بله فرید جان وجود داره ولی مثل اینکه بیشتر تو نمایندگیهای خود گرلن موجوده و قیمت بالایی داره خیلی هم ازش تعریف کردن تعجب کردم اینجا گفت 110!نقل قول:
Printable View
بله فرید جان وجود داره ولی مثل اینکه بیشتر تو نمایندگیهای خود گرلن موجوده و قیمت بالایی داره خیلی هم ازش تعریف کردن تعجب کردم اینجا گفت 110!نقل قول:
برادر سه ساعته داریم افغانی خفه میکنیم ؟ گفتم که صابونی سالید. اوکی ؟نقل قول:
اگر لطف کنید و لینک ازش بدی بهتر میشه نظر دادنقل قول:
مقایسه نمونه فیک و اورجینال اگویست شنل
شاید بدردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون علی جاننقل قول:
من که تا به حال باش برخورد نداشتم
یعنی دیگه ترکوندن.به چه امیدی آدم بره ادکلن مارک بگیره؟بد بختی بوشون هم شبیه و تو لحظه اول متوجه نمیشیم.
مقایسه نمونه فیک و اورجینال اگویست شنل_______ این مربوط به تستره...
تشکر آقا فرید:11:
نقل قول:
حتی تو اروپا هم مردم دارن از دست این ادکلنهای فیک مینالند.
مخصوصا این کلابرداری ها تو ای بی صورت میگیره و اکثر شکایات مربوط به اونجاست
ولی الان یک دسنگاهیی ساختن که عطر رو تشخیص میده و رو کار فروشندگان دارن نظارت میکنند (البته اروپا و امریکا)
مهم تستر بودن یا استوک بودن نیستنقل قول:
مهم اینه که اصلا برش شیشه و دری ادکلن و نوشته ها متفاوت هست
اینم چند نمونه مقایسه ادکلنهای اصل و فیم
اینجا تفاوت نمونه فیک و اصل ادکلن هیمالیا از کرید رو میبینید:
نمونه تقلبی:
نمونه اصلی:
غیر از شکل ظاهری فونت و کیفیت نوشته ها هم نیز اهمیت به سزایی دارند
مثل این نمونه ادکلن آکوا دی گیوگیا از آرمانی
نمونه تقلبی:
نمونه اصلی"
دوستانی هم که قصد خرید بلو د شنل رو دارند حتما به جهبه ادکلن دقت کنند که اون نوشته های تو رفتکه که به رنگ جعبه (سورمه ایی) هست حتما وجود داشته باشند و حتما تو رفتگی حس شود. چون در نمونه تقلبی یا وجود ندارند و یا تو رفته نیستند
نمونه اصل:
امیدوارم مطالب فوق برای دوستان مفید واقع شده باشه
خدا پولشو برسونه اصل و فرعش رو با نحقیق میشه فهمید.والله با این قیمتها که دیگه نمیشه طرف اینا رفت.من پارسال 105 خریدم.الان 250 شده.نمونه های مشابهش مثله ریو یا زارا یا فیکش هم بیشتر بوی سفیداب میدن تا بلو د شنل! ولی بابت اطلاعاتت ممنون. خیالم راحت شد مال منم اصله!نقل قول:
اصلی و تقلبی one million رو هم اگه کسی داره نشون بده ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان وسروران این فروم هرچند هممون میدونیم که با آب و هوای گرم این فصل تهران به هیچ وجه ادکلن وان ملیون با اون رایحه گرم و شیرینش توصیه نمیشه و الان قابل تحمل نیست . اما جهت اطلاع رسانی دوستانی که دنبال رایحه ای مشابه اون با هزینه به مراتب پایینتر هستند باید بگم رایحه ادکلن fight club از کمپانی reyane tradition دقیقا مشابه وان ملیونه و با قیمت حدود 20000 تومن از ماندگاری بالایی هم برخورداره . اگر در گوگل سرچ کنید میبینیدش.شبیه یه کیسه بوکس کوچولوی طلایی رنگه.نقل قول:
فکر کنم منظورتون دستکش بکس بود ؟نقل قول:
بله شرمنده ! ببخشید سوتی دادم ! به دستکش بوکس گفتم کیسه بوکس .نقل قول:
دوستان کسی این عطرو تست کرده؟ قیمتش چنده In Black Byblos for men
فرید جان بلو من این تو رفتگی ها رو هم داره اما تقلبیه:31:نقل قول:
تو یه پستی توضیح دادم جدیدا فقط با تست رایحه و بو میشه اصل و فرع رو تشخیص داد
نوشته های روی عطرت که سرمه ای نیس مشکیه.بعد هم کیفیت جعبه ات داد میزنه قلابیه. در ضمن کسی که اصلشو بو کنه کاملا میتونه بفهمه چون مدل های مشابه بلو دشانل ته بوی سفیداب میدن. مثل مدل فیکش و مدل ریو و بلو د زارا.
سرمه ایه کیفیت جعبه هم هیچ فرقی با نمونه اصلی ندارهنقل قول:
اینم چند راه دیگه برای تشخیص اصل و تقلبی بودن Bleu De CHANEl گفتم شاید بدرد بخوره.نقل قول:
این فقط و فقط یک فاکتور بود که دیدمنقل قول:
همیشه بهترین راه خود رایحه هست (به شرطی که قبلا تستی بر اصل ادکلن داشته باشید)
ولی تو عکس ها کاملا مشخص هست که کیفیت جعبه ادکلن شما بسیار پایین تر از نمونه ایی که من قرار دادم
قیمت زیر آیکون در سایت معتبر فرگرنس ایکس .
خوب قیمت خرده فروشی رو 65 دلار زده :31:نقل قول:
قیمت سیو شده هم مشخصه
بهتره خود آمریکایی ها هم بیان از اونجا که شما خرید میکنه خرید کنن گویا ارزونتر میفته براشون:31:
واقعا ! 50 میل 13 دلار و 125 میل 23 دلار . کدوم احمقی 65 دلار پای این میده!نقل قول:
اونایی که از بازار عراقیا خرید نمیکنن:39:نقل قول:
پنجاه میل که تخفیف هم نخورده 13 دلاره و 125 میل 65 دلار که با تخفیف شده 23 دلار.حالا جالب اینه که شما با 65 دلار میتونید 5 تا 50 میلشو بگیرید به قیمت 125 میل.خیلی باحاله کلا عطر عجیب غریبیهنقل قول:
با 65 دلار میتونیم انتخابای خیلی بهتری داشته باشیم ژیوانشی کالوین کلین داناکارن .و خیلی عطرای بهتر از این.بعد شما بگو بازار عراقیا کجاس ما یاد بگیریم.من از پاساژصدف خرید میکنم و مغازه ساغر تو پاساژ قائم.همون بلو د شنل رو هم از بازار خریدم اونموقع 135 تک فروشی میکردن
فرق ایران با اروپا امریکا اینه که اونا بخش خیلی بزرگی از قیمت رو باید مالیات بدن که خب قیمت میره بالا و 40 درصد هم قیمت عمده فروشی کمتر از تک فروشیه.ولی تو ایران تو بازار تهران گاهی عطرها رو با 1000 تا 5000 سود میفروشن که بخاطر حجم بالای معاملات براشون میصرفه.مثلا پارسال که کوکوشنل مادمازل 135 تومن به فروش میرفت پیمان 2 جین خرید دونه ای 75 تومن و من همونموقع برا خواهرم ازش 83 گرفتم.در کل موارد زیادی باعث این تغییر قیمتها میشه.جنس قاچاق هم معمولا ارزونتره
بازار عراقیا همون کوچه مرویه که شما خرید میکنی یهو از کوچه مروی پریدی قائم جالبه!:39:نقل قول:
اون قیمت و تخفیف برای بازار آمریکاست شما برو سفارش بده این محصول رو و ایران رو انتخاب کن ببین قیمتش چند میشه:31: اگه ایکون خیلی چشمتو گرفته بگو 60 برات بخرم اصل هم هستش از این عراقیا قاچاقی نیست با برچسب شبنم:27:
نقل قول:
داداش لحنت درست نیست. تا جایی که یادمه قبلا 15 دلار قیمتش بود.اتفاقا لینکش هم امیرحسین عزیز برام فرستاده بود.تقلبی نداره.
اصلا تا حالا دیدی جنس تقلبی بارکد اصلی رو عوض کنه و برای خودش بارکد جدید
بزنه؟حتی اگه تو یه کشور دیگه هم ساخته بشه بارکد شرکت اصلی روش میخوره معمولا.
الان فکر میکنی ادکلن ها از کجا میان؟نهایتش از دبی میاد دیگه یا ترکیه.دوتاشون معدن تقلبی هستن.مسافر که نیاورده از آمریکا:41:
دلت خوشه به خدا.چه بسا همون طرفی که شما ازش خریدی از مروی خریده و شما خبر نداری:3:
دوستان كسي ميدونه اسپري love colection رو قشم از كجا ميشه خريد؟ اون دوستمون كه گفت از قشم خريده نيست جواب بده
با سلام
اگر امكان داره يك عطر خنك مردونه براي استفاده روزانه معرفي كنيد در حد 50 تومن .
دوست عزیز پاساژ ستاره رو بگردی حتما پیدا میشهنقل قول:
اگه تهران هستی میتونی از ساغر طبقه 5 قائم خرید کنی.بعضی قیمتهاش از بازار هم کمتره و جنس اصل دستت میدهنقل قول:
اونگارو له هوم 3 ...55 تومن(بنظر من کسایی که از تق هرمس خوششون میاد حتما باید اینو تست کنن یه تلخیه شیکی هم داره
سداکشن این بلو و سداکشن این بلک از انتونیو باندراس که بوهای خنک و مناسبی دارن.بلو اسپرت تره و بلک کمی رسمی تر هر دو 50 تومن
لنوین له هوم اسپرت هم بوی خنک خوبی داره 55 تومن.ماندگاری و پخشش هم متوسطه
اگر بتونی ایکس بریگت پیدا کنی خوبه. قیمتش هم مناسب هست.نقل قول:
ورساچه بلو جینز هم خوبه با موندگاری خیلی خوب والبته کمی گرونتر
اون مواردی رو هم که جناب nadermatin عنوان کردند گزینه های خوبی هست.
بلو فور من 2 هم بدک نیست. هر چند که از محصولات اماراتی متنفرم:31:
لطفا قیمت دولچه گابانه بلولایت رو میخواستم.
دو هفته پیش 115 قیمت داشتمنقل قول:
دیشب اسپایس بمب رو تست کردم خیلی به هاوانا شباهت داره با شیرینی کمتر 180 میگفت مون بلنک جدید رو هم تست کردم حتما میخرمش در اینده 110
:42:آقا من یه معلم مجرد پاره وقت ماهی 300 تومنم. که تازه این سه ماه تابستون بیکارم وباید از جیب بخورم. یعنی اگه بخوام مثل شما بالای 100 تومن پول عطر بدم مرگم حتمیه دیگه مگه نه!!!!!!!!!!!!!!!!جون من نگو نه !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اتفاقا چنتا عطر قیمت پایین هم تست کردم 38 و 27 بودن یکیشون واقعا خوب بود دیشب تست کردم رو دستم هنوزم هست بوش یکم شبیه به ورساچ پیور هوم هست .تازه اون اسپایس بمب رو تهران میگن 220 هست لالیک سفید چنده؟این میگفت 58 لانوییت هم 112