دوستان سرعت وبگردی شبانه مشهد چطوره من که نامدود 1 مگ دارم شبانه به سختی صفحهباز میکنه سرعت دانلود ولی خوبه سرعت قندشکن هم پایین میاد شدید:n34:
Printable View
دوستان سرعت وبگردی شبانه مشهد چطوره من که نامدود 1 مگ دارم شبانه به سختی صفحهباز میکنه سرعت دانلود ولی خوبه سرعت قندشکن هم پایین میاد شدید:n34:
دوستان سرعت وبگردی شبانه مشهد چطوره من که نامدود 1 مگ دارم شبانه به سختی صفحه باز میکنه سرعت دانلود ولی خوبه سرعت قندشکن هم پایین میاد شدید کلا بدجوری رو اعصابه:n34:
یک خبر بد که میتونه پس لرزه هاش تا اینجا هم بیاد مخابرات تهران اعلام کرد به دلیل دانلود دائم یک عده از مشترکان نامحدودش محدودیت را بر روی سرویس های نامحدودش اعمال میکنه خدا کنه فن آوا رو مجبور نکنه که نامحدودهاش رو منصفانه کنه:n28:
الان هست که کاربران مخابرات تهران هم بیان فن آوا که اگه بیان دیگه تجهیزات فن آوا نمیکشه و یک فکری به حال سرویس های نامحدودش میکنه و اونا رو محدود میکنه و از طریق پس انداز در خرید پهنای باند و فروش بیشتر سرویس حجمی تجهیزات میخره و همچنین سود بیشتری میکنه ولی دمش گرم که تا الان مثل بعضی از شرکت های دزد نشده نوش جونش پولی که میگیره فقط خداکنه محدودیت در سرویس هایش اعمال نکنه یا گرون ترشون نکنه
سرعت تو 3،4 روز اخیر تو مشهد افتضاح بود!من که 48 ساعت نتم قطع بود و تازه دیشب وصل شد ولی الان همچی عادی شده
اخ گفتی تا حالا خیلی نامحدود تست کردم اما خداییش تو این ۱ ساله و نیم که ناامحدودا شو دارم حرف نداشته.ایشا... که همیشه همینجور میمونهنقل قول:
من بخوام از فن آوا سرویس بگیرم باید به کجا مراجعه کنم؟
با 82185 تماس بگیرید :n01:نقل قول:
با سلام منم همين مشكل آقا مهدي رو دارم . كرج هستم.نامحدود 512 دارم. متوسط سرعتم در اكثر اوقات از 55 KB بالاتر نميره. اون مطلب خصوصي ايا بدرد من هم ميخوره؟
این 512 نامحدود برنزی واقعا کلافم کرده.فقط تا ساعت ذو سه بعد از ظهربه درد میخوره بعدش میره تو کما :/
محصوصا شب ها ازساعت ده به بعد که کلا معلوم نیست سر این شبکه چی میارن که سرعت به شدت افت میکنه.
نقل قول:
شاتل خودشونم زنگ بزنی بهت میگن ماه های اول پهنای باند رو باز میزان ببینن الگوی مصرف کاربر چطوریه اینطوری که من میدونم بیشتر از 30 گیگ در ماه نمیتونی دان کنی شبانه
از ماه های بعد میری تو بلاک لیست پر مصرف ها و سرعتت به شدت کند میشه
البته مورد داشتیم مرکز خلوت و عموما شهرهای کوچکتر بودن و هیچ کنترلی روشون نبوده و راحت ماه ها عشق و حال کردن
مثل همون دوستمون که تو همین تاپیک از پارس هر شب 12/13 گیگ دان میکرد تا اینکه منطقه شلوغ شد
سلام دوستان بزرگوار
از دیروز تا الان اینترنت فن اوا یه سری سایت رو دیگه باز نمیکنه
و The connection has timed out میزنه!
به نظرتون را ه حلی وجو داره؟
دوستان مشکل من با مودم دی لینک 2750ام هنوز حل نشده
خیلی از مواقع چراع سبزه اما توی استاتوی میزنه دیسکانکت و خیلی از مواقع هم الکی قرمز میشه.
به پشتیبانیش هم زنگ زدم میگه مشکل از طرف ما نیست!
برای من که کلا اینترنت کامل قطع شد :n29:
فکر کنم از رانژه خارج کرد :n08:
زنگ میزنم خانم میگه : دیتا سنترمون خراب شــدِ
فن آوا رو هم به جمع خراب شده ها پیوســت :n37:
من هم همین مودم رو دارم ، اما اگر درست تنظیم باشه و وصل نشود یعنی خود شبکه قطع هست اون موقع ، مثلا من چند دقیقه استفاده نمیکنم چراغ قرمز میشه اما بعد که استفاده میکنم روشن میشه ، راستی رنگ سفید یا مشکی این مودم فرق داره از لحاظ کیفی ؟ من tplink داشتم Rate خط از لحاظ کشش تا 6 مگ بود اما این تا 4 مگ هست اما نویز با هر دو مودم هیچ فرقی نداره نظری داری ؟نقل قول:
منم دی لینک داشتم آپدیت کردم کلا خراب شد نه ریست سخت افزاری میشه نه چراغ های بجز لن روشن نمیشه کلا دی لینک آپدیت نباید کرد میخواستم برم 2750 بگیرم ممنون از شما دو دوست اگه بگیرم تی پی لینک میگیرم کلا شاید شارژ نکردم با این قعطی ها و افت سرعت داره از هفته هم بیشتر شده نرسیم به ماه! شبانه هم با وجود 3 گیگ الان 20 عدد فیلم و سریال در لیست دانلود هست اگه شبانه نامحدود ایرانسل بیشتر دانلود کنه دیگه شارژ نمیکنم
مودم من چراغش قرمز میشه همون موقع یه مودم دیگه دارم با اون تست میکنم همه چیز اوکی هست.
با این احتساب که همه چیز و تنظیمات اوکی باشه مودم با شبکه سازگار نیست ! تازه یک عکس از status مودم بگذار ببینم چی میشهنقل قول:
Tplink مدل 8901N نگیر خوب در نیومده به طور نسبی بهت پیشنهاد مدل 8968 میدم پورت usb هم داره :n16:نقل قول:
تا حال با isp های دیگه امتحان کردید دوستی کافی نتی اگه مودم سالم باشه توی نرم افزار دیوار بفروشید یک مودم دیگه بگیریدنقل قول:
ایسوس چطور هست فقط این برند در مودم ها معتبره دودلم بگیرم یا نه:n01:نقل قول:
مودم روی یه ای اس پی دیگه بوده همچین مشکلی نداشته. بقیه دوستان فن اوایی هم با دی لینک همین مشکلو دارن خود پشتیبانی هم بهم گفت. وقتی بهترین مودم وایرلس دی لینک باشه وای به حال بقیه مودما.
دوستان این سایت رو چک میکنید برام اخه تا عصر باز میشد ولی الان نه چند روز هست این جور شده شبانه دسترسی قطع میشه . ممنون :n16:
کد:http://www. upgrand .com/
اشکال سایت هست من هم باز نمیشهنقل قول:
بنده خودم استفاده نکردم ولی گزینه خوبی هست چون سخت افزارایی که با مارک Asus استفاده کردم خوب از کار در آمدهنقل قول:
سلام.
دوستان من دیروز تو سایت فن آوا ثبت نام آنلاین کردم و ایمیل زد که به زودی با شما تماس میگیریم.
ولی تا الان هنوز خبری نیست کسی تماس نگرفته...چه قدر طول میکشه مگه؟
هیچ ربطی ندارهنقل قول:
بهترین چیپ broadcom هست
من تعجبم که چرا بعضی از دوستان تقصیر قطعی لینک را سر d-link میندازن به تجهیزات شرکت در منطقه مخابراتی بستگی داره من خودم dlink 2750u دارم خیلی ام ازش راضی هستم تازه رنگ سفید با چیپست realtek و نویزم هم نسبت به tp-link که قبلا داشتم کمتر شده ۲۴ ساعته روشنه و کار میکنه
به نظر من جدیدا دیگه tp-link مثل سابق مودم هایش خوب نیست الان مارک های خوب دیگه ای مثل netgear -asus- d-link- buffalo هست که از اون بهترن
البته این موضوع رو که گفتم همیشه اینطور نیست ممکن است یکجا tp-link بهتر از d-link جواب بده یا بالعکس مثل من ولی کلا اون چند مارکی که گفتم مدل های بهتری از مدل های tp-link دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دست این مودم هنوز نیومده خودتون ببینین
بهتر بود تلفنی ثبت نام میکردینقل قول:
الان هم زنگ بزن ثبت نام کن
--------------------------------------------------------------
در مورد مودم هم تو پستهای قبلی پرسیده بودن دنبال مودمی با چیپست برودکام باشن
زیاد دنبال برند خاصی نباشین
بله با نمایندگی اصفهان تماس گرفتم شماره تلفن رو برای استعلام گرفت گفت بعد از ظهر تماس بگیر...نقل قول:
تلفنی اونوقت پرداخت هزینه به چه صورت هست؟
ممنون
شماره کارت میگه میری کارت به کارت میکنینقل قول:
بعد زنگ میزنی شماره کارت و زمان پرداخت رو میگی
قبلا اینجوری بود
اگه قانون جدید نزاشته باشن
دوستان وضعیت پینگ فن آوا چه طوره الان؟؟؟
کلا با بررسی هایی که کردم به فن آوا رسیدم...الان پارس دارم که خیلی بد شده.هم شبانه رو ورداشته هم سرعتش کم شده هم دم به دم قطع میشه.
هایوب که پرت خالی نداره مرکز ما...آسیا تک هم تعریفی ازش نشنیدم...رسیدم به فن آوا...گزینه ی دیگه ای هم نیست.
با این وضعی که همه دارن میان فن آوا این شرکت هم مثل خیلیای دیگه تا آینده ای نه چندان دور خراب میشه و میزنه جاده خاکی!!
دقیقا با این وضعیت شاهد تغییر اساسی در سرویس های نامحدود این شرکت خواهیم بود بالاخره این شرکت که به پای اپراتورهای مطرح دنیا که نمیرسه اگه کاربرانش زیاد بشه و مصرف پهنای باند بره بالا و چون سرویسهای نامحدودش محدودیت نداره با کمبود پهنای باند مواجه میشه و حتما محدودیت بر روی سرویس های نامحدودش اعمال میکنه شک نکنید ولی امیدوارم که به این زودی ها اتفاق نیفته چون دیگه هیچ جا نامحدود واقعی نمیده:n28:نقل قول:
برای من که همچنان قطع اســـت و با رایتــل اومدم :n29:
خودشون هم دیگه نمی دونن مشکل از کجاست :n34:
مشکل اینه یه سری جو گیرن میان تو این تاپیکا هی پیام میدن که فلان شرکت نامحدوداش خوبه و محدودیت نداره یکی نیس به اینا بگه شما استفاده داری میکنی و راضی هستی دیگه گفتن نداره.... دقیقا آسیاتر هم عین همین شرکت بود یه زمانی از بس تو اینجا و پی تی همه نوشتن آسیاتک نامحدوداش عالیه همه اومدن نامحدود گرفتن و به قول شما پهنا باندارو یه سری خوردن و اخر عاقبتش این شد که الان میبینید.و فن اوا هم همین وضع پیش میاد براش قبلا که قیمتاش خوب بود میگفتن این اسیاتر و های وب بهشون فشار اوردن چرا قیمتاتون کمه اینا هم مجبور شدن گرون کنن.کم کم باید بریم تو فکر یه شرکت دیگه......نقل قول:
مال منم مثل شما بود 48 ساعت قطع بود با تعویض پورت درست شدنقل قول: