سلام
دیدم بحث 1020 داغه منم یه سوال دارم امروز این پرینترو شارژ کردم اما یه مشکل پیش اومده کادر چاپ رو کج میزنه سمت چپ پر رنگ میشه سمت راست کم رنگ دوستان اگه میدونن ایراد کجاست لطفا راهنمایی کنن ممنون
Printable View
سلام
دیدم بحث 1020 داغه منم یه سوال دارم امروز این پرینترو شارژ کردم اما یه مشکل پیش اومده کادر چاپ رو کج میزنه سمت چپ پر رنگ میشه سمت راست کم رنگ دوستان اگه میدونن ایراد کجاست لطفا راهنمایی کنن ممنون
نقل قول:
کسی اطلاع نداره ؟
فنر کارتریج رو فراموش کردی بندازینقل قول:
همون فنری که بلد هست و قیافه نرمالی نداره
پودر رو تو مخزنی بریز که مگنت روش سوار هستنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشین
من یه دستگاه فتوکپی چند کاره دارم که نمیدونم چطوری از اسکنرش استفاده کنم
این دستگاهم رو با کابل به کامپیوترم وصل کردم.پرینترش به کامپیوترم وصل شده و مشکلی نداره
درایور نصب شده دستگاه اینه:
sharp :mx-m350n pcl6-t1
برای راه اندازی اسکنر وقتی به صفحه وب دستگاهم میرم از من dns , desktop port number, process directory میخواد و من ازاین موارد بی اطلاعم فقط IP دستگاهم رو میدونم خواهشمندم کسی که در این ضمینه اطلاع داره منو راهنمایی کنه که خیلی ممنونش میشم.
دوستان من یه پرینتر چندکاره Canon MF4010 دارم که الان برای اولین بار میخوام شارژش کنم
دقیقا باید چیکار کنم؟
سلام خدمت عزیزان یه مشکل داشتم اونم در مورد ارور b200 پرینتر های کانن هست.. توی پست ها خونده بودم که ممکنه از هد باشه در نتیجه هد رو با محلول تمیز کردم و وقتی کارتریج هارو جا زدم چند تا پرینت گرفت و دوباره ارور داد....بعد از چند وقت دوباره هد رو به جای محلول، با الکل تمیز کردم و حتی چیپست های اصلی رو درآوردم و چیپست ریست شونده گذاشتم..بازم مثل دفعه قبل بود اما با این تقاوت که این بار بعد از nozzle check که نشون میداد هد کثیفه با چندین بار هد کلین کردن چیزی تغییر نکرد و بازم برگشت به ارور b200 اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام خسته نباشید
دوستان میدونن چه جوری میشه پرینت طولی باBIZHUB C450 کونیکا مینولتا گرفت؟ممنون میشم
سلام دوستان. یه چاپگر کانن مدل MP600 دارم. رنگ سیاه و قاطی رنگ زرد می کنه در نتیجه چاپ عکس باهاش خیلی بی روح و سرد میشه. میشه بگین مشکل چیه و چیکار باید بکنم. در ضمن یک بار هم بردم تعمیر ولی تاثیری نکرد. کارتریج هام و شارژ می کنم.
با سلام به هم میهنان
پرسشی دارم در مورد پرینتر . بنده در حال حاضر مشغول فعالیت در موسسه تبلیغاتی هستم . در این موسسه کلیه اوراق توسط شماره زن های دستی ، شماره گذاری میگردد . که متاسفانه دارای کیفیت مطلوبی نیست . نظر بر این داریم که از امکانات نرم افزار کورل دراو جهت ایجاد فضایی برای شماره گذاری رندم کلیه اوراق استفاده نماییم . اما متاسفانه با معظل بزرگی روبرو شده ایم :
1 - پرینتری که دارای قلطک نباشد . یا به عبارتی در مدخل ورودی آن ، کاغذ توسط غلطک به داخل پرینتر نرود . آیا کسی مدلی از این پرینتر را میشناسد که به طریقی غیر از غلطک ، کاغذ را به داخل بکشاند ؟ . فقط به پرینتر جوهر افشان ، از این نوع خاص نیاز دارم .
علت اینکه به نداشتن غلطک پافشاری میکنم . زیرا در اثر کارکرد بالا مثلاً 20 هزار برگ شماره کلیه غلطک ها سیاه شده ( توسط مرکبی که قبلاً اوراق با آن چاپ شده ) و عملاً بلامصرف میگردد .
پیشاپیش از همیاری شما سپاسگذارم .
نقل قول:
اگر اسکنرشو به درستی نصب کرده باشی موقعی که بخواهی ازش استفاده کنی میگه IP دستگاه رو وارد کن بعد از وارد کردن IP فقط کافیه دقیقاً بزنی 3121: این عبارتو باید دقیقاً پشت آی پی وارد کنی بعدش خیلی راحت میتونی از اسکنر دستگاه استفاده کنی . در ضمن جسارتاً درایور اسکنر با پرینتر جدا هستش ( دو درایور مجزا هستند ) !!!!!
امید است که کور سوی امیدی بوده باشد . کمکم
سلام
دوستان من یه پرینتر چند کاره Samsung SCX-3405 دارم که حداید ود آذر ماه خریدم!
هفته اول بهمن کارتریج استارتر که روش بود ، تموم شد و رفتم از نمایندگی رسمی سام سرویس یه کارتریج MLT-D101S بقیمت 160 تومن گرفتم!
ولی امروز دوباره تموم شد...
تو سایت سامسونگ نوشته میانگین برای 1500 صفحه کافی هست!
ولی من همون وقتی که کارتریج رو گرفتم، یه بسته 500 تایی A4 گرفتم که هنوز بیشتر از 200 تا باقی مونده! در حالی که یه کارتریج 1500 صفحه ای و یه کارتریج استارتر رو تموم کردم!
پرینتر هم تو دفتر بیمه ازش استفاده میکنیم و فقط متن پرینت کردیم!!!
فقط یه چیز نظرم رو جلب کرد:
روی کارتریج نوشته:
Replace with MLT-D101S (M
S/N:54s654sf654s6f4s Initial
این کلمه Initial به چه معنی هست؟(معنی لغویش "اول" هست، ولی نمیدونم اینچا چه معنی میده؟)
هم روی کارتریج استارتر و هم روی جدیده، این کلمه نوشته شده!!
*شماره سریال رو همینطوری نوشتم(حالش رو نداشتم کپی کنم)
حالا بنظر اساتید، مشکل از چی هست؟
ممنون دوستان! :n24:نقل قول:
مشکل حل شد...
با سلام به دوستان عزيز
من يك پرينتر اپسون T50 دارم كه چندين سال دارم باهاش كار ميكنم و هيچ مشكلي تا الان نداشته ولي چند وقتيه يك مشكلي برام بوجود آورده كه خودم هر چي توي نت گشتم چيز درستي پيدا نكردم
مشكل از اينجاست كه پرينتر توي پرينت كاغذ به درستي و با كيفيت خيلي عالي عمل ميكنه ولي روي DVD درست پرينت نميزنه و خطوط بسيار كمرنگ و كلا عكس مورد نظر با كيفيت پايين پرينت ميشه
اگر كسي كمك كنه ممنون ميشم مشكل از چي ميتونه باشه
دوستان من یه پرینتر 6000 کنون دارم که بیرون دادم و برام مجددا شارژ کردند و بعد از شارژ به شدت کمرنگه! در حالی که برگه تستی رو که جناب شارژ کننده برام به صورت تست گرفت خوشرنگ و خوب بود!
برای همین مجبور هستم کاغذ رو روی heavy بگذارم تا یه مقدار طرح بهتر چاپ بشه.
14 یا 15 بار هم بیشتر از کارتریج شارژ شده استفاده نکرده ام. آیا در این حالت کارتریج رو مجدداً شارژ کنم و یا این که مشکل از پرینترم هست؟؟ چون قبل از شارژ بدون مشکل کار می کرد؟
یه جاا خوندم اگه از پودر یه شرکت دیگه توی یه کارتریج دیگه استفاده کنند اینجوری می شه!
چون گذرم ه تهران می خوره جایی که حرفه ای این کار باشند، سراغ ندارین؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
اگه نازل چک درست باشه اونموقع مشکل به احتمال زیاد از تنظیماته ... مخزن نصب کردید ؟
Sent from my i 704 using Tapatalk
سلام
دوستان بنده يك پرينتر 1132 سه كاره اچ پي دارم!
دو تا مشكل دارم كناراي كاغذ خط ميندازه!و برا اسكن جداگونه بايد چكار كنم؟درايور داره براي اسكن جداگانه؟
ممنون:n16:
آقا تو رو جون هرکی دوست دارید کی کمک کنه این مشکل ما حل شه. پاک کلافه شدم الانه که پرینتر و از پنجره مغازه پرت کنم بیرون.
من 1 ماه پیش یه پرینتر اچ پی 1102 خریدم . خیلی عالی پرینت میکرد تا این که شارژش تموم شد با اینکه تجربه شارژ کردن نداشتم ولی با آموزش هایی که توی اینترنت بود تصمیم گرفتم خودم شارژ کنم ضمن اینکه از نزدیک هم چند دفعه ای دیده بود که چه جوری شارژ می کنن.
بعد از شارژ با یه مشکل اعصاب خورد کن مواجه شدم اینکه قسمتی از صفحه چاپ نمیشه. مثلا یک کاغذ آ4 را در نظر بگیرید در راستای طولی مثلا به پهنای یک خط کش چاپ نمیشه!!!
از دوستان دیگه سوال کردم گفتن کم شارژش کردی و من دوباره شارزش کردم حتی سه باره شارژش کردم درست نشد.
10 دفعه در کارتریج و باز کردم ولی درست نشد.
کسی راه حلی بلد نیست ؟
احتمالا هنگام شارژ فیلتر های پشت هد کارتریج رو سوراخ کردید و باید کارتریج نو بخرید .نقل قول:
Sent from my i 704 using Tapatalk
اقا من مشکل نشت تونر روی درام دارم
یعنی هر چند روز یه بار باید درام را تمیز کنم
چیکار کنم تونر نشت نکنه؟؟
الان کاغذ سیاه چاپ میکنه
درود بر جناب حمید پور گرامینقل قول:
بزرگوار ضمن سلام و تشکر بابت راهنمایی های که می کنید ، راستش در پی رفع مشکل پرینتر سامسونگ 4300 خودم بودم که به تاپیک و راهنمایی های شما رسیدم
سوالی را خیلی وقت پیش در صفحه 601 دوستی از شما پرسیده بود قسمت اول را جواب داده بودید ولی قسمت دوم که مشکل منم هست جوابش را نتوانستم پیدا کنم اگر کمکی بفرمایید در رفع مشکل ممنون خواهم شد .
معضل و مشکل حقیر : وقتی کاغذ دستی وارد میکنم از نصفه پرینت میگیره . برقرار باشی به سلامت و شاد
سلام
ضمن تشکر مجدد از جناب حمید پور (tousanRayan) دستگاه (scx-4300) را باز کردم و توصیه های شما را استفاده کردم و مشکل کشیدن بیش از یکبرگ حل شد در ضمن مشکل دوم یعنی وقتی کاغذ را دستی میدادم از نصفه پرینت میکرد نیز بر طرف شد . فقط یک توضیح جهت اطلاع : ظاهرا به مرور زمان اون ضربه گیرهای اسفنجی مشکی رنگ که زیر دو تا بوبین هست فاسد میشوند و حالت چسبندگی پیدا می کنند که همین باعث تاخیر در آزاد کردن بوبین میشود و علت اصلی کشیدن بیش از یک برگ کاغذ میشود ، از طرفی وقتی این اسفنج های فاسد را بخواهی با الکل تمیز کنی چون فاسد شدن پاره میشوند که هیچ اشکالی ندارد من به جای این اسفنج ها به همان شکل و ضخامت تقریبی چسب کاغذی( چند لایه چسب کاغذی رویهم کذاشتم)) جایگزین کردم نتیجه عالی بود .
سلام
من میخوام یک پرینتر بگیرم برای کارهای منزل و سبک.هزینه شارژ و بعدشم برام مهمه
یک مدل پیدا کردم Epson L355 Multifunction Inkjet Printer که تانک روی خودش داره
چند تا سوال داشتم:
یک شیر کنار تانکها هست.اگر اون شیر بسته باشه در صورت استفاده نکردن خشک نمیشه پرینتر؟
در کل چطور پرینتری هست؟کسی داشته؟
نگیری بهتره. این جوهرهای اذیتت می کنن
مشکل نشت تونر دارمنقل قول:
hp1212 یه مدت خوب بود دوباره اذیت میکنه با تونر کرونا شارج کردم
حدس میزنم یکی از قطعات کاتریج مشکل داره خودم کاتریج باز کردم ولی چیزی سر در نیوردم
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:سلامنقل قول:
چطور؟مگر هزینه اش کمتر نیست و چاپ زیاد؟
من برای کارهای سبک و منزل میخوام.رنگی.چی برام خوبه؟
میگن جوهر افشان خوبه
یک چیزی میخوام 3 کاره و خوب و هزینه شارژ پایین
خودم موندم چی بگیرم !!:n13:
هزینه خریدش کمتره ولی هزینه نگهداریش شاید چندین برابر هست.نقل قول:
هزینه خریدش کمتره ولی هزینه نگهداریش شاید چندین برابر هست.نقل قول:
احتمالا زیاد تونر ریختی توی کارتریج. تونرت تونر خوبی من هم همین مارک رو مصرف می کنم تو بازار از این پر رنگ تر ندیدم. در حال حاضر بخش مصرفی کارتریج کاملا پر شده. بهتره درام رو باز کنی بلید زیر درام رو باز کنی و تونر مصرفی رو خالی کنی. اگر دیدی مخزن مصرفیت خالی هست. باید بلید زیر درام رو عوض کنی ولی 99 درصد با خالی کردن مصرفی مشکلت حل می شه.نقل قول:
خوب حالا که شما اطلاع دارین،یک پرینتر رنگی لیزری معرفی کنید که خریدش بصرفه باشه و هزینه بعد از خرید و ماد مصرفی و شارژو ..کم باشه و کلا خرید بصرفه ای باشه...برای مصرف خانگی میخام ومسلما اکثرا سیاه سفید پرینت میگرم ولی بعضی مواقع شاید رنگی باشه،با عکس گرفتن از مدارک و بعد پرینت هم ازش بعنوان کپی استفاده میکنم و دیگه چندکاره نمیخرم که احتمال خراب شدن داشته باشه..حالا با این خواسته ها شما چه مدلی را پیشنهاد میدهین؟نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
ببینید کاتریج را که باز میکنم 2 قسمت هست
یکی اون قسمتی که درام سوار هست یکی قسمت دیگه
من تونر را باید داخل کدوم قسمت بریزم؟؟
بریزم اون قسمتی که درام نداره؟؟
قیمت بلید کاتریج1212 چنده؟؟
قیمت درام من پرسیدم گفت 14 تومن
داخل اون قسمتی که درام نداره و مگنت داره. بلید حدود 2 تا 3 هزار تومان درام حدود 6 تومان یا 7 توماننقل قول:
می تونی مارک کرونا بخری همین قیمتاس.
پرینتر HP 351 حدود 790 باید باشه
چهارکاره HP 276N حدود 1090 باید باشه
هر دو رنگی هستن.
1...اقا یه نفر به من گفت چرا یک کیلو تونر خریدی بعد یه مدت خراب میشه اگر زیاد نگهر داری
مگه تونر تاریخ مصرف داره؟؟...خراب میشه؟؟
2...این درام که شما میگید 7 تومن جنس خوب هستش؟...پس چطوری این اقا به من میگفت 14 تومن؟؟؟!!!!
3....مگنت همون میله دراز هست؟؟ اون میله دراز که تو هر 2 قسمت هستش (وقتی از وسط نصف میکنیم)
با سلام دوستان کسی میتونه سایتی یا جای را معرفی بکنه که تونر(پودر یا جوهر) چاپگرهای لیزری از قبیل برادر -اچ پی - سامسونگ.... معرفی بکنه و بگه کدام مارک تونر برای کدام برند چاپگر خوبه؟
اگر داره برات شارژ می کنه و می گه 14 تومان خوبهنقل قول:
ولی اگر داره درام بهت می فروشه و 14 پول می خواد بگیره گرونه
درام نهایتا 7 الی 8 تومان هست.
مگنت اون میله ای هست که مغناطیسی هست.
تونر اگر درش بسته باشه تو نور و گرما نباشه تا دو سال دوام می اره
من که بهت گفتم می تونی قطعات کرونا رو بخری
یه زنگ بزن شرکت نقش آیندگان مدل های کرونا رو می تونی بپرسی.نقل قول:
این همه اینجا سوالات بقیه را جواب میدهن ،یعنی یکی جواب این سوال را نمیدونه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
مدل HP 276N چهار کاره لیزری رنگی
مدل HP 351 تک کاره لیزری رنگی
مدل HP 401 تک کاره لیزری تک رنگ
هر سه خوب هستن.
درود به اساتید گلم
2180 سوزنی دارم از تمام تغذیه هاش که کاغذ میزاری ( چه A4 و چه پانچ از جلو یا عقب دستگاه ) وقتی که دستگاه را درحالت اماده میخوای میزون کنی ( کاغذ را تا سر سوزن برسونیم ) یعنی وقتی جهت بالا میزنم که کاغذ به اون قلطک و سر سوزن برسه با یک صدای بیب بیب بیب کاغذ را از همون ورودی پس میزنه
دقیق تر بگم اول کاغذ را میکشه و لی بالا نمیاره و اون را پس میزنه
به شدت گیر کردم لطفا راهنمایی کنید !