کدوم گروهانی دوست عزیز؟ اسم فرمانده ات چیه؟نقل قول:
Printable View
کدوم گروهانی دوست عزیز؟ اسم فرمانده ات چیه؟نقل قول:
خوب - منم از امروز 10 روز مرخصی گرفتم یکم استراحت کنم. یه جورایی خسته شدم. تقریبا رفتم توی 13 ماه خدمت و تقریبا میشه گفت با تمام سختی که داشت ، گذشت...!
ولی خوب هرچی می بینم می بینم که تمام شرایط خوب زندگی رو صاف توی این مدت زمان ازدست دادم!
ولی خوب کاری هست که باید انجام میشد.
به نظر من هرچه زودتر آدم این دوره رو بگذرونه به نفعش هست. هرچی بندازه عقب بهرحال جلوش هست و ازش رد نشده.
یا اصلا نرو یا اگه میخوای بره سر وقتش برو!
این مملکت فرداش معلوم نیست .بهتره هرچه زودتر برید و بیاین!
:46:
شما به کار دیــگران چیــکار داری؟ خودت تموم کردی جوونهای مردم رو میترسونی؟نقل قول:
باید برن سربازی ! نرن که چــی؟
با همه سختیاش باید رفت و تمومش کرد!
قابل توجه اونایی که تازه میخوان برن خدمت ؛
دقیقاً 355 روز پیش اعزام شدم.افتادم نیروی انتظامی و رفتم آموزشی
قبل خدمت خیلی چیزا برام تعریف میکردن،یعنی خیلیا دوست دارن خدمت رو یه کوه بزرگ و مشکل سخت نشون بدن که خودشون ازش رد شدن.اما اینطوری نیست.
فقط چندتا توصیه اس که باید بهشون عمل کنید ؛
- تا جایی که میتونید درستونو ادامه بدید و بعد برای خدمت اقدام کنید.فوق دیپلم هم کافیِ اما ضروریه!
- وقتی اعزام شدید فکرتونو از خونه و کار کلاً خالی کنید و پیش خودتون فک کنید که قراره 18 دور باشید.پس بیخودی خودتونو عذاب ندید.20 سال از زندگیتون گذشت.این 18 ماه هم روش.مطمئناً اگه تلاش کنید همیشه وقت برای موفقیت هست.
- کار به کار کسایی که زور میگن نداشته باشید.البته حرف زور رو هم قبول نکنید.برای هیچکس جز پرسنل رسمی احترام نزارید.حتی اگه طرف 30 ماه خدمت کرده باشه.هیچکاری هم نمیتونن بکنن و فقط حرف میزنن
- حرف ها و توهین ها رو هم جدی نگیرید.همون لحظه فراموش کنید...
در کل خدمت راه رفتنی هست و باید رفت.بعضیا شانس دارن ، معاف میشن یا کسر خدمت زیادی دارن.بعضی ها هم مثل من و شما باید یه روز طعم سربازی رو بچشن...
من در نیروی انتظامی خدمت میکنم ، هر سوالی در زمینه بخش های نیروی انتظامی ( راهور ، ستاد ، کلانتری ، یگان امداد و ... ) دارید بپرسید.تا جایی بدونم کمکتون میکنم..
موفق باشید و پایدار
اقا یه باریه که رو دوشتونه سریعتر برین این بار و به مقصد برسونین
دوستان بنده فکر میکردم اضافه خدمت خوردم ( متولد 18 تیر - 71 ) اما این برگه سبزی که دیروز برام اومد و مشخصاتم داخلشه قسمت ممدت اضافه خدمت و ایناش خالیه و چیزی درج نشده ؟! موضوع چیه ؟! یعنی ممکنه اضاف نخورد ه باشم ؟! :10:
خب اگه تو برگه سبز نخورده پس خدارو شکر شما اضاف نداری دیگه...واقعا خوشحال شدم از اینکه اضاف نخوردی !:40:نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
باور کنید تمرینات سخت آموزشی تو سرمای زمستون یا گرمای تابستون یا توهین هایی که میشه در مقابل بعضی از تجربه ها هیچه!
بدترین خاطره من تو وسط آموزشی روزی بود که وقتی صبح زود از خواب بیدار شدم و تو حالت خواب و بیدار بودم تا چند لحظه فکر میکردم تو خونه ام...بعد که به خودم اومدم دیدم نه!اینجا خونه نیست!!!باور کنید تو اون لحظه دنیا رو سرم خراب شد!!!خیلی خیلی خیلی حسِ بدی بود...بدتر از کل تنبیهات آموزشی!
خدا کنه همینطور باشه !!:31:اخه من اخرین مدرک تحصیلیمو دقیقا سال 89 همین روزها یعنی تو دی ماه ! گرفته بودم . دیگه بعدش خورده بودم و خوابیده بودم تا ... :31:. فکر میکردم اضاف میخورم اگه تا 18 مهر 90 پست نکنم !:20:! البته طبق گفته های دفترچه !! حالا که چیزی درج نشده پ چیزی نمیشه گفت جز خدارو شکر:40::31:ایشالا که تو پاچمون نمیره 3 ماه:20:نقل قول:
سلام دوستان
اشنایی دارم که رفته سربازی دچار افسردگی شدید است به طوری که در دوهفته اول سربازی چیزی نخورده و الان تو بیمارستان بستری است تنها پسر خانواده است ایا راهی برای معافیت اون می شناسید لطفا کمک کنید
اگه روانپزشک تائید کنه دچار افسردگی شدید هست ازخدمت مقدس سربازی معاف هستن.یعنی معافیت پزشکی شامل حالشون میشه.نقل قول:
دوستان امروز 9روز خدمت شدم..... هرروز ساعت 7 میرم خدمت ساعت 2 میام خونه(آموزشی نداشتم) ......با مسئول مرتبطم فامیل درجه میشم و به اسم کوچیک همو صدامیکنیم...:5: اخه 4 سال ازمن بزرگتره و درجه هردومون مثل همه و از دوستان بچگی هم هستیم...... خدمت تو سپاه خوبه فقط مسئله محاصن داره به شدت اذیتم میکنه..:31: اگه فقط اجازه میدادن این ریش رو بزنم دیگه همچی تموم بود.
به غیر از فرمانده پادگان و فرمانده قرارگاه به کسی احترام نمیزارم بچه ها روز اول گفتن فقط همین 2 نفر و به بقیه احترام نذار که پرو میشن..... حسابی داره خوش میگذره... سربازها هم که دیگه خیلی گلن دم همشون گرم این 7 ساعت به خوشی میگذره ولی کاش مدت خدمت کمتر بود(15 ماه خدمت دارم) از کار و زندگی افتادم....
از خدا به خاطر همه خوبی هاش متشکرم:11: خیلی چاکرتم خدا جون :40::46:
در خدمت هستم من تو فرودگاه دارم خدمت میکنم سوالی داشتی بپرسنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام داداش گلمنقل قول:
خیلی خوشحالم که این جوری پیش رفت.
شما مستحق این بودی واقعا
امید وارم اون مشکل محاسن هم یه جوری حل بشه که کلا راحت بشی.
شما 9 روز از خدمتت گذشت و من هنوز دارم دل دل میکنم.
در کل خوشحالم که راضی هستی.
حتما باز هم بیا و پست بده و تعریف کن از خدمت.
یا علی
ازحسن نظر شما دوست گلم my.lejend ممنون :40:نقل قول:
شما هم مستحق بهترینها هستید.
شما هم میری میبینی هر چی خدا بخواد همون میشه نگران نباش..... قرار نیست هیچ اتفاق نگران کننده ای بیوفته.... انرژی مثبت داشته باش به امید خدا به راحتی سپری میشه.راستی قراربود چندم بری پادگان ؟
دوستان یه سوال :20:
+
برگه سبز بنده که داخلش تاریخ اعزام زده 2 روز پش اومد و معلوم شد 18 همین ماه اعزامم :20:یعنی کمتر از 10 روز دیگه !! اون برگه ی بعدی که داخلش محل خدمت و اینار نوشته هنوز نیومده !! حداکثر تا چند روز قبل از 18 ام نیومد باید نگران بشم و برم پلیس + 10 ؟!
.
ایا راهی هست که از الان بفهمم کجا کد خوردم ؟! خیلی فکرمو مشغول کرده :31:
آقا کلا چطوره خوبه یا بد؟نقل قول:
پست دادنش چطوره؟
شما 24ساعت باید اونجا باشید؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
امکان داره یکی دو روزه بیاد نیومد برو پلیس + 10 بهت میگه.
یک سال پیش در چنین روزی برگه سبز من اومد در خونه مون! یادش بخیر. یک سال گذشت ( البته خیلی هم یادش بخیر نداره. دچار روزمرگی شدم ) :13:
21 سال با این امید زندگی کردیم که تک فرزندیم و هر وقت بابامون 59 سالش بشه معاف میشیم، صاف یه ماه مونده به 59 سالگی قانونو ورداشتن!
حالا یه مساله دیگه هست، من یه مادربزرگ بالای 80 سال دارم که پسر هم نداره و بزرگترین نوه ی ذکور هم منم، اما! یه نوه ی ذکور بالای 18 دیگه هم هست که خارج از کشور ساکنه (و هیچ وقت بر نمی گرده چون اگه برگرده باید بره سربازی) ، از این طریق نمی تونم اقدام کنم؟
سلامنقل قول:
به نظرم میتونین از طریق مادربزرگ معاف بشین. منتها به نظرم باید دردسر پرس و جو و تحقیق کلانتری محلتون برای اون یکی نوه ی بالای 18 سال ذکور که خارج از کشوره رو باید تحمل کنین.
اگه شما نیروانتظامی منظورتون هست :نقل قول:
من تو یکی از بزرگترین فرودگاه های ایران دارم خدمت میکنم پست ها اینجا 24 ساعته هست به صورت 2 -6 تقریبا تمام پست ها میتونی بشینی با امکانات خوب مثل کولر و هیتر .
همیشه سرگرم هستید و خیلی زود میگذره
چیزی به نام صبحگاه و شامگاه وجود نداره
متهم و درگیری با کسی نداری برخلاف بقیه جاهای نیروانتظامی
3 روزی یک بار میتونی بری مرخصی شهری از 14 ساعت تا 23 ساعت
البته فشار کاری بعضی وقتها میره بالا مثل زمان پرواز حجاج
درکل بهتر از بیشتر جاهای نیروانتظامی هست و اگه بچه همون شهر باشی که داری خدمت میکنی بد نیست
سهند جان ظاهرا شرط اینه که نوه ی ذکوری نباشه حتی اگه دو تا نوه باشه و یکیش تو ایستگاه فضایی ناسا باشه بازم موزد داره.!:41:نقل قول:
تو خدمت خیلی چیزای خوبت رو از دست میدی . یا باید نری یا قید همه چی رو بزنی و بری. در ضمن دفه اخرت هم باشه جواب من رو با این لحن میدی.نقل قول:
دوست عزیز همه میدونیم که خدمت خیلی چیزها رو میگیره اما تکلیف چیه ؟؟ این یه چیزی هست که باید انجامش داد و رفت به نظر من اگه 18 ماه از کار وزندگی بیفتی خیلی بهتر از اینکه چندین سال از زندگی عقب بیفتی و همیشه سرکوفت بشنوینقل قول:
الان با نرفتنش هم زیاد از زندگی عقب نمیفتی . یعنی اصلا عقب نمیفتی بلکه جلوتر هم میفتی . یه خورده فکر کن.;)نقل قول:
عجب جالبه شاید شما وضع مالیتون خوبه و اصلا به کارت پایان خدمت نیاز ندارینقل قول:
من منظورم اون 99 درصدی بود که به این کارت نیاز دارن هست
نه من وضع مالیم خوب نیست.نقل قول:
99 درصد مردم هم به کارت پایان خدمت نیاز ندارن . طرف خودش اگر بخواد خیلی کار ها میتونه بکنه کارت پابان خدمت بهونست.
دوستان برگه سفیدم همین الان اومد ...
+
نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ... مرکز اموزش : دریایی منجیل !!
+
من خودم بچه رشت هستم ! منجیل هم تو استان گیلانه و حدود 60 کیلومتر راهه:26: :40::31: بازم مرسی خدا:40:حدس میزدم نزدیک بیفتم :دی
+
+
+
دوستان اطلاعاتی راجه به اینجا دارید ؟! چطوره ؟! یه توضیحاتی کلا در مورد خدمت تو نیرو دریایی بدید ممنون میشم .
اگه منظور همون تیپ تکاور منجیل هست که والا چی بگم ! رفیق من با درجه ستوانی داره روی برجک نگهبانی میده ! اشکش در اومده !!نقل قول:
مرکز اموزش : دریایی منجیل !!
امیدوارم همون نباشه !
البته ایشون مرکز اموزششون اونجا هست و طبیعتا تو اموزشی پست ندارینقل قول:
سلام پسرم :31:نقل قول:
من دقیقاً 18 دی سال 1389 اعزام شدم.
البته نیروی دریایی نه ولی افتادم یگان ویژه ، خیلی ذوق داشتم ...
میدونستی الآن میشی پسر خدمتی من ؟ :31:
کلاً باید نیرو دریایی خدمت کنی دیگه.حالا چه همون پادگان ، چه جاهای دیگه.
من فقط میدونم هرچی محل خدمتت دور افتاده تر و کوچک تر باشه ، بهتره..
این پسر خدمتی که گفتید حالا یعنی چی دقیقا ؟! :31:نقل قول:
+
+
یه نیرو دریایی هست تو شهرمون ایشالا یگان رو هم اونجا بیفتم :31::20:
+
+
کسی اطلاعاتی نداره فرق اموزشی نیرو دریای با بقیه چیه ؟! مثلا با نیرو زمینی ؟! :20:
درسته که یکی از شرایط امریه گرفتن داشتن معاف از رزم هست؟
اصلا معاف از رزم به درد می خوره؟
مرسی دوستان:11:
نه دوست عزیز.نقل قول:
راستش معاف از رزم ها زیاد فرقی با بقیه ندارن. کلا معاف از رزم نشی بهتره.
پسر خدمتی یعنی اینکه شما یکسال بعد از ایشون دارید میرید خدمت مثلا ایشون اعزامی دی 89 هستند شما اعزامی دی 90 کلا یه جور شوخی اینچیزها رو جدی نگیریدنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
یه سری سوال داشتم!
اولا از همه اینکه خمینی یه زمانی گفت سربازها فرار کنند!بابای منم از خدا خواسته کرد!
مزیت خاصی نداره؟
یعنی چی آخه؟
بعدش من ۲سال پیش اقدام کردم برای معافیت کفالت مادر که وسطاش مادرم مارو پیچوند :41:
بعدشم ما ول کردیم که بعدش برامون برگه امد که بریم سربازی!
بعدش رفتم گفتم آقا من در حال تحصیلم و ... زد تا کامپیوتر گفت برو تحصیلت تمام شد بیا!
هفته بعدشم دوباره برگه امد و غیبت!من گفتم احتمالا تو پست بوده!دیگه دنبالش نرفتم!تا الان دیگه چیزی نیامده!
داشتم کش میدادم که بابام بالا ۶۰ شه که با این قانون هرچه رشته بودیم پنبه شد!
و الان ۲۰سال تمام و باید برم!(با قانون جدید قبلا ۲۴ بود)
الان بخوام برم دنبال کارام باید نامه ببرم که تا الان در حال تحصیل بودم؟
برم میدان سپاه چقدر طول میکشه تا اعزام شم؟دوباره برگه سفید و سبز و آبی باید بیاد؟
دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها راهی نداره که مشخص شه کجا هستند؟
چون میزد مازار و روز تقسیم و ... که فهمیدیم مال ما اینجوری هست!
در کل دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها پدرشون در میاد نه؟
تک فرزندم تهران می افتم؟
سلام دوستان.
اول اینجا جا داره از بچه هایی که من و دیگرانو راهنمایی میکنن تشکر کنم.
دوم می خواستم بگم که منم تاریخ اعزام و محلش مشخص شد.
قابل توجه دوست عزیز SA.JJ.AD که گفته بود سریع تاریخ اعزامش اومده، والا منم دقیقا مثل تو شدم. یعنی من 29 آذر مدارکمو تحویل دادم و واسم 7-8 روز بعدش تاریخ اعزام اومده واسه 18. امروز (شنبه) هم برگه سفیدم اومد که نیروی زمینی ارتش، 04 بیرجند افتادم. البته من با دیپلم دارم اعزام میشم و غیبت هم خوردم که میتونه تو زود اومدن تاریخ اعزام تاثیر گذاشته باشه. اینم بگم که من دانشجو اخراجی ام و ساکن مشهد. جالب اینه که من خودم دوست داشتم 18 دی بذم و حتی مدارکو برای پلیس+10 ، حدود یه ماه پیش برده بودم که کارم به مشکل برخورد و یه ماهی درگیر رفع اون بودم. گویا معافیت تحصیلی منو دانشگاه صادر نکره بوده و من سال 87 تاریخ اعزام داشتم!! اما با پیگیری از دانشگاه و نظام وظیفه کارم OK شد. البته به قیمت 25 روز اینور و اونور رفت! همش شاکی بودم کهاعزامم کلی عقب بیوفته که خوشبختانه اینطور نشد. فقط باید یکم عجله ای کارامو انجام بدم و آخرین پروژه طراحیمو هم باید تا آخر این هفته برسونم دست مشتری!!
اینم میخوام در تائید حرف بعی دوستان بگم که راستش سربازی واسه کسایی که طبق برنامه ریزیشون بهش نیاز دارن (مثل خود من!) یه امر ضروریه. طبعا هر چه زودتر به این نتیجه برسند و زودتر اقدام کنند بهتره. خود من جزو کسانی ام که اگر حس می کردم نیازی به کارت ارزشمند پایان خدمت ندارم, شاید اصلا نمیرفتم خدمت و الان این تاپیک از پستهای من بی بهره میبود! LOL :31:
راستش من اواسط تابستون یه سری حساب کتاب کردم و گفتم اگه یه سری برنامه هام عملی نشه در اولین فرصت واسه خدمت اقدام میکنم. البته کمکهای دوستم هم بمن خیلی کمک کرد. و اینو از روی تجربه میگم که اگه توی این شرایط خدمت نرفته باشین، شاید بزودی دیگه از دستشوئی عمومی هم نتونید استفاده کنید!! اما اینو جدی میگم که واسه من و شرایط کاریم، بدون کخ (کارت خدمت!) بودن خیلی هزینه داشته و خیلی توی پاچه هام رفته!
یکی از دوستان هم گفته بود که با عقب انداختن خدمت، هیچوقت نمیشه ازش رد شد و همیشه مثل مرد! جلوتر منتظرت خواهد بود(اونم نه با دست خالی!).
اینم میدونین که با مدرک بالاتر مسلما احتمال شرایط بهتر بیشتر میشه که واسه من فعلا ممکن نیست!.
این حرفا یکم تکراری بود اما فقط خواستم تاکید کنم و به کسانی که دودل هستن و به کخ (کارت خدمت!) نیاز دارن بگم که هرچه زودتر باید این دوره رو شروع کرد و پشت سر گذاشت.
اینجا هم میخوام واسه همه، خدمت خوبیرو آرزو کنم و امیدوارم همگی این دورانو بدون دغدغه طی کنند.
ممنون از دوستان گلی که با راهنمائیهاشون مشکل بقیه دوستانو حل می کنند. موفق باشید :8:
سلام عزیز :20:راستش منم فکر میکردم اضاف خوردم !! چون 1 سال از گرفتن دیپلمم گذشته بود و خورده بودم و خوابیده بودم :31:اما تو این برگه ها که اومد مدت اضافه خدمت و اینارو زده 0 !! :8:نقل قول:
.
میخواستم بدونم برا شما که میگی اضافه خوردی تو برگه ها قسمت مدت اضافه خدمت و تاریخ ورود به اصافه و اینا ... چیزی درج شده یا نه مثه برا من خالیه ؟! :20:
+
درود :11:
سلام. آره دوست عزیز، واسه من که مثل مرد 90 روز رو زده و تاریخ و کلی جزئیات دیگه هم خورده. کم مونده شماره شناسنامه مادربزرگمو بزنه!نقل قول:
البته من شانس اوردم که مشکل اعزام قبلیم حل شد و الا هم سرباز فراری بودم هم 6 ماه سنواتی!
تو هم فکر کنم خیلی شانس اوردی و از من میشنوی صداشو در نیار، سعی کن کلا تو چشم کسی نگاه هم نکنی که بهت شک نکنن!! فقط واسه من دعا کن که این اضافه هارو ببخشن که منم لو ندمت! :31:
راستی شنیدم بچه رشت هستی آره. خیلی شهر قشنگیه و انصافا آدمای ماهی داره. میدون شهرداری و سبزه میدونش که فوق العاده ان. سعی کن بجای منم این چند روز آخرو اونجا حالشو ببری. :8:
موفق باشی دوست عزیز.