چیه ؟! گویا خیلی بهتون خوش گذشته ؟!!!نقل قول:
Printable View
چیه ؟! گویا خیلی بهتون خوش گذشته ؟!!!نقل قول:
به نظر من هم بشدت مسخره س این کار.نقل قول:
نه فک کنم یه چیز ....رفته د--ل:21:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من هم بشدت مسخره س این کار.
میتونم بپرسم کجاش و از چه جهت مسخرست ؟! اون موقع بازی پیرزوی و بایرن مسخره نبود ؟!! تازه فنر باخچه همسایه ، هم نژاد و هم زبان ماست ...
حواستو جمع کن ببین من چه عبارتیو نقل قول کردم تا برات از این سوء تفاهما پیش نیاد.نقل قول:
من، زدن تایپیک جداگانه برای هر خبر ورزشی رو گفتم مسخره س و اینکه تایپیک باشگاهها حذف شدن.
منم تا الان که شما گفتی متوجه نشده بودم
چه حرکت خوبی
بچه ها درگیر نشد خواهشا ... دوست ندارم بچه های شهرستان باهم درگیر بشن ...
یاشاسین تراکتور
و یاشاسین هر تیمی که جلوی تیمهای سرخ آبی قد علم کنه
...
تائید میکنمنقل قول:
بچه ها درگیر نشد خواهشا ... دوست ندارم بچه های شهرستان باهم درگیر بشن ...
یاشاسین تراکتور
و یاشاسین هر تیمی که جلوی تیمهای سرخ آبی قد علم کنه
...
برگزار کردن همچین بازیایی خیلی به نفع تیم هستش .
به خصوص که تراکتور نشون داده که توی نیم فصل دوم خیلی خوب عمل میکنه .
الان که نهم هستیم کاش مسئولین و مربی تیم به جای فکر بقای تیم توی لیگ به فکر این باشن که جزو سه تیم اول بشن تا لااقل یه سهمیه آسیا رو بگیریم
نظر شما محترمهنقل قول:
ولی تاپیکایی که در مورد تراکتور زده شده به طور نسبی ازش استقبال شده و نظرات به صفحه ی دوم و سوم رسیده در صورتی که بقیه تاپیکایی جنبه خبری دارن اصلا رونقی ندارن و میرن پایین
تایید ...نقل قول:
نظر شما محترمه
ولی تاپیکایی که در مورد تراکتور زده شده به طور نسبی ازش استقبال شده و نظرات به صفحه ی دوم و سوم رسیده در صورتی که بقیه تاپیکایی جنبه خبری دارن اصلا رونقی ندارن و میرن پایین
+ اینکه این هم همت طرفداران تراکتور تو فرومه و هم حساسیتی هست که در مورد تراکتور ایجاد شده !(نمیدونم از کجا !)
همه پستای بالا تایید میشن :دی
البته اگه منابع خبری و جراید این چیزا رو چاپ نکنن اصل عمل ارزشمند تر خواهد بود .. اینجوری بعضیا
سوء استفاده میکنن
بهرحال بنظر من نباید اینجور خبرا درز کنه ...
در مورد اینکه فرمودند،برا هر تیمی یه تاپیک مجزا باشه،خیلی خوب میشه،اونوقت طرفدارای باشگاه ها میرن تو تاپیک خودشون و پست میدن و پست های طرفدارای دیگه اگه به قصد حاشیه سازی باشه پاک میشه،چون بعضیا تابلو وار فقط میان و میخوان که کار به جنجال بکشه و اینجور تاپیکا بسته بشه،در مورد فنر باغچه هم خوب خیلی تابلو هستش،چند بار تیمای بزرگ کشور ما رفتن و خواستن که با تیمای ترکیه مسابقه دوستانه برگزار کنن ولی اونا حتی حاضر نشدن که تیم دومشون با تیمای ما بازی کنه،الان که خود مسؤلان فنر باغچه قصد دارن با تراکتور مسابقه بدن خیلی بهشون برخورده،البته هنوز نه خبری هست و نه مسابقه ای،بعیده که اجازه این مسابقه از طرف بعضیا داده بشه،به هر صورت:تؤرکلر ده ن خواهیش ائدیره م کی او بیرسی لرین جوابلارین وئرمه سینلر،قویون اوقدر دانیشسینلار کی یورولسونلار،اصلا گلیب تراختور تاپیکلرینده بیزیم علیه هیمیزه دانیشسالار،سایمین یورولسونلار...
موافقم!نقل قول:
لازم نبود همه بدونن!
درسته ولی اولش باید تبلیغ بشه که بقیه هم یادشون بیاد که یک همچین کودکایی هستن و بلاخره با حضور افراد مشهور خیلی خیلی روحیه میگیرن ....:20:
اينكه من سوار بهترين ماشين شوم و خود را گم كنم و بگويم آدم شدم، درست نيست. من ناگزيرم بگويم اين آدم كوچولو (خطاب به قلعه نويي) وقتي بهترين ماشين را سوار ميشود هم نميتواند بزرگ شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - چشم خبرنگاران گرد شده بود. آنها تند و تند مي نوشتند تا مبادا يك كلمه از جملات تند محمد مايلي كهن جا بيفتد. حاجي دوباره بعد از سلسله شكستها به احوال روزهاي بيانيه نويسي بازگشته است و با حرارت عليه امير قلعه نويي حرف مي زند. اين يك احوال موسمس از مردي است كه توفانهاي مختلفي را بر آسمان اين فوتبال فرستاده است. واين بار نوبت بچه هاي همدان تا با كلمات مايلي كهن دوش بگيرند. جرقه اين جملات، مصاحبه قلعه نويي با سايت گل بود كه خطاب به مايلي گفت: «او اراجيف مي گويد.» و مايلي كهن در انتظار سوت پايان بود تا اين بار با بيانيه اي شفاهي و با همان لحن تيتر اول روزنامه هاي ورزشي شنبه شود. گزيده اي از حرفهاي او را بخوانيد:
*يارب روا مدار كه گدا معتبر شود/ گر معتبر شود زخدا بي خبر شود ( مايلي كهن با اين مقدمه شاعرانه آغاز كرد!)
*اينكه من سوار بهترين ماشين شوم و خود را گم كنم و بگويم آدم شدم، درست نيست. من ناگزيرم بگويم اين آدم كوچولو(خطاب به قلعه نويي) وقتي بهترين ماشين را سوار ميشود هم نميتواند بزرگ شود.
* اين آدم ادعا مي كند شاگرد من بوده اما من شرمم مي آيد كه چنين شاگردي داشته ام .
*آدم نبايد اصل و نسبش را گم كند. ايشان هي مي گويد من بچه جنوب شهرم اما اسم 4 تا خيابان جنوب شهر را نمي شناسد.
*اگر به فاميلي اين اقا نگاه كني متوجه مي شوي كه بچه كجاست! (اين كنايه به چه بود؟ قلعه نو، جايي كه نام قلعه نويي به آنجا منتسب مي شود بيانگر نكته خاصي است؟ شك نكنيد كه مايلي بي منظور حرف نزده)
*اين آقا پشتوانه دارد. يكبار در اصفهان سر آزمايش دوپينگ شيشه شكسته اند اما هيچ كس مقابلش نايستاد. اما بعد از اينكه مدعي ميشوند كه همپاي تيم بارسلونا گل زدهاند ميروند و در آسيا ميبازند. به هرحالا از ايشان حمايت مي شود، حالا من نمي خواهم بگويم از طرف كجا و كي؟
*علي كريمي گفته من بروم به تيم خودم برسم. اين انتقاد ورزشي بوده من ناراحت نمي شوم، تازه سن كريمي از اين آدم كوچولو كمتر است.
علي ثقفيکد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/06/1608794/%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%84%D9%8A-%D9%83%D9%87%D9%86%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87-%D9%86%D9%88%D9%8A%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%A7%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%B4-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%D8%AF-%D9%83%D9%87-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%83%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2009/11/6
از کی تا حالا کمالوند مشهور شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلاخره یه شخصیت ورزشی هستش که خیلی ها میشناسنش ( البته توی این لیگ شناختنش )
منم از مشهور بودن منظورم کمالوند نبود کسایی که بعدا بخوان این کارو بکنن
مثل پرسپولیس که بازی قبلی با بچه های دیابتی اومد ...
کمال وند رو اکثر ترک ها میشناسننقل قول:
ماشالا نصف ایرانم که آدزی هستن:31:
یادمه تو ورزشگاه آزادی تعداد طرفداران تراکتور سازی از پیروزی بیشتر بود :31:
ولی اصلا بحث کمال وند و یا... نیست
بحث کار ارزشی ایه که خیلی از افراد صاحب منصب و مشهور از یادشون رفته انجام بدن
اين مرتيكه دوباره تيمش باخته و شروع كرده به اين و اون تاختن.
نميدونم اصليت قلعه نويي كجايي هست ولي تو راه اراك به تهران چند كيلومتر بعد از اراك يك روستا به اسم قلعه نو هست.
شايد مايلي زياد به شهرنو يا به تعبير خودش قلعه نو علاقه داره.
حساسیتی در مورد تراکتور وجود نداره!
اینجا فقط یه انتقاد شد از سیاست انجمن در مورد تاپیکای باشگاهی....اما واکنش عجیب دوستان نشون میده بعضی از خود تراکتوریها حساس هستن! یه عده خیلی کم هم دست و پا میزنن که حساسیت ایجاد کنن و به قضیه جنبه قومی بدن که موفقم نشد...از پستای غیرفوتبالی بعضی دوستان کاملا مشخصه!
در ضمن بازی پرسپولیس با تیم اول بایرن رو هم فراموش نکنید!!
اگر كريمي در نيم فصل پرسپوليسي شود اين موضوع هيچ ربطي به اشخاص ندارد و بايد موفقيت مربوط به آن را به نام پرسپوليس نوشت،نه كساني كه ميخواهند محبوب دل مردم شوند.
سايت گل ـ شب گذشته حسين هدايتي در گفتوگوي تلويزيوني با برنامه ورزش از نگاه دو، صحبتهاي جالبي درباره مباحث اخير مربوط به تيمهاي پرسپوليس و استيل آذين داشت. سايت گل كه روز گذشته خلاصهاي از حرفهاي او را منتشر كرد، به تفصيل اين مصاحبه را مجدداً منتشر ميكند.حسن هدايتي در اين مصاحبه ،موضعي بي پروا و تند عليه حبيب كاشاني مديرپرسپوليس گرفته است:
*نميدانم چرا تمام حرف و حديثها بعد از پيروزي استيل آذين مقابل پرسپوليس آغاز شد. تا قبل از آن آقايان روابط دوستانهاي با ما داشتند اما ناگهان دست به افشاگري زدند.
*ميگويند من 400 ميليون تومان به ليدرها پول دادم. اگر كسي بتواند اين ادعا را ثابت كند، 400 ميليون تومان ديگر به او پاداش ميدهم. ما به 10 نفر از ليدرها ماهي 400 هزارتومان حقوق ميداديم كه اسناد آن در امور مالي باشگاه موجود است.
*از 350 ميليوني صحبت ميكنند كه حسين هدايتي تحت عنوان رشوه پرداخت كرده تا علي كريمي پرسپوليسي شود. من اين 350 ميليون را به كميته المپيك قطر حواله كردم تا رضايتنامه كريمي صادر شود. تازه اگر رشوه هم داده باشم كه به نفع شما و براي پرسپوليس دادم.
*آقايان قبل از پرسپوليسي شدن كريمي موج سواري را آغاز كردند اما بهتر است اجازه بدهند اول توافق بين دو باشگاه حاصل بشود و بعد موج سواري كنند. مثل من كه پارسال تا قبل از آمدن كريمي استفاده تبليغاتي از اين ماجرا نكردم.
*اگر كريمي در نيم فصل پرسپوليسي شود اين موضوع هيچ ربطي به اشخاص ندارد و بايد موفقيت مربوط به آن را به نام پرسپوليس نوشت،نه كساني كه ميخواهند محبوب دل مردم شوند.
*در اين اوضاع خراب بازار هيچ كس بخاطر رضاي خدا خريد و فروش نميكند. به قول بازاريها بيمايه فتير است و قطعاً علي كريمي مجاني به پرسپوليس نميرود. بهتر است دوستان يكي مثل من را پيدا كنند تا مثل پارسال پول جذب كريمي را پرداخت كند.
*قبل از بازي با پرسپوليس به بچههاي استيل آذين گفتم اگر حريف برنده شود پاداش شما را به بازيكنان پرسپوليس ميدهم. البته اين موضوع را رسانهاي نكردم تا آقايان ناراحت نشوند. بعد از بازي به بازيكنان خودم گفتم به جرم برادركشي فقط يك شاخه گل سرخ به شما پاداش ميدهم. هيچ پولي هم بابت پاداش برد پرسپوليس پرداخت نشد. گرچه اگر هم ميكردم كار اشتباهي نبود.
*در حال حاضر دوستانی خط میدهند که به ظاهر خداشناس هستند ولی بهتر است که دست از این کارها بردارند. یک انسان نمیتواند حرف از اسلام بزند ولی در کارهایش دروغ، نیرنگ،ریا و نفاق دیده شود. با این کارها نمیتوان در دل مردم نفوذ کرد و به جایی رسید، بهتر است که صادق باشیم.
*از درون شوراي شهر سنگاندازي ميكنند تا ورزشگاه امام رضا به استيل آذين واگذار نشود. اين دوستان فكر كردند كه اين ورزشگاه مجاني به ما واگذار ميشود در صورتي كه خود من درخواست برگزاري مزايده كردم. اما آنها گفتهاند ورزشگاه را بايد به تيم ديگري تعلق بگيرد. سوال من اين است كه يك ورزشگاه 10 هزارنفري به چه درد تيمي مثل استقلال ميخورد.
2009/11/7کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/07/1609602/%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%8A-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D9%87%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D9%87-%D9%83%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%A8%D8%B9%D8%B6%D9%8A-%D9%87%D8%A7-%D9%85%D9%8A-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D8%AC-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%8A
اخبار آرشیو سال قبل در همین ارتباط....
گریه کردن بعد از کسب رتبه دهم لیگ ......
قسمتی از بیانیه شماره 2 استعفای مایلی کهن از سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایــران ........
(نوهام) اين شعر را ميخواند: يك توپ دارم قلقلي، سرخ و سفيد و آبي، .................
ميزنم زمين هوا ميره، نميدوني تا كجا ميره....................................... ...
من اين توپو نداشتم ،مشقامو خوب نوشتم ، بـــــــابــــــــــام بهم عيدي داد يك توپ قلقلي داد.
بابا ،عليرضاي بهتر از جانم تو هم وقت گير آوردي
اما به خودم ميآيم و ميگويم اين پسر 3 ساله از من كوتوله 55 ساله عقلش بيشتر است.
سايت گل ـ استيل آذين امروز در شرايطي نيم فصل را تمام ميكند كه در صورت موفقيت در بازي مقابل مس كارنامه موفقيتباري از خود به جاي گذاشته است. اما با وجود تمام نكات مثبت،در اين باشگاه نيز مثل خيل تيمهاي ايراني، حاشيههاي خاصي وجود دارد.
نكته جالب درمورد حميد استيلي اين است كه او تا به حال حتي يك ريال از باشگاه خود دستمزد دريافت نكرده اين در حالي است كه استيل آذين به عنوان يكي از تيمهاي متمول ليگ برتر شناخته ميشود.
ظاهراً استيلي تا امروز تنها يك چك 50 ميليون توماني از باشگاه دريافت كرده كه البته آن هم نقد نشده است. البته استيلي شرايط مالي خوبي دارد و لنگ اين پولها نيست اما به هر حال اين موضوع ميتواند روي روحيه او تأثير بگذارد.
بخصوص كه طبق شنيدهها استيلي بابت دو پيروزي با ارزش مقابل سپاهان و پرسپوليس هيچ پاداشي دريافت نكرده است. گرچه بازيكنان پاداش خود را گرفتهاند.
2009/11/7کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/07/1609771/%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%84%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%84-%D8%A2%D8%B0%D9%8A%D9%86-%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86
عملکرد استقلال در 16 هفته سپری شده از لیگ برتر را می توان به دو نیمه کاملا مجزا و متفاوت از یکدیگر تقسیم کرد.
سايت گل - تیم صمد مرفاوی در 8 هفته ابتدایی لیگ بسیار امیدوار کننده ظاهر شد و توانست با کسب 17 امتیاز آماری فراتر از کسب مینگین دو امتیاز در هر بازی را ارائه بدهد.
استقلال به گونه ای پیش می رفت که همه از احتمال بسیار قوی تکرار قهرمانی این تیم صحبت می کردند اما آنها در نیمه دوم لیگ بسیار ضعیف ظاهر شدند و از 8 بازی تنها 9امتیاز بدست آوردند.استقلال در این هفته ها دو پیروزی بدست آورد و سه شکست و سه تساوی را در کارنامه اش به ثبت رساند.
آمار 9 امتیاز از 8 بازی ضعیف ترین آمار استقلال طی سه سال اخیر محسوب می شود. هرچند واعظ آشتیانی اعلام کرده قصد تغییر دادن کادر فنی را ندارد و احتمالا تا پایان لیگ روی این حرف خود می ایستد اما ادامه این روند چیزی غیر از دور افتادن کامل استقلال از کورس قهرمانی در نیم فصل دوم را به همراه نخواهد داشت.
این در حالیست که مرفاوی در میان هواداران استقلال هم جایگاه مستحکمی ندارد و در پایان بازی با راه آهن تعدادی از هواداران این تیم با شعار علیه او،امیر قلعه نویی را تشویق کردند.
2009/11/7کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/07/1610490/%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-9-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B2-8-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C
دايي در گفت و گویی کوتاه با سایت گل احتمال بازگشت به فوتبال را تکذیب می کند.
سايت گل - هرچند گفته می شود سردار شهرياري،مدیرعامل صبا و عباس مرادي،سرپرست این تیم ارادت ويژهاي به محمدحسين ضيايي دارند و حاضر به بركناري او نيستند اما نتايج صبا با اين مربي به هيچ عنوان قابل دفاع نيست و در صورت یک شکست دیگر چاره ای غیر از برکناری او باقی نمی ماند.
در حال حاضر چالشهایی بین مسئولان ورزش استان قم و مدیرعامل صبا بر سر این قضیه به وجود آمده و احتمال برکناری ضیایی را افزایش داده است.این روزها نام علی دایی به عنوان جدیترین گزینه جانشینی ضیایی مطرح شده است .
می گویند او به واسطه بستن بازوبند کاپیتانی این تیم به مدت دو سال چراغ سبز اولیه را به صبایی ها نشان داده است. دايي اما در گفت و گویی کوتاه با سایت گل احتمال بازگشت به فوتبال را تکذیب می کند. او می گوید: «کجا؟صبای قم؟نه آقا....من اصلا مصاحبه نمی کنم." دایی در مواجهه با اصرار خبرنگار گل که از او خواست فقط به یک سئوال پاسخ بدهد گفت: «يك سؤال كه هيچ جواب نيمسؤال را هم نميدهم. خداحافظ شما.»
2009/11/7کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/07/1610488/%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%A6%D9%88%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D9%8A%D9%85%D8%B3%D8%A4%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D9%87%D9%85-%D9%86%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%87%D9%85
طالب لو در حالي كه يك ضربه تك به تك را مهار كرده بود اصرار بي جهتي روي رها كردن توپ و گرفتن مجدد آن قبل از شروع دوباره بازي به خرج داد.
سايت گل - وحيد طالب لو براي دومين بار متوالي در بازي با راه آهن يك گل به خودي به استقلال زد تا اين تيم اولين شكست تاريخ خود در ليگ برتر را مقابل راه آهن متحمل شود.
طالب لو در حالي كه يك ضربه تك به تك را مهار كرده بود اصرار بي جهتي روي رها كردن توپ و گرفتن مجدد آن قبل از شروع دوباره بازي به خرج داد و باعث شد محسن قهرماني در محوطه جريمه استقلال اعلام خطاي دو ضرب كند. همين توپ به گل اول راه آهن تبديل شد و به كلي جريان مسابقه را تغيير داد.
وحيد طالب لو در بازي برگشت فصل گذشته استقلال و راه آهن هم حركت مشابهي را انجام داد. او در آن بازي توپي كه زير پايش بود را به مجتبي زارع پاس داد تا او دروازه خالي استقلال را باز كند. طالب لو در حالي در بازي امشب آن حركت مبتديانه را مرتكب شد كه چندين بار در برنامه هاي ورزشي تلويزيون درباره خطا بودن اين كار به او تذكر داده شده بود.
2009/11/7کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/07/1610438/%D8%AF%D9%88%D9%85%D9%8A%D9%86-%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%8A-%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%84%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D9%87%D9%86
خاكپور در تمام لحظاتي كه جنگ لفظي مديران فعلي و سابق پرسپوليس به سوژه جنجالي برنامه تبديل شده بود، سكوت كرد و ترجيح داد در اين مورد حرف نزند.
سايت گل – محمد خاكپور مدافع سابق تيم ملي ايران جمعه شب مهمان برنامه ورزش از نگاه دو بود و در خصوص تيم ملي نوجوانان و مشكلات اساسي فوتبال ايران با مجريان اين برنامه به گفتگو پرداخت .
خاكپور در تمام لحظاتي كه جنگ لفظي مديران فعلي و سابق پرسپوليس به سوژه جنجالي برنامه تبديل شده بود، سكوت كرد و ترجيح داد در اين مورد حرف نزند. پس از حدود يك ساعت سكوت خاكپور از مجري برنامه اجازه گرفت تا براي چند دقيقه سخنان پاياني اش را به زبان بياورد.
او گفت: «براي خودم و مردمي كه اين برنامه را تماشا مي كنند متاسفم. در حالي كه فوتبال ما مشكلات اساسي بسياري دارد ما اينجا نشستيم و درباره اختلافات شخصي چند مدير صحبت مي كنيم. مشكل فوتبال ايران اين است كه هيچ چيز سر جاي خودش نيست و همانطور كه مي بيند ليگ هر سال نسبت به سال گذشته در سطح نازل تري برگزار مي شود. براي خودم متاسفم كه در استوديوي اين برنامه حاضر شدم و در چنين بحث هايي شركت كردم.»
جالب اينكه مجري برنامه بدون هيچ پاسخي فقط به حرف هاي خاكپور گوش داد و سعي در دفاع از استراتژي برنامه اش نكرد.
2009/11/7کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/07/1610426/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D9%83%D9%BE%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D9%88-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%85-%D9%83%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%8A%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87
البته وقتی که شعارهای غیر فوتبالی وارد ورزش شود،دیگر مابقی بحث ها فقط جنبه تبلیغیاتی دارد،شعارهای قومی نه عده ای کم بلکه اکثریت شهرها با شهروندانشان علیه آزربایجان دیگر مجالی برای موش مردگی به دوستان نمی دهد...
فقط در بازی آخر این حرکت زشت از طرف عده ای انجام شده که باید برخورد بشه مخصوصا که بعضیا دنبال سو استفادن.... :whistle:نقل قول:
طبق معمول ایجاد توهم در مورد دشمنی مردم سایر مناطق با آذربایجان, در جهت هدفی که قبلا گفتم:
ممنون که مهر تایید به پستم زدی..:31:نقل قول:
یه عده خیلی کم هم دست و پا میزنن که حساسیت ایجاد کنن و به قضیه جنبه قومی بدن که موفقم نشدن...
من مربی نباید فقط تا روزی که خوب نتیجه می گیرم مورد تایید هواداران باشم. بالاخره روزهای ناکامی هم فرا می رسد و هواداران باید در این روزها حامی مربی و تیم باشند.
سایت گل – حمید درخشان 48 ساعت پس از شکست سنگین مقابل سپاهان به استودیوی شبکه 3 رفت و به عنوان کارشناس بازی بارسلونا و رئال مایورکا روبروی دوربین نشست.
درخشان در صحبت هایش به طور خاص وضعیت بارسلونا را به پیکان قزوین ربط می داد و عکس العمل تماشاگران دو تیم را با هم مقایسه می کرد. آنچه تا حدودی خنده آور به نظر می رسید.
او گفت: «بارسلونا در بازی های اخیر مقابل اوساسونا و روبین کازان خوب نتیجه نگرفت اما هواداران این تیم هنوز ورزشگاه نوکمپ را پر می کنند و تا دقیقه 90 دست از تشویق بر نمی دارند. فوتبال همین است. من مربی نباید فقط تا روزی که خوب نتیجه می گیرم مورد تایید هواداران باشم. بالاخره روزهای ناکامی هم فرا می رسد و هواداران باید در این روزها حامی مربی و تیم باشند.»
پس از شکست پیکان مقابل سپاهان هواداران قدیمی از خجالت درخشان درآمدند و او اذعان کرد که دلش از دست قزوینی ها گرفته است.
2009/11/8کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/08/1612077/%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%B4%D8%A7%D9%86
چون ایشون از معدود چهره های ورزشی متعصب ما هستن ...
فکرشو بکنید اگه یه بازیکن یا مربی دیگه این وضعیتو داشت .. مخصوصا تو تیمای بزرگ :2:
اظهارنظرهای محمد مایلیکهن جنجالیترین مربی فوتبال ایران همچنان ادامه دارد و این در شرایطی است که فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و کمیته انضباطی در مقابل حرفهای حاشیهای این مربی هیچ عکسالعملی نشان نمیدهند.
در سالهای اخیر بسیاری از مربیان ایران به دلیل انجام مصاحبههای جنجالی و انتقاد از شرایط فوتبال ایران محروم شدند و جریمههایی برای آنها در نظر گرفته شد. حتی فیروز کریمی که با انتقادهای منطقی خود از امکانات سختافزاری فوتبال ایران حرف زد سرانجام به لیگ دسته اول تبعید شد و چند مربی دیگر هم تعهد دادند. در این میان محمد مایلیکهن تنها کسی است که هر وقت دلش بخواهد در مورد مسائل مختلف فوتبال حرف میزند ولی هیچ عکسالعملی در مورد مصاحبههای او نشان داده نمیشود.
سرمربی فعلی سایپا که در ماههای اخیر مصاحبههای جنجالبرانگیزی را انجام داده است در آخرین مصاحبه خود که بعد از بازی سایپا و پاس همدان برگزار شد دوباره به امیر قلعهنویی حمله کرد. این در شرایطی است که قلعهنویی به دلیل اختلافات گذشته از مایلیکهن شکایت کرده بود ولی مدتی پیش شکایت خود را پس گرفت. مایلیکهن در آخرین مصاحبهاش در مورد مکان زندگی امیر قلعهنویی، اتومبیل شخصی او و همچنین محل تولد و اسم و فامیلی این مربی حرفهایی را به زبان آورد که واکنشهای متفاوتی را در پی داشت. حتی نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرده که اگر مایلیکهن عذرخواهی نکند از او شکایت خواهد کرد.
در این میان کمیته انضباطی و سازمان لیگ هیچ واکنشی نسبت به حرفهای مایلیکهن نشان نمیدهند و همین موضوع شایعاتی را به وجود آورده که تشکیلات فدراسیون فوتبال مایل به محرومیت و یا در نظر گرفتن جریمه برای سرمربی سایپا نیستند. از طرفی میگویند مایلیکهن با یکی از مسئولان سازمان لیگ رابطه بسیار خوبی دارد و به همین دلیل حتی حرفهای جنجالی سرمربی سایپا هم منجر به محرومیت او نمیشود. مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی در پاسخ به این سئوال که چرا هیچ واکنشی به مصاحبههای مایلیکهن نشان نمیدهید، در جملاتی کوتاه به خبرگزاری فوتبال ایران میگوید: «رئیس فدراسیون فوتبال به من گفته که مصاحبه نکنم و ترجیح میدهم در مورد مسائل مورددار حرف نزنم.»
کد:http://www.bordobakht.com/global/news15534.html
مرتيكه خالي بند هر روز تو يك كانال راديو يا تلويزيون داره زر ميزنه بعد ميگه مصاحبه نميكنم.فردا هم كنفرانس مطبوعاتي داره.نقل قول:
مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی در پاسخ به این سئوال که چرا هیچ واکنشی به مصاحبههای مایلیکهن نشان نمیدهید، در جملاتی کوتاه به خبرگزاری فوتبال ایران میگوید: «رئیس فدراسیون فوتبال به من گفته که مصاحبه نکنم و ترجیح میدهم در مورد مسائل مورددار حرف نزنم.»
ما عادتمون اینه که رو در رو وایسیم و بدون طعنه و کنایه با کسی که روبرومون هست حرف بزنیم،غیر این از دستمون بر نمی یاد،این مهر تأییدم یه جور خوش خوابی هستش،توهم رو هم از واقعیت مردم خودشون خوب تشخیص میدن،ما چیزی که داریم با چشمون می بینیم و با قلبمون حس می کنیم و با عقلمون ارزیابیش میکنیم رو باور میکنیم نه شعار و غیره رو...بقیه دوستان یا واقعاً اطلاع ندارن یا اینکه فکر میکنن که ما بی خبر از دنیا هستیم، دوام حسن نیتمون هم شاید خیلی زیاد طول کشید،چیزی بیشتر از 800 سال،ولی مثل ما به بقیه مثل این بود که بقیه داشتن میفتادن تو آب و و ما دستش رو گرفتیم،ولی تشکرش پیش کش،یه جورایی شروع به بریدن دست ما کردن که ما نمیخوایم،ما هم فکر کنم به قدر کافی فرصت دادیم،دیگر صلاح مملکت خویش خسروان دانند،اگر هم فکر می کنید تعداد اینگونه افراد خیلی اندک هست،در بازی آینده یک سری به ورزشگاه ما بزنید تا خودتان خیلی چیزها را ببینید،البته منظور کثرت جمعیت نیست،منظور سخن اکثریت است،که البته این تنها نمونه ای از خروار است.به هر صورت از دست بندگان خدا دیگر خارج است،ولی باز به امید ایرانی متحد...
مسأله ی دیگر اینکه،این تاپیکی در مورد بازی تراکتور با فنر باغچه بود،برای اینکه مردم اطلاع پیدا کنن از وضع بازی تیمشون،همیشه افرادی آمده و پستهای بی ربط داده اند،تا تاپیک را به جنجال بکشند،بعد فرموده اند که دیگران این کار را می کنند،برای مثال جمله ی زیر به غیر از توهین چه معنایی می تواند داشته باشد!؟
مخصوصا با آن علامت تعجبش،حال بر فرض که ..انشاءالله که ما اشتباه کردیم،چه ربطی به این موضوع بازی تراکتور با فنر باغچه دارد!؟تمامی تاپیک های تراکتور را از نظر بگذرانید،دوستی آمده و در مورد نتیجه بازی اطلاع داده،بقیه آمده اند و بدون مراعات هرچه از دهنشان درآمده را گفته اند،پس در واقع این خود امثال شماست که این چنین جو سازی میکنید و بعد می خواهید سیاست تیغ دو لبه را داشته باشید که از هر طرف دست مخاطب قطع شود،ولی بالواقع فکر کنم دیگر برای این کارها خیلی دیر شده است...نقل قول:
..الان برای هر بازی این تیم یا مصاحبه کمالوند یه تاپیک جداگانه زده میشه!
حقیقتاً آبرو ریزی هست! می دونی چرا؟ چون اگه فنرباغچه با اون کلاس تاپ و اروپایی خودش بخواد بیاد توی اون ورزشگاه نیمه ساخته شده و خراب و داغون یادگار امام بازی کنه آبروی هر چی ایرانیه و باشگاه ایرانیه میره!
کاش حداقل توی یه زمین خوب مسابقه بدن؛ نه اون یادگار امام که همه جاش نیمه کاره رها شده!
خاله زنكي تر اين مايلي نديدم
هر روز يه بيانيه ميده
منظورت از زمین خوب، ورزشگاه آزادی که نیست!
یادگار باشه بهتره که،
باز اونجا آبروریزی فقط از لحاظ زمین و ورزشگاه هستش،نه از طرف تماشاگر و غیره...
حالا مگه اونا قبول کردن بازی انجام بدن که شما سر زمین بازی بحث میکنید :دی