وایمکس یه سرعت 256 تبلیغ کرده که مجانیه :10:
فقط هر سه ماه باید بسته های اضافی بخری و دان کنی تا اعتبارت حفظ شه
وگرنه قطع کامل :19:
ولی تو سایت خریدش همچین چیزی نیست :41:
Printable View
وایمکس یه سرعت 256 تبلیغ کرده که مجانیه :10:
فقط هر سه ماه باید بسته های اضافی بخری و دان کنی تا اعتبارت حفظ شه
وگرنه قطع کامل :19:
ولی تو سایت خریدش همچین چیزی نیست :41:
این همون بسته های افزایشی هستش این لینکشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:به زودی طرح برای دهه فجر اجرا میشهنقل قول:
سلام...
1. من مودم usb گرفته بودم و چند ماهه که شارژ نکردم.... رفته تو تعلیق... حالا باید چیکار کنم؟!؟!
2. من ویندوزم رو عوض کردم و تازه نصبش کردم ولی دیگه نمیتونم باهاش کانکت بشم... این فایل تنظیمات رو هم انجام دادم ولی کانکت نمیشه... بخاطره تعلیقه؟! یعنی حتی ecare رو هم نمیتونم باز کنم!!! کسی میتونه راهنمایی کنه که دیگه چه تنظیماتی باید انجام بدم؟؟؟
پیشاپیش خیلی خیلی ممنون :)
سلام دوستان.
چند تا سوال داشتم.
من تازه وایمکس گرفتم.
وقتی 4تا چراغ آنتن روی مودم در حال چشمک زدن باشه یعنی چی ؟
بعضی وقتا مثلا دیشب ساعت 2 شب تمام چراغ های مودم به غیر از آبیه خاموش و روشن شدن! این به چه معنی است ؟
و میخواستم ببینم ایرانسل معمولا شبها دچار مشکل(قطع) میشه یا نه ؟
مودم من 130 وای فای است که 80 خریدمش.
لطفا راهنمایی کنید...
سلام
کسی میدونه اگه سرویس اعتباری نامحدود رو مثلا 1 ماه تمدید نکنیم چی میشه ؟
بعدش دوباره اقدام به تمدید و استفاده کنیم ... یعنی بدون درخواست تعلیق .
سلام
کسی میدونه اگه سرویس اعتباری نامحدود رو مثلا 1 ماه تمدید نکنیم چی میشه ؟
بعدش دوباره اقدام به تمدید و استفاده کنیم ... یعنی بدون درخواست تعلیق .
2 شبه از ساعت 2 صبح به بعد برای چند ساعت شبکه مختل میشه و سرویس قطع میشه!
به نظرتون وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت؟!
من می خوام مودم USB بگیرم که کوچیک باشه و بتونم هرجا برم از اینترنت استفاده کنم و لازم نباشه مودم را بزارم یه جای خیلی بلند تا اینترنت رو بگیره!!!!!!!!!!!!!!
نظرتون چیه دوستان؟
خیلی ممنون
shak nakon irancell betare man hardoshuno dashtam irancell ham anten dehish betare ham ping ham sorate download vali age mituni adsl begir chon pingesh behtare:31::21:نقل قول:
سلام دوستان.
چند تا سوال داشتم.
من تازه وایمکس گرفتم.
وقتی 4تا چراغ آنتن روی مودم در حال چشمک زدن باشه یعنی چی ؟
بعضی وقتا مثلا دیشب ساعت 2 شب تمام چراغ های مودم به غیر از آبیه خاموش و روشن شدن! این به چه معنی است ؟
و میخواستم ببینم ایرانسل معمولا شبها دچار مشکل(قطع) میشه یا نه ؟
مودم من 130 وای فای است که 80 خریدمش.
لطفا راهنمایی کنید...
سلام دوستان من اخر ماه قبلی سرویسمو تغییر دادم به 1مگ نامحدود ولی شارژش نکردم و نمیخوام شارژ کنم مشکلی پیش میاد؟! 3تومن هم توی اکانتم اعتبار هست
وضعیت حساب : تعلیق
کاربر گرامی، تغییر خدمات امکان پذیر نیست مشترک در وضعیت فعال نمی باشد .
عرضه نیمبهای مودمهای وایمکس ایرانسل به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
ایرانسل از عرضه نیمبهای مودمهای USB و Wi-Fi وایمکس خود به مناسبت سی و سومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، تخفیف ۵۰ درصدی مودمهای وایمکس ایرانسل مشمول آن دسته از مشترکینی میشود که در بازه زمانی 19 تا 22 بهمن ۹۰ نسبت به ثبت نام سرویس وایمکس با مودم Wi-Fi یا USB اقدام و از زمان ثبت نام، مراحل مربوط به آن و عملیات پرداخت خود را حداکثر ظرف مدت ۳ روز انجام دهند.
در این بازه زمانی، مودمهای داخلی با امکانات Wi-Fi و مودم USB به همراه سامانه تقویت کننده وایمکس ایرانسل با ۵۰ درصد تخفیف به قیمت ۴۰۳ هزار و ۴۰۰ ریال عرضه خواهند شد. در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر فرد تنها می تواند یک حساب وایمکس ثبت نام کند و در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی میگردند.
ثبت نام وایمکس ایرانسل از طریق وبسایت رسمی این شرکت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل که اسامی آنها در وبسایت ایرانسل آمده، مراکز خدمات ایرانسل و یا تماس با مرکز تماس شبانه روزی وایمکس ایرانسل به شماره ۷۰۷ برای تماس از خطوط ایرانسل و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ برای تماس از سایر خطوط ممکن است.
پرداخت هزینه اشتراک وایمکس ایرانسل از طریق پرداخت اینترنتی به وسیله سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care)، خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی، خرید کارت شارژ و بارگذاری از طریق سیم کارت ایرانسل از طریق شماره گیری کد دستوری و مراجعه حضوری به شعب بانک های عامل امکان پذیر است.
بنا بر اعلام، درحال حاضر خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم از طریق وایمکس ایرانسل، با پهنای باند بین ۱۲۸ کیلوبیت تا دو مگابیت بر ثانیه و براساس تقاضا، در 26 شهر اصفهان، اندیشه، اهواز، تبریز، تهران، خمینی شهر، خوراسگان، نجف آباد، شاهین شهر، شور آباد، محمودآباد، شهر قدس، شهرک صنعتی اطلس، شهرک صنعتی چرمشهر، شهرک صنعتی طوس، شهریار، شیراز، فردیس، قرچک، کرج، اسلام شهر، ورامین، دزفول، گلستان، ری و مشهد مقدس ارائه میشود.
سلام بر شمانقل قول:
اگر چراغ آنتنها در حال چشمك زدن باشه، يعني به اينترنت وصل نيستيد. كلا چراغ آنتنها حالا هر چند تاش كه روشنه، بايد ثابت باشه.
معمولا در شبها مشكلي پيش نميآيد، البته گاهي وقتها چرا. يعني مثلا يهو آنتن ميره كه معمولا زود هم برميگرده. اگر براي شما زياد اين حالت پيش مياد، حتما پيگيري كنيد.
در هر صورت اگر ميخوايد به طور دقيق چك كنيد كه اينترنتتون وصله يا نه مراحل زير رو انجام بديد:
1- در يكي از جست و جوگرهاي اينترنت، آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تايپ كنيد.
2- در هر دو قسمت يوزر و پسورد عبارت admin رو تايپ كنيد و وارد شيد.
3- در صفحه ظاهرشده كه مربوط به تنظيمات مودم هست، از ليست سمت چب از STATUS گزينه WIMAX رو بزنيد.
در فهرست ظاهر شده، اوليش Connection Status هست. نگاه كنيد ببينيد اگر جلوش نوشته Connected يعني اينترنت وصله، اما اگر نوشته Connecting يعني اينترنت قطعه.
اينايي كه گفتم خدمتتون تجربه شخصي خودم در استفاده از وايمكس ايرانسله.
موفق باشيد
سلام به همگی.
راهنمایی راجع به -- وایمکس ایرانسل میخواستم.
منظورم این هست که هکرها میتونن مودم مدل outdoor bm 8301 huaweiهستش البته حدود 1.5 میشه که دارم استفاده میکنم.از بس که
شنیدم وایمکس را -- میکنن شک کردم گفتم از متخصص بپرسم تا راهنماییم کنه .ممنون
مشکلی پیش نمیادنقل قول:
اون پولی هم که توی حساب هست سر جاشهیعنی اگه این ماه کامل در حال تعلیق باشید و ماه بعد بخواید شارژ کنید باید مبلغ کمتری پرداخت کنید
وایمکس و ADSL ندارهنقل قول:
به مدل مودم هم ربط نداره همه رو میشه -- کرد(البته اگه بشه بهش گفت -- کردن)
برای اینکه خیالتون راحت باشه باید پسورد مودم (چه مودم وایمکس و چه ADSL) رو عوض کنید
خوب چرا نمیشه تغییر سرویس داد برای ماه بعد؟نقل قول:
کاربر گرامی، تغییر خدمات امکان پذیر نیست مشترک در وضعیت فعال نمی باشد .
چندتا سوال :
دوستان وایمکس هم مثل مخابرات 512 نمیده به دانشجوی کارشناسی ؟!
تو نقشه ی مناطق تحت پوشش ، خونه ی ما تو منطقه ی زرد ( شایدم قرمز ! ) قرار داره ، حالا راهی هست بشه قدرت سیگنال های وایمکس رو تو خونه چک کرد ؟! اگه برم ثبت نام کنم و کارشناس بیاد ببینه آنتن نداره منطقه ، پول رو پس میدن ؟
تو دریافت امواج ، مودم wi-fi قویتر هست یا USB ؟
اگر کسی 512 داره میشه سرعت دانلود و پینگش رو بگه .
کارشناسی که خوبه به کاردانی هم میدننقل قول:
شما ثبت نام کنید ایرانسل چک میکنه و باهاتون تماس میگیره و میگه میتونید سرویس بگیرید یا نه
اره پس میدن
وای فای قویتره
وقتی در حالت تعلیق باشی هیچ کاری(مثل انقال خط به خط یا تغییر تعرفه یا تاییدیه اشتراک مودم) نمیشه کردنقل قول:
میخوای زنگ بزن 707 شاید خودشون بتونن برای ماه بعد تغییر تعرفه بدن
با عرض سلام حیف که اینجا جاش نیست وگرنه هرچی فحش بود به این ایرانسل میدادم :41: به خیالمون که تو خونه اینترنت داریم ولی هر دفعه شدیدا لازمش داشتیم قطع شده :( از 12 شب تا 5 خوب بود ولی همون موقع که من انتخاب واحد داشتم قطع شد اخه ادم این حرفارو به کی بگه کووووووووو گوش شنواااااااااا :41:
دوستان من ديشب برام يه مشكل جديد پيش اومد. ديشب اينترنتم يهو قطع شد در حالي كه هم آنتن داشتم هم قدرت سيگنال 100% بود. تقريبا يك ساعتي هم صبر كردم اما وصل نشد تا امروز صبح كه ظاهرا درست شده. جالب اين جاست كه سايت وايمكس ايرانسل برام لود ميشد اما هيچ سايت ديگهاي نه. تا حالا شده براي شما هم همچين چيزي پيش بياد؟
سلام میگم این مودمهای وایمکس مثله بعضی از مودمهای adsl قابلیت ارسال فکس رو نداره؟
من كه تو اين قسمت مصرف ميرم اينقدر شير تو شير هست كه اصلا متوجه نميشم چقدر بسته افزايشي گرفتم چقدر مصرف شده چقدر مونده. بابا نميتون بدن يكي درست طراحي كنه. از شركت هاي pap ياد بگيرن. خيلي زشته. نامحدود هم كه پول زياد ميخواد وگرنه بگيريم اصلا فكر تمديد و ترافيك هم نباشيم.
برای منم دقیقا همین مشکل پیش اومد(اهواز هستم)نقل قول:
البته غیر از ecare سایت های داخلی مثل سایت سنجش رو هم باز میکرد
هزینه ثبتنام دهه فجر چقدر هست؟
اخه قبلا که باید یه سیم کارت هم اجباری میگرفتی نزدیک 70 تومن در میامد
الان چند میشه؟
قیمت مودم نصف شده از 19 تا22 بهمننقل قول:
دوستان پینگ شما هم خراب شده؟؟؟اینجا الان پینگ 800 هست چند روزه...2 مگ دارم..
پینگ من هم بین 600-800 چند ساعت این جوریه چند ساعت خوب می شه زنگ زدم میگن مشکلی ندارن...والا ایرانه دیگه...الان 2-3 روزه این جوریه...
نقل قول:نقل قول:
دلتون بسوزه:دی
با چند نفر از دوستان تصمیم گرفتیم از ایرانسل خداحافظی کنیم اگر کس دیگه ای هم هست اینجا اعلام کنه ما که رفتیممممممممم
این جاست که من باید بگم زرشک ......نقل قول:
اصل سرور های خارجی هست نه سرور ایران
امزوز که من ثبت نام کردم ، 53 تومن شد هزینه ای که باید به حسابشون بریزم .نقل قول:
دوستان یه سوال ، من اگه مودم رو بگیرم بعدا می تونم صاحب سند رو شخص دیگه ای کنم ؟ یا مثلا دوستم بره ثبت نام کنه و بگه مودم داره و از مودم من استفاده کنه ؟ امکان واگذاری مودم به فرد دیگه هست ؟!
پینگ به سرور های خارجی در تهران بسیار بالا رفته است...جدود 600-800 اما به سرور داخلی خوب است...خیلی وضع مسخره ایی شده...
سلام
هر چی یوزر و PASSرو میزنم وارد اکانت نمیشه. مطمئنم که یوزر و پسورد رو درست می زنم. مشکل از سیستمه یا جای دیگه؟ کسی دیگری هم مشکل داره؟
سلام دوستان سرعت اومده پایین من 1 مگ دارم الان با 50 داره دان میکنه
نقل قول:
بله دوست عزیز به خاطر نزدیک شدن به 22 بهمن سرعت ها برای همه افتضاح شده
من خودم هم 1 مگ دارم با 60 دانلود میکنم:2:
کسی تابحال کاری که من میخوام بکنم رو نکرده ؟!!!
سرویس من اعتباری نامحدوده ... میخوام از سرماه برای 2 ماه تمدید نکنم یعنی اسفند و فروردین ... البته بدون درخواست تعلیق . کسی میدونه چه اتفاقی می افته ؟ خودش خودکار به حالت تعلیق میره یا میشه بعد 2 ماه دوباره حساب رو شارژ کرد .
اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم چون میدونم از این 707 چیزی بغیر از اعصاب خوردی نصیبم نمیشه .
با تشکر
اگه پول رو پرداخت نکنی بعد از چند روز اینترتت به طور کامل قطع و جمع آوری میشه...و اگه بخوای دوباره راش بندازی باید مجدد هزینه ماهیانه و راه اندازی و.... رو پرداخت کنی یعنی باید مجدد ثبت نام کنی!نقل قول:
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
با توجه به هته ای که در اون حضور داریم الان این کاملا طبیعیه......نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]