که باید با طرح های تشویقی خداحافظی کنم!!!
ای ایرانسل نفس:1::15:
ايرانسل متشكريم
يه طومار خدمات داده
همراه اول برو بمير
طرحم قطع نميشه و به پاييز وصل ميشه
چون ماله من الان اس ام اساش رايگانه
خیلی خوبه ... :26:
تنها بدی این طرح ها اینکه که چون خدماتش مجانیه ترافیک شبکه میره بالا و بعضی وقتها یه کم آدم رو اذیت می کنه :grrr:... خیلی ها که میگن SMS نمیر سه یا دیر میرسه یا باید چند بار به یه جا زنگ بزنیم تا بگیره بیشترش عواقب همین طرح هاست ....
اما به هر حال می ارزه .... :thumbsup:
:question:کاش ایرانسل می گفت که ظرفیت تبادل SMS هاش چقدره و الان در روز چه مقدار SMS رد و بدل میشه .. اونوقت میشد فهمید که ظرفیت مناسب برای این همه SMS و بقیه خدمات فراهم شده یا نه ... :exclamati
اگر هم ظرفیت فراهم باشه هر چیز مجانی ظرفیت رو می ترکونه :32:... من خودم تو این 3 ماه حدود 12 هزار تا SMS زدم که اگه طرح نبود 500 تا هم نمی زدم :tongue:.... پس ظرفیت به اشتهای ما جواب نمی ده و کم میاره :22:... البته این شکلک فقط بخاطر ظرفیت بود
اما GPRS رایگان آخر هفته احتمالا خیلی پر ترافیک خواهد بود چون همه خفش می کنن:rambo: ....آیا از اون GPRS چیزی هم می مونه که ما استفاده کنیم ؟؟؟...:blush:
آره منم رو Gprs آخر هفته شک کردم که چقدر می تونه نقش اینترنت داشته باشه !!!
دوستان این سیمکارت ده تومنی ها رو از کجا باس بگیریم؟
gyjyu kjgoijuh hfiuthg kkdufhyguh
یکی دو روز دیگه میادنقل قول:
ميگم اين سيم كارتاي ده تومني كه تبليغ ميكنه چه جورياست
بازم سلام بچه ها مطمئنيد كه سيم كارت اعتباري 15000 تومنه نرم بگم مسخرم كنن اگه تو شيراز جاي بلدين بگين برم بگيرم حياتي
اینجا توضیح داده:نقل قول:
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=150
همین الان سرعت GPRS ایرانسل چقدره؟
از اول مهر 15 هزار تومن میشهنقل قول:
این عکس رو الان یه سایت باز کردم گرفتمش، بعضی موقع ها بیشترم میشه :27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دقت کنید
در مورد مجانی بودن استفاده از جی پی آر اس اخر هفته....
فقط برای سیمکارتهای پیام رسان هستش نه
سیم کارتهای معمولی!!!!
نه عزيز او فايل Pdf رو كامل بخون !!
آقا شاهين ميتوني بگي gprs شهر هاديشهر كي راه ميفته؟؟؟
سرويس GPRS سيم كارت ايرانسل دو روز در هفته رايگان شد مدیر عامل ايرانسل گفت: سرويس GPRS( خدمات اينترنتي) از اول مهر ماه سالجاري در روزهاي پنجشنبه و جمعه از ساعت نيمه شب 4 شنبه تا نيمه شب جمعه رايگان خواهد بود.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه اعم از دائمي، اعتباري و دارندگان سيم كارت پيام رسان ميتوانند از هفته آينده تا سي ام آذر ماه امسال از سرويس GPRSايرانسل طي اين دو روز بصورت رايگان بهره گيرند.
وي گفت: هدف از ارايه اين خدمات توسط اپراتور دوم آشنايي بيشتر مشتركان با سرويس GPRSاست.
گزارش فارس حاكي است، اپراتور دوم اكنون حدود 3 ميليون مشترك دائمي و اعتباري در بيش از 220 شهر كشور دارد.
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/011649.html
توجه: در تمام مدت جشنواره، استفاده از سرویس GPRS پنجشنبه ها و جمعه ها برای سیم کارتهای پیام رسان رایگان استنقل قول:
نه عزیزم برای همه سیم کارتهاست
سلام محمد جان گوشيت چيه كه اين سرعت رو مينويسه ؟نقل قول:
ايا edage داره گوشيت؟
همراه اول کجایی که باید بزاری بری حالا هی برو رو کوه و دکل نفتی خانه سالمندان.
بچه ها همراه اول چون هیچی تو چنتش نیست فقط بلده بگه هیچکس تنها نیست.همین بس.طوری گیر افتاده نه
راه پس داره نه راه پیش.
نقل قول:منبع:نقل قول:
عليرضا قلمبر دزفولي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه اعم از دائمي، اعتباري و دارندگان سيم كارت پيام رسان ميتوانند از هفته آينده تا سي ام آذر ماه امسال از سرويس GPRSايرانسل طي اين دو روز بصورت رايگان بهره گيرند.
وي گفت: هدف از ارايه اين خدمات توسط اپراتور دوم آشنايي بيشتر مشتركان با سرويس GPRSاست.
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/011649.html
ضمنا ظاهرا قرار امروز طرح های تابستونی دائمی ها تموم شه ولی من تا الان هر چی اس زدم هیچی کم نکرده.
ظاهرا که فعلا تمومی نداره.البته مکالمه رو امتحان نکردم.
شما تو اون فایل پی دی اف قسمت پایین رو هم بخون. همون قسمتی که توش طرح های طلایی و قرمز وآبی رو گفته نوشته برای همه ی سیم کارت ها.نقل قول: