ممنون مهدی جاننقل قول:
از پریروز :31:
قهوه ای چیه مهدی درس صبت کن: دی مشکی(رنگه عشقه) :31:
ما کی باشیم بخوایم اخطار بدیم عزیز دل مایی :11::40:
Printable View
ممنون مهدی جاننقل قول:
از پریروز :31:
قهوه ای چیه مهدی درس صبت کن: دی مشکی(رنگه عشقه) :31:
ما کی باشیم بخوایم اخطار بدیم عزیز دل مایی :11::40:
سلام دوستان...
دو روز پیش پیک شاتل اومد دم خونمون ازم پول گرفت و چند تا امضاء واسه قرار دادها زدم ولی حرفی از مدارک نزد!!! داستان چیه؟؟؟
دوباره میان مدارک رو بگیرن؟؟؟؟
سلام . بچه ها سرعت من الان خيلي پايينه ! چرا ؟ اكثرا اينطوري ميشه
یعنی از شما آخرین فیش تلفن کپی شناسنامه و ... نگرفتن؟نقل قول:
اون یارو میگیره اگه نگرفته بهشون زنگ بزن که فکس یا ایمیل کنی
برای ما هم گه گاهی این مشکلات پیش یاد وامشب مخصوصا چنباری قطعی داشتم نمیدونم چرا اینطوری شده امروز از صبح یکم انگار مشکل داشتنقل قول:
سلام..
اگر من محدودیتم دو سه ماه زودتر تموم بشه، امکان اینکه دو سه ماه زودتر تمدید کنم قرارداد را دارم یا حتما باید ترافیک بخرم؟!
سلامنقل قول:
وقتی محدودیت حجمی شما تمام شد میتونید سرویس را از نوع شارژ کنید.
من خودم همیشه 25 روزه تمام میشه.که یک دوره جدید شارژ میکنم.
برای این 2 گیگ اضافه از شما هزینه ای گرفته نشده، حجم مفتی هم نمیخوای؟!:31:نقل قول:
آره واقعا کارش درسته، مبارک باشه، تبریک به همه آرتی های عزیز، البته برای اکو نیم گیگ هم خودش خیلی، پس به اکویی ها هم تبریک!نقل قول:
دوست عزیز شما گرون میشه میگی چرا گرون شده، ارزون میشه میگی چه فایده! یا میگی حتما پشت پرده یه قضیه ای هست!!! چرا اینقدر بدبینی!!! هم ارزون شده هم 2 گیگ حجم اضافه شده هیچ قضیه ای هم پشت پرده نیست، برو حالشو ببر دیگه! اینقدر سخت نگیر!نقل قول:
ip که مسلما عوض میشه، ولی اگر هر ثانیه یا هر لحظه عوض بشه مشکل سازه ولی اگه ip دیروزت باip امروز فرق میکنه طبیعیه.نقل قول:
حتما تماس بگیر و این موضوع رو بگو که بعد از 10 روز بهت نگن مدارکت ناقص یود!!!نقل قول:
البته از من چیزی به عنوان مدرک نگرفتننقل قول:
یه سری برگه بود که امضا کردم و نامه دانشگاه و مهمترین مدرک هم پول:27:
امروز زنگ زدن گفتن که مدارک رو چرا ندادی منم گفتن پیکتون چیزی نگفتش.... گفتن حتماً باید برامون میل یا فکس کنی... منم گفتم باشه....!!!
آرت 1 دو گيگ اضافه شد ؟!
ولي اگه قيمت رو دقيقا حساب كنيم قبلا اينطوري بوده :
24800 قيمت سرويس
3000 آبونمان
90 ماليات و عوارض
جمع : 27890 بيست و هفت هزار و هشتصد و نود تومان !
اما حالا شده 28000 تومان. يعني 110 تومن گرون شده ! ولي 2 گيگ اضافه شده كه ميشه هر گيگ 55 تومان .
اگه پنجشنبه و جمعه رايگان رو ازش كم كنيم ميشه ماهي 22 روز و 12 گيگ كه ميشه هر روز حدود 545 مگابايت ميتونم ترافيك داشته باشم.
و با سرعت دانلود من يعني ميشه روزي 7 ساعت بكوب با لينك مستقيم و با بالاترين سرعت دانلود كنم . و اگه يك روز نباشم ، روز بعدش بايد 14 ساعت دانلود كنم كه جبران بشه. ولي وقتش رو ندارم !
پس نتيجه ميگيريم كه يكدفعه نامحدودش كنيد خلاص ديگه !! چرا ترافيك كش مي كنيد آدم رو !!
سلام
یه سوال:
من هرماه دوره جدیدم از 5ام شروع میشه، حالا من اون میزان ترافیک مصرفی رو باید از 5ام یک ماه تا 5ام ماه بعد حساب کنم یا اینکه ماه شمسی؟
مثلا من الان باید 22 گیگ رو تا 5ام خرداد استفاده کنم یا تا آخر اردیبهشت؟
آره بابا كشتن مارو. اول كه 64 هم حتي ترافيكش 5 بود بعد شبانه رايگان كردن بعد جمعه رايگان كردن بعد پنجشنبه رايگان كردن حالا 2 گيگ دادن خوب چرا هم خودتون رو هم ما رو عذاب ميدين!!! :31:نقل قول:
ولي من از يه چيزي نگرانم و اون اينكه نكنه اين خبر جديدشون كه 5شنبه تا تابستون رايگانه راست باشه... :13: بعيد هم نيست اون 2 گيگ رو به اون نيت داده باشن... خدا ميدونه... :41:
خوش وقتم منم 5 ام هستم! اگه آرت هستين از سر ماه اگه اكو از پنجم.نقل قول:
شاتل میگه آبونمان ماهیانه مخابرات 3000 تومان است ولی صبانت در سایتش نوشته آبونمان ماهیانه مخابرات 1000 تومان است،کدام یک راست می گویند؟
دیدی گفتم! یادمه یکی از بچه های همین تاپیک این مشکل براش پیش اومده بود، بعد از 20 روز که رانژه نشده بود زنگ زدن بش گفتن چرا مدارکت تکمیل نیست!!!نقل قول:
من آرت هستم و الان همینو از پشتیبانی آنلاین پرسیدم، اما اصرار میکرد که نه از 5ام تا 5ام هست.:13:نقل قول:
نمیدونم به شک افتادم.:34:
نکنه من همه 22 گیگم رو تا آخر اردیبشت مصرف کنم بعد برا 5 روز بعد هیچی نداشته باشم.:2:
دوستان منم 1 سوال در این رابطه دارمنقل قول:
من از خط تلفن فقط برای adsl استفاده میکنم
حالا قبض تلفن باید 0 بیاد؟؟
حالا شما نیم گیگشا برای احتیاط نگه دار ببین چی میشه:46:نقل قول:
صفر که نه بالاخره یه آبونمانی چیزیی باید بدی، ولی خیلی کم میشه هزینه تلفنت، فکر کنم زیر 1000 تومن بیاد.نقل قول:
دوستان منم 1 سوال در این رابطه دارم
من از خط تلفن فقط برای adsl استفاده میکنم
حالا قبض تلفن باید 0 بیاد؟؟
من با برنامه IDM از سايت بوتيوب فيلم دانلود مي كنم. آيا كار درستي مي كنم ؟! !!
يعني اين كار درستي براي استفاده از بالاترين سرعت دانلوده ؟ چون به نظرم داره در بهترين حالت دانلود مي كنه. آرت 1 دارم
(البته فيلم سينمايي و سريال دانلود نمي كنم چون نيست ! . بيشتر فيلم هاي كوتاه HD و...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویست چیه؟!نقل قول:
این سری 1000تومن اومدنقل قول:
پس این که شاتل گفته هزینه ابونماه را میده چیه؟ چیزی غیر از این 1000 تومنه؟؟
اتفاقا منم از این خط فقط و فقط برای adsl استفاده میکنم، هر دوره هم 630 تومن برای آبونمان میاد. vroom جون فکر کنم اگه قرار بود آبونمان بیاد 3000 تومن میشد.نقل قول:
نقل قول:
من با برنامه idm از سايت بوتيوب فيلم دانلود مي كنم. آيا كار درستي مي كنم ؟! !!
يعني اين كار درستي براي استفاده از بالاترين سرعت دانلوده ؟ چون به نظرم داره در بهترين حالت دانلود مي كنه. آرت 1 دارم
(البته فيلم سينمايي و سريال دانلود نمي كنم چون نيست ! . بيشتر فيلم هاي كوتاه hd و...)
نقل قول:
سرویست چیه؟!
يادم رفت بگم ! آرت يك دارم .
چیزی که من هر ماه پرداخت میکردم این بوده. توی صورتحسابها چک کردم.نقل قول:
الان 634 تومن ارزون شده. :31:
کد:(24800 + 3000) * 1.03 = 28634
نقل قول:
با سپاس از شما ... من هی میگم ارزون شده ملت میان دو دو تا چهار تا میکنن ... باید فاکتورم رو بزنم بالای تاپیک تا همه ببیند ارزون شده ... :8:
نقل قول:
امروز شد سه گیگ !
الان نیگا کردم دیدم ترافیکم شد 3 گیگ:دی
وای چه بخش و بذلشی! 634 تومان ارزون شده! جشن بگیرید! کلاهتان را بالا بیاندازید! شاتل جان من را ببخش که اول فکر می کردم 4 هزار تومان گرون کرده ای فقط به خاطر 2 گیگ اضافه! شاتل جون لطفا من را به بزرگی خودت ببخشد! با 634 تومان چه کارها که نمیشه کرد! اگه پس انداز کنیم آخر سال می شود 7608 تومان! شاتل جون متشکرم... واقعاً متشکرم عزیزم...!نقل قول:
شما يه نگاه كوچولو به ريز مصرف ماه هاي قبلت هم بندازي ميبيني از سر ماه حساب كرده. :10:نقل قول:
کاشکی ترافیک اکو 3 ماهه را هم بجای 5 گیگ حداقل میکردن 6 گیگ:37::45::31:
و هزاران کاشکی دیگر ...:41:نقل قول:
عزیز مثله اینکه اصلا دقت نکردینقل قول:
2 گیگ ترافیک اضافه کرده برای آرت
هر گیگ ترافیک آرت معادل 3 هزارتومنه ینی 6000 تومن که به اضافه 634 تومن میشه:
6634 تومن:دی
عزیز جان من به شخصه هیچ وقت از کل ترافیکم استفاده نکرده ام و همیشه چند گیگ آن باقی مانده (بنده با اینترنت 256 دارای 20 گیگ ترافیک هستیم)نقل قول:
ثانیاً مگه این گیگ هایی که باقی می مونه اینها پولش را به ما برمی گردونند یا به دوره بعد منتقل می کنند؟!
اگه اینطور بود حرف شما درست می شد اما اینها پول 20 گیگ کامل را از ما می گیرند (چه مصرف کنیم و چه نکنیم) و در نتیجه برای ما که همیشه از 20 گیگمان استفاده نمی کنیم اضافه کردن 2 گیگ اضافه هیچ توفیری نداره.
من در پست های اخیر دیدم که دوستان از به اصطلاح کاهش قیمت شاتل "به وجد آمده اند،"
اما سئوال من این است که آیا واقعاً باید به خاطر 634 تومان مدام بمب خبری در کنیم و اینترنت را روی سرمان بگذاریم! آیا ما سزاوار بهتر از اینها نیستیم! آیا ما سزاوار این نیستیم که با کیفیت بالاتر از قیمت پایین تر اینترنت برخوردار باشیم!
ممنون سیامک خان :11:نقل قول:
ببخشید فکر کنم خیلی دارم گیج بازی در میارم، ولی منظورت از ریز مصرف ماهانه اینه دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من تا پایان این ماه مثلا حدود 17 گیگ دیگه دارم (ترافیک کلم 22 هست) درسته؟
بله حرف شما درست اما مثلا برای من که از کل ترافیکم تا آخرین بیت استفاده میکنم، اضافه شدن 2 گیگ خودش خیلیه و خیلی حال میده چه برسه به اینکه مثلا 600 تومن هم قیمتش کمتر شده باشه.:27::5:نقل قول:
من آرت 3 دارم و 22 گیگ ترافیک.
شما هم سخت نگیر، اینجا دور هم داریم حال میکنیم شاتلیا.
بله.نقل قول:
مگه جديداً از شاتل گرفتين؟ ماه هاي قبل پس از چه تاريخي حساب ميكردين پيش خودتون؟ :31:
نقل قول:
ببین جو نگیردت ... اینجا ایرانه ... همه دارن به این وضع عادت می کنند ... البته خودم تا یک سال دیگه ایران نیستم ولی من منظورم این بود که بین شرکت های موجود شاتل واقعاً از همه سر تره ... خلاص ...
بابا سیا جون منم سر این قضیه قاط زده بودم ... منم تو دوره ام حساب می کردم ... در صورتیکه اصلاً دوره مهم نیست ... فقط ماه مهمه ... البته برای آرتی ها :8:نقل قول:
الان زنگ زدم پشتیبانی یه مشکلی داشتم خیلی راحت باهاش در مورد v p n و پیلتر شکن و ... گپ زدیم ... خودشون هم شدیداً با این مسائل کنار اومدن ... البته صدام ضبط شده ... فردا میان دستگیرم می کنند :19::5:
برای آرت 1 سرعت 21 کیلوبات خوبه دیگه، مشکلی نیست، حالشو ببر.نقل قول:
نقل قول:به به! مبارکه، برای ما اکویی ها هم دعا کنید که 3 ماهه رو هم 6 گیگ کنن!نقل قول:
آره والا گل گفتی vroom جون.نقل قول:
شما شرکت بهتری سراغ داری؟! به ما هم خبر بده! ببین دوست عزیز، همه ما میدونیم قیمت اینترنت در ایران نسبت به سرعتش و حجمش خیلی گرونه، اما این مشکل شاتل نیست که! تازه شاتل هم سرعتش بهتره هم حجمش مناسبه و هم پشتیبانی خیلی عالی داره، تو این شرایط نباید بیایم خودمون رو با سرعت های چند مگابایت در ثانیه ای اونور مقایسه کنیم. به قول بچه ها تو پست های قبلی داریم دور هم حال میکنیم بر و بکس شاتل! بابا سخت نگیر!نقل قول: