خب نامحدود پس مخابرات خوبه.نقل قول:
وایمکس ایرانسل یا مبین نت تو اهواز چطوره؟ غیر از اینا چیزی هست؟ برای اهواز و منطقه زیتون میخوام. من اهواز نیستم و غیر از این فوروم کسی رو نمیشناسم که بپرسم.
Printable View
خب نامحدود پس مخابرات خوبه.نقل قول:
وایمکس ایرانسل یا مبین نت تو اهواز چطوره؟ غیر از اینا چیزی هست؟ برای اهواز و منطقه زیتون میخوام. من اهواز نیستم و غیر از این فوروم کسی رو نمیشناسم که بپرسم.
کلا اهواز اینترنتش داغونه .وایمکس هم که کلا چیز داغونیه .مطمئنا ایرانسل بهتره .توی منطقه مورد نظر باید وایمکس رو چک کنید تا از ترافیک منطقه مطمئن بشید هر کدوم سرعت بیشتری داشت بگیرید. وایرلس هم هست که پینگ پایین تر و کیفیت بالاتری داره ولی هزینه راه اندازی و تعرفه ماهیانش بسیار بالاست..نقل قول:
وایمکس رو اصلا ازش اطلاع ندارم :دینقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم
تو اهواز وایمکس هست
وایرلس
ADSL
تو اهواز isp باید بیشتر باشه
بازم میگم
تحقیق کنید ببینید بهترین کدومه!
بچه ها ssl سایت های داخلی متلا بانک ها و ... واسه شما هم پوکیدس ؟ چون برا من هم کنده هم بعضی وقتها وسط تراکنش گیر میکنه
ادم با اين سرعتها صرفش نمي كنه تلويزيون ببينه:33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سرعت من که 512 دارم از 300 نمیاد پایین
هووو هاردم داره پر میشه:n19:
یکی بیاد منو بگیره
واسه من عالیه.نقل قول:
ندید بدید :دینقل قول:
من که همچنان دارم از 208.67.222.222 استفاده میکنم.همیشه پرقدرت.نقل قول:
یه چهار تا از این سایتا رو پ.خ. کن بیاد.:n16:نقل قول:
يكي بياد اين عروس رو بگيره:n08:نقل قول:
:n02::n07::n10::n19::n20::n25::n08:نقل قول:
نقل قول:مودم رو مجبور شدم خاموش روشن کنم ، حالا سرعتم شده 65 :n03:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بچه های خوزستان بچه ها من اهل این استان نیستم به تازگی در سربندر ساکن شده ام
میخواستم adsl ثبت نام کنم
شماره خط تلفنم 0561-223.... هست
با بررسی متوجه شدم خط از نوع pcm می باشد و نمیشه روش اینترنت adsl ثبت نام کرد
آیا امکان رفع این محدودیت و دریافت سرویسش اینترنت adsl میشه اقدام کرد؟
در غیر اینصورت آیا اگر خط جدیدی خریداری کنم امکان دارد خط جدید هم مجددا از نوع pcm باشه و روی جدیده هم نشه اینترنت ثبت نام کرد؟
کسی اینجا از سربندر هست؟؟؟
واقعا بدجوری کارم گیره و تو شهر غریبم :n28:
با تشکر از بچه های خونگرم:n12:
یکی هست اسمش ایماننقل قول:
نقل قول:
در مورد pcm و اینا جی کسی اطلاعی نداره؟
اصلا مشکلی نیست یه خط جدید میخرم اگه نیاز باشه اما میترسم اینم مشکل دار باشه بازم:n27:
اره یکی از سربندر هست ، مسول کل تاپیک اینترنت خوزستانه ، جناب ایمان.
اقا من چون سرعت بالا بود رفتم پنجاه گیگ لیچر گرفتم، باز سرعت خوابید.
احساس میکنم کمرم شکست ، ده هزارتومن پول زحمت کشیده دادم پا لیچر.
با احساساتم بازی شد
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
محمد جان من عروس نیستمنقل قول:
فامیلیم چاروسایی هستش
بهم میگن چاروس
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
آقا شرمنده. از بس اين بچه هاي امروزي اينجوري مي نويسن ما هم اينجوري مي خونيم. مثلا m0h4mm4dنقل قول:
نقل قول:
کسی کمکی نمیکنه؟؟:n27: کارام گیره بدجوری
سرعت دانلود 512 نامحدود خیلی کم شده
:n04::n04::n02::n10::n19::n19::n19:
تااونجا كه من اطلاع دارم pcm ها خط حالت اشتراكي داره. كه مثلا با روش هايي مثل مالتي پلكس اومدن از يك خط براي يه مجتمع يا بخش تلفن كشيدن.نقل قول:
در صورتي كه امكانش باشه كه خط جديد معمولي بكشيد احتمالا هزينه زيادي داره.
نقل قول:
یعنی یه خط جدید ثبت نام کنم؟
75 تومن دیگه؟حالا سوال اساسیی اینه که خط جدید که بهم میدن از کجا کعلوم معمولی باشه و باز pcm ندن:n27:
مگه کجا میخای بری خط جدید بگیری؟ هر جایی که میری بگو برای اینترنت میخام... ببین چی میگه... با خودشون صحبت کن... به نظرت اینجا کسی میتونه بهت کمک کنه توی این زمینه؟؟؟؟ من که فکر نکنم اینجا به جوابت برسی عزیزنقل قول:
یه سوال
من نیاز به یه خط دیگه دارم ولی مرکز مخابراتی ما میگه ترافیک توی منطقه زیاده و زوج مسی نداریم که بدیم چندین بار مراجعه کردم و همین جواب رو گرفتم کسی راهی به ذهنش میرسه ؟
به نظر شما اگر به جای مرکز مخابراتی از طریق دفاتر پستی ثبت نام کنم میدن یا بازم همون جواب رو میدن ؟
درود فراوان.نقل قول:
شما اهل هر جای دنیا ک باشی تا وقتی سربندر هستی احساس غربت نکن:n16:
من امروز صبح قبل از اینکه برم شرکت یه سر رفته بودم مرکز خرابی تلفن(117)(آدرسش هم پشت سینما ساحل هستش)،دیدم یه فرمهایی داشتن مخصوص همین قضیه.یه بنده خدایی درخواست داده بود واسه مشکلی مشابه مشکل شما.نیازی به گرفتن خط جدید نیست.شمام اگه میتونی مراجعه کن ایشالا که مشکلت حل میشه.
راستی پیش شماره ی سربندر 0651 هستش نه 0561:n01:
بازم مشکلی داشتی من در خدمتم.
قسمت اول::n12:نقل قول:
قسمت دوم: خو مگه کرم داشتی رفتی انقدر لیچر گرفتی؟:دی
بعدشم اشکال نداره که بابا.من خودم همیشه لیچر تودست و بالم هست.نیازت میشه.
خدا وکیلی منم مثل ممد اشتباه میخوندم همش:n02:نقل قول:
یکی بیاد جلو این ندید بدید رو بگیره.هی تست سرعت میذاره.نذار منم تست سرعت بذارم(البته از سرویس قدیمیم ها:n08:)نقل قول:
ایمان اگه لیچر داری تا یکی دوتا لینک خفن بهت بدم لیچ کن پس... آقای عروس شما هم حالا که لیچرا رو دست مونده برای ما لیچ کن...:n02:
سلام ,
من مشکلم رو باز این تاپیکم میگم شاید شما تونستید کمک کنید ...
نت : مخابرات نامحدود 256 ـه 1 به 10
5 روزه به طور ناگهانی این مشکل پیدا شده و شب قبلش همه چیز داشت به خوبی و خوشی پیش میرفت »:دی
آقا من 5 روز پیش از خواب بیدار شدم اومدم پای نت دیدم P30Wolrd و اکثر سایت ها باز نمیشند واسم , اما چندتا سایت باز میشدند راحت و بدون مشکل !
من فکر کردم مشکل سراسریه اول 1 روز گذشت دیدم این درست بشو نیست زنگ زدم دوستم میگفت من اصلا مشکلی ندارم ...
اومدم از 4.2.2.4 پینگ گرفتم دیدم کلا Time out ـه پینگ نمیده ...اما 4.2.2.3 پینگ میده :
من 1000 بار بیشتر مودم رو ریست کردم گفتم آی پی عوض بشه اما کلا 2 نوع بیشتر نداره ,
1 : 4.2.2.4 پینگ میده و 4.2.2.3 همش میشه تایم اوت
2 : 4.2.2.3 پینگ میده و 4.2.2.4 کلا میشه تایم اوت
پینگ هم همش TTL 49 Ping 200 ـه مال هردو ...
حالا وقتی 4.2.2.3 پینگ میده ساکس On نمیشه هرکاری میکنم اما خوب بیشتر سایت ها رو باز میکنه ... مثلا همین P30world باز میشه .
اما 4.2.2.4 میده سایت ها بیشترش باز نمیشه اما ساکس On میشه ...
اروری هم که واسه باز نشدن سایت ها میده اینه : مثلا سایت 8pic
حالا من زنگ زدم 2020 دقیقا خودمم نمیدونستم چطور توضیح بدم مشکلو :دی اما خوب اونا هم کمکی نکردن ...
میگفتن مال مودمته اگه کلا تایم اوت میده ...
من مودمو عوض کردم , کانفیگ کردم , DNS ست کردم , مودمو وصل کردم یه PC دیگه درست نشد که نشد ...
دیگه واقعا موندم چیکار کنم ! آقا جون خودتون کمکی , توضیحی , مشکل مشابه و ... دارید دریغ نکنید :n16:
دیگه من راهی به ذهنم نمیرسه بخدا ...
منم همیشه لیچر میگریم :n02:نقل قول:
اگه فایل خیلی حجیم داری بیا اینجا ثبت نام کن (لینک جنریتور) تا یه هفته اکانت مجانی میده
premiumize.me
اگرم خواستی اینجا درخواست بده بچه هایی که نامحدود اکسپرس لیچ دارن برات لیچ میکنن
-------------------------
دوستان بیاید باهم دعا کنیم امشب هم سرعت بکشه تا 600:n08:
1 مگ نا محدود
تست الان :
تست همين الان قابل قبوله! مي توني بذار، ما مي تونيم تست مي ذاريم!نقل قول:
آقا براي قضيه pcm يكي از اقوام اهوازه يه همچين مشكلي داره بهش گفتن براي كشيدن خط معمولي بايد هزينه زيادي بده.
مانا ماد اگه حجم اضافه بگیرم منتقل میشه یا می سوزه؟
با تشکر
چند نفر میبینم هستن ولی دریغ از راهنمایی!!!
لینکت چند گیگه؟نقل قول:
انقدر از لیچرم مونده:
3.332 گیگ
اگه میخوره من در خدمتتم.
سلام
دوستان به نظر شما سرعت باز کردن صفحه ها یکم بهتر نشده؟
هیچکس نمیدونه :n02:نقل قول:
من زنگ زدم از پشتیبانی هم پرسیدم گفت نمیدونیم:n01::n09:
واسه من که سرعت باز شدن صفحه ها همیشه عالی بوده و هنوزم همینطوره.در نتیجه تغییری احساس نمیکنم.نقل قول:
اقا این مودم من زایکسل ،چقدرم زشته شکلش ، بعضی وقتا میزنه به سرش نمیشه با وایرلس بهش وصل بشی و تا خاموش روشن نکنی درست نمیشه.
راستی امشب سرعت افتضاح
دمت جییییییییییییییییز ... فعلا که لینک جایگزین پیدا کردم و کارم راه افتاد ...بعدا لازمم شد مزاحمت میشم.....بخاطر اینکه پستم هم اسپم نشه باید بگم که دیروز از ساعت 7 صبح تا امروز صبح کامپیوتر روشن بود و داشت با سرعت عالی دانلود میکرد. ولی الان کامپیوتر رو بهش استراحت دادم و دوباره الان راش انداختم انگار همه چی بهم ریخت .... کاش خاموش نمیکردم...:n29:نقل قول:
تایید میشه بهتر شده ولی همون یکمی که خودت گفتی....فقط یکمنقل قول:
پشتیبانی در مخابرات واژه ای بی معنی است...نقل قول:
یه آموزش به ما بده ببینم این فرمتش چیه که گذاشتی؟فلش یا چیز دیگه ؟ بعدشم چجوری باید بزارم توی سایت؟کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟نقل قول:
حالا بهتر از زایکسل پیدا نکردی رفتی اینو انتخاب کردی؟؟؟ این همه مارک و برند این چی بود خریدی انصافانقل قول:
دیشب که خوابیدم سرعت عالی بود...صبح بلند شدم کامپیوتر خاموش شده بوده انگار برق رفته بود فورا روشن کردم زدم دانلود سرعت....:n28::n28::n28::n30::n30::n30:
دیروز استثنا بود.... سرعت همه عجیب بالا رفته بود....نقل قول:
دی وی بی جان حالا S2 یا S1 هستی؟:n02:نقل قول:
تبلیغات زیاد بود ، مارو به اشتباه انداخت خلاصه
بهترین مارک برای وایرلس huawei هستش ، گوشی های موبایلش در حد لپتاپ گیرندگی وایرلسشون قویه :n23: