فقط ترافیک مصرفی از اون ۲۰۰ تا سایت نیم بهاست که اگر بسته شاتل لند رو داشته باشید ترافیک از اون ۲۰۰ تا کلا رایگانه و این نیم بها حساب کردن کاملا بی معنی میشه.نقل قول:
Printable View
فقط ترافیک مصرفی از اون ۲۰۰ تا سایت نیم بهاست که اگر بسته شاتل لند رو داشته باشید ترافیک از اون ۲۰۰ تا کلا رایگانه و این نیم بها حساب کردن کاملا بی معنی میشه.نقل قول:
این ماه مجبور شدم سرویس آرت یک ماه بگیرم تا ببینم بعد عید جشنواره می زارن یا نه
به نظرتون برای سرویس art1 تا چند گیگ سرویس رو محدود نمی کنن
از یکی از دوستان شنیدم از 16 گیگی که اعلام کردن بیشتر هم بشه معمولا محدود نمی کنن
من آرت ۳ از یک اسفند دارم و تا الان ۳۰ گیگ مصرف کردم و سرعت کند نشده و مثل روز اولشهنقل قول:
آرت 3 بعد از 35 گیگ محدود شدمنقل قول:
چطوری از روی این جدول تشخصی دادید که نیم بها حساب میکنه ؟نقل قول:
تفاوت سرعت بین سرویس ها چقدره؟
توی روز که همه بالاترین میزان کشش خط میبندن دیگه؟ فقط شبانه میشن سرعت واقعی؟
محدودیت به چه صورت؟نقل قول:
دوستان به نظرتون احتمال داره بعد از عید تخفیف درست و حسابی بزنن یا همین 20 درصد رو بگیریم؟ :|
تخفیف درست و حسابی دیگه تموم شد رفت پی کارش!نقل قول:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
من دارم میرم های وب !!! امروز اخرین روزمه با شاتل !!! تازه اینو در نظر بگیر که من خوب هزینه میکردم ماهی بالای 150 تومن اما باز اینا شعورشون نمیرسه ! مثل کاربرایی نبودم که ماهی 3 گیگ میخرن 18 تومن ! های وب اشغاله شکی نیست اما بهتر از اینه که بهم توهین شه !
رفیق میشه توضیح بدی علت نارضایتی شما از چی بوده؟نقل قول:
محدودیت سرعت یا برداشتن تخفیف و افزایش قیمت؟
برداشتن تخفیف دلیلشه !نقل قول:
نه به خاطر اینکه نتونم پرداخت کنم نه بیشتر سر توهین به کاربرا! اصلا درک نمی کنن دیگه دوران صفحه خالی باز کردن تموم شده الان سایتا پر از عکسه و از html استفاده می کنن حجم سایتا زیاده حجم ویدیوها زیاده و ...هزارتا کار دیگه که حجم زیادی میخواد و باید فرق باشه بین منی که ماهی 150 تومن هزینه میکردم با کسی که ماهی 15 تومن هزینه می کنه !
من ااز تابستون تا الان نزیدک 900 تومن تا الان حجم خریده بودم اگر کسی باور نداره بگه اسکرین بزارم از تاریخچه مالی اما اصلا توجه نکردن به کاربرایی مثل من !
منم میرم های وب که البته خیلی اشغاله ولی حداقل 70 گیگو میده 40 تومن ! اینم بگم فقط شاتلو مقصر نمی دونم و ظاهرا اون سرگردگان اصلی این قضایا اومدن سقف گذاشتن واسه تخفیف !
سرعت دانلودم حدودن رسیده به 100نقل قول:
نقل قول:
شما های وب که بری تازه معنی توهین به کاربرا رو درک میکنی!!
در های وب هر وقت بخوان و به طور پیاپی بی اطلاع طرحی رو حذف یا گرون مینن و به هیچ قراری پایبند نیستند و سر سوزنی جوابگویی ندارند
برای قطع وصل تقصیر رو گردن نویز میندازن در حالی که میبینی یه شهر قطع وصله و اگه دنیا رو هم مدرک بیاری زیر بار نمیرن تقصیر شبکشونه!!
اپراتور ها هم قربونشون برم بی سواد هستن عیبی نداره اینها در های وب بد دهن هم شده بودن این اواخر و طلبکار میخواستن بزنن ادم رو!!
خلاصه فشفشه کثیف های وب تو سرشون بخوره ... درود به شرف همین شاتل با همیه زیر و بمش
نقل قول:
درسته های وب خیلی خیلی اشغاله ولی میخوام امتحانش کنم البته من صحبت ها و تجربه های دیگرانو خیلی قبول دارم اما میخوام امتحانش کنم ضمن اینکه قراردادم با شاتل 1 ماه دیگه تموم میشه وشبانه م حذف میشه !
تو شهریار میگن بد نیست نسبت به جاهای دیگه بهتره !
اگرم بد بود منتظر میشم ببینم شاتل جشنواره یه ساله باز چی میزاره اصلا نمی خوام ماهیانه بگیرم .
الان شد 70نقل قول:
شما چه جور مصرف میکردی؟ با IDM دانلود داشتی که بالای ۳۵ گیگ مصرفت شد یا مصرف عادی مثل تلگرام و وب گردی به ۳۵ گیگ رسوند؟نقل قول:
سلام به همگی
دوستان سرعت دانلود آرت 1 با دانلود منیجر چنده؟
مبلغ پرداختی ماهیانه چقدره؟ دقیق با مالیات و...
من اکو دارم ولی الان دیگه اصلا کفاف استفاده من رو نمیده :n36:
من آرت ۳ دارم و سرعت با دانلودمنیجر حدود ۲۰۰ کیلوبایت است،قیمت یک ماه با مالیات حدود ۴۷ تومان می شود.نقل قول:
من آرت ۳ دارم و سرعت با دانلودمنیجر حدود ۲۰۰ کیلوبایت است،قیمت یک ماه با مالیات حدود ۴۷ تومان می شود.قیمت آرت ۱ هم یک ماه با مالیات ۳۰ توماننقل قول:
هردو ، تقریبا بصورت مساوینقل قول:
با توجه به این متن:
گفتنی ست، بسته یاد شده دارای 5000 گیگ "ترافیک ویژه شاتل لند" برای دانلود از گروه وب سایت های شاتل لند(شامل دانلود سنتر، آپلود سنتر، گیم سنتر، تکشات و تماشای آنلاین فیلم و سریال در وب سایت نماوا) و 100 گیگ "ترافیک ویژه ایران" برای استفاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نظر گرفته شده است.
با بسته شاتللند به نظر شما اون ۲۰۰ سایت ایرانی کاملا رایگان محاسبه میشن یا فقط تا سقف ۱۰۰ گیگ به این صورته؟
با توجه به این مسئله که مصرف هر کدوم(شاتللند و سایتهای داخلی) به طور جداگانه دقیق مشخص نیست!
من از ۲ اسفند آرت ۳ دارم،امروز حجم مصرفیم رسید به ۳۶ گیگ ولی سرعت کند نشدهنقل قول:
این شاتل بیکاره چیزشکن ها رو محدود میکنه؟! :n13: برای من روی مخابرات و صبانت بعضی سرویس ها کار میکرد ولی روی شاتل وصل نمیشه!
حداقل 100گیگ رو تضمین میکنه.اما با توجه به اینکه اون 200 سایت داخلی اکثرا بازدیدی هستن و سایت دانلودی درون لیست نیست به 100 گیگ نمیرسه مصرفت!نقل قول:
هیچ کسی ارت 1 نداشت ما رو راهنمایی کنه :n35:نقل قول:
من گفتم سرعت آرت یک حدود ۱ مگابیت و قیمت هر ماه ۳۰ تومان.نقل قول:
ارت 1 سرعت حدود 150 با دانلود منیجر
حداقل ترافیکی هم که برای کاربر قائل شدن 16 گیگه ولی نمیدونم حد بالاش چقدره که محدود میکنن دوستان اگر کسی میدونه بگه
نقل قول:
ممنون دوستان
یعنی بالای 16 هم بره احتمال اینکه محدود نشی هست؟
اگر مداوم استفاده کنی محدود میشی،یکی از دوستان من آرت ۱ داره و ماهی حدود ۲۲ گیگ مصرف میکنه و سرعتش هم محدود نمیشه،من خودم آرت ۳ دارم و با اینکه ۴۰ گیگ مصرف کردم محدود نشدم،البته این نکته رو بگم من شب ها حدود ساعت ۱ مودم رو خاموش میکنم و صبح که بیدار میشم روشن میکنم.یعنی استفاده مداوم و دانلود ندارم و اغلب افرادی که محدود میشن کسانی هستند که دائم در حال دانلود هستن.نقل قول:
دوستان اگر آرت ۱ داشته باشی و وسط برج بخوای بری روی آرت ۳ ،مابتفاوت هزینه چه جور محاسبه میشه؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
دوستان وضعیت پینگتون چطوره؟ الان از من حداقلش روی 180 هست. سرویس گیم فعال کنم چقدر تاثیر داره؟
ممنوننقل قول:
پس خوبه
منم همینطوری هستم. شاید تو ماه دو شب دانلود بزنم کلا. همیشه مودم خاموشه شب ها. نهایتا نامحدود بگیرم پخش میکنم دانلود رو. خوبه دیگه؟
من این ماه فقط دوبار فیلم دانلود کردم،یکبار هم یکی از اعضای خانوادم اندروید گوشیشو آپدیت کرد،بقیه استفاده هم مربوط به اینستا،شبکه های اجتماعی، وب گردی،آپدیت نرم افزارها و نهایتا دانلود چند ترک موسیقی و یکی دوتا آلبوم، تا الان ۴۰ گیگ مصرف شده.به نظر من افرادی محدود میشن که بی وقفه دانلود میکنن.نقل قول:
درسته یکی از کارشناسای پشتیبانی هم یک بار به من گفت هیچ وقت روزهای پشت سر هم دانلود نکنید تا محدود نشید
این سوال منم هست ممنون میشم کسی از دوستان پاسخ بدهنقل قول:
من سرویس ارت 1 دارم ، استفاده ام فقط وبگردی و بعضی وقتا ps4 آنلاین(البته با پینگ افتضاح و سرعت داغون)
همیشه سرعت از سرور های خارجی به شدت محدوده و فقط سایت های ایرانی خوب باز میشه
من نمیدونم رو چه حسابی اسم این سرویس رو نامحدود گذاشتن و بابتش ماهی 30 نومن میگیرند در صوزتی که یک سایت باز نمیکنه
شاتل کی میخواد با مشتریانش صادق باشه ؟ بیاد مشخص کنه حجم مجاز این سرویس ها چقدره در عوض با کیفیت و سرعت تضمین شده سرویس بده نه اینکه هر وقت خواست شیر فلکه رو ببنده یا باز کنه
هروقت هم این سوال رو ازشون پرسیدم اراجیف تحویلم دادن
واقعا از این شرکت به اون شرکت رفتن هم خسته شدم چاره ش اینه که کلا قید اینترنت رو زد
برای اینکه هزینشو بدست بیارین اول باید حساب کنین آرت 1 و آرت 3 برای هر 1 روز قیمتش چقدر میشهنقل قول:
آرت 1 برای 1 ماه = 28 هزار تومن هزینه هر 1 روز = 930تومن
آرت 3 برای 1 ماه = 43 هزار تومن هزینه هر 1 روز = 1430 تومن
وسط ماه بخواین آرت 3 کنین 15 روز میشه
هزینه هر 1 روز آرت 1 رو از از هر 1روز آرت 3 کم کنین!میشه 500تومن
ضربدر تعداد روزهای باقی مونده از سرویستون کنین میشه 15*500 = 7500تومن
این 7500 به صورت بدهی به مبلغ دوره بعدیتون اضافه میشه
من فعال کردم پینگ میاد رو 110 ولی اگه نامحدود دارید مثل من زیاد به درد نمیخوره پهنای باند خط چون یه مگ بیشتر نیست گهگاهی وسط بازی پر میشه اون وقت پینگ میشه 1000 برای چند ثانیه لگ شدیدی میاد یا کافیه کسی با گوشیش سایتی باز کنه درجا پینگ شما بالا میره ولی توی سرویس اکو چون پهنای باند رو بالاتر میبندن این مشکل پیش نمیادنقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
الان شما یعنی بعد از فعال کردن سرویس گیم پهنای باندتونو آوردن پایین؟
من اکو دارم ولی خطم بیشتر از ۶ مگ نمیکشه، اگه قراره پهنای باندو بکشن پایین که همون برم سمت آرت برام صرفش بیشتره