بله دارهنقل قول:
مربوط به سال 2005 هست
همون سالی که کنسول release شد
بله دارهنقل قول:
مربوط به سال 2005 هست
همون سالی که کنسول release شد
خیلی ممنون آقا پدرام . پدرام جان چون بازی قدیمی هستش احتمالا گیر نمیاد ، آیا جایی رو سراغ داری که الان بفروشنش؟ بد جور لازم دارم حتی دست دومم که شده لازم دارم ، خیلی خیلی به من لطف میکنید اگر یه جوری ما رو به هم برسونید.ممنون.
من هم فقط تونستم 50 دقیقه آخر کنفرانس ماکروسافت را ببینم.(حیف همش را ندیدم)
اما همین 50 دقیقه هم واقعا عالی بود.
مخصوصا بازی Alan Wake که واقعا دیدنی بود.(البته همش را ندیدم یک تیکه آخرش) واقعا گرافیک خوبی داشت.نور پردازی عالی و گیم پلی زیبا و جدید. سبکی جدیدی بود.
ترسناک هم بود.
موجوداتی بودن (فکر کنم انسان) که به نور حساس بودند.
همان طور که پدارم جان گفت کوجیما اومد و Metal Gear Solid: Rising را برای xbox360 تایید کرد.
به لایو اگه اشتباه نکنم بخش تماشای فیلم و سریال به صورت hd 1080p اضافه میشه و اکانت facebook
کنترلر جدید xbox هم که فوق العاده بود.کنترلر که نمیشه گفت چون مثل یک دوربین بود جلوی تلویزیون قرار میگرفت و به تمام حرکات اعضای بدن و صدا حساس بود.
طوری که بدون هیچ وسیله اضافی میتونستید بازی را انجام دهید.
به نظر من که فوق العاده بود.دیگه Wii باید بره جلو بوق بزنه.
شرمنده اگه ناقص گفتم.
پدرام جان تولدت مبارک .ایشالا تا نسل 20 کنسولها عمر کنی !!!نقل قول:
فقط یه چیز میتونه این خبر رو تایید کنه !!؟؟؟ اونم اینکه که هیدو کوجیما دیونه شده باشه !!!!
ولی پدرام با این حال دیگه سونی باید بساتشو جمع کنه خداوکیلی !!!
حتما بعدشم God of War رو Kill Zone !!!
همون 50 دقیقه مهم بوده دیگه :31:نقل قول:
اره ALAN WAKE محشر بود
یک جورایی جو تو مایه های سری SH کمپانی konami شده
حالا باید دید wii و nintendo تو کنفرانشون چه میکنن :21:
کدوم کانال نشون داد !!؟؟نقل قول:
چرا یکی یه خبر نداد ما هم ببینیم آخه !!!! اه
ممنون سعید جان :10:نقل قول:
هدیه بهتر از اینی که hideo داد بهم ؟ :31:
نه دیگه اون 2 تا بازی ناشرشون خود sony هست و تحت هیچ شرایطی خارج نمیشن از انحصار
همون طور که شماره های قبلی نشدن
تا اونجایی که من تحقیق کردم هیچ کانالی از ماهواره هایی که توی ایران میشه گرفت کنفرانس های E3 را پخش نمیکنند.نقل قول:
من کنفرانس را به صورت زنده از سایت ign دیدم.
عزیز این کنفرانس فقط به صورت زنده هست یا اینکه میشه دانلودش کرد ؟؟نقل قول:
یادم رفت اخرش از این ها بزارم :31::31:نقل قول:
قکر کنم اگه عضو باشی بتونی dl کنینقل قول:
واسه gs که پولیه
ماکروسافت دنیا رو ترکوند ........
من اولش نبودم و بازیهای وحشتناکی رو معرفی کرده بودن..
Beatles Rock Band
COD - Modern Warfare 2
Left 4 Dead 2
Crackdown 2
Splinter Cell Conviction
این ها همشون شاید بجزء Beatles Rock Band یک بمب محسوب میشن مخصوصا Splinter Cell Conviction و Crackdown 2..
خلاصه خوب دیگه من اومدم..
دیدم داره Forza 3 رو نمایش میده واقعا عالی بود کف کردم همه ماشین های حرکات نمایشی انجام میدادن و از یک سانتی هم دستی و دریفت و ... میکشیدن که عالی بود
میگن 400 ماشین تو بازی هست که همه هم از نوع خفن هستن.. تازه نمای داخل اتومبیل هم اضافه شده بود..شاید با GT5 رو یکجوری برابر کنه.. شاید.
بعد با کمال شکوه Halo 3 ODST رو معرفی کردن یک جوون عینکی باحال اومد و جلوی همه هالو رو بازی کرد که واقعا عالی بود هیچی نمیشد گفت فقط باید حیرت زده میشیدم
بعد فکر کنم قابلیت بسیار عالی فیس بوک (FAECBOOK) رو نمایش دادن که عالی بود و همه چی داشت..
و موقع بمب اتم رسید دموی فوق العاده Alan Wake که سکوت همه رو گرفته بود هر طور که فکر کنی عالی ترن بازی ممکن بود یک سبک استثنائی .. من که دمو رو دیدم ترس ورم داشت هیجان رو هم که آدرنالین رسانده بود ..
گرافیک 10 ، محیط 10 ، گیم پلی 10 ، صدا گذاری 11 ببخشید این هم 10 بود..
فقط باید میدید و لذت میبردین..
و بعد از یک انفجار اتم باید سکوت میشد که ..
حالا دو تا مجری برنامه داشتن برای مردم چرت و پرت میگفتن که یک دفعه یکی از پشت به شونه مجری سمت راستی زد.. وقتی که مجری برگشت و کنار کشید خورشید تمام انرژی خودشو منفجر کرد تا بزرگترین انفجار دنیا شکل بگیره..
بله کوجیما به تمام انتظارات پایان داد و خودشو نشون داد.. من که فقط میپریدم هوا.. یکمی انگلیسی با کوجیما حرف زدن و بعد این عکس که تو سایت فلش کوجیما بود رو نشون دادن..(عکس دومی، دختره)
Metal Gear Solid Rising برای XBOX 360..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثل اینکه شخصیت اول بازی رایدن هست و باید منتظر یک ابر بازی باشیم یک تیکه ای هم نشون دادن که از هر چی که فکر کنید واقعیتر بود..
جو وحشتناکی بود کوجیما خودش خیس عرق بود باقی رو که بماند..
دیگه همه داشتن از هیجان آتیش میگرفتن و بال بال میزدن تو این حین کاری که نباید بشه آخری شد و علم دنیا 10 سال زودتر نمایان شد..
این بار هم بله یک تصویری نشون دادن که یک پسری از دور اومد کنار TV و بعد TV روشن شد و یک پیرمردی پسره رو به مبارزه دعوت کرد (پسره واقعی بود ها) بعد شروع کردن به مبارزه فقط با این فرق که پسره هیچ وسیله ای دستش نبود و فقط با حرکات بدنش به یارو ضربه میزد..
یک دفعه خواهر و برادری پسره ریختن شروع به بازی کردن خواهر کوچیکه همین طور دستو پاشو مثل حالت رانندگی کرده بود و داشت با اون حرکت ماشینی که تو بازی بود رو هدایت میکرد.. بدون هیچ وسیله ای فقط با حرکات دست و پاش تو هوا..
باقی هم امدن بازیهای مختلف کردن که من دیگه دیونه شدم.. آخه مگه میشه..امکان نداره با دست خالی تکن بازی کنی..
بعد فیلم تموم شد اومدن تو استودیو یک دختره بود رفت جلوی دستگاه (TV و 360 اون دوربین خاص) شروع کرد به بازی کردن این دختره هی مپرید هوا هی میپرید چپ و راست هی از این دلقک بازی ها در میورد بعد دیدیم بله داره تمام حرکاتی که دختره میکنه تو TV نشون میده و دختره داشت یک بازی مثل اسکواش میکرد که دیگه من سکته رو زدم خلاصه دختره خیس عرق شدو نفس زنان استودیو رو ترک کرد..
بعد یک پسری اومد جلوی همون دستگاه وایساد که تو TV یک چیز مثل دیوار سفید بود با کمی اضافات بعد پسره گفت BLUE (آبی) و بعد با دوتا دستش مثل سطل رنگ پاشیدن جلوی دستگاه انجام داد که یکدفعه دیدیم رنگ آبی پاشید تو صفحه بعد گفت RED و شروع کرد تو هوا نقاشی کردن ولی تصاویری که میکشید تو TV نمایان میشد که دیگه فکم چسبید زمین.
یک خانومی اومد جلو TV یک پسر بچه ای هم تو دستگاه بود که هر چی این خانومه میگفت پسره عکس العمل نشون میداد مثلا خانومه گفت پسرم درستو خوندی بعد اونم سریع جواب داد خانومه گفت کفشتو بده من کفششو در اورد تا جلوی TV اورد و دادش به زنه (البته کفش مجازی بود و چیزی مشخص نبود) بعد خانومه یک ورقه ای گرفت دستش و گفت بیا اینو بگیر بعد پسر اومد جلوی TV و ورق رو از خانومه گرفت و خوند..
من که دیگه شده بودم فنر ..
اسم این پروژه هم Natal بود که کلا صنعت گیم رو متحول کرد و WII رو برای همیشه ویرون کرد..
خلاصه بخشهای دیگری هم بود که من یادم نیست یا وقت نیست..
من توصیعه میکنم خودتون این شکوه باور نکردنی رو ببنید و همینطوری لذت ببرید ..
خلاصه PS3 و WII با هم به دیار باقی شتافتن پس به داشتن 360 خود افتخار کنید..
فقط ببخشید که طولانی شد و یکمی هم ناقص بود..
سلـام
داشبورد من اولش اینجوری بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد توی خونه اومدم برم توی HAWX گیر داد که باید آپدیت کنی و اصلا توی بازی نمیرفت منم گفتم چشم ... آفلاین شروع کردن به نصب آپدیت ها و کنسول رو ریست کرد بعد اینجوری شد (من اصلا سیم اینترنت کنسول رو باز نکردم چه برسه به اینکه به اینترنت وصل شده باشم!):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کدومش بهتره ؟
چکارش میتونم بکم؟
TNX
ویرایش : (توی یه سایت خارجی نوشته بود که دومیه آپدیته ... درسته؟)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
این خبر های خوب E3 مال اینه که من X360 خریدم ها! دی:
Terova جان نقلت عالی بود من که هنوز ندیدمش کامل فضای کنفرانس رو حس کردم.
این سیستمی که جلوی تلویزیون وای میستادن و مبارزه میکردن میدونی مربوط به چند سال پیش میشه !!!!!؟؟؟؟
فکر میکنم حدودا 5 یا 6 سالی هست که ماکروسافت صداشو در نیاورده.
البته خیلی هم جالبه چون تو یکی از فیلمهای آمریکایی(تخیلی) که 2 سال پیش دیدم وسطای فیلم همچین چیزی رو با مارک XBOX
نه XBOX 360 داشت نشون میداد.و یه مردو یه زن داشتن با هم مبازه میکردن.اسمشو یادم نیست ولی میدونم فیلم درباره ی شبیه سازی انسانها بود که آخرش اون زنو مرده که شبیه سازی شده بودن از اونجا فرار میکنند.
داشبورد اولی که کلا منسوخ شده !!نقل قول:
الان دیگه همه از همین دومی استفاده میکنند .چون آخرین داشبورد هست
هیچ کاریش هم نباید بکنی چون اصلش همین دومیه.
البته این چیزی که من نوشتم اصلا جالب نبود فقط احساساتم رو نوشتم که مثل اینکه اصلا احساساتم ادبیات سرش نمیشه.!! آخر شبیم بهتر از نمیشد..نقل قول:
Terova جان نقلت عالی بود من که هنوز ندیدمش کامل فضای کنفرانس رو حس کردم.
این سیستمی که جلوی تلویزیون وای میستادن و مبارزه میکردن میدونی مربوط به چند سال پیش میشه !!!!!؟؟؟؟
فکر میکنم حدودا 5 یا 6 سالی هست که ماکروسافت صداشو در نیاورده.
البته خیلی هم جالبه چون تو یکی از فیلمهای آمریکایی(تخیلی) که 2 سال پیش دیدم وسطای فیلم همچین چیزی رو با مارک XBOX
نه XBOX 360 داشت نشون میداد.و یه مردو یه زن داشتن با هم مبازه میکردن.اسمشو یادم نیست ولی میدونم فیلم درباره ی شبیه سازی انسانها بود که آخرش اون زنو مرده که شبیه سازی شده بودن از اونجا فرار میکنند.
قبلا شایعه این وسیله شده بود ولی هیچکی فکرشو نمیکرد این قدر کارایی داشته باشه و اینقدر هم روان باشه.. حتی انگشتهای دستم تشخیص میداد..
دوستان ویدیو معرفی بازی mgs برای xbox 360 !!
کد:http://www.youtube.com/watch?v=xmZY1H9ktIw
آقایون یک قیمت از جاسپر ها بدین ( همشون هم پریمیوم هم الایت هم آرکید )
بعد یک چیزی آقا این دوسته من داره میگه که کلا بعد یک ماه یا 2 ماه 100% جاسپر که بگیری خراب میشه و یک پیغام میده به اسم E704 !!!!!!!!!!!!!
من نمیدونم چیه تو رو خدا اگه کسی میدونه به منم بگه!:31:
آخه میخوام جاسپر بگیرم!
کلا هرچی در مورد مشکلات جاسپر هست بگید میگن که همه دارن پس میدن و بعد یک ماه خراب میشه و ... !
پست اول رو بخووننقل قول:
قیمت ها در لینک پایین:
البته الایت واسه جاسپر هنوز نیومده ایران.کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=21483
اون اروری که شما ازش حرف میزنی ارور e74 هستش که مربوط به کابل av و مشکل gpu دستگاه هستش که اتفاقا در مدل جاسپر این ارور به طور کلی رفع شده.
تازه امار خرابی جاسپر خیلی خیلی پایین هستش و خود من که کنسول جاسپرو 3 ماهی میشه گرفتم مشکلی نداشته(دوستان در خرید جاسپر شک نکنین )
کنسول رو ایستاده بذاریم بهتره یا نشسته (ببخشید خوابیده) ؟ از نظر تهویه و سر و صدا و اپتیک و ...!
امروز GTA IV و Sreer Fighter IV رو خریدم عجب گرافیکی ... خیلی زیبا بودن!
ببین عزیز ایستاده یا افقی گذاشتن کنسول سلیقه ای هستش و فرق چندانی ندارهنقل قول:
ولی من از تعمیر کارا شنیدم که میگن افقی بذارین ولی بازم دلخواه
فکر کنم اسم فیلم جزیره بود!<ی: :31:نقل قول:
اینم آدرس ویدیو کنترل جدیدxbox:10:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=WSWERIJvve8
نمی دونم درست دیدم یا نه ولی تو game spot برای x360 بازی MGS rising رو زده بود .
Metal gear solid rising
------------------------
دوستان من یه بازی سرحال میخوام تو سبک Onimusha یا devil may cry. کسی نظری داره؟
دوستان اين گيم پد جديد (هموني كه يه دوربين جلوت مي زاري و حركت مي كني بازي مي كنه!)
براي يه سري جديد از xbox360 ها مياد يا نه به همين جاسپر ها هم وصل مي شه
يعني الان بگيريم يا صبر كنيم اون يكي اومد بگيريم
اين وسيله به كنسول x360 وصل ميشه و فرقي نمي كنه كه آركيد باشه يا پرميوم يا الايت.نقل قول:
خيالت راحت باشه، تو يه جاسپر بگير و وقتي اين وسيله اومد ميتوني اونو بهش وصل كني.:10:
با سلام
بنده میخوام از next gen یه پک شارژر دسته بگیرم که نکست جن به من سه نمونه جنس با سه قیمت 38و22و18 هزار تومان پیشنهاد کرد.
حالا میخواستم بدونم که چه کنم آیا فرق زیادی با هم دارند یا نه لطف کنید یه توضیح کامل بدین.
آقا این تریلر پاک شده لطفا یکی دیگه بگذاریدنقل قول:
راستی دوستان میتونید لیستی از ارور ها و دلیلشون رو بگید ممنون
بعد اینکه بالاترین هاردم الان 120 هست دیگه درسته؟؟؟؟
بعد کجا هارد ها رو میفروشن و بهترین جا با قیمت منصفانه و مطمن کجا هست تو تهران؟؟؟؟؟؟
و ممنون
اون 2 مدل ارزونتر مدل های تقلبی و ارزون قیمت هستننقل قول:
اون 38 تومانیه original هست
یکی از دوستان مدل 15 تومانی خریده که بد نیست و کار میکنه
برای لیست erorr ها تو ---------- یک تاپیک جامع هستنقل قول:
بالاترین هارد هم 120 هست
تو تهران از فتحی یا سایر فروشگاه های توپخونه میتونی تهیه کنی
طبق آماری که که از فروشنده های معتر گرفتم اکثر این شارژرها بعد از یه مدتی خراب میشه تو هم اگه جهار تا باطری شارژی خوب بگیری با یه شارژر camelion میتونی تا 24 ساعت مدام بازی کنی:5:نقل قول:
یک ویدئو عالی از Milo محصول جدید Natal Xbox360:
کد:http://e3.gamespot.com/video/6210718/
با سلام
بالاخره من هم با اکراه يک ايکس باکس گرفتم
فروشنده پيشنهاد کرد که يک کولر بهم بده که هم ترمومتر داره و ميتونه کنسول رو بدون مشکل تا 10ساعت هم خنک کنه
نظر دوستان چيه؟
برد کنسول هم فالکونه چون جاسپر رو تو تبريز هم پيدا نکردم
در ضمن دوستان چه توصيه اي براي سه چراغ نشدن دارند ؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
سلام.جاتون خالی xbox منم سه چراغه شد...
همون موقع برق مرکزی رو قطع کردم بعد که روشنش کردم درست شد و علتش هم نوسان برق بود
نقل قول:
نوسان برق واسه کنسول خیلی خطرناکه خیلی
حتما محافظی چیزی بذار تا بیشتر از این دچار نوسان نشه
این نوسان برق تو این کشور واقعا کمر صنعت الکترونیک رو شکسته ! TV , یخچال , کنسول و ... !
برای من هم پیش اومده که برق تو کمتر از 1 ثانیه رفته اومده و کنسول 3 چراغ داده ! البته فقط 1 بار خداروشکر !
در هر صورت کاریش نمیشه کرد ! باید مواظب باشیم دیگه !
من هم همین اتفاق برام 6 -7 ماه پیش افتاد.. فقط با این تفاوت که یخچال و فریزرمون عمرشون دادن به شما..نقل قول:
این نوسان برق تو این کشور واقعا کمر صنعت الکترونیک رو شکسته ! TV , یخچال , کنسول و ... !
برای من هم پیش اومده که برق تو کمتر از 1 ثانیه رفته اومده و کنسول 3 چراغ داده ! البته فقط 1 بار خداروشکر !
در هر صورت کاریش نمیشه کرد ! باید مواظب باشیم دیگه !
حتماً ترانس بگیرد اون هم از نوع خوبش..
احتیاج به فن ندار اگر خواستی میتونی فن های کنسول رو 12 ولت کنی که بیشتر کار کنن..نقل قول:
با سلام
بالاخره من هم با اکراه يک ايکس باکس گرفتم
فروشنده پيشنهاد کرد که يک کولر بهم بده که هم ترمومتر داره و ميتونه کنسول رو بدون مشکل تا 10ساعت هم خنک کنه
نظر دوستان چيه؟
برد کنسول هم فالکونه چون جاسپر رو تو تبريز هم پيدا نکردم
در ضمن دوستان چه توصيه اي براي سه چراغ نشدن دارند ؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
دوستم ارزونتر از 38 خریده راضیه و چند ماه که داره کار میکنه. اگه باتریی که میخری آمپر بالا و مارک خوب باشه مثلا سونی و یه شارژر اتوماتیک سونی هم براش بگیری راحت 24 ساعت جواب میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا من اين کنسول رو باز نکردمنقل قول:
ميشه راهنمايي کنيد
دیشب VGA BOX گرفتم 12.500 تومن و یه تبدیل برای اسپیکر 500 تومن الان دارم حال می کنم! (مانیتور هم دو پورته هست یکی کامپیوتر یکی دستگاه ... با دکمه روی مانیتور سوییچ میشه اصل حال) فقط مونده اسپیکر که تک پورت هست به نظر شما میشه با خرید تبدیل دو به یک هدفون همزمان صدای دوتاش رو داشته باشم؟ (از این تبدیل ها که برای MP3 Player می خرن که دو تا هدفون رو به کی بزنن!)
این ویدئویی که Xbox برای کنترل های جدید کنسولش داده ، لاستیک ماسین عوض میکنن و پنالتی میزنن و این حرفها ، واقعا حقیقت داره؟
من فکر میکنم واقعا دیگه فضاییه. نمیشه همچین چیزی برای 360 بیاد بابا!
بی اندازه هیجانی شدم دیدم این دمو رو...
کی قراره عرضه بشه؟