سلامنقل قول:
1-بستگی به مرکز مخابراتی داره.برا من که قطعی خیلی کم داشته.
2-بستگی به پینگ داره های وب کلا یه نمه پینگش بالاس.
3-مشخص نیس.یه روز خوب یه روز داغون
4-سرویس 1 مگ و سرویس 256 سرعت دانلودش تو تایم رایگان حدود 250 کیلو هستش.
5-:n09:
6-
5-
Printable View
سلامنقل قول:
1-بستگی به مرکز مخابراتی داره.برا من که قطعی خیلی کم داشته.
2-بستگی به پینگ داره های وب کلا یه نمه پینگش بالاس.
3-مشخص نیس.یه روز خوب یه روز داغون
4-سرویس 1 مگ و سرویس 256 سرعت دانلودش تو تایم رایگان حدود 250 کیلو هستش.
5-:n09:
6-
5-
داش از من میشنوی کلا سمت این شرکت نیا که الان حدود یک ماه اعصاب همرو بهم ریخته!نقل قول:
قطعی کامل نداره ولی تایم اوت تا دلت بخواد.
صفحه از دیال آپ هم کمتره سرعتش میمیری تا بازشه
آنلاین کدوم شرکتی روون لود میکنه؟هیچجا:n09:
برو سمت شرکتای دیگه.همشون تهش مثل همن ولی های وب نیا
سلام من تازه های وب گرفتم.نقل قول:
1-بیست روز هست گرفتم قطعی نداشته فعلا
2-سرعت باز کردن صفحات خوبه ولی بعضی وقتا صفحه باز نمیشه مثل اینکه وصل نیستی ولی دانلودش خوبه فقط وبگردیش اذیت میکنه بعضی وقتا
3-خیلی راحت و بدون قطع و وصلی ویدیوهای اپارات و یوووتیووب رو میبینم.سرعتم 1 مگابیت هست
4-من یک مگابیت گرفتم سرعت دانلودش در ساعات رایگان 250 هست بقیه روز 450 هست.
5-بین 2 تا 5 من حدود یک گیگ و پانصد مگ میگیرم
خواهش میکنم
این تست دیروز منه با سرعت 1 مگ . دیگه تصمیم با خودت :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش کلا سرعت به مرکز مخابراتی بستگی داره. الان بیا این تست سرویس من هست :
ولی الان من به این میگم افتضاح . نشستی توی وردپرس 3 ساعت پست نوشتی اماده کردی تا دکمه ارسال رو میزنی یهو تایم آوت میده و همه چیز به فنا میره ! تایم آوت های وب دیگه شورشو در آورده.
دلیل این time out های زیاد چیه واقعا؟نقل قول:
چون منم هر صفحه رو هزاربار باید refresh کنم تا بصورت کامل بالا بیاد :(
بقیه ی isp ها هم اینطورین یا فقط این هایوب مسخره اینجوریه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دقیقا ! باید صفحه رو 10 بار رفرش کنی تا بیاد. این مشکل رو من قبلا با صبانت هم داشتم !نقل قول:
اگه از سرویس کریو استفاده کنی بهتر هست وضعیت.
میشه یکم درمورد این سرویس کریو توضیح بدی؟ چیه داستانش؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اگه فشفشه خریداری شده زودتر از روز خودش تموم بشه، ساعت رایگان بر می گرده یا اون ساعات هم از حجم اصلی استفاده می شه؟
به محض اینکه فشفشه تموم بشه ، حالا چه مدتش و چه حجمش ، سرویس اصلیتون فعال میشه که دارای تایم رایگان هست .نقل قول:
از همین سرویس های عبور از ف/ی/ل/ت/ر هست. سرچ کنید توی اینترنت پیدا میشه.نقل قول:
دوستان من بعد از 3 سال که از مخابرات سرویس داشتم حدود دو هفته پیش درخواست جمع اوری دادم و کوچ کردم به های وب فقط به دلیل اینکه مخابرات سرویس بالاتر از 2 مگ نداشت که خداییش بیشتر مواقع سرعت دانلود روی همون 230 یا 40 بود از روزی که سرویس های وب من وصل شده فقط یکبار یه کلیپ توی اپارات دیدم حدود 40 دقیقه که خیلی سریع لود شد از اون به بعد سرعت دانلودم افتضاحه یعنی بین 70-80 تا 250 که البته خیلی کم پیش میاد پشتیبانی هر چی تماس میگیرم میگه مشکل از زیر ساخت چند روزه اینطوری شده
میخواستم بدونم بقیه دوستان هم مشکل من و دارن یا اینا دارن منو میپیچونن؟؟؟
سلام دوستان عزیز
کسی اینجا از سرویس نامحدود 128 و256 های وب استفاده کرده؟سرعت دانلودش با IDM چقدره؟
ممنون
سلامنقل قول:
نامحدوداش سرعت واقعی هر سرویس هست.
مثلا 128ش حدودا 18 کیلوبایت بر ثانیه هست.
کلا به هیچ وجه سمت نامحدودای این شرکت نیاین که فاجعه هست !
نا محدود فعلا فقط فن آوا خوبه.
گویا امروز همه اوضاع نتشون خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
احتمالا آرامش قبل از طوفانه !
خدا به دادمون برسه !:n02:
از دیروز سرعت دانلود من بالای 10 کیلو نمی ره ولی صفحات وب رو خوب باز می کنه. یه حجم فشفشه هم خریدم که با این سرعت دانلود تا 20 روز دیگه هم تموم نمی شه. پشتیبانی هم آخرین بار 30 دقیقه پشت خط موندم خسته شدم دیگه قطع کردم
مشترک جدید ها وب هستم
اصفهان
سورویس 8 مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مشترک جدید ها وب هستم
اصفهان
سورویس 8 مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
میشه برید توی صفحه تنظیمات مودم و یه عکس از مشخات خط بگیرید ؟ چون بعید میدونم اینا 16 مگ ببندن !نقل قول:
از کدوم قسمت عکس بگیرم؟
اینو الان کرفتم البته پینک بیشتر اوقات روی 73 هست الان عجیبه اومده روی 41 ms و سرعت هم معمولا روی 400 کیلوبایت[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از توی صفحه 192.168.1.1.
یه ری اعداد هست مثل SNR و data rate
سلام
چقدر این شرکت مسخره هست !!
با یکی از مسئولین بخش فروشش رفیق شدم بعد پهنای باندم رو از 4 مگ به 8 مگ افزایش داده !! سرویس 256 محدود !
نقل قول:
جالبه سرعت از honolulu بالاتر از تست دومتون از تهرانه و پینگ از honolulu 73 هستش.
خوب به نفعه شماست که 256 گرفتید رو8 بستن ما 8 مگ گرفتیم قد 256 هم نیست!نقل قول:
همش تایم اوت دارم از هرچی که پینگ میگیرم.
سلامنقل قول:
100 مگ هم که باشه ولی اینترنتشون بی کیفیت باشه و به قول شما تایم اوت فراوان داشته باشه به چه دردی میخوره !؟
منظور ایننکه هیچ کار اینا حساب کتاب نداره !
به امید و یاری خدا تا هفته بعد از شر این شرکت برای همیشه خلاص میشم.آمین:n09:
سلامنقل قول:
شما کدام مرکز مخابراتی هستین ؟
من قندی هستم افتضاحه سرویسم.
همش تایم اوتو شبها یک صفحه هم به زور باز میکنه
2 هفته ای است بگیر نگیر داره
یه وقت عالیه و میتونی ویدیو آنلاین ببینی بدون هیچ لگی
یه وقتم مثل الان 5 دقیقست وایسادم Speed Test باز بشه آخرش باز نشد پشیمون شدم :n08:
3 4 هفتس پرتم رو از 8 مگ کردن 4 مگ سرعت دانلودم نصف شده و سرعت پیج باز کردم هم اومده پایین الان دو روزه که دیگه نمیشه انلاین بازی کرد کلا پاکت لاسته و لگ یه سرعت خوب و ایناش رو داشتیم امیدوار بودیم الان هم که این رو کلا زده ترکدونده دیگه نمیدونم به چیش باید دل بست ... از اون ور تمام شرکتا هم سر تا پا یه کرباسه اند و واقعا موندم چی کار کنم ...!
نمیدونم چرا این طوری شده:n09:
یعنی وضعیت خطت قبلا خوب بوده که الان اینطوری شده؟ روی 4 مگ نویز و خطای خطت خیلی بالاست!نقل قول:
ببین خطت بوق دارهنقل قول:
آره قبلا snr downstream برام 30 بود ولی الان تازگی ها این طوری شده ببینم.نقل قول:
وضهیت اوکی شد:n09:
خوب کلا کسی نبود جواب ما رو بده!!!! مهم نیست اینجا هم باند بازیه!!! :n23:
تا دیشب مشکل سرعت دانلود داشتم تماس گرفتم پشتیبانی نمیدونم اون لحظه چیکار کرد سرعت دانلود از 200 روی 800-900 بعد گفت لطفا بهم امتیاز بدید ( فکر کنم فقط میخواست امتیاز و بگیره :n01:) که البته من سیستم و خاموش کردم رفتم بیرون
دوباره امروز تماس گرفتم پشتیبانی گفتم سرعت دانلودم پایینه خلاصه تماس گرفت مرکز مخابراتی گفت مشکل داره طبق معمول!!!
نکته ای که خیلی جالب بود بعد از حدود 8 سال سرویس ADSL داشتن کارشناس پشتیبانی وقتی دید من دارم به سرویساشون اعتراض میکنم برگشته میگه سرویس شما 8 مگه که تقسیم بر 8 میشه 1024 دوباره این و تقسیم بر 8 کنید میشه 128 که سرعت دانلود شما اینه و شرکت داره به کاربراش حال میده الان شما 200 دانلود دارید خیلی هم بالاست!!!!
یعنی چی باید بگم نمیدونم
سلام
این Time out های مسخره پیر من یکی را که درآورد !!
پشتیبانی هم که اصلا وجود نداشته باشه سنگین تره !
آقا اینجا کسی Dota 2 بازی می کنه؟
من مشکل دارم الان
هر ده دیقه یه بار تو بازی نت می پوکه و همش تایم اوت میده وسط بازی
باید یه ریست بدم تا برای ده دیقه دوباره کار کنه
خیلی مسخره شده
کسی این مشکلو داره؟