اگر مشكلي با اين برنامه نداريد توصيه ميكنم همين روند را ادامه بديد و آنرا عوض نكنيد.نقل قول:
Printable View
اگر مشكلي با اين برنامه نداريد توصيه ميكنم همين روند را ادامه بديد و آنرا عوض نكنيد.نقل قول:
دقیقا گزینه سوم رو متوجه نشدم :9:نقل قول:
سلام به همه عزیزان زحمت کش
==================================
من تازه از کسپر 7 دل کندم و اومدم 2010 را نصبیدم.
اپدیت هم کردم. میتونم 30 روز trial اکتیو کنم اما چون مریض هستم میخوام با key فعالش کنم ولی مشکل زیر را دارم:
کلید فعال سازی به صورت فایل KIS9-CM-20110821-07868FFD.KEY هست ولی موقع فعال سازی مثل ورژن 7 نمیتونم browse کنم و فایل اکتیواسیون را انتخاب کنم . گزینه browse میخوام.
کمک کمک کمک لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمای موجود در امضای من استفاده کنید و اگر سوالی باقیمانده بود در تاپیک کرک و سریال کاسپر مطرح کنید.نقل قول:
سلام من امروز کاسپرسکی رو تازه نصب کردم
ولی نمیدونم چرا غیر فعال هست؟
وقتی هم میخوام بازش کنم هیچ برنامه ای اجرا نمیشه؟
farsi nadaram!نقل قول:
man estefade kardam! amma javabi nagereftaam!!
ورژن و نسخه کاسپر ؟ سیستم عامل ؟ برنامه امنیتی دیگه ای هم در سیستم نصب کردی ؟نقل قول:
روی نوار بالای صفحه کلیک کن و یک عکس از این قسمت قرار بده.
از اساتید کسی میدونه چطور میشه ریپورت کاسپرسکی 2010 رو پاک کرد. همون که تو قسمت نقشه ها ریپرت اینکه چند ویروس، تروجان و .... پیدا کرده؟ (شکل زیر)
تنها راه، نصب مجدد کاسپر هست :نقل قول:
کد:http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208280760
کسپر داشت کار میکرد. امروز که کامپیوتر رو روشن کردم خاکستری شده بود.
تو قسمت Protection state خطا داده که Protection is not running. وقتی رو Enable protection کلیک میکنم کاری انجام نمیشه.
چند روز پیش هم یه بار کامل غیر فعال شده بود چون License key نداشت. ولی الان داره.
ورژن کسپر 2010ه.
نمیدونید مشکل کجاست؟
نقل قول:
دقیقا کدوم ورژن هست؟
شاید از ویروس باشه.
آپدیتش کردید؟
نقل قول:
آقا ما چه کنیم!
از این آموزش شما هم نتونستیم Key وارد کنیم!
کمممممممممممک!
درود دوستان
چطوری میشه کاسپر 2010 رو دستی و به صورت آفلاین آپدیت کرد ؟ من گشتم ندیدم اگر قبلاً توضیح داده شده که 100 درصد توضیح دادن لینک رو محبت بفرمایید
دوست عزیز
من این کار رو می کنم ولی آپدیت نمیشه ارور میده
error downloading upsdate
ولی وقتی با تنظیمات پیش فرض آپدیت می کنم مشکلی نداره
با سپاش
در تاپیک کرک و سریال کاسپر مطرح کنید که در کدوم مرحله مشکل پیدا میکنید.نقل قول:
سلام.
چجوری میشه این فایلهای temporary کسپر رو پاک کرد؟؟!!
الان کسپر حدود 6 گیگ temporary روی هاردم ساخته!!! چجوری پاکشون کنم؟؟؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3632581&postcount=4614
سلام دوستان
من کاسپرسکی رو الان آپدیت کردم ولی بعد از اینکه تموم شده زیرش یه چیز دیگه اومده نوشته:
roll back the previousdata bases
یعنی باید دوباره آپدیتش کنم یا چیز دیگست؟
ورژن kis9.0.0.736
ویندوز xp
اون همیشه اونجا هست و یک قابلیت هست. بعضی اوقات که آپدیت به درستی انجام نمیشه و فایل های آپدیت خراب شدند، یکی از راه حل ها بازگشتن به وضعیت قبل و در واقع کنسل آخرین آپدیت میتونه باشه که با استفاده از این گزینه انجام میگیره.نقل قول:
سلام
دوستان من مدتی هستش که به یه مشکلی در Kaspersky Internet Security v7.0.1.325 برخورد کردم و قسمت Protection غیر فعال شده و قسمتهای File Anti-Virus ، Proactive Defense ، Firewall نیز غیر فعال هستند و هر چی Enable رو می زنم فعال نمیشه. حتی پیغامی هم صادر نمیشه تا ببینم مشکلش چیه. راستی Active هم هستش. لطفا راهنمایی کنین..
آيا به دنبال كار خاصي اين اتفاق افتاد؟نقل قول:
احتمال آلوده بودن سيستم به ويروس هم وجود داره.
نه راستش بعد از آپدیت آفلاینی که کردم اینطوری شد. جالبه هم در ویندوز XP و هم 7 اینطوری شد! نمی دونم آیا امکان آلوده بودن سیستم هست یا نه ولی آیا می تونه از خرابی فایلهای آپدیت باشه؟ یا یه ترفند جدیدی که شرکت Kaspersky پیش گرفته تا از استفاده مجانی اون جلوگیری کنه؟!
روی ویندوز 7 که فقط باید ورژن 9.0.0.736 رو نصب کنید.نقل قول:
قضیه جلوگیری از استفاده مجانی هم در کار نیست.
اگر بعد از آپدیت آفلاین انجام شده احتمالی که گفتی وجود داره.
آپدیت رو از کجا دانلود کردی ؟ آپدیت هر ورژن و محصول کاسپراسکای مخصوص خودش هست و قابل استفاده برای محصول یا ورژن دیگه نیست.
الان در قسمت آپدیت چه پیغامی وجود داره و تاریخش مربوط به کی هست ؟
برای چک کردن سیستم بابت آلوده نبودن میتونی برنامهMalwarebytes' Anti-Malware رو نصب و آپدیت و سیستم رو باهاش اسکن کنی.
جدا از این مشکل، در کل ورژن 7 قدیمی شده و ماه گذشته هم از رده محصولات مشمول پشتیبانی کاسپر خارج شد.
پیشنهاد من نصب آخرین ورژن هست.
آپدیت آفلاین رو از کجا دانلود کردید ؟ باید محصول و ورژن پوشه آپدیت آفلاین با محصول و ورژن کاسپر که میخواد آپدیت بشه یکی باشه.نقل قول:
سلام
دوستان من چیکار کنم
کاسپر بیشتر نرم افزار های منو ویروس میشناسه
دلیلش رو میدونم(چون کرک شدن)
فقط نمیدنم چیکار کنم اینا رو ویروس نشناسه؟
kis9.0.0.736
XP
احتمالا بايد مشكلي در سيستم شما وجود داشته باشه.شما تصويري از نام برنامه ها و عناوين ويروسهايي كه براي برنامه هاي آلوده شما اختصاص داره قرار بديد.نقل قول:
سلام دوستان. من کاسپر اینترنت سکیوریتی 2010 رو روی ویندوز 7 نصب کردم اما پس از اسکن ویروس و پیدا کردن ویروس autorun.inf قبل از ریستارت شدن ویندوز پیغام خطاهای زیادی میده که در زیر یکی شو اوردم:
system32/ole32.exe not desgined on windows or...reinstall it by original media......لطفا کمک کنید خیلی بحرانیه
همین Nero Burning ROM 6.3.1.6 ULTRA یا Babylon Pro 6.0.0.20 Full
میگه trojan هست
دیگه از ترس این هیچ نرم افزاری رو اجرا نمیکنم
میشه این فایل ها رو برگردوند؟
omid-p30 با تشکر از راهنماییت ولی فکر کنم مشکل رو پیدا کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما چیه؟
ضمنا توصیه شما رو در موردن نصب آخرین ورژن قبول دارم ولی تا حالا به خاطر یه سری مشکلات نمیتونستم نصب کنم.
نقل قول:
شاید سیستم شما آلوده به ویروس یا تروجان شده باشه و مثلا به فایل های اجرایی چسبیده باشه.
در صورت امکان آنتی ویروس را بروز نمائید و سپس کل سیستم را چک کنید.
اگه عمق فاجعه زیاد هست و احتمال میدید که اکثر برنامه ها رو ویروس آلوده کرده و امکان برگشت نیست. بنظر ینده ویندوز را تعویض و سپس آنتی ویروس را نصب، آپدیت و کل سیستم را اسکن نمائید تا ویروس هایی که در درایوهای دیگر قرار گرفتند، از بین بروند.
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
نقل قول:
مشکل شما استفاده از ورژن ناقص و مشکل دار این محصول است.
که فقط در ورژن آخر اکثرا این مشکلات برطرف شده است.
پیشنهاد:
استفاده از ورژن 9.0.0736
سلام
من اپدیت افلاین رو به همراه نرم افزار دانلود کردم
بعد از اینکه از قسمت update source اپدیت افلاین رو انتتخاب میکنم باز هم obsoletde میده
مشکل چیه ؟
بايد ببينيد بعد از آپديت آفلاين تاريخ آپديت را چه زماني قيذ ميكنه.شما در صورت امكان تصويري از بخش آپديت كاسپر خود قرار بديد.چون اگر بيش از 2-3 روز از آخرين اپديت گذشته باشه چنين پيغامي را ممكنه مشاهده كنيد.نقل قول:
بفرمانقل قول:
کد:http://up.--------.com/37261/1265968442.png
با توجه به عكس 2 نكته كاملا مشخصه:نقل قول:
1-شما ظاهرا از آخرين نسخه كاسپر 2010 يعني نسخه 9.0.736 استفاده نميكنيد.
2-اصلا آپديت آفلاين موفقي نداشته ايد.كه اين ممكنه به دليل استفاده از آپديتهاي نسخه هاي پايين تر اين محصول يا استفاده از آپديتهايي باشه كه براي اينترنت سكيوريتي كاسپر نسخه 2010 نباشه.
در مورد آپديتهاي آفلاين بايد توجه داشته باشيد كه آپديت هر نسخه فقط قابل استفاده در همان نسخه ميباشد و مثلا آپديتهاي نسخه هاي 2010 و 2009 براي هم قابل استفاده نيستند.
شما آپديتها را از كدام سايت دانلود كرده ايد؟
نقل قول:
ابتدا کلیدی را که برای فعال سازی استفاذه کردی حذف کن
سپس به اینترنت وصل شو .
و یکی از سریال نامبر های زیرو بهش بده
3SBZH-HTJ47-J6M14-X1QNW
MEAN6-V24CQ-KT4JC-N2J87
Y1Z2R-C6BJE-Q4V52-P3CFC
5P9BC-A5NGH-PY1XJ-WAFQ6
C1Z3K-CGK47-PH2SN-AN491
TSHTG-W3YTK-FVKBD-4PRXB
Q3H3X-FRQSY-XKEVZ-MTFZ7
ZSKJ7-TZXMY-XWY91-BQN3N
42YWT-AY2FS-C89XV-7ZCN3
4ZTS2-QCNEK-SBGA4-XKJS9
وقتی ازت قبول کرد دیسکانکت شو و از راه افلاین براحتی اپدیت کن.
باز هم obsoletde هستنقل قول:
چند مدت پیش از سایت کمیاب انلاین گرفتم که هم اپدیت و هم خود کسپر رو با هم و در یک لینک گذاشته بودنقل قول:
اگه من اخرین نسخه به همراه اپدیتش بگیرم دیگه مشکلی ندارم ؟؟؟
اگه مطمئنید که مشکلی ندارم ، لطف کنید لینک و اپدیتی که خودتون استفاده میکنید ، بزارید
با تشکر
تضميني براي رفع مشكل نيست.2-3 كار بايد صورت بگيره تا مشكل حل بشه:نقل قول:
1-دانلود آخرين نسخه كاسپر.
2-داشتن كليد معتبر براي رجيستر كردن و آپديت.
3-در صورت عدم امكان آپديت آنلاين بايد فايلهاي آپديت متناسب با محصول دانلود و به طريق صحيح استفاده بشه.
شما اين كارها را انجام بديد.انشاءاله مشكل شما هم حل ميشه.
بچه ها یه نکته جالب !
اگه شما برید برنامه کسپراسکی رو بخرید، 1 لایسنس 1 ساله میده بهتون.
حالا من این برنامه رو از روی مجموعه کینگ پرند نصب کردم و الان نزدیک به 2 ساله که از طریق سایتشون پشتیبانی می شم و هنوز لایسنسم معتبره.
آن فایلی که در کینگ ÷رند وجود دارد که کرک شده است.چگونه لیسنس معتبر دارد؟نقل قول: