دوستان چطور رو مودم پسورد سیو می کنند و چطور می شه این پسورد رو حذف کرد ؟
Printable View
احتمالا مربوط به نویز هست که تا زنگ میزنی لینک روشن میشه زنگ بزن به پشتیبانی بگو نویز رو چک کنننقل قول:
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
اگر کانکشنت برینج هست که دیسکانکت میکنی ولی اگر PPPOE هست که باید خاموش روشن کنینقل قول:
دوستان برای این که اینترنت رو وایرلس روی PSP و PS3 و اینا شیر کنم باید مدم وایرلس داشته باشم
با کارت شبکه وایرلس نمیسه ؟
داداش جریان چک کردن نویز چیه؟نقل قول:
اونها باید چک کنند؟
بله زنگ بزن ISP قسمت فنی نویز روی خط رو وقتی مودم روشن هست و در حال استفاده هستی رو چک میکنن باید زیر 40 باشه.برای من 21 بود .ولی این مشکل که میگی فکر میکنم از مودم باشه.با یه مودم دیگه امتحان نکردی؟نقل قول:
ریز نوشتم دیده نمی شه یا اینکه کسی جوابی نداره ؟نقل قول:
مدل مودمتون چیه؟؟نقل قول:
بله به پشتیبانی فنی زنگ میزنی میگی نویز رو چک کنین مال من حدود 25 هست که همینم مشکل سازه و در حال رفع نویز هستم تا ببینم چی میشه البته تو اکانت خودم مشکل ساز نیست ولی واسه شبانه سرعت خیلی میاد پاییننقل قول:
سلام
برای این کار باید یه روتر ( Ruter ) داشته باشید تا یه شبکه wireless ایجاد کنه و اینترنت رو بین دستگاه ها Share کنه.نقل قول:
دو راه حل هست:
1- اگه مودم ADSL داری میتونی فقط یه AccessPoint وایرلس که روتر هم داره بخری و مودم رو با LAN بهش وصل کنی. اینحوری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یه مودم wireless بگیری
هر دو تقریباً هم قیمت هستن. البته بستگی به حرفه ای بودن هم داره. من مودم وایرلس رو پیشنهاد میکنم . مخصوصا مودم هائی مثل Wl600g که میشه با یک کلیک تعیین کرد که از اینترنت واسه سرچ استفاده میکنی یا Game یا Video-Conferance یا ...؟ تا تنظیمات به بهترین نحو set شن.
1-مودم ایسوس AM-604g من به طور متوسط ساعتی یکبار ریست میشد و همه چراغهاش خاموش میشد.فکر می کردم ایراد از خط ADSL من است،مودمم را با دوستم جابجا کردم و بعد از استفاده در دو هفته وقتی در گزارش گیری PPOE در سایت شاتل نگاه می کردم تا 3 روز هم شده بود که مودمم خاموش نشده بود.مودمم را برگرداندم و مشکل ریست شدن همیشگی برایم دوباره اتفاق افتاد،با شرکت گارانتی کننده تماس گرفتم و گفت باید firmware مودمت را آپگرید کنی،قبلا در سایت ایسوس گشته بودم اما نیافته بودم.در عرض چند دقیقه گشتم و یافتم و دانلود کردم.firmware مودمم را آپگرید کردم.باید چند روز بگذرد تا ببینم این آپگرید فایده داشته یا نه.
2-مودمهایی که بدون نیاز به روشن بودن سیستم می توانند دانلود کند،به کدام خاصیت مودم مرتبط است؟FTP Server؟کدامیک از شرکتهای تولید کننده مودم ADSL چنین مودمهایی تولید می کنند؟
زدم
گفت نویز شما 40 به 7 هست
بالاست
چه کنیم برای رفع این نویز دوستان؟
سلامنقل قول:
1- امیدوارم مشکلت حل شده باشه. (خودمونیم ، اول فکر کردم سوال پرسیدی. نیم ساعت سرکار بودیم !!)
2- در حال حاضر مودمی با این توانائی نیست( لااقل ، تو بازار ایران). من 2سال پیش یکی دوماه گشتم و به Asus-Wl700g رسیدم. که موقع خرید فهمیدم که علی رغم شباهت به مودم Wl-600g (که خودم دارم) عملا مودم نیست و یه Wireless-Ruter هستش. Asus اسم این توانائی (دانلود توسط خود دستگاه) رو Download Machine گذاشته.
ضمناً FTP Server به قابلیتی می گن که شما میتونی به مودم یه فلش یا هارد اکسترنال وصل کنی و از سایر سیستم های تو شبکه و با از طریق نت بصورت مستقیم به اطلاعات اون دسترسی داشته باشی یا روش اطلاعات write کنی.
البته برای دسترسی راه دور و از طریق نت باید IP از نوع ثابت (Static ) باشه .
دوستان یه سوال:
من مودمم D-link هستش بعد وقتی نصبش میکنم مودم رو که روشن میکنم خودش خود به خود وصل میشه به اینترنت و من میتونم استفاده بکنم اما وقتی کانکشن (PPPoe) درست میکنم تو xp ارور میده که یوزر پسورد غلطه تو ویستا هم failed میشه!:41:
راستی هنگام نصب مودم یوزر پسورد رو هم ازم میگیره.
باید چی کار کنم؟
اول از همه اگر تلفن بی سیم داری دربیار و یه تلفن معمولی جایگزین کن بعد برو دم در خونه همون جایی که سیم مخابرات وارد جعبه تقسیم میشه و برای خطتون یه اسپیلیتر بذار(باید سوکت و دستگاه پرس سوکت هم داشته باشی)نقل قول:
سلام ؛
1-کدوم مدل D-Link ؟نقل قول:
2- این که می گین نصب می کنم منظورتون Driver اش هستش یا وصل کردن سخت افزاری مودم با LAN به کامپیوتر؟
3- وقتی خودبخود وصل میشه ، میشه فهمید که مودم الآن بصورت PPPoE تنظیم شده و تو حافظه اش هم مونده که طبیعیه. پس چرا می خواید دویاره PPPoE تعریف کنید؟!؟
4- شما وارد تنظیمات 192.168.1.1 میتونید بشین؟
--------------------------
اسپلیترت سالمه؟نقل قول:
راستشو بخواین من از مودم خیلی سر در نمیارم:41:نقل قول:
1-مدل DSL-2520U هستش
2-داریورش رو میگم وقتی نصب میکنم لوکال نت ورک تشکیل میده و وصل میشه.
3-برای استفاده از اکانت شبانه(تازه قطع و وصل شدنم هم فقط با خاموش روشن کردنه مودم.)
4-یعنی چطوری؟
راستی الان هم ویندوزم ویستا هستش.
سلامنقل قول:
کارت شبکه دارین؟
آره.
آموزش اول تاپیک رو خوندم کارت شبکه رو نصبیدم اما نمیدونم تو ویستا چه طوری پیداش کنم!
صفحه کانفیگ مودم رفتم اما هر چی گشتم جایی که بتونم نوع کانکشن رو بریج کنم نبود:13:(اونطور که تو آموزش بود)
سلامنقل قول:
خوب شما می خواید با USB وصل کنید یا LAN ؟ تا من با توجه به راهنمای مودمتون راهنمائی تون کنم. هرچند من پیشنهاد میکنم با LAN وصل کنید که خیییییلی راحت تره و دردسرهای نصب درایور رو هم نخواهیم داشت. ( مگر اینکه کارت شبکه تون درگیر باشه)
سلام .
1- میزان نویز روی خط را چجوری میشه فهمید ؟
2- تلفن بی سیم دارم . این روی کیفیت اتصال تاثیری داره ؟
3- کلا برای بهترین کیفیت اتصال به اینترنت ADSL چه کارهایی میشه کرد ؟
ممنون .
سلامنقل قول:
1- یه زنگ بزن ISP ، دقیق بهت میگن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مودمتون چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگه وایرلس باشه و تلفن تون هم تو رنج فرکانسی 2.4 تا 2.6 GHz باشه ، احتمال داره تو شبکه wireless یه کم مشکل داشته باشین. (هرچند فرکانس کاری تلفن خود ما 2.4 Ghz هستش و روی شبکه مودمم هیچ تاثیری نداره!!)
- بصورت کلی هر تلفنی ( معمولی ، بیسیم، فکس ...) روی خط نویز میندازه که بسته به مدارهاش ، کم و زیاد داره.
- ممکنه یه مودم به یک نویز حساسیت نشون بده و دم به ساعت DC شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درحالیکه همون جا و با همون پریز ممکنه یه مودم دیگه ، ککش هم نگزه و راحت دانلود کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بهترین راه گذاشتن یه Splitter خوب و همچنین داشتن یه تلفن خوب هستش که نویزش کم باشه.
4- حالا یه سوال: اینا واسه اطلاعات عمومی بود ، یا با مودمت مشکل داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با lan وصل کردم کارت شبکه ام هم D-link هستش:27:
با تشکر از راهنماییتون:11:
برای این سرعتهایی که تو ایران میدن این چیزها زیاد تاثیر نداره ولی روی سرعت 16 مگ و بالاتر مسافت و نوع کابل و چیزهای دیگه خیلی تاثیر داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما وقتی با LAN وصل میکنی دیگه نیازی به نصب درایور نداری.
1- فقط LAN رو وصل کن.
1-تو Internet Explorer عدد 192.168.1.1 رو بزن و وارد تنظیمات مودم شین.
2- از صفحه ی Home یه عکس بفرست ، تا مطمئن شیم تنضیمات درسته. مثل این:
شرمنده چجوری عکس رو آپ کنم؟
تقریبا همین شکل فقط چندتا گزینه بیشتر داره
سلام. راهنماي نصب مودم star net رو ميخواستم. لطفا.
سلام .نقل قول:
آقا ممنون از جوابتون .
مودمم tp-link 8817 هستش . سرویس 1 مگ از صبانت دارم . دوستم که همین سرویس را داره ( البته با مودم tp-link td-w 8901g ) سرعت دانلودش 220 هست اما مال من 90 تا 120 تغییر میکنه . سرعت لود صفحات اینترنت هم تعریفی نداره .
من مودم را با اسپلیترش مستقیم به خط تلفن وصل کردم و تلفن را هم به یه پریز دیگه زدم . اون موقع اصلا هیچ صفحه ای باز نمیشد . اما بعد که آوردم کنار مودم بهتر شد .
به نظرتون اگه از دم در خونه یه سیم مستقیم بیارم تامودم و از اسپلیتر به پریز وصل کنم فرقی در کیفیت اتصالم داره ؟ چون سیم کشی خونه ما یه کم قدیمیه ( مال 15 سال قبله )
بازم ممنون .:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان . . .
دشمنت شرمنده:نقل قول:
1- صفحه رو بیار
2- کلیذ Print Screen رو روی کیبرد بزن.
3- برو تو Paint و Paste کن.
4- فایل رو با پسوند JPG ذخیره کن.
5- برو به سایت زیر و با Brows و زدن دکمه ی آپلود فایل رو بفرست رو نت.
6- چند لحظه صبر کنی ، یه پنجره میآد که آدرس فایلت رو میده.
7 اون رو واسم بفرست.
---------------------------------------------کد:http://upload4pic.co.cc/
مدلش رو دقیق تر بگین میشه پیداش کرد.نقل قول:
----------------------------
خواهش ،نقل قول:
1-خوب خیلی ستمه همچین اختلافی.
2- کلا تلفن رو وصل نکن ، ببین چطور میشه؟
3- واسه تلفن هم Splitter گذاشتی؟ ( چون میگی که با کنار هم گذاشتنشون بهتر شده)
4- اول باید بفهمیم مشکل داخل خونست یا بیرون؟ واسه این کار مودم رو ببر محل ورودی سیم مخابرات به ساختمان و اونجا امتحان کن. (امیدوارم لپ تاپ داشته باشی)
5- اگه مشکل حل شد مجبوری از همونجا یه سیم واسش بیآری.
خوب این صفحه کانفیگ منه:
دوستان مشكل من از كجاست
من اينترنت adsl دارم وقتي گوشي تلفن خانه مان زنگ مي خوره يكي مياد گوشي رو برميداره يا بعدش گوشي رو ميزاره ، من از اينترنت قطع ميشم . يعني هم در هنگام برداشتن و هم موقع گذاشتن گوشي ، من از اينترنت قطع ميشم واقعا كلافه شدم از اين وضع
ممنون از راهنمايي شما دوستان
مشکلت به احتمال زیاد مربوط به نویزه زنگ بزن به پشتیبانی بگو نویز رو چک کنننقل قول:
شما برای اون تلفن اسپیلیتر گذاشتید؟نقل قول:
firmware مودمم(Asus-Am604g)را آپدیت کردم اما فایده نداشت و یکی از این دو اتفاق برای مودمم می افتد:
1-حدودا هر ساعت یکبار مودمم ریست می شود و کل چراغهای مودم دوباره خاموش و روشن می شود
2-اگر بعد از گذشت چند ساعت ریست نشود مودم از شبکه خارج می شود و حتی با وارد کردن 192.168.1.1 در آدرس بار،صفحه تنظیمات مودم باز نمی شود.اما ping 192.168.1.1 جواب می دهد و error نمی دهد.ولی برای وصل شدن به اینترنت باید حتما مودمم را یکبار خاموش و روشن کنم
مشکل سخت افزاری است یا امکان داره به نرم افزارهای سیستم من مرتبط باشد؟
دوستان کسی نبود کمک ما کنه؟:20:نقل قول:
سلام. دوستان نظرتون در مورد Asus DSL-G31 به قیمت 78 هزار تومان چیه؟ برای سرویس پارس آنلاین میخوام.اگه مورد بهتری هم سراغ دارین معرفی کنین لطفا. ممنون.
اگر پارس با Linksys مشکلی نداره با 85 هزار تومان می تونی Wag120N بگیری که وایرلس اون بهتر از سری G هست.نقل قول:
مشکل منم همینه که نمیدونم به جز مودم هایی که در سایت پارس آنلاین هست چه مودم های دیگه ای باهاش مشکل ندارن. Asus رو هم به خاطر این گفتم که یکجا خوندم با بیشتر isp ها همخونی داره.اگر دوستان تجربه ای در این مورد دارن راهنمایی کنن لطفا. پشتیبانی از Draft N هم با این سرعت های ما زیاد برام مهم نیست البته برای آینده نگری خوب هست.نقل قول:
سلام .
یه مودم TP-LINK وایرلس هست که یه لپ تاپ و یه PC به صورت وایرلس بهش وصل میشن . برای امنیت بیشتر میخام IP سیستمها رو بهش بدم که فقط این دوتا سیستم بتونن وصل بشن . لطفا دوستان توضیح بدن چجوری باید این کار را بکنم ؟
محتوای مخفی: تصویر صفحه کانفیگ مودم
اصلا درفت N فرقی با G تو سرویس 24 مگ هم نمیکنه ولی چون شبکه ها به این سمت کشیده می شوند و پهنای باند اون تا 300 مگ هست پس بهتره دنبال سری N باشید Asus هم داره منتها نزدیک 150 هزار تومان هست.نقل قول:
شاتل هم واسه اینکه مودم زاکسل رو بفروشه می گفت Linksys ممنوعه ولی من که مشکلی ندارم .شما هم بهتره از پشتیبانی بپرسی تا مطمئنتر بشوید.
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
این کار تاثیری نداره می تونی از قابلیت مک فیلتر استفاده کنید ولی باز هم بدرد نمی خوره بهترین روش کدگذاری از نوع wpa2 هست البته اگر مودمتون داشته باشه باز wpa از wep امن تر هست.نقل قول:
سلام
من ساده ترین مودم که فقط بتونه ای دی اس ال رو بگیره می خواستم
چی هست؟