سلامنقل قول:
در اخبار هم اعلام شده که به زودی قراره لپ تاپ جای کاغذ رو واسه امتحانات پیام نور بگیره .
Printable View
سلامنقل قول:
در اخبار هم اعلام شده که به زودی قراره لپ تاپ جای کاغذ رو واسه امتحانات پیام نور بگیره .
از خانم های محترم عاجزانه تقاضا دارم سر کلاس جون هرکی دوست دارید مقنعه ای که سر میکنید رو مثل برج میلاد نکنید!به خدا قسم نمیشه تخته رو دید.ماشاءالله تا من و دوستام بیایم به خودمون بجنبیم خانم ها ردیف اول و دوم رو اشغال کردند و ناچاریم بشینیم عقب.حالا باز اینو میشه یکاری کرد، ما عقب میشینیم و خانم های محترم نمیدونم چجوری کلیپسی به سرشون میزنن.همینجوری کلاس شلوغه خانم هام جلوی ما هستن و هی باید خم و راست بشیم تا تخته رو ببینیم و دیگه با این کلیپس هایی که هم اندازه برج ایفل هست خانم ها به موهاشون میزنن به هیچ وجه نمیشه جلو رو دید.آخه نمیشه بلندشم مطالبی که استاد میگه رو بنویسم!
خواهشا مراعات کنید
باتشکر
:n08: حالا به فرض که دیدی تخته رو .... چیزی مگه میشه فهمید ؟ :n02:نقل قول:
نه والا.دیروز مبانی و ریاضی داشتیم بگو اگه 1کلوم فهمیدمنقل قول:
این خانم ها که جلو میشینن و کاملا دید مارو مختل میکنند انقد سوال میپرسن.از کجا میارن این سوالارو؟یعنی میفهمن درسو که سوال میپرسن!؟
مگه شما هنوز کلاس میرید ؟! دیگه دارین دیوونم میکنیدا !!نقل قول:
راستش قبول دارم حرفاتو . ما هر کاری کردیم صبح زودتر بریم و صندلی جلو رو بگیریم نشد که نشد :n02: اینا فک کنم ساعت 5 صبح میرن جا میگیرن .... قربون کلیپس هاشونم برم که هر کدوم اندازه برج میلاده و جلوی دید رو میگیره .... برای نوشتن هی باید خم و راست شی تا بتونی تخته رو ببینی ....نقل قول:
ما حتی کلاسهایی هم داشتیم که بالای 150 نفر تو کلاس بودن :n04: .... چه میشه کرد پیام نوره دیگه .
دیروز آخرین جلسه بود.مثلا آخرین جلسه دیگه همه چیو فهمیدیم دیگه!البته اگه خانما بذارن!نقل قول:
دیوونه!!!خدا نکنه، چرا!؟
و.پ:این دیگه چه امضائیه شما داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروز اولین درس مبانی برنامه نویسی داشتیم.15 فصله.استاد اومده تا فصل 10 درس داده و بعد میگه یه 20مین آنتراکت.هنوزم منتظریم 20مین تموم بشه و استاد بیاد!نقل قول:
حالا بعدش ریاضی عمومی1 داشتیم.استاد اومده سر کلاس درس داده.12تا فصله.تا فصل 8 درس داده و میگه دیگه نمیرسیم بقیشو بگم.حالا اول ترم هم گفته بود فصل اول و دوم برای ما حذفه و الان معلوم شده حذف نیست و میگیم استاد شما که 4فصل از آخر درس ندادی حداقل 2فصل اولو بگی میگه بابا از دوفصل اول سوال نمیاد که!آره دیگه سوال نمیاد گذاشتن اطلاعات عمومی ما بره بالا!!!
یعنی تو عمرم امروز انقدر تقلب نکرده بودم
میان ترم هوش مصنوعی داشتیم....همه داشتن تقلب میکردن با جدیدترین شیوه ها و سبکهای روز ...چه غربی و چه شرقی:n19:
موندم جماعتی که دارن لیسانس میگیرن مثل بنده و دوستان واقعا حلاله این لیسانس:n08:
نقل قول:
بله برادر من حلال ِ حلالِ ....
خوشبختانه استاد هوش ما ازمون ميانترم نگرفت خودش اشنايي داره با بچه ها به همه بالاي 5 ميده....من عاشق همچين استاتيد گرانقدريم.
منم هر موقع میرم سر کلاس میبینم خانما صندلی های جلو رو اشغال کردن :n02: خودشون هم گروهی کار میکنن یکی برای همه جا نگه میداره :n09: اون جلو هم موقع درس اکثرا حرف از نامزد و مد روز و رنگ سال حرف میزنن :n29: یه بار من عجیب قاطی کرده بودم از حرف هاشون عوض حرف های استاد یادداشت برداری میکردم :34: ولی کلا اگه خانما تو کلاس نباشن کسه دیگه ای به استاد جواب بله نمیده :n09: اکثرا خانما بله استاد رو میرسونن پسرا حال ندارن :biggrin: خسته ان
استادهای ما انقد نامردن یه نمره اضافه ندادن.یکی2تاشون رو سر امتحان نرفتم و همه پایین 2 گرفته بودن.اونایی رو هم که میان ترم رفتم انگار داشتن امتحان تافل میگرفتن.دریغ از 1تقلب:n03:
دوستان چطوری مرخصی باید گرفت ، و تا چندوقت ماکزیمم مرخصی میدن ، لطفن راهنماییم کنید.
از تو سیستم گلستان میشه مرخصی گرفت فقط شهریه ثابت رو پرداخت میکنید بقیه موارد رو اطلاع ندارمنقل قول:
دوستان شرایط اخذ وام دانشجویی پیام نور به چه صورت هستش ؟ سقفش چقده اگه بدن البته :n02:
ای بابا وام؟؟؟اینا درسو درست تدریس کنن وام پیشکش.از واحد دانشگاهی که میری بپرس(ایدنفعه دیگه مثل تایپیک "خاطرات خون آشام" استعدادهام رو سرکوب نکنی!).مِزاح میکنم مسعود جان.یدونه اینقل قول:
البته اطلاعات من ماله 1 ساله پیشه چون اون موقع یه بار وام شهریه گرفتم باز دوستان مطلع اومدن جواب کامل میدن اینم میدم تا شب راحت بخوابی :n02:نقل قول:
ترم قبلش باید درخواست بدی تا برای شهریه ترم بعد خودبه خود از شهریه کم بشه یعنی انتخاب واحد که کردی مثلا شد 200 تومن 150 از اون کم میشه جمعا باید 50 تومن بدی وام شهریه یه سال پیش به من 150 هزار تعلق گرفت که به گفته خودشون به میزان تقاضا ها بستگی داره .
سلام
برای دیدن تاریخ امتحانات کدوم کد رو باید زد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش های آموزش > اطلاعات ثبت نام و امتحانات > برنامه امتحان پایان ترم که همون کد 428 میشه که فکر کنم هنوز فعال نشده باشهنقل قول:
نقل قول:
سلام.
هيچدوم از اينا نيست...برنامه امتحانات پايان ترم رو هنوز روي سايت قرار ندادن....اون گزارش هاي ديگه كه دروس اخذ شده در ترم رو داشت رو هم حذف كردن.
سلامنقل قول:
وام کوتاه مدت داریم و بلند مدت
کوتاه مدت رو برای یک ترم میدند.مبلغ اون هم بسته به اعتبار اختصاص داده و تعداد متقاضیان داره.
برای این ترم که مهلتش به اتمام رسیده
در ترم اینده به صندوق رفاه دانجویی دانشگاه و یا امور دانشجویی مراجعه کنید
موفق باشید
دوستان کی قراره کارت ورود به جلسه بیاد؟
ترم بالايي ها اگه نكاتي برا امتحانات كه به درد ما تازه كار ترم يكي ميخوره ميدونن بگم
با اينكه بيشتر ميان ترمام به زور تقلب و شانس 6 هست ولي چون درس نخوندم امكان داره بيفتم چون هيچي نخوندم و وقت هم نيست ده روز ديگه امتحانات شروع ميشه و همشون پشت سر هم اند
يه سوال اساسي هم داشتم اين نمونه سوالات (امتحانات سالهاي گذشته) چقدر تاثير داره؟ اگه مال دو سه سال رو بخونيم ميشه از 14 هفت گرفت؟
سلام دوست عزیز . با آروزی قبولی و موفقیت شما در امتحانات نفس گیر پیام نور . / :n16:نقل قول:
والا با این وضعی که شما گفتین فقط میتونم یه توصیه بهتون کنم اونم اینه که 5دوره آخر سوالات ترم گذشته رو بگیرین و یه دور مطالعه کنین تا قالب کلی سوالات تو دستتون بیاد .... راستش اینجوری نمیشه گفت که با خوندن 3 دوره سوالات ترم گذشته میشه از 14 هفت گرفت یا خیر .
گاهی میبینی یه ترم سوالات ، نصفش از دوره های گذشته اومده . شایدم از نصف بیشتر . اما گاهی میبینی که اصلا از ترم بیش سوال مشابهی مطرح نشده ... بستگی به تستی و تشریحی بودن سوالات هم داره ...
شما ترم چند هستین ؟ چه رشته ای ؟
ترم 1 مديريت بازرگانينقل قول:
آش خوری پس :n02: ..... منم حسابداری میخونم . تا ترم 4 درسامون مشترکه اکثرا . این ترم که گذشت اما از ترم بعدی حتما از اول ترم که انتخاب واحد و فرصت زیاده کم کم روزی 5 یا 10 صفحه کتاباتو بخون .... با توجه به شرایط پیام نور و کتاب های قطورش باید از اول ترم شروع به مطالعه کنی ..... زیادم نگران نباش ..... درساتون زیادی سخت نیست .. از پسش بر میای . / :n16:نقل قول:
من هیچی نخوندم یعنی هیچی.باز omidsarab میان ترم نمره داره من اونم ندارم.فارسی عمومی لاشو باز نکردم.معارفو هیچی نخوندم.ریاضی عمومی رو که دیگه حرفشو نزن هیچی هیچی نخوندم شونصد صفحه س.مبانی برنامه نویسی که انشاءالله ترم بعد چون بی شک میفتم.آخه پاسکال هم شد برنامه نویسی.باز سی یچیزی
دوستان این ریاضی عمومی رو رفتم dvd آموزشی گرفتم.تا امتجانات 10روزی مونده.دوستان ترم بالایی بگن میشه تو این 10روز ریاضی و فارسی رو خوند و پاس کرد؟یکی نیست بگه بچه چته خب از اول ترم بخون نه 10روز مونده به امتحانات
ترم اول فناوری اطلاعاتم
سلام دوست عزیز . با آروزی موفقیت برای شما در امتحانات . /نقل قول:
تو پیام نور اصلا به این دی وی دی ها و کتاب های غیر پیام نور تکیه نکن ... حتی اگه براساس کتاب پیام نور کپی برداری شده باشه ... ترم 5 ام ، تا حالا جز کتاب پیام نور چیز دیگه ای نخوندم ... نه کتاب استادی و نه کتاب های دیگه ... تو پیام نور فقط کتاب رو بخون و کامل یاد بگیر .....
شما ترم اولی ها یکم شاید الان تو حال و هوای مدرسه باشین ( جسارت نشه ) .... یکم که بگذره با قلق پیام نور و روش درس خوندنش آشنا میشین ...
به نظرم هیچ کاری نشد نداره .... بستگی داره روزی چند ساعت بخوای درس بخونی .... ریاضی رو خبر ندارم اما فارسی خیلی ریزه کاری داره .... اگه میخونی سعی کن کامل بخونی و به جزئیات توجه کنی و نمونه سوال زیاد کار کنی .
موفق باشی.
الان دوست دارم بزنم تو سرم گریه کنم:n28:
چرا گلم ؟ جلوی ضرر رو هر موقع بگیری منفعته .... از فردا یا علی بگو و شروع کن به خوندن ... به عاقبتش فکر نکن .... تو تلاشتو کن . بقیش رو بسپار به خدا .نقل قول:
خدا رو چه دیدی . یه وقت دیدی سوالات آسون اومد و تونستی به سوالات جواب بدی ..... تازشم شما دانشجوی ترم اولی . هنوز جا داری .... خیلی هم زیاد .... ایشالله این ترم تجربه ای میشه براتون تا در ترم های بعد با انرژی بیشتر به راهتون در این مسیر نیمه سخت ادامه بدید .....
+
دانشجوی پیام نوری که مشروط نشه دانشجو نیست . :n02:
آره آشخورمنقل قول:
خيلي هم نگران نيستم
فقط خب يه سال و نيميه امتحان خيلي جدي ندادم
من كلن دوران مدرسه فقط روزاي امتحان درس ميخوندم و هميشه نمره هام خوب ميشد
میگم اگه عمومی هارو قبول شم و دوتا ریاضی و مبانی رو بیفتم معدلم زیر 12 میشه؟مشروط میشم؟
ولي خوب دارم فك ميكنم ميبنم خيلي هم وضعم خراب نيست
نصف اقتصاد خرد رو خوندم
نصف سازمان رو هم خوندم
بيشتر از نصف زبان و فارسي و انديشه و آشنايي با دفاع رو هم خوندم خب مشكل حل شد ممنون تشكر
والا بستگی داره . بستگی داره ریاضی و مبانی چند واحدی باشن ؟ یا درس های عمومی که قبول میشی با چه نمره ای قبول شی . چند واحدی باشن .... یا درسایی که افتادی با چه نمره ای افتادی ... مثلا ممکنه شما با نمره 9.40 بفیتی یا ممکنه با نمره 5 بیفتی ( خدانکنه :n02: ) ... اونوقت شرایط فرق میکنه ... زیاد حساب کتاب نکن . با این تفکر برو سر جلسه که میخوای با نمره ی خوب قبول شی .نقل قول:
واحد که زیادن.مبانی 4واحدیه و ریاضی 3واحدی.16 واحد برداشتم.آزمایشگاه کامپیوتر رو شدم 18.زبان رو هم 17 میشم.مثلا فارسی رو بشم 13 و معارف هم 14 و مبانی همون5 و ریاضی7.چی میشه؟مشروط؟
بله اگه به فرض مثال شما مبانی رو 5 و ریاضی رو 7 بشید باتوجه به بقیه نمراتتون مشروط میشین .... اصلا جای نگرانی نیست رفیق . اگه مشروط هم بشی خدای نکرده ترم بعد باید 12 واحد ورداری ....نقل قول:
اگه یه محاسبه کنیم میشه : این ترم 9 واحد پاس کنی ( 7 واحد بیفتی - مبانی و ریاضی ) ترم بعد هم باید 12 واحد ورداری میشه = 9+12 = 21 . یعنی 2 ترم ، 21 واحد ...
چارت درسی که به شما ارائه دادن 9 ترمه..... خب 21 واحد پاس کردی و 7 ترم میمونه ... هر ترم 16 واحد به طور میانگین پاس کنی میشه = 16*7 = 112 + 21 = 133 این بدون احتساب تابستونه .... تابستون هم میتونی 6 واحد ورداری که کلی جلو میفتی ....
پس دیدی که اصلا جای نگرانی نیست ... مسئله مهم تو دانشگاه های امروزی معدل کل هست .
در هر صورت اونایی که میرن دانشگاه روزی لیسانس میگیرن ... چه 9 ترم چه 12 ترم .... اینجا مهم اینه که بتونی معدلتو بالا بکشی و بالا نگه داری ....
مرسی eblis جان.ما که از زندگی سیر شدیم.چقدر مسخره س.کتاب های قطوری میدن که استادها اصلا درس نمیدن و امتحان هایی میگیرن فضایی.کاش حداقل ریاضی رو قبول شم.بازم ممنون
good night best dreams
یه چیزی بگم
با اینکه پیر شده پیام نورم.اما شیوه درس خوندم مثل همون ترم اوله///بقیه دوستامم همینطوریان....
اصلا شب امتحانی بودن تو پوست و گوشت و استخونمونه:n19:
سلام...نا اميدي چرا...همينطوري كه ابليس گفت تازه اول راهي و كلي وقت براي جبران داري....نقل قول:
حتي اگه نرسيدي كتاب ها رو به طور كامل بخوني حتما و حتما چند نمونه سوال با جواب رو بخون....توي رياضي عمومي 1 تكارا توي تست ها خيلي زياده...
يكي از دوستاي خودم براي درس زبان تخصصي رشته كامپيوتر فقط تونست چند تا نمونه سوال رو حل كنه و از اونجايي كه شانس باهاش يار بود تست هاي تكراري زياد داشت و اون بنده خدام به راحتي پاس شد...
حالا ترم اولتون كه رد بشه نحوه ي سوالا و ازمونهاي پيام نور دستتون مياد.
به اميد موفقيت همه دانشجوهاي پيام نور:n26:
نقل قول:
اكثر بچه هاي پيام نور همينطورن...
خودم هنوز شروع نكردم به خوندن...با حالي كه درساي ترمم كمي سختن ولي خوب خوندن شب امتحان و بازده اي كه داشته يه چيز ديگه س...
البت بد اموزي نباشه براي دوستان ترم اولي...ما ديگه ابديده شديم :دي