گفتم این اصلاح میشود
Printable View
گفتم این اصلاح میشود
خب من که دارم می گم جناب ملک جعفریان من که باید برای یکسال ماهی 21 تومان رو قبض رو بدم هرچی هزینه شبانه می شه رو حاضربدم ولی دیگه سرعتم یک سوم نشه وهمون چیزی که روزاول بهم گفتن یعنی همون دومگ رو ونه بیشتررو تو شب داشته باشمنقل قول:
بررسی میکنیم
دقیقا من الان که شاتل دارم رو ی خط دیگه هنوز شبانه دارم چون که قرار داد داشتم و طبق قرار داددمم شرکت به تعهدش عمل کرده آیا شما کردید؟نقل قول:
ضمنا اون مشکل فیلتر شدن هم فقط تو مخابرات هست من الان از شاتل اتفاده که میکنم اصلا اینجوری نیستش دمگه اونا از جایی به غیر از زیر ساخت پهنای باند میگیرن؟!
من از مدیر سایت خواهش میکنم پست کسی را بخاطر حضور اینجانب حذف نکنید
بگذارید راحت بنویسند
خب بیستی طبق قرار داد عمل بشود
مشخصات سرویس پیامک شود تا بررسی کنیم
من که به شخصه مشکل خودم وفکرکنم بسیاری ازدوستان رو گفتم جناب مهندس شما هم محبت کردین پاسخ دادین و قول اصلاح این محدودیت شبانه رو دادین و مطمئنم ترتیب اثرخواهید داد
بازم ازحضورشما تشکرمی کنم:n16:
دوستا اگر اجازه بدید برای فردا شب در خدمت باشیم
شب به خیر
نکات را یاداشت کردم انشاا... هفته بعد پیگیری میکنم
خیلی ممنون آقای ملک جعفریان!:n16: همین که برای ما احترام قائل شدید و جواب دادید و یکم از درد ما کاربران مخابرات مشهد آگاه شدید، ممنون!
(یه تشکر ویژه از امید خان که این گفتگو رو راه انداختند!:n16:)
اگر دلیل را بخوانید دلیل حذف نوشته شدهنقل قول:
کافی بود 4 پست قبل از پستی که زدید را می دیدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پستی که جواب می خواستید.
با تشکر.:11:
دوستان من تازه رسیدم ولی گویا آقای ملک جعفریان رفتند! فقط انشالله سوال های کلی رو طرح کرده باشید و مشکل همه رفع بشه، اینکه دونه دونه شماره مون رو به ایشان اس ام اس یا ایمیل کنیم برای پیگیری فکر نمی کنم چندان مناسب یا جوابگو باشه!
داداش شما اگه یه خرده به خودت زحمت بدی و صفحات قبل رو ببینی، قشنگ همه چیز دستت میاد!:n01:نقل قول:
خوندم دوست عزیز این مساله رو کلی گفتم شما به خودت نگیر!نقل قول:
عزیزم دیر اومدی ته دیگشم خوردیم:n02:نقل قول:
ولی
مزاکره خوبی بود سازنده بود:n02:
فقط یک چیزی که هست اینه که بعید میدونم کاری بکنن همش با عرض شرمندگی از .. حرف هست به مرحله عمل نخواهد رسید چرا چون سود دهی مخابرات اینجا نداره این آمارو چون خودمون کارمندیم میدونم دارم میگم و اینا از هر راهی میخان پول در بیارن هر راهی !
بهرحال امین جان ادم به امید زنده است ایشان می تونستن هیچ وقت اینجا نیاد ولی همین که احترام قائل شدن واومدن دردل ها ومشکلات رو گوش کردن خودش خیلی خوبهنقل قول:
وانشااله به مرجله عمل هم می رسه چون حداقل همه مایی که تو این تاپیکیم چیزی عجیبی نمی خوایم فقط به اندازه حق وقراردادمون انتظارداریم وبس
دوستان دست مریزاد تقریبا همه مشکلات رو گفتید بنظرم همنطور که بنده و چند نفر دیگه مشکلات رو قبلا و بعضی همین امشب لیست کردیم فرداشب هم همین کار رو انجام بدیم یعنی ما خودمون قبلش بیان اینجا و در چند بند تمامی موارد رو یادداشت کنیم و بعد یکی از دوستان اون رو پست کنه و بقیه همه با با کلیک بر رو تشکر اون رو تایید کنیم و بعد از ایشان بخواهیم تمام موارد رو یادداشت و پیگیری و بعد پاسخ بدند بصورت کامل نه با جواب های یک خطی! اگر توضیحی هم خواستن ما جواب میدیم و از ایشان می خواهیم که مشکل رو برای همه کاربرها رفع کنند و از گذاشتن این پست تکراری که شماره تون رو به من اس ام اس یا ایمیل کنید خودداری کنند!
والا من خودم 7 سالی میشه صبانت دارم و راضی هم هستم فراز و نشیب داشته یکی دو مورد دزدی حجم داشته که کمی برگردوندن ولی خون خانومم مخابرات دارن و یکی دو شب در هفته که گذر ما به دانلود شبانه می خوره بدجوری سوختم از کم شدن حجم حالا زیاد پیگیر نبودم یکبار بودم جوابی که دادن بی خیال شدم پیگیری کنم که بگذریم
دو سوال از دوستان - یکی دوستان مخابراتی یکی دیگران که تجربه بیشتر دارند در مورد سرویس دهندگان :
1) فردا و پس فردا شب الان من دانلود شبانه از مخابرات داشته باشم از حجم اینترنت کم میشه یا نه ؟
2) با توجه به اینکه در عرض چند ماه دیگه بنده به خانه خودم نقل مکان میکنم سرویس خوب دوستان چی پیشنهاد می کنند ؟ چون صبانت در مشهد مثل طرقبه شانس من نیست دوست دارم گزینه های دیگه هم بررسی کنم مخصوصا اگه نامحدود باشه وگرنه اونجا هم باید صبانت بگیرم.
نه عزیز شما فکرکنم بعثت بودی مشکلی نیست از1بزار دانلودنقل قول:
مرسی از وقتی که گذاشتید. لطفا صفحات قبلی رو هم بخونیدو پیگیری فرمایید. اینکه میگید شبا به همه برسه "منطقی و قابل قبول" نیست. مطمئنم که خیلیها از شبانه چون از 12 ب 1 تغییر کرده استفاده نمیکنند. آقا اصلا شما محدودش نکنیین، هر چقدر شیر بشه من قبول دارم. مطمئنم از این 90 بیشتر میشه و مطمئنم اگر "شما" محدود نکنیین مثل قبل 240 250 را میده در شب. همانطور که شبهای اول فروش طرح میداد. ولی وقتی شما میگین ما "محدود" کردیم کارمند 2020 و .... میگن شیر میشه کم میشه.... دروغ خوب نیست دیگه.نقل قول:
نمونش ساعت 1 تا یک و ده دقیقه!!!!!!!!اگر همه هجوم میارن چرا یهو کم میشه؟؟؟؟؟؟ چرا تو اون 10 دقیقه ماکزیمومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اگر "خودتون" محدود نکنین خوبم میشه از طلایی 240 250 گرفت.
دقیقا این مشکل از ی جای دیگه ک خودتون بهتر میدونین آب میخوره! شبانه ها حذف نشه صلوات.دینقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
والا آره این طرح بعثت بوده و طرح عوض نکردم براشون ولی خوب فکر کنم کم میشه من الان نگاه میکنم سه تاریخ رونقل قول:
یک بار
248.7 MB
یک بار
363.4 MB
و بار دیگه
125.4 MB
کم شده در حالیکه مصرف خانواده خانومم در حد اینه که خانومم با من از روی بستر اینترنت و گوشیش در ارتباطه همین ! یا در حد سرچ اونم با گوشی خودش نه کامپیوترشون ولی این مصرف ها مال شب هایی بوده که من اونجا بودم و بازه زمانی رایگان
ولی خوب بهانه 2020 این بوده که شما مودم خاموش نکردی حالا حرفت جایی خریدار نداره - درست مثل بهانه پشتیبان صبانت - که هرچی من به دومی گفتم من به دلیل کارم هیچوقت مودم خاموش نمیکنم چون خواب هم باشم روی گوشیم ایمیل میاد و متوجه میشم ولی توی کتفش نرفت و 3 گیگ رو زیر بارش نرفت که نرفت و سر همین موضوع با اپراتور مخابرات هم بحث نکردم هم گفت مودم خاموش نکردی گفتم باشه خداحافظ و یک گیگ رفتم شارژ کردم-
حالا هیچ مشکلی نیست بنده فردا شب ساعت 11 مودم رو خاموش میکنم ساعت 1 برای دانلود شبانه روشن میکنم
جمعه صبح مشخص میشه حجم کم شده یا نه با اونکه به قول شما طرح بعثت هم بودم
نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.
این چند روزیک سری مشکلات کلی داشت مخابرات ولی الان مشکلی نیست بزار دانلود کنهنقل قول:
سلام
حداقل دانلود از سرور های ایرانی رو ببرین رو ۵۰۰ تا.اینم نمی تونین.این که مال ایران خودمونه
بچه ها این تستو الان گرفتم هیچی هم دانلود نمیکنه سرعت خوبه پینگو نیگاه کنین
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
وزارت ارتباطات: مخابرات بايد 655 ميليارد تومان درآمد غيرقانوني را به مردم بازگرداند
این سوال من هم هست چرا؟نقل قول:
من دوستم از شاتل طرح ۱۲۸ گرفته.دانلود از سرور های خارجی روی ۸ ولی از ایرانی روی ۵۰۰ .خلاصه هر شب از ایران ۱۱ گیگ دانلود می کنه.چرا ما رو نمیزارن با این سرعت از سرور های ایرانی دانلود داشته باشیم؟
چرا اگر کاربر زیاده پس چرا میان طرح های یک ساله با مودم رایگان میدن تا کاربرانشون بیشتر بشه؟چرا مخابرات مشهد همانند مخابرات تهران و یا اصفهان همل نمیکنه؟چطور اون ها از پس هزینه های نامحدود بر میان ولی مشهد نه؟
چرا برای اپراتور ها نمی گین که یکم روابط عمومی رو از ۷۰۰ ایرانسل یاد بگیرن؟
چرا مدیران یاد نمی گیرن که با مردم باشن.یعنی شما از مشکلات خبر نداشتین تا اینکه اومدین اینجا؟ساید کسی آدرس اینجارو بهتون نمی داد اون وقت بازم راحت میشستین پشت میزتون.
چرا هنوز اینترنت میدین؟چرا هیچ وقت نوع آوری ندارین.چرا اینقدر به خودتون مطمعنا هستین که کارتون درسته؟
خسته ام خوابم می یاد ولی فردا بازم سوال دارم.
اه دیر رسیدم
ولی خب عیب نداره دوستان رو این تاکید کنید که نامحدود هارو برگردونند
همون طور که دوستمون گفتن اگه گرونه واسه تمام ایران گرونه
بعدشم این انحصاری که روی خط فیبر نوری هست اره مخابرات میزاره شرکت دیگه بیاد ولی به خاطره اون ساختمونی که شرکت دیگه تجهیزاتش رو توش بزاره اجاره گزافی می گیرند که باعث میشه شرکت های خصوصی طرف فیبر نوری نیانند
مثل اینکه دیشب اینجا خوب شلوغ و پربازدید بوده .
طوری که آقا میثم هم اینجا بودند و تاپیک رو زیر نظر داشتند .
من که دیشب نبودم .
به نظرم آقای ملک جعفریان باید این مطالب و گفته های ما رو با دیگر اعضای هیئت مدیره نیز درمیان بزارند .
چون ایشون به شخصه و تنهایی نمیتونند کاری صورت بدند .
اقای ملک جعفریان یه عرض کوچیک داشتم زمانی که من و چندی از دوستان همین فروم اومدیم برای اعتراض به برداشتن غیر قانونی شبانه و بدون اطلاع دادن به کاربر.
بعد از اینکه کارمنداتون اقایان (نایبیان ثاقب عادل )متوجه اشتباشون شدن
خود اقای ثاقب گفتن که شرکتهای خصوصی از خود ما اینترنت میگیرن و کاربر بخاطر شبانه رایگان هزینه میکنه و این حق کاربراست اگه اینطور هست چرا برداشتین؟؟؟؟
اقای تاروردی در مورد برداشتن طرح نامحدود جواب کوبنده ای دادن: (این سیاست استانه) میشه در مورد این جمله توضیح بدین؟؟ به قول دوستمون اگه گرونه واسه تمام ایران گرونه چرا بقیه استانها نامحدود دارن ؟؟؟چرا مشهد به عنوان اولین استان نامحدودش برداشته شده؟؟؟
نامحدود رو برداشتین هزینه رو زیاد کردین شبانه رایگان هم که محدود کردین سرعت هم که قربونش برم رو 90 تاست
اقای جعفریان نمیشه که کاربر بخاطر دانلود شبانه با کلی تررس هر ساعت سایت گلدنت رو چک کنه که ازش حجمی کم نشه
با خون دل کلی هزینه کردیم
خواهشا این وضعییت نابسامان رو درست کنید
با تشکر
دوستان یک خواهش داشتم ببینید یک سری موارد هست واقعا ازدست کسی برنمی یاد عوض کردنشون شما هم بجای اینکه اول همین مشکلات طرح های خودمون رو مطرح کنید گیردادین به اونا که حاضرم قسم بخورم دراخرم به هیچ جا نمی رسیم
یکی همین مورد نامحدود که مطمئن باشید دیگه برنمی گرده خیلی ازاستان ها هم وضعیت خراسان رو دارن مثل قم اصفهان یا همین اخرین مورد لرستان که همین هفته پیش برداشت این برمی گرده به سیاست کلی اینترنت ایران که متاسفانه همه دارن این روش رو پیاده می کند که بصورت حجمی ارائه کنند مثلا دیدید که اسیاتک اخیرا چه گندی زد به نامحدوداش پس مطمئن باشید بقیه استان ها هم به وضعیت خراسان دچارمی شند مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته وسیاست کلی اینترنت ایران عوض بشه که فعلا بعید می دونم
بحث فیبرنوری هم یک مورد کشوری هستش که تمام ایران دچار انحصارمخابرات هستن وبازم با مطرح کردن تو این تاپیک به جایی نخواهیم رسید
البته مطرح کردن این موارد خوبه ولی دیگه گیردادن که چرا فلان جاپس این جوریه واینجا این جوری هیچ فایده ایی نداره
پس خواهشا فعلا تمرکزکنید روهمین مشکلات طرح های موجود تا همین موارد رو فعلا یک سروسامون بدن بقیه موارد پیشکش
منکه دیگه خسته شدم . هر روز چک می کنم 1 گیگ از حجمم کم میشه حالا چه دانلودی داشته باشم چه نداشته باشم !
خداییش ما مشهدی ها ترکوندیم:
چی همه مدیر ریخته بود دیشب! میثم، مهران و...:n08:
سلام دوستان عزیز
تاپیک و ببین , مدیر عامل اومده اینجا :n04:
مرسی از دوستانی که سوالها رو پرسیدن , دمتون گرم
سلام دوستان والا من که که یه دو سه روزی بود که طرحمو از ترس اینکه پولم حروم نشه شارژ نکردم تا اینکه دیگه امروز مجبور شدم یک گیگ شارژکنم امیدوارم دیگه حجمم یهو تموم نشه.
مشکلات رو که بچه ها همه گفتن در مورد تموم شدن ناگهانی حجم بچه ها که اقای ملک جعفریان گفتن ای پی تون -- میشه و یه نفر دیگه میاد از اکانت شما دانلود میکنه اینو بگم که اگه اینطور باشه و یکی دیگه بیاد از اکانت من دانلود کنه پس باید این مقدار دانلود توی ریز کارکرد من ثبت بشه که چنین چیزی نیست پس لطفا درایت فرموده و این مشکل رسیدگی ویژه بکنید چون حق الناس است وقابل بخشش نیست.
دوستانی که بعد از رفتن مدیر عامل اومدند و مشکلاتو اعتراضشون رو گفتند :
لطف کنید امشب (یا هر شبی که مدیر هست ) بیاید و مجدد اینارو اعلام کنید، چون ایشون کلا صفحاته قبلو نمیخونه ، و از همون انتها شروع میکنه به پاسخ دادن به پست های جدید
البته من و دوستم (saeedaz09) تقریبا اکثر مشکلاتو جمع بندی و مطرح کردیم ، اما خب تکرار این مشکلات اونم با بیان جدید ، مفیده
اینطور که ایشون گفتند ، امشب هم مجددا سر میزنند به فروم ، پس دوستانی که میتونند ، حاضر باشند