آره عزیز، درست میشه. درست کردنش که کاری نداره براشون.نقل قول:
Printable View
آره عزیز، درست میشه. درست کردنش که کاری نداره براشون.نقل قول:
نه میدونی چی شد ..........اشتباه تو اینجا پیام دادم اخه من تو همه صفحه ها با هم میرم یه لحظه اشتباه اینجا اون پیامو دادم:31::31::31::31::31::31:....در کل شرمندم:41::46:نقل قول:
من چون برای ثبت نام عکس کم برده بودم.
همون اول که عکس می گیرن اسکن می گیرن فکر کردم عکس رو میگیرن و پس نمیدن یک عکس که برای چند سال قبل بود رو دادم ازش اسکن گرفتن و عکس رو پس دادن .
حالا که برگه انتخاب واحد رو گرفتم فهمیدم اون عکس رو برای چی میخواستند . عکس شبیه هرکسی هست جز خودم .
راهی هست اصلاح کنمش؟
شما تشریف ببرید آموزش دانشکده تون. با یه کم دردسر حل میشه مشکلتون.نقل قول:
اونجا که رفته بودم صحبت کنم یارو گفت 550 تومن برای شهریه ثابت پول بریزین
بعد اومدم تو ایرنت نوشته بدهی مالی 280 تومن
الان من همین 280 تومنو بدم یا 550 تومن؟ ینی اونی که تو دانشگا بوده الکی گفته 550؟
بعد یه سوال: برا واریز اینترنتی باید به ریال مبلغو وارد کنم یا به تومن؟ (ممکنه ده برابر بیشتر یا 10 برابر کمتر واریز بشه:27:)
دوستان برای انتخاب واحد اگه قطعی نکنی درسایی که انتخاب کردی اگه پر بشه نمیشه تایید قطعی کرد؟!
یا رزروی اگرم ظرفیت پر شد!؟
ثبت نهایی نیاز نیست!نقل قول:
اگه بخوای حذف و اضافه هم انجام بعدی نباید ثبت نهایی بکنی!
چون مدیر گروه گفتن یک شنبه میاد یکی از کارشناسا گفت فعلا ای 3 درس انتخاب کن بعدیا رو یک شنبه بپرسنقل قول:
پس رزرو باشه انتخاب قطعی نیازی نیست درسته!؟
مگه شهریه ثابت رو قبلاً واریز نکردید؟ اگر قبلاً واریز کردید، این مبلغ (280 تومان) شهریه دروس شماست.نقل قول:
نقل قول:نیازی به ثبت نهایی نیست؛ بعد از حذف و اضافه خود به خود ثبت نهایی تلقی میشه.نقل قول:
مرسی اقا محسن
راستی رفتم برای اینکه بنویسن مهندسی گفتن از تهران اومده ما نمی تونیم تغییرش بدیم!!
چاره ای نیست دیگه!!
مشکلی نیست؛ نرم افزار دانشگاه آزاد زود به زود آپدیت میشه (معمولاً هر سال آپدیت میشه)؛ احتمالاً تو آپدیت بعدی درست میشه. اصلاً جای نگرانی نیست؛ فقط اسمه.نقل قول:
سلام!نقل قول:
منم تهران جنوب هستم ...حسابداری
دانشکده درسهام هم یا 55 یا 33 هستش
فقط مجبور شدم فارسی پیش رو (اد) بردارم!
الانم امتحانش با ریاضی پیش افتاده یه روز!:41:
یه سوال در حد تیم ملی فوتبال ایران و گوام :دی
اقا ما یکشنبه که میخوایم بریم چی ببریم ؟ دفتر 40 برگ کافیه ؟ کتاب داره اصلا یا فقط باید بنویسیم ؟ :دی
فقط چند برگه کاغذ (به هر صورتی که باشه؛ اعم از کلاسور، دفتر و ...) برای یادداشت مطالب یا دروسی که بهتون درس داده میشه + خودکار. برگه انتخاب واحد هم حتماً ببرید.نقل قول:
برای پیدا کردن شماره کلاس هاتون هم به برد دانشکده تون مراجعه کنید.
حالا اگه سایت درستم نشد نشد!!!نقل قول:
فقط از کارت دانشجویی میترسم ننویسن!!
واسه ی چی ؟نقل قول:
برگه انتخاب واحد هم حتماً ببرید.
رو کارت حتماً باید درست بنویسن؛ چون مدرک معتبری هست.نقل قول:
واسه اینکه تو دانشگاه راتون بدن! :31:نقل قول:
۱سوال خیلی فنی و کلی!برای دانشجویان ترم اولی که رشته ریاضی محض یا فیزیک یا برق و مکانیک و.... میخونن که نیاز به پایه بسیار قوی ریاضی فیزیک داره و اکثراً هم بچه ها لنگ میزنن یا پیش نیاز ریاضی پیش یا فیزیک پیش میخورن چه کتاب هایی واقعاً مناسبه یک دانشجو هست که بتونه ترم ۱ ریاضی ۱ و فیزیک ۱ با پیش نیاز هاش که فیزیک و ریاضی پیش هست به راحتی رد کنه و پایه ای بشه برای درس های تخصصی ترم های بعد!(من سوالم کلی بود تو چند تاپیک مطرح میکنم!اگر کار اشتباهیه به بزرگی خودتون ببخشید):11:
یه سوال فوری : من امروز انتخاب واحد میکنم ، " زبان خارجه 1 - ریاضی عمومی 1 و فارسی رو نمیتونم بردارم. میگه کلاسی برای شما یافت نشد ... !! چی کار کنم ؟ دارم سکتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ه میزنم. ..
احتمالا پر شدن ؟ اگر اینطور باشه باید چی کار کنم ؟
ظرفیت پره دیگه!۱شنبه برو اموزش خودشون راهنماییت میکنن!سر خود انتخاب واحد نکننقل قول:
من آزاد کرج ثبت نام کردم
یه برگه دادن روش نوشته جلسه معارفه ۱۱ مهر،یعنی تا ۱۱ مهر کلاس شروع نمیشن؟
آقا این شک آدرس کجاست ؟ صن که اگه اشتب نکنم زیر پل چوبی باید باشه.تربیت بدنی واسم زده 81 این دیگه کجاست
زورشون میاد مثل آدم بنویسن ؟شک فن صن من قن ون....:13:.
من یکشنبه کلاس دارم یعنی باید برم آخه همه جا یه جلسه قبلش میذارن که واسه من زده معارفه 12 مهر..
بعد اینکه کارت دانشجویی کارت غذا و ... رو کی میدن جلسه اول.
سلام
منم تهران جنوب برق قدرت ثبت نام کردم!
کلاساش چرا اینقدر پراکندست؟
برای من یه برگه داده بود که اختصاصی هاش فقط راضی 1 و فیزیک 1 بود و سه تا هم عمومی و گفته بود فقط اینا رو باید انتخاب کنی؟
الان من کامپیوتر برنداشتم؟مشکلی نیست؟
یه سوال درباره محل برگزاری کلاس ها:
شکوه:نوشته انقلاب رو به روی لاله زار این دم استگاه دروازه دولت متروست؟ brt هم داره؟
دانشکده ادبیاتش به کدوم یکی نزدیکه؟مترو یا brt؟
دانشکده صنایع چی؟
سر کلاس های ریاضی 1 و فیزیک1 همه ترم اولی هستند دیگه؟
فیزیک1 رو چی درس میدن؟هالیدی هست؟
اینا رو توی مشاهده کلاس ها نوشته :مشاهده مراکز آموزشی تهران جنوب اونجا ببین!نقل قول:
آقا این شک آدرس کجاست ؟ صن که اگه اشتب نکنم زیر پل چوبی باید باشه.تربیت بدنی واسم زده 81 این دیگه کجاست
زورشون میاد مثل آدم بنویسن ؟شک فن صن من قن ون.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من یکشنبه کلاس دارم یعنی باید برم آخه همه جا یه جلسه قبلش میذارن که واسه من زده معارفه 12 مهر..
بعد اینکه کارت دانشجویی کارت غذا و ... رو کی میدن جلسه اول.
سلامنقل قول:
داداش شما چی قبول شدی؟رشتت چیه؟؟؟؟
من حسابداری تهران جنوب قبول شدم...به ما همین 12 مهر رو هم نگفتن!
از لیست دروس ارائه شده، ظرفیت ها رو چک کنید، اگر 0 هست کاری از دستتون برنمیاد.نقل قول:
جلسه معارفه هیچ ارتباطی به شروع کلاس ها نداره. کاملاً جداست.نقل قول:
کارت دانشجویی موقت رو معمولاً بعد از 1 ماه میدن. خیلی از دوستای من تو بعضی دانشگاه ها هستند که با وجود این که ترم 3 هستند هنوز کارت دانشجویی نگرفتد.نقل قول:
کارت غذا هم کسی به شما نمیده چون کاملاً از روال آموزشی و دانشگاه جداست؛ خودتون باید با در دست داشتن برگه انتخاب واحد تشریف ببرید امور تغذیه و تقاضای صدور کارت بدید و مبلغی رو پرداخت کنید که کارتتون رو شارژ کنن. (صدور کارت غذا چند دقیقه بیشتر زمان نمی بره؛ چون کارت های غذا آماده هست و مسئول مربوطه تنها کاری که می کنه اینه که کارت رو به اسم شما ثبت کنه و مبلغی رو که پرداخت می کنید در حساب کارتتون اعمال کنه.)
خیر. دانشجوهای ترم های دیگه هم در صورتی که این درس ها رو پاس نکرده باشن میتونن این کلاس ها رو انتخاب و شرکت کنن.نقل قول:
بنابر تصمیم استاد مربوطه هست ولی اکثریت قریب به اتفاق هالیدی درس میدن.نقل قول:
دوستان عزیز توجه داشته باشید که تا زمانی که کارت دانشجویی شما صادر نشده، برگه ی انتخاب واحد شما هویت شماست. پس همیشه همراهتون باشه.
من که انتخاب واحد کردم 4-5 روز پیش و ... ثبت نهایی هم کردم هر روز هم میدیدم ... هر وقت رفتم میددیم هست اون چیزایی که انتخاب کردم ولی الان ...
الان میرم مینویسه
براي شما ركوردي در ثبت نام اين دانشكده تعريف نشده است به خدمات كامپيوتري دانشكده مراجعه فرماييد
چی میگه این ؟ دارم دیوونه میشم :41:
برای انتخاب واحد هم میگه
دربازيابي اطلاعات از سرور خطا رخ داده است
مشكلتون كجاست؟ ميخوايد انتخاب واحدتون رو ببينيد؟نقل قول:
بله 3-4 روز پیش انتخاب واحد کردم(دوشنبه) سه شبنه هم دیدم هست ..... ولی الان دوباره سرزدم اون ارور رو میده رکوردی نیست .....نقل قول:
یعنی چی آخه.... دارم میمیمرم...:41:
اگه كسي ديگه از بچه هاي دانشكدتون رو ميشناسيد ازش بپرسيد اين مشكل رو داره يا نه.نقل قول:
براي ما اگه از اين اتفاق ها بيفته براي اكثر بچه ها ميفته. اونم فكر كنم به دليل يه سري تغيير توي سايت باشه كه اعمال ميكنن. ولي اگه درست نشد اخرين و بهترين راهش مراجعه به خود دانشكده هست. قسمت اموزش.
دوست عزيز همين الان منم چك كردم. من صنايع تهران جنوب ميخونم . براي منم همين پيغام رو ميده. مثل اينكه براي همه همين باشه. نگران نباش
چه جالب!!!!نقل قول:
برای منم امروز صبح که رفتم انتخاب واحدم رو تو سایت ببینم همین اخطار رو داد!!!!!!!!!:18:
ولی صفحه رو بستم و دوباره وارد سایت شدم درست شد!!!!:8:
حالا چی قبول شدی؟؟؟؟
دقیقا. شما یه بار logout بشین بعد دوباره وارد بشین درست میشه.نقل قول:
متشکر از اطلاعات غلط تتون ! از صبح با 30 40 نفر از دانشجو ها و و دوست و آشنا تماس گرفتم ، تو 90 درصد موارد اونها هم چنین تجربه ای داشتن ( مریض بودن یا فوت اقوام یا ... و نرسیدن به انتخاب واحد )نقل قول:
از لیست دروس ارائه شده، ظرفیت ها رو چک کنید، اگر 0 هست کاری از دستتون برنمیاد.
مراحل کار هم بدین صورت شد که به مسئول آموزش گروه it مراجعه کنم و ودرخواست باز کردن فایلم و اضافه کردن واحد رو بدم.
دوستان کمک!!!
من آزاد ابهر درومدم ولی میخوام رشته ام رو عوض کنم و یچیز دیگه بخونم.امکانش هست با دانشگاه صحبت کنم و بذارن اینکارو بکنم؟
این رشته ای که میخوام انتخاب چهارمم بوده ولی من انتخاب اول درومدم
حالا میخوام اونو بخونم
میشه عوض کنم؟
من ورودی بهمن ماه هستم
خواهشا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم
:10:
اینا کسی جوابی نداره؟نقل قول:
سلام
منم تهران جنوب برق قدرت ثبت نام کردم!
کلاساش چرا اینقدر پراکندست؟
برای من یه برگه داده بود که اختصاصی هاش فقط راضی 1 و فیزیک 1 بود و سه تا هم عمومی و گفته بود فقط اینا رو باید انتخاب کنی؟
الان من کامپیوتر برنداشتم؟مشکلی نیست؟
یه سوال درباره محل برگزاری کلاس ها:
شکوه:نوشته انقلاب رو به روی لاله زار این دم استگاه دروازه دولت متروست؟ brt هم داره؟
دانشکده ادبیاتش به کدوم یکی نزدیکه؟مترو یا brt؟
دانشکده صنایع چی؟
اون برگه اي كه دادن پيشنهاد براي انتخاب واحد هست كه بهتره از روي همون هم انتخاب كنيد. ولي ميتونيد چيز ديگه اي هم برداريد. معمولا رياضي 1 و فيزيك 1 و 3 تا درس عمومي پيشنهاد ميدن ( فارسي - زبان - يكي از دروس معارف)نقل قول:
كلا حواستون به درس هاي پيش نياز مثل رياضي 1 باشه كه برداريد و پاس كنيد كه ترم هاي بعدي بتونيد درس هاي وابسته رو بگيريد.
شكوه با مترو ميشه رفت و فكر كنم همون دروازه دولت باشه . خروجيش رو دقيق يادم نيست ولي وقتي بيرون ميايد 50 متر جلوتر از خروجي 1 كوچه هست كه سرش هم تابلو داره نوشته شكوه. ته كوچه يه ساختمون خسته هست بهش ميگن شكوه:31: در مورد brt هم نميدونم.
دانشكده ادبيات هم نميدونم.
دانشكده صنايع به نظرم بهترين راهش مترو دروازه شميران هست.( اونايي كه از غرب ميان) خروجي مسجد فخر اباد
استگاه ميدان امام حسين هم براي اونايي كه از شرق ميان. BRT هم از غرب پل چوبي و از شرق همون امام حسين خوبه.
ببخشید یه سوال
معمولا کلاسا بعد از حذف واضافه شروع میشه درسته ؟
با چند روز تاخیر ؟
تو سایت خود دانشگاه که تاریخ شروع کلاسا نوشته نشده....
ممنون دوستان :40:
درست شد ...داشتم سکته میکردم ...به خاطر اینکه یادم اومد من قرار بود پنجشنبه برم سایت ببیینم درست شده یا نه چون یه بار چهارشنبه رفتم دیدم همینطوریه فکر کردم هنوز از خرابه ...این بود که داشتم سکته میکردم....
من قدرت تهران جنوبم ....
چرا سایت ننوشته تاریخ شروع کلاس هارو ؟؟؟؟؟ حسش نیست یک شنبه پاشیم بریم ببینیم شروع شده یا نه :31:
پس با هم هستیم! منم قدرتم جنوبم!:31:نقل قول:
من قدرت تهران جنوبم ....
چرا سایت ننوشته تاریخ شروع کلاس هارو ؟؟؟؟؟ حسش نیست یک شنبه پاشیم بریم ببینیم شروع شده یا نه
خوب مگه با توجه به انتخاب واحد نیست؟اولین روز که تو هفته کلاس داری برو دیگه!
سلام.
دوستان دانشگاه ازاد به فرزندان رزمنده ها یا جانبازان تخفیف نمیده؟(اگه میده چقدر هست و شرایطش چی هست)
راستی معارفه دانشگاه ما 11 مهر هست ولی باید از یک شنبه برم سرکلاس و شروع به کار کنم .
به خاطر 200 تا تراز از کرج رفتم ابهر (حدود 200 کیلومتر ).
یکی یک مردونگی کنه شرایط انتقالی پزشکی رو بگه تو تاپیک خودش پرسیدم ولی جواب ندادن
كلاس هاي ما كه از 26 شروع شده ولي من 1 روز رفتم كلا 4 نفر بوديم. اولاش تعداد كمه تو كلاس ها. قبل حذف و اضافه هم كلاس هست و معمولا اگه 11 12 نفر باشن استاد درس ميده(بازم به تعداد كل بستگي داره) ولي اونايي كه خوب و بد استاد براشون مهمه كلاس ها رو ميرن ، كه اگه لازم شد تو حذف و اضافه حذف كنن يا چيزي اضافه كنن.نقل قول:
دانشكده ما ديگه از 5 ام فكر كنم همه بيان. بعد حذف واضافه هم ديگه كلاس ها تكميله و ميرن براي تيم ملي.:11:
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
من خودم تخفيف دو دانشجو ميگيرم. ولي براي تخفيف كه رفته بودم پرسيدم به رزمنده ها هم تخفيف ميدن؟؟ بهم جواب داد كه اره ولي از دو دانشجو تخفيفش كمتره(يعني بهم گفتن كه كمتر از 10% تخفيف ميدن). شرايطش هم تو خود دانشكده اطلاعيه ميزنن بعدا.نقل قول:
از انتقالي چيزي نميدونم :11:
شروع كلاس ها رو هم همون اول مهر حساب كنيد با 2 3 روز لقي
خوب این چیزی که می فرمایید ارتباطش با چیزی که من گفتم چیه؟ شما خودتون در زمانی غیر از زمان انتخاب واحد وارد سایت شدید اون وقت انتظار دارید دیگران از این جریان مطلع باشن؟! وقتی کسی اینجا سؤالی در مورد انتخاب واحد می پرسه یعنی اینکه در زمان انتخاب واحدش هست؛ اینکه در زمانی غیر از زمان انتخاب واحد سؤال رو بپرسه بعد دیگران رو مقصر بدونه یعنی دیگران مقصر هستند؟! بهتره قبل از اینکه سراغ انتخاب واحد برید و یا اینکه از مشکلاتش گله کنید، نگاهی به زمان انتخاب واحدتون بندازید!نقل قول: