نقل قول:
نه تقسیم بر8 شر و ...نداره
اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفته
Printable View
نقل قول:
اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفته
نه عزیز سرعت از 70 بالاتر نمیره...نقل قول:
شما هر جای دنیا بری 1 متر 100 سانتیمتره!نقل قول:
هر بایت هم 8 بیته. فرقی نمیکنه ایران باشی یا مریخ!
1gigabit=1024megabit=128megaByte
دوست عزیز من کرج هستم تا قبل از عید 1 مگ 38500 میدادم الان واسم اومده 43000نقل قول:
دوستم هم تهرانه واسش 512 اومده 24000
در ضمن این عکس که گذاشتم رو سایت مخابرات تهرانه
میدونم اینو من راجب به شر گفتمنقل قول:
بعد امارات MB میده نه Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow
نقل قول:
دوست عزیز کرج با تهران فرق داره و تحت ساپورت مخابرات تهران نیست ...
اونی شما گذاشتی مال مخابرات ایرانه اما الان می بینم لینک شما نیس در صورتی که من خودم با لینک شما وارد سایت مخابرات ایران شدم عجیبه ...
در هر صورت این تهرانه بعد همون طور هم که گفتم هیچ وقت 7 تومن گرون نمیشه نهایتا 1000 تومن یا کمی بیشتر ..
حال صحبت این چیزا شده بد نیست بازم بدونید
دیروز 28 فروردین ماه ساعت 6 7 عصر شبکه 4 برنامه در مسیر انتخابات بود
نمیدونم دوستان دیدند یا نه
2 نفر طبق معمول به عنوان کارشناس دعوت شدند و درباره شبکه اینترنت استفاده از اینترنت برای انتخابات و اینده ان بعد اتخابات حرف میزدنند
نمیدونم تو ارشیوی دانلودی شبکه 4 یا... جایی هستید بگردید دانلود کنید و حتما ببینید
کارشناس استاد دانشگاه متخصص IT نمیدونم حالا چند پست و تخصص دیگه هم داشت صحبت میکرد میگفت بله ما سرعت اینترنت جهانی را پایین اوردیم خوب بخاطر چندین معضل وقتی که سرعت بالا باشه امکان دیدن صوت و تصویر برای شخص وجود دارد و شخص میتواند براحتی تصاویر را تماشا کند خوب این روال درست نیست درسته ان ور دنیا چنین امکاناتی هست ولی در کشور ما مطابق ارزشهایمان یکسان نیست
خوب ممکن هست شخصی بتواند P-O-R-N ببیند ایا این درست هست؟
بقیشو حتما خودتون ببینید
اخه ادم چه بگم حتی زبان فارسیش هم بیشتر پشتو بود شما کی هستی جای 70 میلیون مردم تصمیم میگیری؟ کی خواست اصلا صبح تا شب ویدیو انلاین ببینه؟ اصلا کی گفته همه چشمشون به P-O-R-N هست و فقط ویدیو رو برای P-O-R-N میخواهند؟
مردم عقل و شعور دارند و هر چه بخواهند میتوانند استفاده کنند شما فکر کردی سرعت خارجی رو پایین بیاری در نتیجه مردم ویدیوی انلاین نمیتونند ببینند و در نتیجه دستشون به P-O-R-N نمیرسه؟ مگه مردم ویدیو و اینترنت پرسرعت رو فقط برای P-O-R-N میخواهند؟
خوب استاد دانشگاه عزیز و تحصیل کرده ما پدیده عجیب و شیطانی به نام Download داریم که طرف هر چی میخواد میگره و افلاین میبینه
بگذریم حرف زیاده اما سواد مسئولین همچنان کمه و کشور از معضل فقدان کارشناس و استاد دانشگاه داره رنج میبره
خودمون خواستیم و حالا حالاها جادارن این ملت ...نقل قول:
تو یه سال صدقه 900 میلیارد تومن خودت تا آخرشو برو ...
یه چند دقیقه ف//ی//لتر برداشته شده بود همین 1 ساعت پیش ....:n13:
دیشب عملا نت جهانی قطعه قطع شد.نقل قول:
ما که نفهمیدیم یکی میگه 128 واقعیه یکی میگه شیر نداره... ولی اگه مال اینام تقسیم بشه با ایران زیاد فرقی نداره. خیلی سرعت دانلودش کمه. (البته با ایران قبل از داغون شدن)
محتوای مخفی: برای آخرین بار
یه سوال
الان که پینگ تایم اوت داره من با فیلتر شکن که وصل میشم تایم اوت از بین میره ولی پینگ خیلی میره بالا
در حال حاضر سریع ترین ابزار رد شدن از فیلتر چیه؟ منظورم به لحاظ پینگ هست
اینجا نمیگین تو پروفایلم بگین ممنون
سلامنقل قول:
منم 512 کرج رو دارم. اولا برای من هنوز هزینه دو ماه 40960 تومن رو اخرین فیش اومد. (همین 4 روز پیش)
دوما در مورد این که اینترنت تهران با کرج فرق داره ما برای هر نوع درخواست مثل افزایش سرعت و غیره باید به سایت مخابرات تهران بیایم و کلیه درخواستها با تایید تهران وصل میشن.
یه زحمت بکشین برین تو سایت بخش خدمات اینترنتی، adsl، مشاهده صورت حساب نام البرز رو میشه دید.
همچنین برای درخواست تغییر پهنای باند یه یوزر پسورد از البرز وارد کنین تا بیشتر شگفت زده بشین!
الان سریعترین قیلترشکن موجود کریو هست که همه سایت ها رو به راحتی باز میکنه.اگه خواستی pm بده یجا با قیمت ارزون میفروشه.:n16:نقل قول:
ببخشید پس من که از صبح امروز با Kerio نمیتونم فیس بوک رو باز کنم مشکل از کجاست؟؟؟ قبلا همه سرویس ها از چیز پی ... تا س ا ک.س HTTPS نمیتونستم فیس بوک رو باز کنم و فقط کریو میتونست مشکل گشا باشه که الان اونم دیگه نیست خودم موندم چه دردی زدن که به فیس بوک تنها... جالبه با Opera Mini موبایل وقتی به مودم وصل میشم باز میشه ولی با خود کامپیوتر نه...نقل قول:
واسه من باز میشه با کریو :n16:نقل قول:
سلام.
من از دیروز سرعت 128 مخابرات رو گرفتم.
شخصی که دیروز اومد و راه اندازی کرد گفت تا 24 ساعت سرعتت کمه اما بعدش درست میشه.
الان 26 ساعت گذشته و سرعتم افتضاحه و اون سرویسی رو که قبلا من با نام سرعت 128 از شرکت گرفته بودم حداقل دو برابر مخابرات بود.
خواستم بپرسم برای شما هم روز اول اینطور بوده یا اینکه کلا سرعت همینطوریه و از اون چیزی که میگن و می فروشن پایین تره؟
خب شما سرور داخلی هم سرعتت محدود باشه مشکل تو مشکله یه تماس بگیر 2020 یا 2828 بگو یه ریست بکنن...نقل قول:
البته این دور و بر اکثر کشورها همون مگابیت میدن نه گیگابیت!اینطوری بگیم بهتره :نقل قول:
1Mbps=128KBps
(در واقع 1.024 هست که رند شده رو میگن همه 1!)
8Mbps=1024KBps=1MBps
نقل قول:
fair usage policy دارن حتی اشتراک و ضریب هم بعضی دارن در کنار dedicated اما نهایتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یک میانگین و معیار نسبی هست نشون میده سرعتها به همون اندازه هست نه مثل اینجا!!و واقعا بالاتر هستند ...نقل قول:
ما که نفهمیدیم یکی میگه 128 واقعیه یکی میگه شیر نداره... ولی اگه مال اینام تقسیم بشه با ایران زیاد فرقی نداره. خیلی سرعت دانلودش کمه. (البته با ایران قبل از داغون شدن)
38[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14.59 Mbps
64[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.81 Mbps
72[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.54 Mbps
86[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6.12 Mbps
106[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.75 Mbps
اینم ایران که با زور سرورهای داخلی :
168[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.89 Mbps
از ... بگیر تا پشتیبانی و استاد دانشگاهش . اکثریت غالب همونقدر از اینترنت میفهمن که رئیس جمهور محترم انگلیسی میفهمه تو دیدار با مدودف اونی که فیلمش هست how are you و yes yes و اینا!!:n08: البته اینا مشکل اصلی رو روشون نمیشه بگن وگرنه بورن که دوشواری نداره!!:n09:نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: آخرین پاسخ
بستگی به سروری که متصل میشی داره حالا هر ابزاری باشه بعدشم همین اتفاقی که چند روزه میوفته برای من کلا شما ارتباط با سرور خارجی نمیتونی برقرار کنی!من بیش از 100 سرور قدرتمند دنیا رو پینگ کردم تو اون بازه هیچی!!!نه کریوت کار میکنه نه فایرت نه تونل و هات اسپات و ... فقط راهی که میمونه همون وی پی ان ملی هست اونم شما فیلترینگ فعلی رو دور نمیزنی!!سایتهای فیلتر نشده خارجی فعلی رو میتونی باز کنی!!یه راه دیگه همون سرور بروکسی های داخلی هست مثل اون ترفندی که صفحات قبل اشاره شد که اینا جفتش دوتاست در واقع!:n09:نقل قول:
دوست عزیز طبق گفته وزیر محترم ما کندی نداریم این چیزایی که شما میگی کذبه :دینقل قول:
سلام.
من از دیروز سرعت 128 مخابرات رو گرفتم.
شخصی که دیروز اومد و راه اندازی کرد گفت تا 24 ساعت سرعتت کمه اما بعدش درست میشه.
الان 26 ساعت گذشته و سرعتم افتضاحه و اون سرویسی رو که قبلا من با نام سرعت 128 از شرکت گرفته بودم حداقل دو برابر مخابرات بود.
خواستم بپرسم برای شما هم روز اول اینطور بوده یا اینکه کلا سرعت همینطوریه و از اون چیزی که میگن و می فروشن پایین تره؟
جدا از شوخی الان وضعیت همه چندان جالب نیست و بله اکثرا سرعتا پایینه ...
نقل قول:
دوستان راه حل به این سادگیو ول کردید دارید جرو بحث راه میندازید؟
اخه تا کی تو سر خودتون میزنید؟
قیمت و سرعت اجنبیها رو به رخ هم میکشید؟
خوب همون 20T هست فعلا برای 512 ...نقل قول:
من 2 مگ دارم 74 میدم بعضی موقع ها هم نباشم به 1 مگ کاهش میدم الان فعلا کردم 1 مگ چون یه هفته ای نیستم خونه .
نمی دونم نباید این طوری باشه و گرنه دلیل نداشت بیان 2 قسمت جداگانه برای تهران و کرج درست کنن ..
قسمت تهران که اصلا بازنمیشه ولی کرج باز میشه ...
پنلش چجوریه / با این که نامحدود هستی ریز مصرف رو درست نشون میده ؟
دوستان سلام بعد از گذروندن 7 خان رستم برای قطع اینترنت از شاتل و وصل کردن مخابرات امروز بعد از 10 روز اینترنت512 بنده وصل شده همه چی آرومه پینگ مناسب و میانگین سرعت دانلود60 هست. فیس و یوتیوب هم راحت باز میشن ی توصیه فقط اگه از مخابرات رفتید سراغ هر شرکتی برید بجز شاتل که بعدها پشیمون میشید.:n16:
از مرکز مخابرات مشهدی مهدی کسی هست؟
من هیچ سایتی ( نه داخلی، نه خارجی ) رو نمیتونم باز کنم!!!
اما تورنت با آخرین سرعت دانلود میشه!!!
نقل قول:محتوای مخفی: آخر +یک
بری دیگه برنگردی (از شاتل) ایشالـــــانقل قول:
اینم تست سرعت الان:
سلام
دوستان تقریبا 10 روزی میشه که اینترنت من همش قطع و وصل میشه
نامحدود 512 هستش
چجوری میتونم با مخابرات تماس بگیرم و مشکل رو حل کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
با 2020 تماس بگيريد.
نقل قول:
دوستان یاهو من باز نمیشه واسه شما باز میشه ؟
نقل قول:
yes .........
الان 2 -3 روزه میخوام sign in کنم این ارور رو میده
کسی میدونه باید چی کار کنم..فک کردم از مخابراته
من بدون مشکل و بصورت مستقیم ( بدون شفاف ساز ) وارد میشم.
منم با یاهو و لاین روی گوشیم مشکل دارم
چی کار باید بکنم
حتی تانگو هم باز نمی شه:n03:
نقل قول:
دوست عزیز برو تو قسمت Forgot your password ببین می تونی صفحه ش رو باز کنی .
اگه شد سعی کن پس رو ریست کنی .
تاحالا این مشکلو من 80 بار داشتم و وارد نمیشده و فکر می کردم pass اشتباهه ...
دوستانی که مشکل قطع و وصل دارن به Bridge تغییر بدن تنظیمات مودم رو احتمال داره حل بشه. واسه من حل شد. ( البته محدودیت زیاد داره Bridge)
سلامنقل قول:
چرا محدودیت زیاد داره؟
منم قطع و وصل زیاد میشم.امروز بهم از مخابرات زنگ زدن و پیشنهاد دادن مودم رو بزار رو بریج
محدودیت از این نظر که دیگه نمیشه از وایرلس استفاده کرد همزمان یا از پورت دیگه مودم. فیل شکن ها هم فکر کنم کار نمیکنن رو حالت بریج، کریو رو امتحان کردم امروز نشدنقل قول:
رو بریج گذاشتم کلا اینترنتم قطع شد...مجبور شدم برگردم تنظیمات قبلینقل قول:
اوفت خیلی دیگه بالا رفته من با 16 کانکش سرعت به زور به 70 میره سه
مخابرات دیگه اعصاب برام نذاشته
برم جمش کنم ادم یه 10-12 تومن بیشتر میده ولی اعصابش دیگه خورد نمیشه همش قطع قطع:n28:
شما از کدوم مرکز مخابراتی سرویس میگیرید که انقدر مشکل دارید؟؟؟؟؟ خداروشکر شهید درزی هم خلوته هم بی مشکل
دوست من مودم رو روحالت بریج قرار دهید، متاسفانه پینگ خیلی بالاس ...نقل قول:
نتایج تست سرعت بنده با سرویس 256 مرکز کـاشـانی
سرور داخلی :
سرور خارجی :
متاسفانه قطعی خیلی زیاد شده...
سه تا فایل با 16 تا کانکشن بذار برای دانلودنقل قول:
به زور هم که شده ازشون بکش بیرون:n10: