چرا دوست عزیز من دارم دانلود میکنم از سرور putlocker لینک بهت میده و دانلود میکنی
Printable View
چرا دوست عزیز من دارم دانلود میکنم از سرور putlocker لینک بهت میده و دانلود میکنی
دوست عزیز با تشکر که این آپدیت رو قرار دادی فقط اگه ممکنه میشه بگید بعد از خارج کردن از حالت فشرده، یک فایل بدست می آید یا نه و نحوه نصبش چطوریه؟ خیلی ممنوننقل قول:
این لینک رو دانلود کن. یک فایل پی دی اف توش هست طبق اون عمل کن.نقل قول:
این لینک تا 2/August فعاله. اگر اعتبار آن تمام شده بود از لینک زیر استفاده کنید.
منبع:
اینم لینک مستقیم (این لینک برای یک سال فعال خواهد بود):نقل قول:
RAR PASS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اکسترکت کردن یک فایل به اسم TS3_1.55.4.0220xx_update.exe دارید که اپدیت بازیه و حجمش 1گیگابایت. اول اینو نصبش کنید. نصبش توضیح خاصی نداره. راحت انجام میشه.نقل قول:
یک پوشه دارید به اسم Game که توش پوشه ی Bin هست و توی اون فایل های کرک قرار دارن. فایلهارو کپی کنید, و در این ادرس پیست کنید:
:n01:کد:C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
ببخشید فایل های مرحله اول و دوم دانلود نمی شن . لطفا کمکم کنید نمی تونم بازی رو آپدیت کنمنقل قول:
ببخشید فایل های مرحله اول و دوم دانلود نمی شن . لطفا کمکم کنید نمی تونم بازی رو آپدیت کنم
فایل مرحله اول رو به کدوم آدرس نصب کنم
فایل ها دانلود نمی شن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست عزیز لطفا از ایجاد پست های تکراری و پشت سر هم خودداری کنید. مطمئن باشید اگر کسی نباشه که پست های شما رو بخونه، به هم زدن نظم تاپیک و ایجاد پست های تکراری به شما کمک نمی کنه. کافیه کمی صبور باشید:n06:نقل قول:
اون پست مدت زیادیه ویرایش نشده و به درد نمیخوره. آخرین اپدیت بازی رو از این جا بگیرید:
هنوزم می گم به نظر من اصلا سمیز 3 قابل مقایسه با 2 نیست گرافیکش واقعا افت کرده آدماش خیلی زشت شدن فق تنها حسنی که داره می شه راحت بری از خون بیرون و تو شهر بچرخی! خلاصه 2 با تمتم اضافاتش خیلی جذاب تر از 3 هستش
سلام خسته نباشید
سایتایی که برای تبدیل ورژن گذاشتید فیلترن ک؟:n04:
و یک سوال دیگه برای نصب pets و seasion هم باید از ورژن 07 تبدیل بشن به 02 یا چیز دیگه ای؟
چون سیمز 3 رو توی EA ولی توسط بازی سازان یک شرکت دیگه ساختن. برای همین تفاوت زیادی با نسخه 2ش داره. ولی حالا قراره همون شرکتی که سیمز دو رو ساخته سیمز 4 رو بسازه! من که فکر کنم ایده های جالبی رو بوجود میارن! فقط خداکنه روی ماشیناش هم کار کنه نه مثل سیمز 3 که فقط باید ماشین دانلود کنی بعد وقتی میخوای بری یه جای دیگه ماشینت از توی هوا بیاد روی جاده! خیلی مسخره کار شده!نقل قول:
:n04::n13:
من که گفتم همونجا! اصلا لازم نیست برید توی صفحه ای که *یلتره. با همون لینک مستقیمی که گذاشتم دانلود کنید.نقل قول:
والا نمیدونم این 2 تا به کدوم ورژن ها نیاز دارن. ولی این اصلا مهم نیست. شما همین اپدیتی که من گذاشتم رو بگیریدُ همه ی ورژن ها بدون مشکل نصب و اجرا میشن...
اگر مشکلی در کرک کردن داشتید. از پاسخی که به سوال یکی از بچه ها در پست 6602# دادم استفاده کنید./
باشه چشم دستتون درد نکنه
دوست عزیز اون پچ 1 گیگی رو وقتی میخوام نصب کنم همون اول ارور میده که نسخه ی قبلیو میخواد
و همه ی کارایی که گفتیدو کردم اما sims 3 توی رجیستری من نمیاد باید چیکار کنم؟؟؟:n14:
سلام دوستان
من قدیم سیمز 3 رو نسخه ریزورشو گرفتم. آپدیتش می کردم بعد هم مثلا Ambitions رو روش نصب می کردم و بازی می کردم.
همین کار رو روی چند کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم درست بود، همین چند روز پیش.
حالا دوباره بعد از حدودا یکی دو سال دوباره خواستم نصب کنم، (خب ویندوز رو چند دفعه عوض کردم) بازی رو میریزم ، کرکش هم می کنم درسته. ولی تا آپدیت می کنم دیگه خراب میشه. لانچر رو که بازی می کنم می گه There was an error during the startup. please see the log for more details.
دقیقا تا آپدیت می کنم همین جور میشه. آپدیت به 1.12 همین طوره. به 1.55 هم دیروز کردم ( 1.3 گیگ هم دانلودش کردم) باز هم بعد از دانلود همین ارور رو داد!
آخه مشکلی از روش آپدیت نیست (چون ریزور هم هست) و اینکه خب روی یک سیستم دیگه درست اجرا میشه. حتما یک مشکلی با سیستم من داره. مشکلش چیه؟ می تونین راهنمایی کنین؟
من درست منظورتون رو متوجه نمیشم(ببخشید!) میشه لطف کنی پیغام خطایی(ERROR) که میده رو اینجا بنویسی؟ ممنون.نقل قول:
من چیزی در مورد مشکلتون نمیدونم. اما پیغام خطا رو گوگل کردم و فکر میکنم این مشکلتون رو حل کنه:نقل قول:
وقتی که بازی رو از روی کامپیوتر پاک میکردید به طور کامل پاک نشده و بعضی از Key های بازی در registry باقی مونده.
به این صورت عمل کنید:
1.فولدری که بازی رو توش نصب کردید باز کنید، C:\Program Files\Electronic Arts دقت کنید که چه نسخه هایی از بازی درحال حاضر روی کامپیوتر نصب هستن.
2. (رجیستری رو باز کنید) و به این ادرس برید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims
3.حالا از این ادرس تمام Key ها از نسخه هایی از بازی که در حال حاضر روی کامپیوتر نصب نیستند رو پاک کنید. دقت کنید اون نسخه هایی که الان نصب هستند رو اشتباها پاک نکنید.
تمام!
حالا لانچر رو باز کنید. دیگه اون پیغام رو نمی بینید.
اگر براتون ابهامی هست یا منظورم رو در قسمتی متوجه نشدید، این ویدیو رو از یوتیوب ببینید:
اگر در باز کردن ویدیو مشکل دارید میتونید از لینک زیر دانلودش کنید. براتون لیچش کردم:
(لینک تا 14 روز اعتبار داره)
اگر با انجام این مراحل، مشکل حل نشد اینجارو هم یه سری بزنید، تنها نکته ی مهم این صفحه اینه که میگه بازی رو در حالت Administrator اجرا کنید:
سلام
من اخرین ورزن بازی ینی1.55.4 رو دانلود و نصب کردم رو بازی تا لودینگ قبل انتخاب سیمز برای شروع بازی میاره ولی تا به اون مرحله میرسه میگه no game disc
found!please insert sims3 disc to processing
من سی دی بازیو گذاشتمو retry رو زدم ولی بازم اون پیغام نرفت لطفا اگه میدونید بگید که باید چیکار کنم
سلام مجدد پچ 1.3 گیگی این پیغام رو میده
the stup has detected that no version of the sims 3 in installed
this update requires that a previous of the application be installed
و وقتی تبدیل ورژن 00107 رو که خودتون دادید نصب میکنم فایل اجرایی بازی پاک میشه بازی هم با گرافیک وحشتناکی میاد بالا و سریع بسته میشه
مشکل اینه که launcher نمیتونه نسخه ی اصلی بازی یا origin رو از کامپیوتر پیدا کنه.نقل قول:
ظاهرا موقع اپدیت بازی انتی ویروس شما مشکلی ایجاد کرده. انتی ویروستون رو در حالت غیر فعال قرار بدید و اپدیت رو نصب کنید. اگر انتی ویروس ندارید هم که هیچی.
یک بار بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید، احتمالا کرکی که استفاده کردید، خوب عمل نمی کنه، از این کرک ها استفاده کنید:
اگر اعتبار لینک تمام شده بود از این استفاده کنید:
بازی رو یک بار uninstall کنید، از savegame هاتون یک بک اپ بگیرید و Documents\Electronic Arts رو پاک کنید.نقل قول:
بازی اصلی رو نصب کنید. اپدیت رو نصب کنید. یکی از نسخه های دیگه مثلا نسخه ی supernatural یا هر نسخه ی دیگه ای رو نصب کنید.
حالا هم بازی اصلی هم فرعی رو کرک کنید. برای استفاده از بهترین کرک ها اینو دانلود کنید:
سعی کنید بیشتر از یک نسخه ی فرعی رو نصب نکنید اگر خواستید بیشتر از یکی نصب کنید. فایل پی دی اف بالا در ترتیب نصب کردن به شما کمک می کنه.
اگر موقع انجام کارهایی که گفتم بازم اون پیغام رو دیدید، یک بار کامپیوتر رو restart کنید، بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
این کارم کردم حالا میگه there is a problem connecting to the server. Please ensure your internet connection is active. if the problem persists try again later
یک نکتهای آخه سیمسی که من نصب میکنم اصلا کرک نداره همینجوری بازی میاد بالا :n19:
و نکته ی بعد اینکه وقتی میرم تو رجیستری sku خودش عدد 00000002 هست چ کار کنم؟؟؟
بازی رو کرک نکردید یا شایدم نسخه ی فرعی یا همون expansion رو کرک نکردید.نقل قول:
رجیستری نمیخواد که.نقل قول:
شما لطفا از همون لینکی که بنده قرار دادم بازی رو کرک کنید(محتوای فولدر را در محل نصب بازی کپی پیست کنید).
آقا منم آپدیت واسه بازی دانلود کردم خراب شد!!!نقل قول:
ورژنشم 1.55.4شده.کرک جدید پیدا نمی کنم.اگه بزارین ممنون میشم.
یه سوال دیگه !چجوری میشه اینو آپدیتش کرد که خراب نشه و کرکش از بین نره؟!!!
[QUOTE=ciscogig;7755678]سلام
اخرین اپدیت بازی رو از اینجا بگیرید (همراه با کرک):
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه فقط کرکو بزارین.من به اون ورژن آپدیت کردم ولی کرکشو ندارم
اقا سلام من ورژن سیمز3 من1.0.610.00107 حاضرم پول بدم تا سیمزمو اپدیت کنم اینترنتمم نامحدوده لینک دوم میگه هر10دقیقه یکبار 5فایل مییشه دانلود کرد منم 1فایل دانلود کردم پیغامرو میگه باید چکار کنم
من حتی سوپر پچ رو دانلود کردم:n30::n13::n13::n28:
یه کرک مخصوص داره یه سایتی هست اگه سرچ کنی رمز جادویی سیمز 3 یه سایتیه خیلی شکل قشنگی داره بعد جست و جو کن اپدیت کردن سیمز3 بعد میگه سوپر پچو نصب کن و بعد داخل نضراتش اسم کرک لازمو میگه و بعد پیداش کنو دانلودش کن:n05::n02:
دوست عزیز، شما این پیغام رو به این دلیل می بینید که نسخه ی اصلی رو فقط نصب کردید.نقل قول:
برای عمل کردن اپدیت و کرک بازی حتما باید یک نسخه ی فرعی یا همون expansion مثلا پک supernatural رو نصب کنید.
وقتی که نسخه ی فرعی رو هم کرک کنید دیگه این پیغام رو نمی بینید.
[QUOTE=amin7668;7771392]در پست های قبلی هزار بار اینو گذاشتم!!!!نقل قول:
این فایل کرک همه ی نسخه ها رو داره:
من منظورتونو درست نمیفهممنقل قول:
مگه از این لینک دانلود نمیکنید؟
کرک رو بالا گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بابا. رجیستری ها هم پاک کردم درست نشد!
:n13:نقل قول:
پس اینکارو بکن: از دم هر چی رجیستری هست رو پاک کن، بازی رو کامل پاک کن. فولدر Documents\Electronic Atrs رو پاک کن.
کامپیوتر رو ریبوت کن و مشغول نصب شو.
اگر بازم نشد، میریم سراغ یه روش دیگه :n26:
سلام حخسته نباشی
از یه چیز شخصیت شما خیلی خوشم اومده که نا امید نمیشید و همش راه حل میدید:n16:
آقا من اینکارارو کردم :
فایل اول رو که اسمش 7450381-Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107 بود رو دانلود و اکسترکت کردم
2-تمام فایلاش تهشون pat. داشت که پاکشون کردم تا به فای اصلی تبدیل بشن بعد جایگزین فای اصلیشون کردم تو پوشه ی سیمز
3-فایل دوم رو به اسم Patch fix دانلود کردم و محتویاتش رو با پوشه ی bin جایگزین کردم
4-دیگه بازی بالا نمیاد هیچ پکی هم روش نصب نمیشه آپدیت 1.3 گیگی هم نصب نمیشه :n14:
5-از کرک هایی هم که دادید استفاده کردم اما بازم نشد
وقتی هم رو بازی کلیک میکنم این ارورو میده
imposible comenzar el juego
falla en la inicializacion del servicio 0*0175dcbb
سلام. مرسی، لطف داری.نقل قول:
این مراحلی که نقل قول کردم یعنی از 1 تا 3 رو طبق چه آموزشی انجام دادی؟ از چه سایتی؟
همین سایت 2 صفحه قبل به گفته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم یکبار از مرحله ای که سیمز نصب میشرو برام توضیح بده چیکار کنم مرسی :n16:
اهان! فهمیدم. عزیزم، ایشون پست شماره ی یک این تاپیک رو نقل قول کردن که من بهشون گفتم لازم نیست پستی که ماله 3 ساله پیشه رو، بهش اهمیتی بدن. اون اپدیت قدیمیه و به درد نمیخوره.
شما یک بار از اول بازی اصلی رو با سی دی نصب کن. بعدش اپدیت 1.3 گیگابایتی که بنده قرار دادم رو نصب کن.
حالا هر نسخه ی اکسپنشنی که دوست داری مثلا supernatural رو نصب کن.
و با اون فایل 50 مگابایتی که بنده گفتم کرک تمام نسخه ها توش هست، بازی ها رو کرک کن و مواضب باش که هم نسخه ی اصلی بازی و هم نسخه ی اکسپنشن رو کرک کنی(هر کدومشون کرک جدا دارن)
در ضمن، اگه هنوز نسخه ی دیگه ای رو از مغازه نخریدی بهتره اپدیت رو بیخیال بشی چون اپدیت کردن فایده ای نداره و دچار مشکل میشی.
لطفا از این به بعد به تاریخ پست ها دقت کن :n11:
سلام دوستان
من خیلی وقته که سیمز بازی میکنم یه مشکلی هس تو بازیم که هر کاری میکنم حل نمیشه : اصلا نمیشه بیشتر از یه پک رو بازی اصلیم داشته باشم یعنی تا یه دونه دیگه روش میریزم اصلا دیگه بازی اجرا نمیشه و هی اخطارای جورواجور میده
چیکککککککککااااااااااااار رررررر کنم؟:n28: کرکش هم میکنم نمیشه البته ورژن سیمز اصلیم 1.26 . اگه ورژن بالا ترش رو بگیرم میشه که درست شه؟
من در پست های قبل به این موضوع اشاره کردم،نقل قول:
خیر، با اپدیت کردن این مشکل حل نمیشه، اما اگه به ورژن 1.55 که در لینک زیر گذاشتم اپدیت کنی میتونی پک Island Paradise رو نصب کنی به علاوه اینکه میتونی از اخرین کرکی که برای base game یعنی بازی اصلی اومده استفاده کنی:
خوب، حالا برای حل مشکلت،
باید ترتیب نصب پک هارو بلد باشی و به ترتیب تاریخ ریلیزشون نصبشون کنی:
منبع:کد:The Sims 3 Base Game + Update to v1.55.4
The Sims 3 World Adventures Expansion Pack
The Sims 3 High End Loft Stuff
The Sims 3 Ambitions Expansion Pack
The Sims 3 Fast Lane Stuff
The Sims 3 Late Night Expansion Pack
The Sims 3 Outdoor Living Stuff
The Sims 3 Generations Expansion Pack
The Sims 3 Town Life Stuff
The Sims 3 Pets Expansion Pack
The Sims 3 Master Suite Stuff
The Sims 3 Showtime Expansion Pack
The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats
The Sims 3 Diesel Stuff
The Sims 3 Supernatural Expansion Pack
The Sims 3 Seasons Expansion Pack
The Sims 3 University Life Expansion Pack
The Sims 3 Island Paradise Expansion Pack
اینم کرک تمام نسخه ها + شیوه ی کپی کردنشون:
یک چیز جالب!
من یک سیمِ Toddler دارم که داشت تلوزیون نگاه میکرد که یه دفعه شکلش اینطوری شد:
آقا به مرگ خودم آپدیتتون نصب نمیشه هزار بار بازی با پوشه های مای داکیومنت و سیو وکلا پاک کردم دوباره نصب کردم نشد بخدا :n28:
این ارورو میده :
the setup has detected that no version the sims 3 instaled
this update requier that a previous of the version of the application be instaled
این پیغام خطا رو به این دلیل می بینید که اپدیت نتونسته نسخه ی اصلی بازی رو روی سیستمتون پیدا کنه.نقل قول:
حالا باید ببینیم برای رفع مشکل چیکار میشه کرد،
خوب تنها کاری که میشه کرد اینه که مطمئن شد بازی درست نصب شده.
برای این کار از کنترل پنل Uninstall or change a program رو باز کن.
حالا ببین بازی سیمز رو به این شکل می بینی یا نه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کن بازی رو جایی که ویندوزت نصبه، نصب کنی.
نه شکل بغلیشه بدون عکس
تو درایو ویندوزم نصب کردم نشد ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا :n28::n14::n14::n28: