این 30 روزه نامحدود چند میشه دانلود کرد ؟ بعدش سرعت دانلودش چنده ؟
Printable View
این 30 روزه نامحدود چند میشه دانلود کرد ؟ بعدش سرعت دانلودش چنده ؟
اگر منظورتون اون طرح نامحدود 3 تا 9 صبح هست ، بستگی به منطقه استفاده شما داره . ظاهرا محدودیتی نگذاشته ولی باید در عمل دید .نقل قول:
نوشته شده توسط light;9169392[B
اقا سوال کرده گفته بسه نامحدود اینترنت 30روزه و شما اشتباه متوجه شدی و جواب دادی بنده خدا هم گمراه میشهنقل قول:
ببین سرعتش در مناطق مختلف متغیر هست و شما توی این ساعت با میانگین 40مگ در نظر بگیریم راحت میتونی 300تا 400گیگ رو دانلود کنینقل قول:
اما محدودیت سرعت و حجم هم باز متفاوته اما تا جای اطلاع دارم 300گیگ نهایت 400گیگ حجم داره
ضمنا رایتل در خیلی از جاهای کشور در اصل همون 3gهست و اون4gشدن رایتل هم رومینگ همراه اول باز سرعتش همون تریجی 20نهایت با بهترین سیگنال 30مگ
پس همون همراه اول بهتره ! من 20 تومن دادم 350 گیگ فکر کنم میده ،، توی 4G سرعت دانلودم 8 مگ بود ، از ساعت 4 تا 11 صبح حدود 80 گیگ دانلود شدنقل قول:
منطقه به منظقه فرق میکنه
قبلا منطقه ما ایرانسل عالی بود
الان همراه اول شبانه 1 تا 11 صبح نامحدود میگیرم کمتر از 35 تا 40 مگ نمیگیرم .
از هر اپراتور باید 1 سیم کارت داشته باشی بر حسب زمان و مکان قبل از خریداری بسته تست بزنی و بعد بسته بخری
دوستان من یه سیمکارت رایتل داشتم اصلا یادم نمیاد که چی بود چی شد و کجا برسش اومد
الان چطوری میشه فهمید شمارش چنده ؟
بیشتر از 3 ماه خاموش باشه میره تو چرخه بازیابی و فروشنقل قول:
البته اگر اعتباری باشه
سلام
دوستان یک راهنمایی نیاز دارم
سیم دائمی رایتل رو به عنوان سیمکارت اصلی پیشنهاد میکنید؟
از نظر تماس و پوشش و دریافت پیامک و اینطور چیزا
یا ترابرد رایتل به همراه اول یا ایرانسل رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون از شما
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شب ها سرعتتون پایین میاد ؟
1نهنقل قول:
2بد نیست البته اعتباری بخرید تا مشکل پیدا نکنید چون هر ماه ابونمان براتون میاد
3شما اول سوال کردید رایتل حالا میخواهید به همراه یا ایرانسل برید؟
یا برعکسش میخواهید بیایید رایتل؟
اگر میخواهید ترابرد کنید رایتل اینو مد نظر داشته باشید که نت رایتل توی خیلی از شهرها سرعتش داغونه
شما هم که هرجا رسیدی پست زدی :wac::biggrin::دینقل قول:
خوب خودت از چه نتی استفاده میکنی باید توی همون تاپیک پست بزنی تا به نتیجه برسی
برای بعضی از شهرها برعکسه شبها خوبه روزها خراب
کلا نت از اول ماه تا به امروز اوضاعش خیلی داغون شده
ممنون از شمانقل قول:
یک سیمکارت دائمی خیلی خوش شماره رایتل بهم دادن میخواستم ببینم خوب هست به عنوان سیمکارت اصلی استفاده کنم یا نه
که اگر خود شبکه رایتل خوب نیست ترابرد کنم به همراه اول یا ایرانسل چی؟
به نت خیلی احتیاج ندارم بیشتر دریافت پیام و تماس مهمه
همه چیش خوبه آقا جان.. هیچ جا مشکل نداره.. سرعت هرجا کم بود رومینگ کن روی همراه اول به راحتینقل قول:
پیامک و تماس هم بسیار خوبه بدون مشکل.. باز هم دیدی تماس آنتن نداری بذار روی همراه اول باز راحت میتونی استفاده کنی
حتی میتونی بذاری روی رومینگ همراه اول 2G , هیچ هزینه اضافی هم نداره(به شرط اینکه اسم آنتن رایتل باشه) که ۹۹.۹٪ اسمش رایتل یا IR20هست..
در کل همه ماها به همون رنج شماره رند حساس هستیم و خوب همه دوست دارن ی شماره خوب داشته باشن :wink:نقل قول:
اگر نیاز به نت ندارید چرا ترابرد کنی خوب همون رایتل باش هیچ مشکلی هم نداره مکالمه دورن شبکش هم که فعلا رایگانه
تازه اونجور هم که نت رایتل داغون باشه نیست و همون ایرانسل و همراه هم همجا سرعتشون یکسان نیست و اختلال وجود داره
پیشنهاد نمیکنم ترابرد کنی همون رایتل بمون
در کنار رایتل هم اگر گوشی 2سیمکارت داری و نیاز شد ی ایرانسل هم بزار
من از شاتل راستش می خواستم ببینم اوضاع بقیه هم خرابه یا فقط شرکت شاتله :دینقل قول:
چند روزه دوستان از همه شرکتا شاکین تو بعضی ساعتها اختلال وجود دارهنقل قول:
انصافا دست رایتل درد نکنه برا بسته هدیه تامین اجتماعی, الان تقریبا یکساله با 700ت 2گیگ یکماهه میگیرم و کارم رو راه میندازه ((:
کاش این طرح رو برا سال آینده هم تمدید کنه.
Sent from Tapatalk
دوستان در جریان. باشید رایتل رومینگ ملی نسل سوم و چهارم رو روی همراه اول از دست داده فقط تهران و کرج خوبه که شبکه خودش هست بقیه جاهای کشور تقریبا داره از شبکه ایرانسل استفاده میکنه
از اول ماه بهمن اوضاع نت خیلی داغونه و وزیرارنباطات هم گفته مشکل از سمت ما نیست:wac:نقل قول:
adslکه خیلی جاها سرعتش کمه و مشکل دارن و اکثرا هم امدن روی نت ثابت سیمکارت و همراه که اونهم اوضاع درست حسابی نداره
اتفاقا دیروزتست کردم ی 500مگی از قبل باقی مونده بود رومینگ کردم ایرانسل دیدم اوکی هست منتها سرعت همون تریجی هست و بیشتر از 20مگ نمیشدنقل قول:
سلامنقل قول:
از کجا میشه خرید اینو؟
نقل قول:
من هر موقع رومینگ کردم اصلا روی شرکت ایرانسل رجیستر نشد و همیشه روی همراه اول رجیستر شده که به تازگی هم در شمال و جنوب کشور باز هم روی همراه اول رجیستر شد برام...
عاقلانه ترین کار رایتل همین رومینگ به ایرانسل بود
شاتل هم ک رو شبکه ایرانسل رجیستر میشه
خیلی عالی شده
این بسته 7 روزه نامحدود 50 تومان،چطوریه؟
ظاهرا بدون محدودیت زمانی هست
اینجا کسی هست استفاده کرده باشه؟
میخوام بدونم سرعت و پایداری نت در ساعات مختلف چطور بوده
بسته نامحدود یک هفته ای رایتل سقف مصرفش چقدره؟
اون پنجاه تومنیه؟؟ 350 گیگ...نقل قول:
ممنون ک جواب دادید ، بله بازم خوبه بنظرمنقل قول:
خوب رایتل هم بسته های نامحدود یک روزه و ۷ روزه رو حذف کرد
ماهیانه رو هم از ۴۵۰ به ۲۰۰ گیگ کاهش داد...
مثلا قرار بود بسته ها برگرده
درود
بسته هفنگی ۵۰ تومنی حجمش ۱۵۰ گیگ شده قبلا ۳۵۰ گیگ بود
اره ۳۵۰ بود ، الان ۱۵۰ کردن که دیگه اصلا نمیصرفهنقل قول:
به نظر میرسه رایتل کلا بسته نامحدود هفتگی رو حذف کرد
الکی سیم کارت رایتل خریدم.
چک کردم حذف نشده . اگر خرید کردین موقت تا اتمام بسته از لیست بسته هاتون حذف میشه که تمدید نکنین ولی به محض تمام شدن دوباره بر می گردد .نقل قول:
- - - Updated - - -
چک کردم حذف نشده . اگر خرید کردین موقت تا اتمام بسته از لیست بسته هاتون حذف میشه که تمدید نکنین ولی به محض تمام شدن دوباره بر می گردد .نقل قول:
رایتل در شبکه ایرانسل بهتر ج میده یا همراه؟ و اینکه کدوم باند میشه حداکثر سرعت ر گرفت
والا بستگی داره.. من سالهاست همراه اول رو به رایتل ترابرد کردم و روی شبکه همراه اول کیفیت سرعت بالاتری دارم تا روی ایرانسل...حتی در بعضی مواقع به ایرانسل وصل نمیشه..نقل قول:
واسه من نوسان داره ی بار ایرانسل ی بار همراه اخر نفهمیدم رو چی بزارم ،حالب اینه من سرچ شبکه میکنم رایتل ر نمیاره و فقط همین دو تا هستنقل قول:
سلام
این بسته هفتگی نامحدود 50 تومن سرعتش خوبه؟
من یه سیم کارت 7 تومنی گرفتم ازشون از سرعتش اصلا راضی نیستم، میخاستم بدونم سرعت نامحدود هفتگیش هم به همین شکله یا بهتره
سرعت همونهنقل قول:
- - - Updated - - -
شما آنتن رو تغییر بدید و یا شبکه رو تغییر بدید مطمينا سرعت بیشتری رو میگیرید... در حال حاضر رایتل ثبات بیشتری توی اینترنت از بقیه اپراتورها داره.. و همینطور بی دلیل فیلتر نمیکنه..نقل قول:
سلام
آیا رایتل پروتکل UDP رو فیلتر کرده؟ سرویس هایی که از پروتکل UDP استفاده میکنند کار نمیکنه با رایتل. روی همراه اول و ایرانسل این مشکل وجود نداره.