درودنقل قول:
Wh-600 nokia رو یه نظر بهش بندازید
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
Printable View
درودنقل قول:
Wh-600 nokia رو یه نظر بهش بندازید
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
بنام خدا.دوستان من این مدل jvc fxc50 رو پیدا نکردم.ولی مدل jvc fxc51 موجود داشتن.میخواستم ببینم این دوتا مدل خیلی باهم فرق دارن؟باز هم اگه ایرفون دیگه ای مد نظرتون بود که بیس و کیفیت صداش از creative ep630 بهتر باشه و راحت هم بشه همه جای ایران پیداش کرد و قیمتش هم نهایت 70 تومن باشه ممنون میشم بگید.من این ایرفون رو برای گوشی گالاکسی 2 میخوام.ممنون از همه و موفق باشیننقل قول:
نقل قول:با تشکرنقل قول:
ولی من منظورم بیس نبود کیفیت و تفکیک بهتر بود
چون همین M50 بیس خوبی داره و از این بیشتر دیگه زیادیه
راستی اگه از دوستان کسی لپ تاپ های Hp مدل بیتس رو داره یه پ.خ بده به ما ممنون میشم
بله خوب audio technica w5000 بهترين هدفون اين شركت هست كه بهتون معرفي كردم.نقل قول:
من از اين لپ تاپ استفاده كردم ولي انتظارات من رو براورد نكرد فكر كنم فقط براي هدفون هاي خود بيتس طراحي شده باشه چون براي هدفون هاي ديگه ضعيف عمل كرد و قدرت درايوشون رو اونطور كه بايد نداشت.بنظر من كارت صوتي titanium hd خيلي قوي تر از كارت صوتي hp beats هست.
سالار جان شما خودت پلیر کوون داری؟اگه داری کیفیت صدای خروجی Hp در مقابل کوون چه جوریه؟نقل قول:
در مورد کریتیو قیمتش چنده؟فکر نکنم کامپیوتر من ساپورت کنه
این چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه پلیر cowon ندارم ولی احتمالا تو چند روز اینده تهیه کنم .متوجه سوالتون نشدم کارت صدای لپ تاپ hp رو با پلیر cowon میخواین مقایسه کنین؟نقل قول:
و در مورد کارت صوتی creative فکر نکنم هیچ مشکلی برای ساپورتش با هیچ کامپیوتر دسکتاپی داشته باشین.
کارت صوتی titanium hd قدرت خروجی صدای خیلی خوبی داره و اکثر هدفونهای فول سایز رو درایو میکنه که از کارتهای شرکت creative فعلا قویتر هست برای درایو هدفون.
و کارت صوتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه صرفا برای استفاده همراه لپ تاپ بخواین گزینه خوبیست ولی برای دسکتاپ همون titanium hd بهتره
نظر من كارت صوتي titanium hd خيلي قوي تر از كارت صوتي hp beats هست.
titanium hd یک کارت صدای بسیار خوب و به صرفه هست ولی چیزی به اسم کارت صدای hp beats نداریم! نه اسپیکر این لپ تاپ خاص هست نه مدار صوت این لپ تاپ هر چند طراحی نسبتا خوبی داره و خوش ساخت هست.(که ربطی به اصل موضوع شما نداره.)
اگه دنبال لپ تاپ با صدای خوب هستید سری Y لنوو و Toshiba qosmio از اون بهتر N55sf ایسوس میشه خرید.
من دنبال یک هدفون باکیفیت که خوب بیس بزنه هستم قیمت تا 40 تومن
برای گوش دادن موزیک با کامپیوتر و بازی میخوام اگر ممکنه راهنمایی کنید:11:
akg k44 و اگه بتونین sony xb 300 پیدا کنین بیس قوی داره.نقل قول:
ممنون از راهنمایینقل قول:
فقط منظورم اسپیکر هاش نیست بلکه خروجی هدفونش هست
یعنی N55sf از همه بهتره ؟آیا شما تست هم کردید؟
فک نکنم لپ تاپ ها رو خروجی هدفون کار کنن....این مدل های جدید لپ تاپ که هرکدوم صداشون رو از یه شرکت معروف صوتی میگن روی اسپیکر کار مبکنن نه خروجی هدفون...
چرا اتفاقا چند مدل لپتاپ مثل hp beats مختص هدفون asus N55sf که peaceful عزیز گفتن تنظیم خروجی برای هدفون و چند مدل دیگه که کارتهای صوتی حرفه ای درشون بکار رفته تنظیمات مخصوص خروجی هدفون رو دارن.نقل قول:
میدونم دوست عزیز...من نسبی گفتم...همین ایسوس و یه مدل msi رو من تست کردم صداشون تو اسپیکر خیلی با کیفیته تو هدفونم خوبه ولی وقتی کارت صوتی خودم رو وصل کردم نتیجه خیلی بهتری گرفتم تو هدفون..نقل قول:
چرا اتفاقا چند مدل لپتاپ مثل hp beats مختص هدفون asus N55sf که peaceful عزیز گفتن تنظیم خروجی برای هدفون و چند مدل دیگه که کارتهای صوتی حرفه ای درشون بکار رفته تنظیمات مخصوص خروجی هدفون رو دارن.
دوستان ممنون میشم یه earphone که تفکیک صدای خوبی داشته باشه در حد 30 الی 50 معرفی کنین
اینکه صدای Bass در چه حدی باشه اصلاً برام مهم نیست؛ کیفیت و میزان شنیدن جزئیات مهمه
ممنون
اقا اودیو تکنیکا بار جدیدش تو راست تا هفته ی دیگه میرسه دستشون راستی تو جمهوری یه مغازه denon hp500 و 700 رو داشت اولی 180 دومی 330 تومن که فکر کنم یه نمه گرونه نسبت به قیمت دلاریش.
panasonic hje 300نقل قول:
sennheiser mx 365
sennheiser mx 370
راستش من n55 دارم، خروجی هدفونش واقعاً رو مخمهنقل قول:
نمیدونم شاید برای من مشکل داره
ولی خر خر میکنه و نویز هم موجوده
خروجی هدفون لپ تاپ ها رو باید کلاً بیخیال شد به نظرم
هدفونی مثل akg 518 رو میشه وصل کرد روی پلیر کوچیکی مثل ایپاد شافل ؟
کسی جایی تو تهران سراغ نداره آمپلی فایر خوب گیر بیاد؟ نمایندگی Audio Technica کجاست؟
امپلي فاير خوب پيدا ميشه ولي امپلي فاير مخصوص هدفون كمي كمياب هست داخل ايران. كه ميتونين سفارش بدين شركتها براتون وارد كنن.نمايندگي audio technica پيشگامان كيش هست و ادرسش خيابان حافظ نرسيده به جمهورينقل قول:
موفق باشين
سلامنقل قول:
من بشخصه امتحان نكردم ولي تو مشخصاتش نوشته شده كه براحتي با تمامي پلير هاي پرتابل قابل درايو شدن هست. حتي با ايپاد شافل.
در واقع براي پليرهاي پرتابل طراحي شده
راستی یادم رفت بگم فر.شگاه پیشگامان کیش یه صد متری جابجا شده الان تو خیابان جمهوری بعد از میرزا کوچک خان پلاک 459 . آمپلی فایر من چند تا بهرینگر دیدم تو جمهوری حول و حوش 200 تومن میگفت.نقل قول:
بنام خدا.دوستان من دیگه واقعا گیج شدم.akg k44 و sony xb 300 و jvc fxc50 و creative ep830. اخه کدومشو بخرم؟الان هم creative ep630 دارم.یه چیزی میخوام که از ep630 بهتر باشه.هم بیسش و هم کیفیت صداش.
من هر دوتاشو دارم تفاوت زیادی با هم ندارند همون 630 بگیر هزینه اضافیم نکن.نقل قول:
دوست عزیز اگه هدفون باکیفیت میخوای sony xb 300 رو بگیرید و اگه بیسش برات مهمه Creative از نظر بیس عالیه و Jvc fxc50 از نظر جزئیات و بیس، ولی اصطلاحا Deep Bass نیست که گوشو بترکونه.نقل قول:
من موندم چرا الان اکثر مردم دنبال بیس میگردن نه جزئیات و هدفون های ارزون یا بیس عالی دارند یا جزئیات من فقط صدای یه ایرفون رو شنیدم که همه چيزش عالی بود sennheiser Ie80 که قیمتش 650 تومنه.
البته نظر آقا سالار و بقیه اساتید رو هم مد نظر بگیرید چون از من خیلی حرفه ای تر هستند.
موفق باشيد.
بین اودیو تکنیکا ws55
و akg 518 موندم کدومو بگیرم
نه والا کی دنبال بیسه آخه؟ مثلا کسی که ترنس گوش میده هیچوقت دنبال بیس تنها نیست! بیس تا یه حدی واسش اهمیت داره... بیشتر از حد نرمال که بشه موسیقی تاثیر خودش رو اعمال نمی کنه!
به نظر من بیس قوی فقط واسه یه سبک خوبه و بدرد بخوره... اونم سبک رپ هستش...!
رپ هست که بیس قوی و بوم بوم وحشتناک میخواد...
من که وقتی با klipch s4 رو روی آیپاد موزیک گوش دادم... اینقدر بیس زیاد و بی مورد داشت که اصلا به نظر من دو زار هم نمیرزید... چه برسه ۱۳۴۰۰۰ تومن... یعنی اینقدر بیس زیاد بود که خود موزیک قربانی بیس می شد و گم میشد...
امیدوارم creative 830 یا 630 صداشون مثل klipch s4 نباشه...!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
اگه مصرف بیرون از خانه و جابجاییی ندارید فکر می کنم akg k99 گزینه مناسبتری نسبت به هزینه باشه...نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk
با سلامنقل قول:
برای چه سبکی از موسیقی میخواین؟
پلیرتون رو لطف کنین بگین و بودجه ای رو که میخواین هزینه کنین.
مرسی ' نه واسه بیرون خونه می خوام استفاده کنم 518 سیم بلندی داره ' ولی adh ws55 به نظر راحت تر میاد واسه بیروننقل قول:
قیمتش رو نمی دونم و نمایندگی این مدلو موجود داره ؟
بیس واسم مهمه البته بیس نه گوم گومی که 630 کریتیو میده
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
پلیرم واسه ورزشه استفادمم بیشتر واسه ورزشهنقل قول:
ایپاد شافل دارم ' بیشتر پاپ گوش میدم بیس گرمی صدا ...
تا 200 می تونم هزینه کنم بیشتر واسه این پلیر ارزش نداره
با سلامنقل قول:
کلا بیس قوی برای سبک الکترونیک و زیر شاخه های اون خوب هست و بیشتر بکار میره ولی سبک رپ که بیشتر صدای خوانندست و موزیک در مرحله دوم قرار میگیره به نظرم مید هست که مهمه ولی در کل هدفون مناسب سبک رپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه بین klipsch s4 و creative ep 630 و ep830 مقایسه بشه کمی بی انصافی هست s4 صدای گرم و موزیکالیتی دلنشینی داره و بخاطر همین هم کمی بیسش قوی هست ولی بیس بسیار متعادل تری نسبت به ep630 داره و در کل از لحاظ تفکیک و جزییات از دو مدل هدفون creative بسیار بالا تر هست.
با تشکر
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
سلامنقل قول:
دوست عزیز هدفونهای akg k44 و sony xb 300 هردو هدفونهای فولسایز هستن و jvc و creative هر دو in ear.که اصلا قابل مقایسه با هم نیستن.شما لطف کنین سبک موسیقی و سورس پلیرتون رو معرفی کنین تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن.
با تشکر
سالار جون یعنی تجربه ای که از این ۳ ایرفون داری اینه که klipch از همه بهتره؟نقل قول:
یعنی این دو مدل creative بیسشون از klipch s4 بیشتره حتی؟
بسیار خوبنقل قول:
اگه برای ورزش میخواین باید از نوعی باشه که ضد اب باشه که موقع عرق کردن باعث تخریب هدفون نشه و چون همراه حرکات شدید بدنی ممکنه همراه باشه باید استایل قرارگیریش طوری باشه که براحتی از رو سرتون جابجا نشه .برای این منظور شرکتهای تولید هدفون بعضا هدفونهای رو برای این کاربرد تولید کردن که یکی از بهترین شرکتها sennheiser هست که بنا به سفارش با همکاری شرکت adidas طراحی کرده که مناسب کاربرد شما هست البته in ear هستن مثل sennheiser cx680- mx680-omx680-pmx680
ولی اگه بصورت earpad میخواین یعنی مثل دو مدل قبلی که انتخاب کرده بودین میتونین sennheiser px200 ii که هدفون بسیار سبک و راحت با بیس خوب و عمیق بهمراه مید و های فوق العاده بنسبت قیمتش تهیه کنین ولی صرفا برای استفاده هنگام ورزش نیست.البته یک مدل earpad مخصوص ورزش بنام sennheiser hd 25 adidas هم داره کهبا توجه کیفیت بالاش (که برای ورزش چون تمرکز زیادی موقع ورزش به جزییات موسیقی نیست نیازی هم به چنین هدفونی نیست) قیمتشم خیلی بالا هست .
موفق باشین
شما که داری هزینه می کنی یه زنهایزر px200 می تونه بهترین انتخاب باشه. سبک، جمع و جور و صدای خوب و حرفهچای ( البته سرد)نقل قول:
به سایز پلیرتون هم میاد و پیدا کردنش از مدل ATH تو ایران راحتتره.
Sent from my Xoom using Tapatalk
بهچخاطر همزمانیم با پست سالار عزیز معذرت می خوام...
بله بیس ep630 خیلی قوی تر از s4 هست البته ep830 بیس متعادلی داره ولی قابلیت رقابت با s4 رو از هیچ لحاظ تقریبا نخواهد داشت.نقل قول:
klipsch s4 یکی از هدفونهای بسیار یا کیفیت بلحاظ صدایی هست بطوری که در بین هدفونهای هم رده قیمتی خودش یکی از بهترینهاست و حتی ارزش قیمتی تا 200 هزار تومان رو داره ولی یکی از ایرادات این هدفون کیفیت پایین ساختش هست و همینطور کابلش که نیاز به مراقبت داره بهمین دلیل هم قیمت بسیار مناسبی داره نسبت به کیفیت ,تفکیک و جزییات صداش.
وای اگه بیشتره دیگه هیچی پس!نقل قول:
والا چی بگم... باید یه بار دیگه برم گوش بدم...!
بذار من اول i10 رو بگیرم... بعد تک تک هدفونها رو روش امتحان میکنم ببینم کدوم یکی منو ارضا میکنه...! دیگه پاک دارم دیوونه میشم...
فول سایز نباشه . on-ear. پلیزش رو نمی دونم چیه . بیشتر راک. AKG مدل خوب چیزی نداره؟ حالا تا 250 هم اگه بود بگیننقل قول:
سپاس
ببخشین متوجه نشدم .منظورتون earpad هست؟البته akg هدفون خوب زیاد داره ولی من متاسفانه مدل earpad چیزی ازش امتحان نکردم ولی شما میتونین یه تحقیقی در باره earpad سنهایزر مدل px200 ii بکنین بنظر من هدفون خوبیست و با توجه به تفکیک بالا و بیس خوبش مناسب سبک راک هست.نقل قول:
موفق باشین
px 200 ii سفیدشو خوشم اومد قیمتشم یه جا دویصت تومن میده ولی متاسفانه سفیدشو نداره
شماره نمایندگی معتبرشو می خواستم که خیالم راحت باشه اصله
سلام این هدفونای بیتس کوچیکاش چنده؟