ممنوم ولی منظورمن این بود که کلا چه جایی مناسب تر از بقیه جاهاست؟نقل قول:
Printable View
ممنوم ولی منظورمن این بود که کلا چه جایی مناسب تر از بقیه جاهاست؟نقل قول:
تو بازار سما AT-200 هم پیدا میشه تعرفشو خیلی شنیدم
قبلا مخاستم Xvision 343 بخرم که با کم تحقیق به این تتیجه رسیدم که سما At200 خیلی بهتره
مخصوصا ساپورت زیرنویس ، و چند تا چیز دیگه
بچه ها مخاستم بپرسم تو بازار به اندازه کافی موجوده آخه ما قراره به یکی سفارش بدیم تا واسمون تهیه بکنه
با سلام خدمت اساتید
بنده قصد خرید سینما خانواده تا سقف 1میلیون رو دارم.اما به طور قطع نمیدونم چی خوبه ,RS33/RS777/denon1312یا اینکه بخوام یه ست جمع کنم,برفرض مثال بلندگوهای جامو و یک آمپ و پلیر,
حالا با این تفاصیل کدوم بهتره؟
راستی در ارتباط با مدل های پایونیر ذکر شده قیمت پایه های ایستاده برای بلندگوهای عقب چند است؟
درضمن فرق hdپلیر و dvdپلیر تو چیه؟تفاوت قیمتیشون چنده؟
فقط دوستان خواهشا زود راهنمایی کنن ..
ممنون از لطفتون:40:
دوستان آيا گرفتن تصوير ديجيتال ربطي به نوع آنتن داره يا نه.؟...من الان يه گيرنده لومكسي دارم كه با آنتن برقي وصلش كردم ولي روزها اصلا تصوير نميده يا اگرم ميده خيلي خيلي بده و لي شبا به شدت عالي پخش ميكنه نميدونم دليلش چيه.....
البته هر دفعه كه روشن و خاموش ميشه جاي كانال ها عوض ميشه نميدونم طبيعيه يا نه؟
سما همون الکومکسه!نقل قول:
هم سما هم الکومکس با گارانتی معتبر تو توپخونه پیدا می شه! سما رو اینترنتی هم می تونی بخری!
این دو تا لینک رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی * های لینک بالا رو بردار
راجم دنون نمیدونم ولی اگه موخواهی صداهای HD داشته باشی rs33 ساپورت نداره وrs77 داره . اگه برای موزیک می خواهی rs33 . باز بستگی به نیازت داره.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم حدود 60 تومن .
:37:
Pioneer BCS-717BD
denon DHT-1312BA
:42: ترو بخدا فقط بگین کدووووم صدای قشنگتری داره
برای دیدن یه فیلم 3D صدای کدوم لذت بیشتری داره
اگر دنون روی پایه بره قشنگ در میاد؟
روی دیوار بی ریخت نمیشه؟
بنظرم پايونير بلندگوهاي كامل تري دارهنقل قول:
دنون كمي امكانات جانبي بيشتري دارد
دوستان منم راهنمایی کنید ممنونتون میشم
دوستان اگه به بنده هم تو این زمینه کمک کنید ممنونتون میشم.نقل قول:
بنده علاوه بر سوالات بالایی یه سوال دیگه نیز از حضوره اساتید داشتم.
rs777] علاوه بر hdmiوباندی بلندگوها و پلیر و آمپ قوی تر آیا برتری دیگه ای نسبت به rs33داره ؟؟؟؟
هم چنین مدل های پایونیر تو تفکیک صدا به چه نحو عمل میکنن ؟؟؟؟
این حالت todokioای که میگن rs33داره و rs777نداره قضیه اش چیه؟
خب منم همین جواب رو به شما دادم.ببین کجا بهتر جواب می گیری.سمت راست یا سمت چپ یا اگر میزتون جا داره وسط یا .....نقل قول:
بلدی باند ها به خاطر پورت هست . تو پست قبلی گفتم که rs77 فرمت های HD (مثل DTS-HD ) ساپورت میکنه ولی 33 نه.
من خودم 33دارم سوال خاصی اگه داری بگو خوشحال میشم جواب بدم.
ممنون :12:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست 5722 :31:
دنون 1312 مطمئنا صدای بهتری داره ولی اینم در نظر بگیر که شما باید یه هزینه ای هم برای بلوری پلیر بکنید و فکر بین بین 1200 الی 1300 براتون تموم میشه.نقل قول:
روی دیوار بیریخت نمیشه.البته این مسئله سلیقه ای هستش.من بلندگوهای خودم رو به دیوار وصل کردم.و به نظرم اصلا زشت هم نیست.پایه هم می تونید براش تهیه کنید ولی باید یه هزینه ای هم برای پایه در نظر بگیرید.
باتشکر از پاسخ دوست گرانقدر alireza
اما بنده میخواستم نظر جناب رایان رو هم داشته باشم.ممنون میشم اگه ایشون هم به سوالاتم پاسخ بدن.
من وقت خیلی کم دارموشاید فردا پس فردا گرفتم.احتمالا rs777رو بگیرم .اما در این خصوص شبهاتی هست که از جناب رایان که ناظر انجمن هستند تقاضا دارم تا پاسخگوی این شبهات باشن.
شبهات رو تو پست قبلی گذاشتم.
دوست عزیز تفکیک صدای 33 چه طوره ,شبیه اسپیکرهای کامپیوتری حرفه ایه یا ....؟میخوام قشنگ توصیفش کنی حالا که 33داری.نقل قول:
امیرجاننقل قول:
علیرضای عزیز زحمت کشیدند و توضیح دادند.جوابشون هم درسته.
rs777 آمپ قویتر و کاملتری داره و همچنین دارای بلندگوهای قوی تری هم هست البته تفاوت صداشون بسیار کم هستش.
برای اینکه یک ست بخوای جمع کنی باید با توجه به قیمت های الان نزدیک به 2 میلیونی هزینه کنی.
پایه ایستاده برای بلندگوهای پشت فکر کنم یک جفتش دور و بر 50 تومن باشه.(دقیق نمی دونم)شاید هم بین 50 تا 100.البته مدل های ارزون تر هم مطمئنا پیدا میشه.بایستی بگردید و پیدا کنید ولی قیمت پایه های نمایندگی که به قول خودشون هم فابریک هست تو این مایه هاست.
hd پلیر و dvd پلیر هم دو مقوله جدا از هم هستند.dvd پلیر که اسمش روش هست و hd پلیر به دستگاه هایی میگن که تا رزولوشن full hd رو ساپورت می کنه و همچنین فرمت های زیادی از صوتی و تصویری رو ساپورت می کنه.برخی از مدل هاش هارد داخلی داره و برخی دیگه از هارد اکسترنال استفاده می کنه.ساپورت زیرنویس بهتری داره.کلا برای کسی که اهل دانلود فیلم از اینترنت باشه دستگاه عالی هستش.قیمتش هم فکر کنم از 150 یا 200 شروع میشه به بالا.
حالت todoroki یه حالت پیش فرض آمپلی فایر مدل 320 هست که به نوعی صدای بیس و تریبل رو بالانس می کنه.البته آمپ های دیگه هم با استفاده از تنظیم دستی میشه به اون حالت رسید.
دوست عزیز این سیستم رو با با اسپیکر های این جوری مقایسه نکن چون اصلا در حد نیست.ولی بقول دوستمون رایان صدا یه موضوع سلیقه ای هست باید صدا هاشون رو بشنوی و از هرکدوم که خوشت اومد بگیری . در مورد تفکیک صدا بقول یکی از بچه ها سایت صدا های رو میشنوی که اگه صد بارم اهنگ رو شنیده باشی توش نبوده.این سیستم یه ست نیمه حرفه ای هست و تو این قیمت 1 تومن بهترین گزینه.نقل قول:
یه توصیه دوستانه اول برو تست صدا بگیر و بعد سیستم رو بخر .نقل قول:
نقل قول:
با تشکر و قدردانی از جناب رایان بابت توضیحات کاملشون
پس با این اوصاف در رنج قیمتی 1میلیون تومان بهترین گزینه RS777است؟؟؟
یا میشه روی دنون 1312و پلیر پایونیر هم حساب وا کرد؟؟
کیفیت صدای کدوم بهتره؟
کدوم تفکیک بهتری از صدا رو داره؟
ویژگی برجسته پایونیر به دنون چیه که بیشتر نگاه ها معطوف به این برند؟؟؟( با توجه به این که ظاهرا دنون با گشت و گزاری که کردم دارای کیفیت بهتریه)
اگه شما دوست عزیز به جای بنده بودید "تصمیم آخرتان "کدام یک از این دو بود؟
ممنون میشم اگه پاسخ بنده رو تو این زمینه نیز بدید.
ببین من مارک پایونیر رو دوست داشتم رفتم یه مدل خریدم ولی برای اینکه پشیمون نشی برو تست صدا بگیر هر کدوم به دلت نشت بخر . موفق باشی و اگه هرچی خریدم لطف کن برای بقیه هم از تجربت بگو :10:نقل قول:
من با این برنامه توتال مدیا و DVBViewer مشکل دارم با هر آنتن (سر خود و هوایی) و هر نوع گیرنده یو اس بی امتحان می کنم موقع اسکن کانال چیزی پیدا نمی کنند و آنتن را صفر نشان می دهند؛ در حالی که برنامه ای که با خود گیرنده یو اس بی هست و اسمش VivaTV بدون مشکل تمام کانال ها را پیدا می کند و وضعیت آنتنش فول است فقط اینترفیس جالبی ندارد و هر نوع گیرنده یو اس بی را نمی شناسد.
کسی راه چاره دارد؟
به نظر من بین گیرنده های دیجیتال موجود بازار ایکس ویژن بهتره چون حداقل خدمات پس از فروش خوبی داره .نقل قول:
در صورت بروز مشکل آپدیت ارائه میده و کمک میکنه تا مشکل حل بشه .
ایکس ویژن زیر نویس srt رو ساپورت میکنه .
مدل 343 رو که خودم به شخصه تست کردم .
قیمت rs777 نزدیک 1200 هست و دنون 1312 با یه دی وی دی پلیر براتون حدود یه تومن تموم میشه.نقل قول:
هر دو سیستم عالی هستند.پایونیر حجم صدای بهتری داره و همینطور توی موسیقی هم کمی بهتر عمل می کنه به نظرم.
بهرحال شما خودت برو و صدای هر دو تا سیستم رو گوش کن و بعد تصمیم بگیر.
من اگر جای شما بودم دنون رو می خریدم چون صدای نرم تر و گرم تری داره و فضای مورد استفاده منزل من طوری نیست که نیازمند یه سیستم با حجم صدای بالا باشم.
بهرحال اول و آخر باید بری و صدای هر دو سیستم رو گوش کنی.خیلی از دوستان صدای پایونیر رو ترجیح میدن.
سلام به همه دوستان من به یه مشکل خفن بر خوردم لطفا اگه میتونید کمکم کنید شرح ماجرا .......
من 3روز پیش یه گیرنده ایکس ویژن پی سی 3100 خریدم اوردم و خیلی راحت نصبش کردم وتداشتم و همچی ارووووم !!! فردا که اومدم پای سیستم هر کاری کردم دیگه تصویر نداد که نداد بردمش خونه نصبش کردم دیدم اونجا همه چی مرتب همه کانالها رو
میگیره و .... خلاصه حدس زدم ایراد از ویندوز باشه ویندوز هم عوض کردم باز نشد خلاصه بخوام به تفضیل بگم چه کارا کردم حوصلتون سر میره پس خلاصه
1- چک کردن وسیله توسط فروشنده و اطمینان از صحت ان
2-نصب انتن هوایی در بالاترین نقطه ممکن ساختمان
3- مراجعه به مادایران تست قطعه واطمینان از سالم بودن
4- 3 بار تعویض ویندوز
5- دست اخر تعویض کل پکیج با یک پکیج نو توسط مادیران ( به لطف دوست خویب که اونجا داشتم )
6- ولی حکایت همچنان باقی ................... بدون سیگنال و انتن دهی
اینم بگم که دستگاه توسط منیج کامپیوتر شناسایی شده و با پورت های مختلف یو اس بی هم چک کردم
خدایی خسته ام کرد .......
امیر جان سلام
من هم بهت توصیه می کنم چند چیز رو در نظر داشته باشی
1- فضای خونه که می خواهی سیستم رو اونجا بزاری
دکوراسیون خونت و نظر بقیه افراد خونه ( در مورد سایز و قیافه بلندگو ها)
هزینه های دیگر اگر بلند گوهای عقب ایستاده نباشند پول میله ها میباشد
اگر پلیر 777 خروجی HDMI نداشته باشد حتما با پلیر با خروجی hdmi عوض کن
در مورد 717 هم تحقیق بکن
بلند گو های عقب ایستاده هست و قیمت آن هم نسبتا معقول هست.
در ضمن من مدتی هست کلا این انجمن را تعقیب می کنم
می خواهم مطمین باشی که انتخاب کاملا سلیقه ای هست
و مدل های پایونیر و دنون همگی یک سر و گردن از سامسونگ و ال جی و سونی بهتر هست
بقیه موارد با توجه به شرایط هر کس سلیقه ای می باشد.
فقط تست صدا یادت نره در ضمن به مواردی که گفتم هم توجه کن
قبول دارم که اصل صدا هست اما بعد از مدتی در انتخابت شک کنی همه موارد رو در نظر بگیر مخصوصا دکوراسیون خونت ( 777 بلند گو هاش ظریف نیستند ) و فضای خونه و جایی که می خواهی این سیستم همیشه روشن باشه تو که نمی خواهی این سیستم سالی ماهی یک بار فقط با فیلم روشن بشه
بنظر من هیشه باید استفاده بشه پس به این موضوع هم دقت کن
من بشخصه به نظرم تر جیح می دم
1- 717
2- 777
3- دنون
4- 33
اما با توجه به حرف های دوستان ( آقایان رایان و علیرضا )حتما تست صدا بگیر و مواردی که گفتم رو رعایت کن بعد بخر
از همه مهمتر نظرت رو به ما بگو ( منظورم تجربیاتت بعد از خرید یا اطلاعات جدیدت )
منتظریم
با تشکر
سلام خدمت دوستان گل.بنده بین این سه تا گیرنده دیجیتال گیر کردم.ممنون میشم یک راهنمایی بکنید.
و مهمتر اینکه کدومشون امکان خرید اینترنتی داره؟
Marshal ----T / DVD Combo ME-5021
X.Vision XDVB-343
کسی راهنمایی نمی کند؟نقل قول:
دوستان منم بالاخره خریدم
A/VR yamaha VX-367
Front speaker floorstanding yamaha NS-F150
surround speaker yamaha NS-P150
قیمت هم به ترتیب:
680
600
300
الان این ست های پایونیری که دوستان گفتن رو دیدم یکم ناراحت شدم چون تا اینجا 1.5(80 تخفیف داد) برام تموم شد ولی هنوز ساب ووفر و پلیر ندارم ولی با 1.2 می تونستم اون پایونیر رو باA/VR
قویتر بگیرم...به نظرتون ارزش داشت یاماها؟!
سلام.مبارک باشه.ست شما از سری rs پایونیر بهتره فقط ای کاش آمپ بهتری می گرفتی.ساب هم به نظرم یاماها بگیر.یاماها ساب ووفر های خوبی داره.نقل قول:
سلام دوستان
من یه مدل dav-dz840 سونی خریدم اما به دلیل اینکه خیلی از فرمتهای تصویری رو ساپورت نمیکرد و فروشنده گفته بود که ساپورت میکنه پس از کلی چک و چونه پس دادم
خیلی زود هم باید یه جدیدشو بخرم
برای من صدا و کیفیت تصویر خیلی مهمه به علاوه ساپورت فایلهای ویدیئویی و حتی زیرنویس
اما چون خونه سیستم صوتی ندارم و خونه بزرگ هم هست میخوام صداش هم خوب باشه
خودم دارم رو BCS 414 , 717 تحقیق میکنم
حد اکثر امروز و فردا باید بخرم
لطفا راهنمایی کنید و پیشنهاد بدید ممنون
2 تای اول کمبو هستند . اولی و دومی قدرت گیرندگی نسبت به سومی دارند.نقل قول:
بین این سه من سومی رو میپسندم.
نقل قول:
من اون دوتاي ديگرو نميدونم ولي لومكسي پدر منو درآورد تا تصوير داد اونم بعضي اوقات رنگها قاطي ميشه .....به نظر من اصلا لومكسي نخر
ساپورت چه فرمتایی برات مهمه؟چون سینما خانگی ها معمولا ساپورت فرمت کمی دارند.نقل قول:
همین معروفا مثل xvid , mkv , mp4 ,....نقل قول:
rs33 رو دیدم خیلی خفنه چون واسم خیلی مهمه صدا هم
قیمتاش هم خوبه واسم
اگه پلیر اون بتونه ساپورت کنه عالیه
اما بررسی که کردم 414 717 خیلی تفاوت با هم ندارن فقط تو وایرلس که 717 داره مشخصا فرق میکنن
حالا نظرت چیه امروز باید بخرم یکیشو
من rs33 دازم ، توصیه ای که برات دارم اینه که ----- خودشو ( مدل 320k ) را بر ندار چون نه فرمت mkv را ساپورت می کنه و نه خروجی hdmi داره .نمی دونم کدام مدلش این مشکل را ندارد . از باندهاش و سابش کاملا راضیم و از لحاظ کیفیت و قدرت صدا مطمئن باش مشکلی نداری . البته اگه پول بیشتری داشتی می تونی آمپهای مدل بالاترشو برداری که امکانات بیشتری دارند .نقل قول:
خب توی مشخصات و تجهیزات 717 خیلی کامله و واقعا خونگیه اما rs33 خیلی حرفه ای ترهنقل قول:
اگه واسه یه نشیمن 80 متری بخوام صداش جواب میده؟
717 رو نمیدونم ولی 33 رو خودم دارم و سالن 60 مترو صدای 35-40 کامل فضارو پر می کنه .نقل قول:
امروز یه سر میرم فروشگاه راستین انشاله بخرمنقل قول:
باید خودم تستش کنم