دوست عزیز به مسیر زیر برو
run >regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
حالا چند تا پوشه از 0 تا 5 اونجا هست هر پوشه ای غیر از این پوشه ها وجود داشت حذف کن .حالا ریستار کن
Printable View
دوست عزیز به مسیر زیر برو
run >regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
حالا چند تا پوشه از 0 تا 5 اونجا هست هر پوشه ای غیر از این پوشه ها وجود داشت حذف کن .حالا ریستار کن
اگر یکم در این مورد توضیح بدید . ممنون میشمنقل قول:
من همه اد لیستمو حذف کنم باید دوباره اونا اجازه اد به من بدن ؟؟:41:
سلام.:20:
ویندوز عوض کردم تمام آرشیو یاهو مسنجرم پریده.برام خیلی خیلی بسیار فراوان مهم هست.:5:
راهی وجود داره که این آرشیو رو ریکاوری کنم؟:13:
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:نقل قول:
مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208107&page=652[/HTML]
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز عوض کردم تمام آرشیو یاهو مسنجرم پریده.برام خیلی خیلی بسیار فراوان مهم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی وجود داره که این آرشیو رو ریکاوری کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام لینک های توی یاهو مسنجر با موزیلا باز بشه اما الان با اینترنت اکسپلورر باز می شه.چی کار باید بکنم؟:5:
من يه سوال دارم . چطور ميشه توي موبايل از ياهومسنجر استفاده كرد؟
چرا این دو تا تاپیک ادغام نمیشند ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230339&page=331
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5750349&postcount=6456
شما باید نسخه مرتبط با گوشی خودتون رو درسافت و نصب کنیدنقل قول:
اطلاعات تکمیلی تر رو در انجمن موبایل جویا بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قولنقل قول:
شما رو طوری قبول کنه
سوال من:
چطوری
نقل قول:این طوری :
موقعی که شما بَرا ـش درخواست Add فرستادی، اگر تیک این قسمت رو برداره، هروقت خواست میتونه شما رو Ignore کُنه.
سلام
لینک مستقیم دانلود جدیدترین یاهو مسنجر رو میخاستم
ممنون
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
سلام
لینک مستقیم دانلود جدیدترین یاهو مسنجر رو میخاستم
ممنون
نقل قول:یاهو مسنجر ؛ تمام ورژن ها در این تاپیک
یاهو 11 بتاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121827
کد:http://uploadorb.com/tb3xad4g3ica
وقتی به یاهو وارد میشیم یه پنجره باز میشه .(خبر های یاهو و وضعیت هوا)
چطوری میشه جلوی باز شدن این پنجره رو گرفت؟
طريقه ي حذف Insider ياهونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=183430&postcount=10
سلام
ترفند یا نرم افزاری معرفی می کنید که بشه باهاش شهری رو که شخصی که باهاش چت می کنیم شناسایی کنه؟
سلام
با لپ تاپ وارد اینترنت که میشم همه سایت ها رو سریع باز می کنه اما وقتی می خوام وارد ایمیل یاهو بشم صفحه لاگین یاهو هم سریع میاد ولی بعد از دادن یوزر و پسورد اینتر رو که می زنم صفحه ایمیل یا اصلا باز نمیشه یا اینکه بعد از مدت خیلی زیاد و خیلی خیلی کند باز میشه . چند روزه که این وضعیت پیش اومده . در ضمن یوزر و پسورد هم درست وارد می کنم
لطفا بفرمائید این مشکل چطوری برطرف میشه ؟
شما باید IP اون شخص رو گیر بیاری و بعد جستجو کنی ببینی اون IP مربطو به کدوم شهر میشهنقل قول:
بیشتر تو مسائل امنیت و -- وارد میشه این قضایا
نقل قول:
بیشترین احتمال موجود مشکل شبکه و ISP ای هست که ازش سرویس گرفتید و بعضا پیش میاد که یاهو اصلا دیگه بالا نمیاد و وارد ایمیل هم نمیشه
با یک سرویس دهنده اینترنت دیگه امتحان کنید ببینید باز شرایط همینطوره؟
مشگل اصلا از ISP نیست چون با یک کامپیوتر دیگه و با همون ISP که با لپ تاپ به اینترنت کانکت میشم امتحان کردم و زود ایمیل یاهو باز میشه ولی با لپ تاپ نمیشه هر چی فکر می کنم نمی فهمم مشکل از کجاست . به احتمال زیاد مشکل باید از خود لپ تاپ باشه ولی عجیب اینه که همه ی سایت ها رو خیلی سریع و بدون مشکل باز می کنه و این مشکل فقط در مورد یاز کردن ایمیل یاهو پیش میادنقل قول:
ممنون میشم اگر می تونین کمک کنین راه حل این مشکل رو پیدا کنم .
چطوري ميتونم آيديمو واسه هميشه از ياهو پاك كنم؟بعد از پاك كردنش كسي دوباره ميتونه اونو بسازه؟
به آدرس زیر برین :نقل قول:
https://edit.yahoo.com/config/delete_user
وارد اکانتتون بشین، و بعد از کامل کردن فرم Terminate this Account رو بزنین .
قبلنا بعد از پاک کردن فکر کنم بعد از 3 ماه یا 6 ماه میتونستی دوباره همونو بسازی شاید الانم همینجوریه.نقل قول:
با سلام وخسته نباشی خدمت دوستان عزیز
من با مسنجر10 یاهو کار میکمن.میتونم با دوستانمvive call برقرارکنم ولی وقتی conferance میزنیم بیشتر وقتها من صدا ندارم وپیام problam واسه viceمیده!میخواستم بئونم چرا اینطوریه.
البته من با کمک gprs irancell وصل میشم.یعنی گوشیمو به کمک pc suite وصل میکنم به pc.
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.:11:
سلام دوستان مصیبتی گیر کردم.. من کافی نت دارم که با وایرلس کانکت میشه مشتری هام به دفعات که تو یاهوو کانکت میشن یهو یاهو ارور میده و sign out میکنه و ایراد messenger.exe میده ولی قبلا" که شبکه مغازه کابلی بود همچین اروری نمیداد.خواهش میکنم هر کی میتونه بهم کمک کنه خیلی حیاتیه.
راهی هست که بشه تمام ادد لیست یک ایدیت رو یکجا اددکنی توییک ایدی دیگه؟
واینکه وقتی با ایدی جدیدت از این طریق ادد میکنی میفهمن که ایدیشو از ایدی قبلیت ادد کردی یا نه..؟ممنون
یکجا نمیشه تا اونجایی که من خاطم هست محدودیت داره که در هر روز چه مقدار ID رو اضافه کنی به Add Listنقل قول:
نخیر متوجه نمیشن که از ID قبلی Add کردید
نمی خواین یه اولین سوالم تو انجمن جواب بدین؟نقل قول:
سلام
یاهو مسنجر من هم صفحه را سفید نشون میده و هم عکسم را سیاه نشون میده
malware را نصب کردم فاید نداشت
ویندوز را عوض کردم فایده نداشت(چون یه سری اطلاعات تو دسکتاپ داشتم و اونا را کپی کردم تو یکی از درایوهام تا پاک نشه)
حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟
می خواستم بدون امکان داره وقتی Sign میشیم ، صفحه تبلیغات یاهو نیاد؟
از منوي Start گزينه ي Run رو انتخاب كنيد و در پنجره ي باز شده تايپ كنيد Regedit . سپس وارد مسير زير شويد.
HKEY_CURRENT_USER > Software > Yahoo > Pager > YUrl
دومتغير از نوع String Value با نامهای Chat Adurl و Conf Adurl بسازيد و مقادير اين دو متغير را :file:///C قرار دهيد.
نقل قول:
منظورتون Yahoo Insider هست؟
از مونی Messenger وبعد Performance و بعد General تیک گزینه Show Yahoo Messenger Insider رو بردارید و Apply و Ok کنید
سلام دوستان
بنرتون چرا یاهو اینطوریه؟
تمامیه ورژن هاش همین طوریه
از سایت خوده یاهو دانلود کردم
از بخش همین سایت دانلود کردم
همه این مشکل رو دارن
از قسمته ignore list به بعدش همه صفحه خالیه !
دلیلش رو کسی میدونه؟
من فک کنم اگه از ابزار های -- یا بوت اینا تو یاهو مسنجر استفاده کنی اینجوری میشه.نقل قول:
من قبلا به نتیجه رسیده بودم فک کنم این بود چون خیلی وقت پیش بود دقیق یادم نیست ولی فک کنم همین بود.
یاهو رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن. شایدم سیستم هم ویروسیه.
سلام ،
ممکنـه کـه بشـه محدودیت 50 ادد بـرای هـر ای دی در روز رو از بیـن برد ؟ 3>
ممنون میشـم تــــوضیـــح بدید .
با تشـکــر پیشاپیــــش . : )
من این موضوع رو نمیدونستم،ولی اگه چنین موضوعی هست،مطمئناً تحت کنترل سرور هست و فکر نکنم بشه کاریش کرد.نقل قول:
محدودیت 50 تایی معمولا بیشتره و من بعضی اوقات تا 80 نفر رو هم اد کردم ولی بیشتر نشده
این جز محدودیت های یاهو هست که کسی نخواد بیشتر از حد مجاز در یاهو ایمیل و آی دی جمع کنه
وقتی یه نفر پی ام میفرسته و ما با یکی دیگه چت کنیم پیامش گوشه صفحه میاد(پایین سمت راست) چطوری میشه جلوی این پنجره کوچیک رو گرفت؟
نقل قول:
از منوی Messenger گزینه Performance و بعد از قسمت Alerts & Sounds تیک گزینه Showing a Messege at the botton right corner of screen رو بردارید و OK کنید
چطوری میشه لیست ایدی های ایگنور شده رو به یه ایدی دیگه منتل کرد؟