سلام به همه
یه مودم گرفتم که اسمش netgear .با هاش نمیتونم کانکت شم ولی با tplink راحته.....اگه کسی اطلاعی در باره ی این netgear داره کمک کنه
الان بهترین سرویس که شباش رایگان باشه چیه ؟بجز صبا
ممنون
Printable View
سلام به همه
یه مودم گرفتم که اسمش netgear .با هاش نمیتونم کانکت شم ولی با tplink راحته.....اگه کسی اطلاعی در باره ی این netgear داره کمک کنه
الان بهترین سرویس که شباش رایگان باشه چیه ؟بجز صبا
ممنون
یه سوال آقا ترافیک شاتل شبانه رایگانه ؟؟ ساعت چند تا چنده ؟؟
بله دارهنقل قول:
1تا 7
ممنون که جوابمو دادین
ببخشید یه سواله دیگه هم داشتم ، اگه من بخوام isp عوض کنم (مثلا صبا بگیرم) باید دوباره یک ماه معطل بشم؟
یعنی دوباره نیاز به رانژه کردن و از اینجور چیزا هست یا نه؟
نقل قول:
خواهش می کنم
بله اگر بخواین ISP رو عوض کنین باید خط تلفنتون از رانژه شرکت فعلی در بیاد و دوباره درخواست بدین تا خط تلفنتون رو با شرکت ثانوی رانژه کنن تمام این پروسه اگر مخابرات کارشکنی نکنه می تونه یک هفته انجام بشه.
بازهم ممنون
صبانت به دانشجوها 1 مگابایتی رو میده یا نه؟
اگه میده کسی نمیدونه سرعت دانلودش چنده (تو تهران) و اینکه سرعت شبانش کم میشه یا نه؟
ببخشید که همش مزاحم میشم و سوال میپرسم.:31:
جواب سوالتون رو به عهده صبانتی ها می ذارم :20:
با سلام ، آیا نرم افزاری هست که بتوان با آن سرعت دانلود را افزایش داد ؟
بله میدهنقل قول:
سرعت دانلودش روزا تا 130 ایناست
شبا کمتر میشه مثلا در حد 512 میشه ! ولی بعضی وقتاش خوبه
مرسی
نمیدونید سرعت روزانه و شبانه 512 شاتل چه جوریه(تو تهران)؟
کسی نیست جواب بده ؟ در ضمن تو ایران سرعت ADSL بیشتر از 512 وجود داره ؟
یه سوال :
بهترین شرکت که 512 میده از نظر های کمی نوسان سرعت/کمی قعطی/حد اکثر سرعت در شب و روز و قیمت چیه؟که تقریبا port خالی زیاد داشته باشه؟(ولیعصر)
نقل قول:
با سلام ، آیا نرم افزاری هست که بتوان با آن سرعت دانلود را افزایش داد ؟
سلام
خیر
چون سرعتی که ISP میده یه حدی داره نمیشه با برنامه زیادش کرد
ولی با برنامه های مدیریت دانلود میشه یه مقدار بهترش کرد
سلامنقل قول:
نمیدونید سرعت روزانه و شبانه 512 شاتل چه جوریه(تو تهران)؟
به تاپیک شاتل مراجعه کنید زودتر جواب میگیرید
سلامنقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟ در ضمن تو ایران سرعت ADSL بیشتر از 512 وجود داره ؟
بله هست
خیلی از شرکتها 1 مگابایت دارن میدن
صبانت 2 مگابایت هم قراره بده
سلامنقل قول:
همین کار کردم // نه که بیشتر نشد بلکه حدود 7 کیلو دانلود میکرد.
سلامنقل قول:
اصلا چنین چیزی من ندارم.
من تو عکس زیر داده ها وارد میکنم و یه کانکشن دارم که باهاش به اینترنت وصل میشم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============================
دوستان:
سرعت Adsl رو مگه تقسیم بر 8 یا حداکثر 9 نمیکنند تا سرعت دانلود بدست بیاد؟
خب سرعت من 64 هست یعنی 64/8=8 که طبق این سرعتم درسته .
من میگم چرا Speedtest ایقدر بالا نشون میده؟
یا من کم میگیرم
یا Speedtest زیاد نشون میده؟
♥♥♥
نه منظورم رو متوجه نشدی. مودم یه IP داره که تو دفترچه راهنماش هست معمولا 192.168.1.1 هست اونو تو آدرس بار مرورگرت وارد کن و اینتر رو بزن
پنجره کوچیکی باز می شه که یوزر و پسورد رو می خواد معمولا admin (با حروف کوچیک) هست که اینم تو دفترچه راهنما موجوده وقتی زدی وارد صفحه اول کانفیگ مودم می شی که ما اون پارامترها رو می خوایم که تو عکس دورش خط قرمز هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون حساب کتاب درسته قاعدتا باید سرعتت 8 باشه حالا کارایی که بهت گفتم رو انجام بده من بهت علتش رو می گم.
با سلام کدام شرکت های ایران میتونه به گلستانی ها هم اینترنت پر سرعت بده مثل 1 Mbps و یا 2 mbps ?
سلام :46:نقل قول:
192.168.1.2 تا 192.168.1.245 هست هرچی میزنم چیزی نمیاد و ارور میده.:19:
این ارورش:
کد:Connection
The connection to the server was reset while the page was loading.
The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try
نقل قول:
IP مودم یکی بیشتر نیست دیگه تا نداره 192.168.1.1 رو وارد کن میاد.
آقا من امروز اخبار خوندم مبنی بر انیکه میخوان کف اینترنت خونگی رو بکنن 512. البته گفتن باید یه سری جاها قبول کنن ولی گفتن چون فرهنگ مردم یکم رفته بالا( خدایی خیلی بی شعور هستن ) و ما میخوایم اینترنت پاک رو به همه بدیم الان دیگه این مشکل برطرف شده و میشه تا 512 رو به خونه داد و اینطوری قیمت ها هم شکسته میشه!!!
کسی جایی شنیده اینو؟
نقل قول:
512:2: که خیلی سرعت بلایی نیست کجاش پرسرعت هست من که نمی دونم ولی حال در حد حرف هست انشاالله
10 سال اینده بعد از طی پیچ وخم های اداری به تصویب می رسد واجرا خواهد شد :5:
مبارک باشه wichidika شما الان پستت 999 هستش ای کاش منم به این پست برسم ، ولی آیا رسیدنم فایده خواهد داشت ؟ چون هنوز عضو جدیدم تو رو به خدا خواهشا به یکی بگین چرا من عضو جدید هستم هنوز هم !!! خلاصه مبارک باشه که پست هات 1000 تا میشه و در مورد مطلب بالا امیدوارم سریع تر این برنامه اجرا بشه و سرعت ADSL بیاد پایین ... موفق باشین ...
البته من چند وقت پیش هم خبری در ارتباط با حذف قانون 128 کیلوبیت خونده بودم تو خبر اومده بود که وزیر ارتباطات گفته از شهریور قانون محدودیت بالای 128 برای خانگی برداشته می شه حالا دیگه نمی دونم آیا اجرا خواهد شد یا در حد حرف فقط در اذهان ثبت خواهد شد.
اینو ببینید
کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=14674
سلام دوستان واقعا خسته شدم من یک سرویس با پینگ خوب میخوام الان کدوم سرویس دهنده پینگ خوبی داره ؟
خودم سپنتا دارم پینگ حدود 400 و این اطراف میپرخه ؟
بابا شما دوستان کجا مگه زندگی می کنین؟ من تو مشهد هر دفعه یک جور سرویس برای خونه می گیرم از صبانت!
یک دفعه پول زیاد دارم میرن:21: یک مگ - دفعه دیگه هم که پولام خرج شده میرم 128 میگیرم:13:!
البته خدایی 128 از همه اینا هم ارزان تر است و هم دوبرابر یک مگ دانلود داره:18:ی!!!
دوستان کسی از اوراکل سرویس میگره کلا چطوری سرویس ها پینگ خوبی داره
دوستان
کسی از adsl با قابلیت دانلود نامحدود استفاده میکنه ؟
البته با سرعت دانلود خوب و بدون مشکل
نقل قول:
بله دوست عزیز اتفاقا من این خبر رو توی تاپیک اخبار قرار داده بودم واقعا جای تاسف هست که کشوری مثل افغنستان با اون وضعیت سیاسی و جایگاهی که داره از نظر اینترنت از ما جلوتر باشه.
نقل قول:
ای بابا دوست من چی می گی پینگ خوب تو ایران پیدا نمی شه بی خودی وقت خودتو تلف نکن
من امتحان نکردم ولی اوراکل تمام سرویس هاش نامحدود و گرونهنقل قول:
من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم نامحدود هست. 128 دارم سرعت دانلودم 14 هست چطور دوست عزیز می خواین نامحدود بگیرین؟نقل قول:
از من نصیحت این نا محدود ها بدرد هیچی نمی خوره !
بگو چرا؟
چون: اگر سرعت خوبی داشته باشه که نمیان نا محدود بدن:31: میدونن بیشتر از 30 نمی تونی دانلود داشته باشی بهت میدن که کلافه بشی که دانلود نداشته باشی! و فقط به کارهای وبگردی یا.... برسی و اینا کلا در یک دوره مصرفی شاید به 4 گیگ هم نرسه رو این حسابه که میگم
الان بهترین اش صبانت و شاتل است(نمی خوام تبلیغ کرده باشم) چون هر دوی اینا واقعا خودشونو نشون دادن از نظر کیفیت و سرعت
خب اینکه یه چیز طبیعی هستنقل قول:
همیشه سرعت محدود از نامحدود بیشتره
شما 128 محدود بگیری سرعتش در حد 512 هست چون حجمت زودتر تموم شه و مجبور بشی از شرکت حجم بخری و یه پولی به جیب شرکت بره
اما تو نامحدود پول اضافه تری به شرکت نمیرسه به همین دلیل سرعت استاندارد و حتی کمتر از سرعت استاندارد میده
این یه سیاست تو بیشتر شرکت هاس
خیلی وقتها دانلودی که یه کاربر با اینترنت محدود و شبانه رایگان میکنه خیلی بیشتر از دانلود یه کاربر با اینترنت نامحدود هست
با تشکر:11:
امن حاضر هستم پول هر روز بابت ترافیک ماهیانه ام پول بدم ولی اون سرویس ارزانش که 128 است سرعت زیاد داشته باشه.آخه خیلی زوره 1مگ میگیری مثلا 80 تومان برای 3ماه 15گیگ ولی میای 128 برای 3ماه 9گیگ ولی سرعت 128 خیلی خیلی بیشتر از 1مگ است رو این حساب میگم
من حدود 4 سال که از اسیا تک استفاده میکنم سرعت دانلود نامحدودش بالای 60 و پشتیانیش خیلی عالیه البته تو این 4 سال شاید درکل 1 روزم قعطی نداشتم الانم که تعرفه های جدیدش هر چقدر تعداد انتخاب زمان (ماهها) بره بالاتر قیمت میاد پایین تر. از 1 تا 7 بامدادم که محدودیت ترافیک نداره. در کل من خیلی راضیم.
نقل قول:
البته پشتیبانی یه چیزه شخصی هست که به شرکت مربوط میشه که در چه حدی باشه
ولی اینکه شما تو 4 سال 1 روز هم قطعی نداشتی یه چیزی مث اینه که بگی این شکلک :31: داره گریه میکنه!
تبلیغ هم تبلیغای قدیم!
الان بین این شرکتها کدوم پایین ترین پینگ رو داره؟؟؟؟؟؟
آخر ما نفهمیدیم محدود داری یا نا محدود ؟نقل قول:
اگه نا محدود ه پس شبانه رایگانش چیه ؟:27:
سلامکد:http://www.oracle.ir/ADSL_Prices.htm
دوستان ، کسی آمار این شرکت رو داره ؟ کسی یوزرش بوده ؟
قیمت ها رو ببینید ، خیلی خوب داره می ده ، حیف که باهنر نمی ده ... :(
ادیت :
من الآن این پست رو دیدم . دوست من ، من هم دنبال آمارشم .نقل قول:
اگه چیزی پیدا کردی ، به من هم بگو .
دوست من ، یه نیگا به قیمت بنداز ، تو 256 با ماهی 30 تومان نشون من بده ، من 40 ازت برمی دارم .نقل قول:
من امتحان نکردم ولی اوراکل تمام سرویس هاش نامحدود و گرونه
آقا در مورد اوراکل گفته بودن بعضی ها . من برای دختر خالم سرویس 128 رو گرفتم واقعا خوبه .سرعت رسیوش هم همون معمولیه!
ولی همه نوع سرویسی داشت اون موقع! هم محدود هم نامحدود! من 6 ماهه واسش گرفتم فکر کنم 120 تومن! 2 ماه هم رایگان روش بود یعنی 8 ماه!
ORA-S5نقل قول:
256 دانلود و 128 آپلود ماهی 32 هزار تومان.
می دونم دوست من ، منظورم به mehrdad38 بود ، پست اول صفحه اش رو ببین که گفته سرویس هاش گرونه .نقل قول:
mehrdad38 :
اگه شما از سرویس هاش خبر دارید که نا مناسب و کیفیت خوبی نداره ، بگید ، وگرنه که قیمت هاش توی سایت اش هست ، زنگ هم زدم ، گفت قیمت ها تغییر نکرده ، چطور شما می گی گرونه ؟ :18:
Milad_4171 عزیز ، دختر خاله تون هم چنان دارن استفاده می کنن ؟
مشکلی نبوده ؟ قطعی ؟ اذیت ؟ هر چی .....
کلا راضی هستن ایشون .
اگه دسترسی دارین ، یه اسپید تست می ذارید ، و این که یه دانلود با اسکرین شات از دانلود با ای دی ام اگه بهم بدید ممنون می شم .
مرسی
یا حق
حتما!!! رفتم اونجا اینکارو انجام خواهم داد!!!! یه چیز جالب این بود که من ثبت نام کردم مودم هم خودم داشتم خطم هم رانژه شده بود نتم رو وصل کرد. بعد از 3 روز فطع کرد و واضح بود. چون هنوز پولش رو به حالش نریخته بودم!!! یعنی 3 روز الکی وصل کرده بود!!!فقط با داشتن قرارداد!
بعداز اتمام اشتراک 2 یا 3 روز بهت فرصت میده!!!
پشتیبانیش هم هر وقت زنگ زدم خداییش جواب داده!!!