سلام
من بسته الفا پلاس 1 ماهه شبانه ماهی 29 هزار خریدم
بعد 3 جی بود . یک بسته الفا پلاس 1 ماهه 4 هزار تومانی خریدم اینترنتم شد 4 جی
بعد از 4 روز الان سرعت دانلودم از 4 مگابایت لیمیت شده به 800 کیلوبایت
چی کار کنم سرعتم باز بشه؟
Printable View
سلام
من بسته الفا پلاس 1 ماهه شبانه ماهی 29 هزار خریدم
بعد 3 جی بود . یک بسته الفا پلاس 1 ماهه 4 هزار تومانی خریدم اینترنتم شد 4 جی
بعد از 4 روز الان سرعت دانلودم از 4 مگابایت لیمیت شده به 800 کیلوبایت
چی کار کنم سرعتم باز بشه؟
همراه اول چیزی به اسم لیمیت سرعت ( به خاطر دانلود زیاد) فکر نکنم داشته باشه. سرعت روزانه هم پایین اومده؟نقل قول:
نقل قول:
بله سرعت کلا لیمیت شده.
فورجی همراه اول کلا سرعتش پاینتره،رو حالت تریجی دانلود کنید درست میشهنقل قول:
با اظمینان میگم که لیمیت نشدی . با یه سیم کارت دیگه یه تست سرعت بگیر .نقل قول:
نقل قول:
من دیشب هم 3 جی و هم 4 جی تست کردم سرعت دانلود 800 کیلوبایت بود . امشب دوباره تست می کنم .
سیم کارت دیگری داشتم همین مشکل بوجود اومد واسش و فقط و فقط سرعت دانلودش 800 کیلوبایت شد و نتونستم این مشکل حل کنم
لطفا اساتید با تجربه بگن چی کار کنم از لیمیت در بیام.
این همراه اول هم سر کار گذاشته یوزر رو بعد یه چند روز سرعت دانلود یوزر رو لیمیت می کنن. نامحدودشون محدودیت داره.
برو یک سیم کارت ایرانسل بگیر از شر همراه اول راحت شو و بدون دردسر دانلود کن با سرعتی به مراتب بالاتر:V32:نقل قول:
اگر تجربه " لیمیت شدن سرعت" داشتی پس چرا با این سیم کارتت هم باز به حدی دانلود کردی که محدود بشی؟ من بهت میگم محدود نمیکنه باز روی حرف خودت پافشاری میکنی.نقل قول:
صبرکن تا اساتید با تجربه بیان بگن چجوری از لیمیت دربیای
طبق تعرفه همراه اول برای خطوط دائمی : 7000 تومان میباشد . اگه مطمئن شدید سیم کارت مشکل داره پس از سیم کارت هستش البته قبلش با یه سیم کارت دیگه همراه اول از نوع 4G روی همون گوشی و همون منطقه امتحان کنید . من چند بار تعویض کردم نهایتا 20 الی 30 دقیقه طول کشیده . خب همراه اوله دیگه رو بحث کیفیت کار نمیکنه فقط میخواد هر جوری شده بگه منم 4G شدم و اومده کاری انجام داده کارستون و سرعت پایینتر از 3G و البته پینک بهتر از 3G .نقل قول:
نقل قول:شما طبق گفته دوستمون با یه سیم کارت دیگه شب و روز تست زدی ؟ یا با همون سیم کارت خودت یه منطقه دیگه و از یه دکل دیگه شب و روز تست زدی ؟ فرقی ندارن ؟ والا فکر نکنم لیمیت وجود داشته باشه ولی احتمالش هم هست چون بسته نامحدود و یک ماهه و طبق عکس نامحدود حجم هستش و نه سرعت و هر کاری بگی از این همراه اول بر میاد و اگه بخوای اعتراض کنی میزنه زیرش و کلی حرف و قانون برات پیش میکشه و ربط میده جاهای ناربط . بهترین کار استفاده از بسته های شبانه ایرانسل و 4G ایرانسل هستش البته اونم قبلش ببین وضعیت تو منطقه شما چطوره منظورم سرعتش هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من حرف دوستمون رو تایید نمیکنم اگه قرار به محدود کردن باشه همراه اول نمیاد یه نفرو محدود کنه رو اون سرویس نامحدود شبانش برای همه مخدودیت وضع میکنه من صفحه قبل گفتم یک ماهه نامحدود گرفتم ساعت ۱ تا ۱۱ و دایم ماکسیموم سرعتم ۸ مگابیت هست یعنی ۱ مگ دانلود میکنم اینم بگم روز هم سرعتم یه مگ هست چون همراه اول تازه شهر ما ۴جی اورده اما ۳ جی داداشم ۲.۵ مگابایت دانلود میکنه واسه اونو یه شب نامحدود فعال کردیم همونم شبم ۲.۵ مگ دانلود میکرد، پس عملا محدودیتی نیست اگه هم همراه اول بخواد محدود کنه منو میکرد که این مدت با دانلودم ماکس ممکن رو دارم دان میکنم
Sent from my TIT-AL00 using Tapatalk
دوست عزیز معذرت میخوام منظور از 3g فعال کردم با 4g چه فرقی میکنه میتونی یکمی زیاد توصیح بدی مگه فعال کردن تری با فورجی فرق میکنه چون شهر ما هم تازه 4g شده سرعتم شدید اومده پایین از موقعی که سیسم کارت یو سیم گرفتم ممنوننقل قول:
اگه یکبار به دقت پست رو میخوندید این سوال رو نمیپرسیدید، کاملا واضح حرفام رو بیان کردم، عرض کردم روی گوشی داداشم که 4جی نداره و 3جی هست همین بسته رو فعال کردم انقدر سرعت گرفتم اما روی گوشی خودم که 4جی هست سرعتم اونقدر هست، اونم بخاطر راه اندازی جدیدشون هست و امیدوارم بزودی فناوری ارتقا پیدا کنهنقل قول:
نقل قول:
1- سیم کارت اول من که همراه اول بود لیمیت شد سرعتش و من تو 2 منطقه تست سرعت گرفتم و یکسان بود تا اخر ماه (لیمیت شدن هم به خاطر مصرف حجم بالا میتونه باشه و شانسیه و 1ماه لیمیت بودم فیکس)
2- سیم کارت دوم هم فعال کردم و بسته زدم و مصرف زدم لیمیت نشد البته مصرفم که انجام دادم حجم کمی مصرف کردم تو 1 ماه به اندازه 4 روز که مصرفم زیاد بود دانلود داشتم.(1ماه نشده بود سیم گزاشتم کنار ! تاا 2-3 روز دیگه هم بستش تموم میشه )
3- سیم کارت سوم هم که فعال کردم و بسته زدم 5 روزه فکر کنم شروع شده بسته و تو این 5 روز کلی ترافیک کشیدم ازشون و بنا به تجره سیم کارت اول و محدودیت پریشب دیدم سرعت محدود شد و دیشب تست دوباره انجام دادم و حالا نمیدونم چه اسمی میشه روش گذاشت (دکل - شانس- افت ترافیک و...) دیشب سرعتم باز شد و مصرف کم انجام دادم .
البته به شما و دوستان میگم که مطمئن باشید مصرفتون زیاد باشه تو ترافیک حتما لیمیت میشین و شکی درش نداشته باشید چون لیمیت شدم و میدونم .
خوب فعلا که مشکلم حل شده ! ببینم تا روز های اینده لیمیت میشم باز یا نه!
فقط یک چیزی ! من بسته الفا پلاس واسه سیم کارت جدیدم گرفتم سیم کارت سوم و بعد انتنم H+ بود بعد یک بسته الفا پلاس 1 ماهه خریدم 4 جی شدم! کلا منطقه های که هستم و میرم همه 4 جی هستن ولی خنده داره انتن 3 جی میاد. هر ماه یعنی بسته الفا پلاس 1 ماه بخرم غیر از بسته شبانه 4 جیم فعال بشه؟ قبلا اینجوری نبود!
ترفند قدیمم برای سیم کارت اولم فقط یک بار یه بسته 1 روزه الفا پلاس زدم و سیمم 4 جی شد!
بله مجبورین همیشه یه بسته الفا پلاس روزانه هم فعال کنین مدتش هم بستگی به خودتون داره که چقدر نیاز دارین . اینم شانسی هست برا من یه سیمکارتم کلا بدون بسته همیشه 4g هستش و هر شهری هم رفتم باز رو 4g هستش البته اگه اون شهر 4g داشته باشه . چند بار بسته هم زدم وبعد تموم شدن بسته باز رو 4g هستش . حتی مصرف ازاد .نقل قول:
سلام عزیزان
.
این بسته 2+2 گیگ که همراه اول هدیه میده ،
جزء آلفا هستش یا آلفا پلاس ؟
.
.
کلا قاطی داره این همراه اول ، یه لحظه رو +H ـه ، یه لحظه رو H ! :n02:
پلاس در اصلنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
دوستان سیم کارت جدید گرفتم و برای اولین بار سرویس otp رو دیدم که ظاهرا برای افزایش امنیت تعبیه شده
ولی از من پین میخواست و ظاهرا من اشتباهی پین سیمو وارد کردم و قفل شد
الان که بازش میکنم میزنه pin locked و باز نمیشه
برای حل این مشکل چیکار کنم؟اصلا قفل باشه مشکلی ایجاد میکنه؟چون من سیم کارت قبلیم این نوع سرویس رو اصلا نداشت
با تشکر
اگه در کارکرد سیم کارت مشکلی پیش نیومده باشه خصوصا قسمت پین کد بزارید همینطوری بمونه . برای تست پین کد سیم کارت رو فعال کنید از قسمت امنیت گوشی و ببینید قبول میکنه یا نه اگه قبول کرد و فعال شد یا اگه فعال بود غیر فعال شد همه چیز اوکی هستش و نیازی نیست کاری انجام دهید . رمز اون قسمت otp به صورت پیش فرض فکر کنم 1234 بوده که شما اشتباها پین کد سیم کارت رو وارد کردی . فعلا که این سرویس استفاده ای نداره اگر هم داشته باشه من ندیدم . بازم اگه خواستین برا اطلاعات بیشتر با 9990 تماس بگیرین و یا به امور مشترکین مخابرات مراجعه کنید .نقل قول:
سرعت خیلی متغیره [emoji58]
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
با 4g شدن اکثر مناطق و شهرها و اینترنت رایگان یک ماهه هدیه سرعت همراه اول کلا خیلی دچار تغییر شده اصلا معلوم نیست چیکار دارن میکنن . من قبلا با همون 3g راحت تا 2.5 مگابایت شبها سرعت میگرفتم . الان با هر دو تکنولوژی خصوصا عصرها و ظهرها اصلا میمیره تا حرکت کنه . شبها هم 4g نهایتا 1.5 مگ میده . 3g هم قفل رو 1 مگ شده .نقل قول:
متاسفانه همراه اول بعضی از شماره هاش رو 8مگابیت لیمیت شده و خودشونم هنوز نمیدونن چجوری درستش کنن. دوست منم همین مشکل رو داشت و فقط با خرید خط جدید حل شد.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
جالبه تک ساعاتی که میتونی از بسته نامحدود استفاده کنی ، سرعت رو 200kB محدود میشه !
اما به محض اینکه از این ساعات خارج میشه سرعت 2،3 برابر میشه =)))))[emoji174]
جالبه تو ساعاتی که میتونی از بسته نامحدود استفاده کنی ، سرعت رو 200kB محدود میشه !
اما به محض اینکه از این ساعات خارج میشه سرعت 2،3 برابر میشه =)))))[emoji174]
یعنی خاک بر سر این همراه اول تازه شهر ما 4g شده و سرعت و پینگ از 3g هم کمتر هست اخرین سرعت 4g که انتن فول گرفتم 7 مگابیت:n21::n34:
ایرانسل هم دارم سرعت 4g همزمان گرفتم 46 مگابیت:n01:
یعنی کیفیت 2 اپراتور اینقدر باید فرق داشته باشه :n13:
درود
دوستان همراه اول،اینترنت یکساله نداره؟
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
شش ماهه دارهنقل قول:
دوستان همراه اول،اینترنت یکساله نداره؟
توی انتخاب موندم.نقل قول:
همراه اول واسه من سرعت بالاتری داره اما گرونتره نسبت به ایرانسل.
هر دو رو بصورت فورجی دارم اما ایرانسل اکثر اوقات سویچ میکنه به 2g , اما تعرفه ارزونتری داره.
گوشیت چیه یا مودم؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
منم همینو میگم دیگه اصلا گول تبلیغات و حرفهای همراه اول رو نخورید فقط چاخان و دوز و کلک . :n02: بره دعا کنه این ایرانسل بود که باعث شد همراه اول هم تکونی به خودش بده و گر نه تا الان الفاتحه شده بود . :n03: همراه اول فقط کمیت مثل سایپا و ایران خودرو . والا خجالت هم خوب چیزیه . مدیران این اپراتور خجالت نمیکشن میان شبکه ملی صدا سیما و حرف از شبکه و سرعت میزنن اون مجری هم که بیچاره فقط باید تعریف و تمجید کنه . دو تا ورزشکار رو هم میارن اونجا برا شرکت در قرعه کشی و هر چی دروغ و حرف مفت هست مجبور میکنن بگن . :n24: نمیدونم اینا چه کاریه ؟ :n13:نقل قول:
honor 4xنقل قول:
واقعا خیلی عقبیم .خب شما به سرعت ۷مگابیت میگین فورجی؟؟؟؟ نه خدایی کی گفته فورجی؟؟؟!!وقتی نمیتونین از پسش بر بیاین چرا فورجی رو راه اندازی کردین؟ فقط برای این که بگین ما هم شبکه فورجی داریم و از ایرانسل عقب نمونین؟واقعاخیلی تاسف بار هست.صد مرتبه ک چ عرض کنم هزاران بار افسوس
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
اگه منوت همینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیک اخری رو هم بزن،cat6
و تونستی برنامه 4G switcher رو ازینجا دانلود کن
m.apkpure.com/4g-lte-switch/com.tapbas
اگه کار کرد رو گوشیت برو تو منو و موقع دانلود رو حالت LTE only بذار، و بعد برای مکالمه از اون حالت بردار که روی ۳جی و ۲جی هم دوباره بتونه بره.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سپاسنقل قول:
گوشی روت شده و 4g انتخاب شده،اما در کل کیفیت نت همراه اول واسه من بهتره تا ایرانسل .اما در عوض هزینه ایرانسل کمتره.
احتمالا ایرانسل رو انتخاب کنم،چون زیاد اهل دانلود نیستم.
بازم سپاسگزارم.
دوستان همراه اولی دقت کنن اگه بسته اینترنت دارن و اون بسته حجم شبانه هم داره با تمام شدن حجم بسته روزانه دیگه فاتحه اون شبانه هم خونده میشه و کلا سرویس اینترنت شما با تعرفه آزاد حساب میشه . از شاهکارهای اپراتورهای ایرانی آخه هدیه چرا میدی که دوباره پس بگیری ؟
كجا هست اين تعرفه ٦ ماهه ؟ نميبينمش مننقل قول:
تست فاجعه بار همراه اول فورجی
ساعت ۲ و ۲۰ دقیقه بامداد.
به به این است سرعت فــــــــــورجی.لامصب چقد سرعت داره حال کردم.فقط چشم نزنینا
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
تري جي سرعت و ثبات بهتري داره
----------------------
فورجي فضايي
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
4جی با بهترین قدرت آنتن دهی
اصفهان
تست داخل و خارج یکی هست
به من هرچی گفت بگو سرعت اینترنت همراه اول خوبه گفتم نه دروغ نمیگم اخر سر هم اقای شیخ زاده گفت برو گوشیتو عوض کن ویو سیم بگیر سرکار استفاده کن(منم گفتم باشه)فقط سرعتش تو چند صد متری دکل خوبهنقل قول: