وقتی ارور میده گزینه ignor و retry داره؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
وقتی ارور میده گزینه ignor و retry داره؟؟؟؟؟نقل قول:
ممنون از توجه شما . بله داره
تکین آشغالترین شرکت 50درصد بازیهایی که من از تکین میگیرم مشکل دارننقل قول:
شاید مشکل از cd باشه.نقل قول:
مبخشيد دوست عزيز لينك اين نرم افزار رو نداريد Manage 3D براي كارت گرافيك nvidiaنقل قول:
ميخوام جلوي لرزش ساكر 2010 رو بگيرم
dt06.img رو پیدا نمیکنه . میشه خودم از سی دی کپی کنمش ؟
دی وی دی 2 رو بذار تو retry رو بزن. هر وقت این ارور رو داد اون یکی دی وی دی رو بذار retryرو بزن.نقل قول:
من که هستم ارمین جان شما سرت تو درس و کتابه دیگه سر نمیزنینقل قول:
من که از بازی راضیم فقط یکم گل زیاد میزنم :46:
نه هنوز چمنی برای ورزشگاه های دیگه پیدا نکردم اگه پیدا کردم چشم
سلام دوست من من هم امروز این مشکلو داشتم ولی حلش کردم ببین محتوای دی وی دی 1 رو تو هاردت کپی بگیر بعد دیویدی 2 رو بذار برو تو مسیر اون 2 تا فایل رو تو همون مسیر که الان گفتم تو هاردت از دیویدی 1 ریختی اینها رو هم بریز بعد باخیال راحت از تو هارد ست آپ کننقل قول:
:31:program files_Konami_pes 2010 _img
منظورت این قسمتهنقل قول:
من تا حالا نرم افزاری به این اسم نشنیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم بهترین پچ همون پچ کونامی باشه که چند صفحه پیش حسین جان درموردش گفت . چون خیلی خوب همه چیز رو درست میکرد.
باید منتظر اون باشیم.
چطوري ميشه پول رو تو مستر ليگ زياد كرد ؟
با بردن :20:نقل قول:
البته خیلی چیزا پولت رو کم می کنند مثل کانون هواداران و خیلی چیزای دیگه.
این برنامه هست ولی مال 2009 نمیدونم کار می کنه یا نهنقل قول:
منم تا حالا با این برنامه کار نکردم
این هم نرم افزار ویرایش پول در مستر لیگ
منبعنقل قول:
کد:http://www.persianupload.com/2283434
نقل قول:
کد:http://pesiha.mihanblog.com/
زحمت كشيدي بهادر جان :دي
منظورم نرم افزاري چيزيه
اونطوري كه بلدم :دي
يه نرم افزاري معرفي كن كه بتونم باهاش پي اي اس 2010 مسترليگ پولو زياد كنم
با كوييك مموري اديتور كه نشد نمي شناخت
جام کونامی نداره که بخوایم چند نفره مسابقه بدیم!؟؟! آخه من همش بت دوستام جام بازی میکردیم کلی حال میداد!اما حالا...!
هنوز چیزی نیومده باید یکم صبر کنی تا برنامه نویس ها گرم شن.نقل قول:
قلي جان اين كار نمي كنه
فايل مسترليگو انتخاب كردم با برنامه بعدش يه عددي اورد كه اصلا عدد پوله نبود
اما من دستكاريش كردم فايل مسترليگم پريد
موقع لود كردن ميگه : the file corrupted
احتمالا حافظه ذخيره پول مسترليبگ عوض شده تو 2010
يه برنامه ديگه سراغ نداريد ؟
کسی آپشن فایل درست و حسابی نداره که اسامی تیمها و بازیکنان درست باشن
این برای چندمی بار که فکر کنم پرسیده میشه.نقل قول:
جام وجود خارجی داره ولی باید یه جورب بازش کنید که اون هم هنوز کاملا معاوم نیست.
رفقا کسی نمیدونه این مشکل چه طور حل میشه:
وقتی ترکیب میچینم و سیو هم میکنم بعد از بازی اول وقتی ریست میکنم همون مسابقه رو ترکیب به حالت پیش فرض بر میگرده
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممک:19:
میشه درست توضیح بدی!!نقل قول:
منظور از ریست چیه؟
ولی خودمونیم موقعی که مستر لیگو رو تاپ پلیر بازی میکنی نیست سخت تر شده والکی نمیشه گل زد آدم دلهره میگیره تپل.
این داوره هم رو حالت پرفشنال بهتر قضاوت میکنه.
نور گوشه ورزشگاه هم که رو اعصابه.
سئوالBA DALIL VA MANTEGH
نقل قول:
مسئولين بازي پي اي اس قبل از انتشار بازي وعده دادند اين بازي بهترين پي اي اس تاريخ هست.
آيا به وعدشون عمل كردند?
گفته شده بود كه اين نسخه از پي اي اس 6 دوره خودش هم بهتره آيا همين طور هست؟
من اين بازي رو بازي نكردم لطفا جواب بديد.
جوابي كه بچه ها دادند:
1:
نقل قول:
بله کاملا همینطوره . به نظر من بهترین بازی ورزشی قرن همین بازیه
2:
نقل قول:
اصلا هم اینطوری نیست!!
به نظر من فقط از لحاظ
گرافیکی و چهره ی بازیکنا فوق العاده شده
وگرنه ایراد زیاد داره که مهمترینش دیر عمل کردن دکمه ها هست و بعد از اون هم جلو اومدن خود بخود دروازه بان ها
تکل های خود بخودی هم هنوز هست
نقل قول:
خيلي ممنون كه جواب دادين ولي بالاخره ما نفهميديم بازي بهتر شده يا تغييري نكرده.
لطفا بيشتر راهنمايي كنيد
یعنی به همون شکلی که توی منوی اصلی اول بازی میشه تمرین کرد در قسمت Training .نقل قول:
(شرمنده اگه خیلی دیر نقل قول کردم, نرسیدم تاپیک رو دنبال کنم)
راستی در حین مستر لیگ میشه مثل Career فیفا تیم رو عوض کرد ؟
باز کردن نمیخواد چیزی نیست که باز بشه تو قسمت cominuty قسمتی به نامcompetion داره که توش 2 تا گزینس creat league va creat cup که همون کونامی کاپ با اینترنشنال لیگنقل قول:
نه من دیگه سراغ ندارمنقل قول:
باید صبر کنی شاید تا چند هفته دیگه بیاد
اگه منظورت تو مستر لیگه باید بگم شما برو تو club house بعد عم برو تو game plan حالا تر کیب رو بچین بعد سیوش کننقل قول:
من وقتی بازی رو میزارم اپدیت بشه این ارورو میده
تعداد صفحات اين تاپيك داره به شدت اضافه ميشه خواهشا كساني كه مشكل خاصي تو بازي ندارن كمتر پست بدن
من سوالي دارم كه شايد قبلا بهش پرداختيد ولي به علت مشكلي كه گفتم پيدا كردنش سخته
ايا مشكل شل بودن تور در وازه حل شده؟
و خواهشا يه نقد درست درمون در باره مقايسه پيس 2009 با 2010 بنويسيد.
ممنون
با بازي غير ارجينال ميخواي آپديت كني ؟:31:نقل قول:
بازي تازه اومده آپديت كجا بود ؟ اين گزينه exe بازي رو آپديت ميكنه كه هنوز كجا آپديتي نداده
منم اين مشكل رو دارم.نقل قول:
فقا کسی نمیدونه این مشکل چه طور حل میشه:
وقتی ترکیب میچینم و سیو هم میکنم بعد از بازی اول وقتی ریست میکنم همون مسابقه رو ترکیب به حالت پیش فرض بر میگرده
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممک
بزاريد بهتر توضيح بدم:
در هر قسمت بازي وقتي تركيبي رو زخيره ميكنيد.وقتي از بازي بيايى بيرون و باز بخوايد بريد تو بازي اون تركيب رو فقط پستها رو درست میکنه و بازیکنها همون بازیکنهای اولی هستن.نه اونهایی که شما گذاشتی تو ترکیب.اگه راه حالی برای رفع این مشکل هست لطفا ارائه بدید.
منم داشتم وقتی از حسین فایل های نصبی اورجینال رو گرفتم و نصب کردم مشکلم حل شدنقل قول:
سلام مرتضی بازی رو من 5شنبه گرفتم از مگا سیستم (بغل کافی شاپ godfather) البته از خود پرداز بگیر پاساژ فیلیپس یا هم که از پویا سیستم می گم از مگا نگیر چون تر زده توی بازی کلا نصبش رو دستکاری کرده و باغث شده بازی خراب بشه اون فایل ستینگ رو هم انگولک کرده که اجرا نمیشه ارور میده البته install orginal هست حسین جان زحمت آپلودش رو کشید کافیه img فایل های بازی و دایرکت ایکس بازی رو داشته باشی بقیه فایل های نصبی لینکش موجوده می دم بهت 5 مگ هست کلا فایل ستینگ هم هست توشنقل قول:
والا منم در به در دنبالشمنقل قول:
نمی دونم چرا واسه من اجرا نمیشه dont send میده دات نت هم آخرین ورژنش رو دارمنقل قول:
سلام بهزاد جان اون گزینه لول مربیان نیست؟ اونا اگه با توجه به بودجه کم باشگاه به صورت نا معقول روی لول بالا قرار بگیرن این مشکل پیش میاد یا یه تیم مثل میلان باس برداری که بودجه اش زیاد باشه و بتونی مربی لول 5 استخدام کنی یا هم اگه دوست داری با یه تیم ضعیف شروع کنی باید بذاری روی لول 1 بمونه اینطوری همه بازیکنان تمرین داده می شن و xp می گیرن.نقل قول:
عجله نکن به زودی خود کونامی تحت فایل defdat این رو به همه ما هدیه میدهنقل قول:
بکن اگه بشه که عالیه ولی فکر کنم خشی چیزی داره کلا اون فایل خراب شده که کپی نمیشه ولی اگه شد میشهنقل قول:
با آرت مانی من زیاد می کردم پارسال هنوز برای این امتحان نکردم ولی احتمالا بشهنقل قول:
به به آقا محمد گل از پارسال به اینور آفتابی نشده بودی پارسال همین موقع ها بود تو کف امضات بودم هنوز یه هفته نشده بود که بازی اومده بود تو هم توپ طلای اروپا رو گرفته و هم جهان عکسش رو هم گذاشتی توی امضاتنقل قول:
خوب فعلا defdat جدیدی وجود نداره ارور نیست که این میگه آپدیت جدید وجود ندارهنقل قول:
نه دوست عزیز این exe رو اپدیت نمی کنه توی این مسیر فایلی به اسم defdat دانلود می کنه که باعث میشه ترانسفر ها و احتمالا لایسنس ها آپدیت بشه به احتمال زیاد تعداد تیم های موجود در لیگ قهرمانان از 17 هم بیتر بشه مثلا اتلتیکو مادرید لایسنس شده ولی توی لیگ قهرمانان لینک نشدهنقل قول:
ممنون آرمین جان...ولی همونطور که گفتی من میلان رو توی مسترلیگ انتخاب کردم....بودجه تیم نزدیک به 160 میلیونه....همه مربیان هم روی لول 4 هستن...ولی وقتی تیم رو تمرین میدم یک سری از بازیکنان از قدرتشون کم میشه و بعد هر تمرین شاهد کم شدن ability هستم...هر جوری تمرین میدم بالاخره از هر جایی که شده یک کمی از ability اونا رو کم می کنه...البته روی همه بازیکنان صدق نمی کنه....نقل قول:
سلام بهزاد جان اون گزینه لول مربیان نیست؟ اونا اگه با توجه به بودجه کم باشگاه به صورت نا معقول روی لول بالا قرار بگیرن این مشکل پیش میاد یا یه تیم مثل میلان باس برداری که بودجه اش زیاد باشه و بتونی مربی لول 5 استخدام کنی یا هم اگه دوست داری با یه تیم ضعیف شروع کنی باید بذاری روی لول 1 بمونه اینطوری همه بازیکنان تمرین داده می شن و xp می گیرن.
دوستاني كه با گيم پد بازي ميكنن به نظر من فقط با آنالوگ بازي كنن
البته اينو مي دونم كه بيشتر بچه ها به آنالوگ عادت ندارن
براي منم اولش سخت بود عادت كردن ولي به دو دليل نه فقط آنالوگو ترجيح دادم كه بازي برام خيلي خيلي لذت بخش تر شده
اول اينكه كنترل 360 درجه بازي رو به هيچ وجه نميشه با كيبورد يا كليداي گيم پد احساس كرد و اين يعني نصف لذت بازي مي پره
دوم اينكه دريبلا رو اينجوري خيلي راحت تر و بهتر ميشه زد و حتي ميشه گفت بيشترش با كيبرد و دكمه هاي گيم پد غير ممكنه
در كل بازي با آنالوگ نرمي بازي و لذت اونو صد برابر مي كنه
اينا رو به اين دليل گفتم كه دوستان تو صفحه هاي قبل گفته بودن كه اگه مي خواستن با گيم پد بازي كنن كنسول مي گرفتن و كي برد رو ترجيح ميدن و اين حرفا كه اين موضوع تو نسخه هاي قبلي زياد مشكلي ايجاد نمي كرد.
من به طریق روش قبلی تو مستر لیگ انلاک کردم ولی ظاهرند اطلاعاتی که پیدا میکنه ناقصه به خاطر همین کلا گیم پلی رو خراب میکنه بعضی اوقات کاملا بازی اسون تر میشهنقل قول:
من به اقای stefan دو تا ایمیل زدم گفت هنوز داره رو فایل های بازی کار می کنه تا بتونه تو مودهای لیگ و مستر لیگ super star رو انلاک کنه این هم ایملش اگر خاصتی با خودش در ارتباط باشی این همون کسی که دفعه قبل بازی رو انلاک کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد این جور کارها برای هک داخل بازی و اینجور مسائل توی این فروم می تونی کسان زیادی پیدا کنی که از اینجور کارها میکنند اطلاعات جالبی گیر میاد
کد:http://forum.cheatengine.org/index.php?sid=7451b8966ea7ff519008027102b7acec
راستی دوستانی که اینترنتش خوبه اون پچ که chants بود رو از دست ندند که خیلی بازی با هیجان میشه تقزیبا یک patch کاملی است برای وارد کردن صدای تماشاگر ها ...
نقل قول:
نه مصطفی جان فکر نمیکنم اینجوری بشه . تیم رو نمیشه عوض کرد .
آبتین عزیز واقعا ازت ممنونم که این خبر خوشحال کننده رو در مورد آنلاک کردن درست بخش های دیگه بازی دادی . حقیقتش منم با همون روش , مودهای دیگه رو آنلاک کردم اما همونطوریکه گفتی درست اینکار صورت نمیگیره . یک سوال هم درهمین مورد داشتم این درسته که هر بار که ما با این نرم افزار این درجه سختی رو آنلاک میکنین نتیجش با دفعات دیگه متفاوت میشه ؟نقل قول:
درمورد چنت هم میتونی بگی منظورت کدوم چنته ؟ اگه زحمتی نیست لینک یا آدرسشو بنویس .
پارسال سایت gamingaccess یک چنت 2 گیگا بایتی ساخته بود که در عین اینکه خیلی جذاب بود نسبتا چنت کاملی هم بود احتمالا امسال هم شاهد یک چنین چیزی ازشون باشیم .
فایل setting واسه ریزولوشن 1440*900 نداره.
مهندس كدوم پچو ميگي؟ لينكشو ميدي داداش؟نقل قول:
دوستان اگر ممکنه یه توضیحی از مستر لیگ بزارید از اول که تیم انتخاب میشه نا تمرین و منوها اگر ممکنه توضیح بدید