من دو باره اومدم ماشین جدید به غیر از این ها چیزی نذاشتید
من دو باره اومدم ماشین جدید به غیر از این ها چیزی نذاشتید
می تونید به اینجا برید از هر شرکت خارجی که بخایید ماشین هست(دسته بندی شده)
آقای dr.stiv خوب شد اومدی.کد:http://www.gta.cz/sanandreas/index.php?clanek=62
سلام عماد جان من همون سپند سیستم قبلی کارت خیلی عالی شده دمت گرمنقل قول:
یه خبر بد هم برای همه دارم من این چند مدت که نبودم داشتم 206 چهار در پراید HB چهار در درست می کردم که کامپیوتر ویروسی شد و کل هاردم پاک شد . ولی نگران نباشید که دارم دوباره شروع می کنم
از تو عماد جان یه خواهشی داشتم لطف کن تنظیمات Handeling و تنظیمات مربوط به بزرگی چرخ های پراید رو برام بزار با تشکر ABDOLLAHI SOFT (SEPAND SYSTEM) GhABL
یک نفر تنظیمات مربوط به کوچک شدن چرخ های پراید را بزاره
با تشکر Abdollahi Soft(Sepand system) GHABLe
این قسمت رو تو ادامه خط فایل Vehicles.IDE اضافه کن.نقل قول:
دقت کن که اولش رو من نزدم چون ممکنه متفاوت باشه. از قسمت NULL تا آخر خط مربوط به پراید رو جایگزین کن.
کد:null, poorfamily, 10, 6, 2ff0, 0.73, 0.73
آقا مجید از شما متشکرم
این هم کار جدید من برای طرفداران پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش
کد:http://www.iranupload.net/file.php?file=91d4b2718bd2e288e7c66721198cd99c
fنقل قول:
بیا تنظیمات Handeling
1500.0 4000.0 2.0 0.0 0.0 -0.1 85 0.7 0.9 0.5 5 200.0 28.0 5.0 R P 11.0 0.45 0 30.0 1.2 0.12 0.0 0.28 -0.24 0.5 0.4 0.25 0.50 35000 2800 10200000 1 1 0
این line قبل از 0.73, 0.73 عددی مثل 1- نداره ؟نقل قول:
من امتحان کردم فرقی نکرد.
آقا مجید من پراید HB رو 4 در کردم اما وقتی داخل بازی میرم و اون ماشین رو میارم هیچ چیزی نشان داده نمیشه یعنی
اینطوری میشه چرا؟
:31::31::31:با زدمولر:31:؟درست اكسپورت كردي؟ منظور اينكه حجم فايل اكسپورت شده صفر نباشه؟نقل قول:
اصلا شما كه ايقدر پاي نت هستين چرا يكم نميايين تو
فعاليت كنين؟:31: بياين پشيمون نميشين
الان باز ميگن تبليغ كرده و مگه پسر خاله فلاني هستي و .....
اولا درست اکسپورت کردم و اونقدر تجربه دارم که بدانم چه به چیه؟نقل قول:
دوما توی اون سایت هم رفتم اما از نظر من و خیلی های دیگه این از اون خیلی بهتره
شما با MULTIPLE EXPORT رو می زنی؟یه عکس از تو زمدلر بذارنقل قول:
اه اینجارو همه پیشرفت کردن ولی من که دیگه نمیام توی این کارا چون دارم هک سایت رو به صورت حرفه ای یاد میگیرم راستی این سایت محمد رضا چقدر طول میکشه تا بالا بیاد.
والا منم هنوز نفهمیدم یه بار خواستم یه کامیون رو ویرایش کنم همینطوری شد .نقل قول:
گاهی اوقات قاط میزنه . درضمن کار جدیدم : پژو پرشیا با گرافیک بالا امیدوارم بتونم درست تبدیلش کنم .نقل قول:
اه اینجارو همه پیشرفت کردن ولی من که دیگه نمیام توی این کارا چون دارم هک سایت رو به صورت حرفه ای یاد میگیرم راستی این سایت محمد رضا چقدر طول میکشه تا بالا بیاد.
کاری اصلی از Dr.BrainM
ویرایش : محمدرضا ام.اس ( ام.اس مخفف اول اسم و نام خانوادگیمه نه چیز دیگه :31:)
ابزار : فوتوشاپ . مکس . زد مدلر 2.8
تصویر کاملتر :
عالیه .امید وارم بتونی تبدیلش کنی.ایولا:46:
آقا عماد من اومدم دیدم جوابمو دادی دستت درد نکنه ولی سایتتون خیلی خلوته.
قضیه gta.dat چیه؟
آقای محمد رضا دستت درد نکنه اون پرشیا که vnv دزدیده بود پلاکش پایین بود.ولی این خیلی بهتره.پلاکش هم چسبیده به صندوقه.
از همتون ممنونم درستش کردم ولی به جای اینکه عقب ماشین بشینن می رن جلو
پراید من تکمیل شد اما تنها مشکلش اینکه توی بازی به جای اینکه عقب بشینن میان جلو میشینن
اینم عکسش
کد:http://www.iranupload.net/photo/img/e296b85095cff8963992c13cfb121b60/4d.jpg
ميدوني چرا؟ فكر كنم چون ماشين جاي يك ماشين 2 در تو بازي جايگزين شده...بزارش جاي يه ماشين 4 در شايد درست شد:5:نقل قول:
استاد میگم در های عقب باز میشن اصلا ربطی به اون نداره چون جای ماشین چهار در گذاشتم اینه استادنقل قول:
یک سوال: موقع لود شدن بازی، dont send میده باید چکار کنم.
من حدود 30 تا ماشین اضافه کردم. آیا به خاطر زیادی ماشینه که پیغام میده.
اگه ماشینا رو درست کپی کرده باشی هیچ مشکلی نیست . ممکنه تنظیمات اشتباه باشه یا یه مودی نصب کردی که با بازی سازگاری نداره بعد از آخرین بازی ای که کردی چی تو بازی گذاشتی ؟نقل قول:
نمیدونم شما این کارو کردید یا نه ولی : ماشین باید یک دامی برای نشستن روی صندلی عقب داشته باشه از همون مربع سبزا به اسم pedpackseat البته این نیست یه چیزی تو همین مایه ها . درضمن در باید دامیش تنظیم باشه و اسمش هم درست باشه .نقل قول:
پراید من تکمیل شد اما تنها مشکلش اینکه توی بازی به جای اینکه عقب بشینن میان جلو میشینن
اینم عکسش
اینم تا اینجای پرشیا . به نظر خودم باید تکمیل باشه . بچه ها اگه کسی میتونه از چراغ عقب پرشیا عکس بگیره برام بزاره . من عکس دارم ولی زیاد بزرگ نیست با اندازه خیلی بزرگ . اگه نشد هم اشکال نداره همین چراغ کوچیکو میزارم ولی با کیفیت بهتره ...
چراغ جلو رو درست کردم . ببینید اگه درسته برم سر تبدیل و ... هر فرقی با پارس داره بگید اگه بتونم حتما درست میکنم .
اقا محمد رضا خیلی عالی شده
من آخرین مدی که ریختم 17 رینگ بود،ممکنه بخاطر اونا باشه؟
سلام محمد رضا من خیلی از کارت خوشم اومد بازم ترکوندی . چه خبر از پراید و ماشینای جدید اگه چیزی داشتی برا من هم عکسش رو بزار . من که دیگه نمیتونم بازی کنم حداقل عکسش رو ببینم . راستی اگه میشه خودت یه اکانت برای من تو سایتت باز کن چون حوصله ندارم درست کنم اسمش رو هم همین hshak2006 بزار . ممنون.
اره ممکنه درست وارد نکرده باشینقل قول:
میگیم اقای king بد نبود اگه نام اون بنده خدایی که 206 رو ادیت کرده بود و شما متریالش رو براق کردی میزاشتی.
نقل قول:اخه بابا هم تاپيكي . دوست من. چي بگم ديگه...اومدي يه سوال پرسيدي منم (از ته دل ميگم) يه اشتباهي كردم بچگي كردم خامي كردم اومدم كمك كنم يه جواب نوشتم. من كه تو رو نديدم كه نميدونستم تو اخر اديت كردني....ولي هر كسي هم ميخواي باش دليل نميشه بخواي ليچار بار من كني... نميخواي من اصلا جواب شما رو نميدم خيال منم هم راحتنقل قول:
تازه كي گفتي كه دراش وا ميشن؟
من خودم می گم چون خودم تستش کردم در ضمن از شما عذرخواهی میکنم چون اون موقع اعصابم خورد بودنقل قول:
یه مشکل دیگه هم داره اونم اینه که چراغهاش که روشن میشه تصویر ش خراب میشه.
به اقا حامد گل .حالا ما شدیم king .مارو فراموش کردی؟من فقط مترال نریختم .اصلا ماشین اینطوری نبود.انگار مود ایان بی زدی.اینم نام سازنده:GrzesieKنقل قول:
ممکنه . مثلا اگه جای یه چیزی بخ غیر از رینگ اونم اشتباهی جایگزین کنی یا تو تنظیمات veh_mod اگه کاری اشتباه کرده باشی هم ممکنه مشکل پیش بیاد .نقل قول:
خبر : ماشینم تموم شده ولی تو تبدیل گیر کردم . انشاالله یه جوری درستش میکنم .
لطف داری . پرایدو من نساختم . مجید ساخته . من پژو 206 اس دی داشتم میساختم خوب در نیومد ولش کردم تا بعد .نقل قول:
چه خبر از پراید و ماشینای جدید اگه چیزی داشتی برا من هم عکسش رو بزار
تصاویر :
کد:http://www.iranupload.net/photo/view.php?img=a4220e049602a27c56b324e572ca787f
کد:http://www.iranupload.net/photo/view.php?img=66baf645f6101f11e955d172ce6b78f7
اقا محمد رضا میتونی تبدیلش کنی برای بازی
آقا عماد ممکنه یه وانت پیکان برام بذاری
آقا مجید میتونم ازتون خواهش کنم که پراید Hb چهار در رو درست کنی!
وای بدبخت شدم جی تی ای من دیگه حتی بالا هم نمیاد.بعد ریختن مد بمب اتم(البته دوباره نصب کردم و مد ها رو دوباره ریختم اما باز هم درست نشد)
:37::24::41:
برو اینجا پیکان وانت هست.ساختش از اقا حامد هست(hshak2006)نقل قول:
این همون ماشینیه که ادیتش کردم دیگه.سازندش هم GrzesieK بود:46:نقل قول:
سلام بچه ها اشکال (جی تی ای) ام رفع شد.
به خاطر یک مود بود که یک برج مراقبت به فرودگاه صحرایی اضافه می کرد.:26::thumbsup:
راستی کسی نمی دونه چه جوری می شه گرافیک بازی رو درست کرد.
منظورم اینه که موقعی که ماشین نصب می کنی دیگه ساختمون ها غیب نشن.
در ضمن از اقا محمد رضا هم تشکر می کنم.:دی:laughing:
به دو دلیله : یکی حجم بالای اون ماشین یا هرچیه مثلا من وقتی که تو بازی اکتروس رو ببینم اینطوری میشه ...نقل قول:
دلیل دیگش که با دلیل قبلی مربوطه به هم میشن سیستمته . سیستم ضعیفه ... و نمیتونه اون فایل بزرگ رو تحمل کنه ...