هفته نامه تماشاگران
تهیه کننده مسعود دهقان : آلبوم بعد از رمضان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
chavoshinews
Printable View
هفته نامه تماشاگران
تهیه کننده مسعود دهقان : آلبوم بعد از رمضان
منبع :
chavoshinews
سلام دوستان:n01:
آلبوم من و ما که محسن توش یه تراک به اسم میگه دوسم نداره اجرا کرده چرا منتشر نمیشه؟
آلبوم پاروی بی قایق هم که رفت واسه بعد ماه رمضون:n03:
ترانهسرای قدیمی کشور بعد از سالها سکوت، سرانجام از پشت پرده ممنوعالکار شدناش گفت:
مریم حیدرزاده: یکی از دلایل موفقیت «محسن چاوشی»، ترانه سراهای خوبشان استموسیقی ما – سالهای زیادی از ظهور پدیده ای به نام «مریم حیدرزاده» می گذرد. پدیده ای که در اواخر دهه هفتاد شمسی به یک باره آثار و صدایش به انتخاب اول خیلی از جوان ها تبدیل شد و کتاب های شعر و آلبوم های دکلمه اش با فروش هایی بالا توانست گوی رقابت را در بازار پر فروغ آن سالها برباید و تبدیل به پدید ه ای نو ظهور شود.
انتشار آلبوم «مثل هیچکس» با حضور و صدای «خشایار اعتمادی» و دکلمه های «مریم حیدرزاده» جرقه ای بود که موسیقی پاپ بعد از انقلاب را از خواب چندین ساله بیدار کرد و فروش بالای آن کاست باعث شد که به مرور شاهد رواج پاپ در جامعه آن روزها باشیم. مریم حیدرزاده به یک باره توانست شهرتی همه گیر پیدا کند اما به یک باره و بعد از چند همکاری با خواننده های آن ور آبی، سالهای زیادی شاهد دوری وی از بازار موسیقی داخلی بودیم. اوضاع وخیم تر شد و این هنرمند سر از شبکه های ماهواره ای در آورد و به عنوان داور در برنامه های استعداد یابی ماهواره ای آفتابی شد.
ممانعت از فعالیت در مارکت داخلی باعث شده بود که او دیگر قید همه چیز را بزند و «مریم حیدرزاده» بیش از هشت سال گُم شد. خودش با یک لبخند تلخ درباره این «هشت سال» حرف می زند و بعد با ارامش می گوید که در دولت جدید مشکلاتش در حال حل شدن است و اتفاقات خوبی هم در همین روزهای گذشته رخ داده است.
با او از هر دری سخن گفتیم. از آن هشت سال کابوس وار تا شایعات و حرف و حدیث هایی که همیشه پشت سرش بوده.
- * برای ابتدای صحبت هایمان اگر قرار باشد چند جمله درباره بازار ترانه و موسیقی ایران در سالهای گذشته حرف بزنید بزرگترین انتقادتان چیست؟
نوسان همیشه در تمامی رشته های هنری وجود دارد و خیلی کلی است. اگر در سه چهار جمله بخواهیم این همه سال را نقد یا تحسین کنیم یا زیر سوال ببریم، خیلی غیر منصفانه است. کارهای خوب و بد شنیده شد اما سیری که طی شد و الان طی می شود متاسفانه صعودی نیست. به دلیل اینکه کارهایی که با مجوز هم صادرمی شود کارهایی هستند که از لحاظ فنی ایرادات زیادی دارند و آن ایرادها دیده نمی شود. دیده نمی شود یا نمی خواهد که دیده شود و من نمی دانم که کدام است. ولی کلماتی که وارد محاوره مردم و دیالوگ عامه شده است رو به افول و نگران کننده شده است.
- *شما در ابتدای شروع به کارتان، در قالب آلبوم «مثل هیچکس» با «خشایار اعتمادی» همکاری موفقی داشتید. ولی هیچگاه در مورد این صحبت نکردید که چرا همکاری شما با ایشان ادامه پیدا نکرد.
دلیل خاصی نداشت و به خاطر ندارم که این سوال پرسیده شده باشد. من یک همکاری دیگر هم با آقای اعتمادی داشتم و در یکی از آلبوم های ایشان چند خط نثر برای یکی از کارها دکلمه کردم. واقعا شرایط ادامه این روند فراهم نشد. دو آلبوم دیگر داشتم که یکی دکلمه و بدون خواننده بود. دیگری هم در آلبوم آقای «مجتبی کبیری» دکلمه خیلی کوتاه داشتم و بیشتر مانور ترانه های من بود. در برنامه های مختلف همیشه آقای اعتمادی را می بینم و با خوبی و خوشی از هم یاد کرده ایم و خاطره خوب همچنان جاری است.
- *شما در آن سالهای اوج کاری تان دو کتاب با عنوان «نامه هایی که پاره کردم» و «نامه هایی که پاره کردی» را منتشر کردید که سر و صدای زیادی در رسانه ها ایجاد کرد. واقعا این کتاب ها و نامه های عاشقانه برای چه کسی نوشته شده بود؟
نامه ها را برای کسی که دوستش دارید می نویسید. کاملا نامه های واقعی بودند که اصلا عنصر تخیل در آنها دخیل نبود. یک کتابی هم در حال حاضر دارم که سالها از آماده شدن آن می گذرد ولی متاسفانه در دولت گذشته همکاری که می بایست از سوی وزارت ارشاد انجام نشد. خوشبختانه اکنون با رایزنی هایی که صورت گرفته است مراحل پایانی را طی می کند. مدتها است که کار نوشتن را به پایان رسانده ام و ناشر محترم هم امور چاپ را انجام داده اند ولی در حال طی مراحل اداری لازم برای اخذ مجوز است. این کتاب فکر می کنم بیش از پانصد صفحه شود و شامل نامه های عاشقانه و حاصل سالهای سکوت من است.
- *می رسیم به دو آلبوم موسیقی «به خاطر تولدت» و «یا تو یا هیچکس» که اولین و دومین کار مستقل دکلمه شما در همکاری با «فریبرز لاچینی» و «آرتین شاهوران» بود. بعد از این دو کار بود که موج مریم حیدرزاده همه گیر شد. انتشار این کارها باعث شد که موج عجیبی ایجاد شود ولی بعد از این کارها مریم حیدرزاده به یکباره ناپدید شد! هیچ کاری از شما منتشر نشد و یک سری برنامه های خارج از کشور بود و فکر می کنم بیش ازشش سال است که هیچ فعالیت رسمی نداشتید. می توانم درخواست کنم که واضح در این زمینه صحبت کنید؟
واضح داستان این است که در همین هشت سال معروف من اجازه فعالیت نداشتم. ما همه ظاهرا در برابر قانون مساوی هستیم و رشته تحصیلی من حقوق است. ولی مثل همیشه که برخی شامل قانون نمی شوند، دوستانی که شرایط حادتری از لحاظ عدم تطابق با قانون داشتند مستثنی شدند و حریم ها و مرزها را پشت سر گذاشتند. علیرغم تلاشی که برای حل مشکلات و عدم ایجاد وقفه بین کارها داشتم موفق نشدم. به هرحال عدالتی اجرا خواهد شد که این وعده الهی و گردش کائنات است.
- *در این بین خودتان چقدر مقصر هستید؟
واقعا مقصر نبودم. اگر که همه در برابر قانون مساوی بودند شاید یک بخشی خودم را مقصر می دانستم. ولی چون نیستند و در آن دوره نبودند، تقصیری برای خودم قائل نمی شوم.
- * به هر حال فکر نمی کنید وقتی در یک کشور زندگی می کنید باید به قوانین اش احترام بگذارید؟
قطعا همینطور است ولی قوانینی که شامل حال همه باشد و نه فقط من!
- *فکر می کنم منظور شما چهره های ترانه سرایی باشد که با خواننده های آن ورآبی فعالیت می کنند. درست است؟
بله.
- * خوب خیلی از آن دوستان هم ممنوع الکار شدند.
خیر. این دوستان تیتراژ تلویزیونی کار می کنند.
- *مقوله تلویزیون با ارشاد تفاوت دارد.
حتی اسامی آنها در آلبوم ها هم درج می شد. عرض کردم اگر شرایط برای همه یکسان بود قطعا جریمه من نباید هشت سال تمام طول می کشید.
- *همکاری مشترک شما و «محسن چاوشی» در قطعه «نفرین» یکی از آثار همیشه پر سر و صدای شما بود. حاشیه های این کار هم در کنار خود کار خیلی زیاد بود. از این همکاری برای ما بگویید.
این اثر در یکی از کتاب های من منتشر شده بود و ایشان کار را دوست داشتند و با من تماس گرفتند و سپس مراحل طی شد. ملودی خوبی روی آن ترانه قرار گرفت. حق مطلب را هم ادا کردند و لحن و لهجه و بیان کار خیلی مهم است. این یک اتفاق واقعی در زندگی من و درباره کسی بود که واقعا من را ناراحت کرد.
- *محسن چاوشی بعد از انتشار این کار در یکی از مصاحبه هایش نسبت به خواندن این کار ابراز پشیمانی کرد و گفتند این قطعه را یک نوع طنز دانستند که یک عاشق، معشوق خودش را نفرین کند. این صحبت های محسن با واکنش های شما رو به رو شد.
من هیچ واکنشی نشان ندادم.
- *این صحبت ها از شما منتشر شد که محسن چاوشی با این جملات کارنامه کاری خودش را زیر سوال برد. این صحبت را تکذیب می کنید؟
از چند مجله با من تماس گرفتند و نمی خواهم از آنها نام ببرم تا آدم ها باز هم یاد آن مجلات بیفتند و افرادی که در راس آن مجلات بودند را دوست نداشتم. انگلیسی ها ضرب المثلی دارند که می گویند:«هر کسی را که می خواهید مطرح کنید، خرابش کنید.» علیرغم تماس های معتبر از سوی مجلات معتبر اختصاصی موسیقی با من، هیچ پاسخی نداشتم. اما الان جواب می دهم و پاسخ من این است که آدم امروز یک تصمیمی را می گیرد و فردا پشیمان می شود. چه برسد به اینکه چند سال بگذرد. به تصمیم آقای چاوشی احترام می گذارم.
- *در مورد روند کاری محسن چاوشی در این سالها صحبت کنید با توجه به اینکه در جایی خواندم که پیگیر روند کاری ایشان بودید. از فضای کاری او بگویید و اینکه عشق های واسوخت او چقدر مورد نظر شما بوده است؟ یا یک سری از کارهای جدیدی که ایشان در فضای ترنس منتشر کرده است. یا آثار عاشقانه ای که بسیار مورد توجه قرار گرفت.درباره محسن چاوشی سالهای اخیر چه نظری دارید؟
کارهای همه را دنبال می کنم. البته با احترام به همه دوستانی که در زمینه موسیقی راک و رپ کار می کنند، اما این دو سبک در سلیقه من نیست. حتی از کسی که یک کار هم منتشر شده باشد سعی می کنم گوش کنم. کارهای ایشان را هم به عنوان چهره مطرحی که طرفداران خودش را دارد دنبال می کنم. ایشان ترانه سراهای خیلی خوبی دارند. یکی از دلایل موفقیت محسن چاوشی ترانه های متفاوت و انتخاب های خاصی که دارند است. با ترانه سراهایی کار می کنند که من ندیدم این افراد با شخص دیگری کار کنند.
- *سالهای زیادی است که می گذرد و در مورد بینایی شما حرف و حدیث های زیادی مطرح می شود. برگزاری نمایشگاه نقاشی شما باعث شد که تصورات آدم ها عوض شود. تا جایی که خودتان صلاح می دانید درباره این مشکل صحبت کنید.
من از حدود یک سال و نیم تا سه و نیم سالگی چند عمل جراحی چشم را به دلیل آب مروارید شایع بین نوزادان پشت سر گذاشتم. طی آخرین عمل جراحی متاسفانه بینایی خودم را به طور کامل از دست دادم.
- *می خواهم در مورد میزان بینایی خودتان واضح تر صحبت کنید. این نمایشگاه نقاشی باعث شد که حرف و حدیث های زیادی به وجود بیاید.
از همان سه سال و نیم به بعد که بینایی خود را از دست دادم هیچگونه عمل جراحی انجام نشد. یکی دو سال پیش نمی دانم از کدام منبع نوشتند که روی چشم من جراحی انجام شده است. کوچکترین جراحی انجام ندادم و حقیقتا هیچ اتفاقی رخ نداده است. مساله ای که این پزشک برای من پیش آورده است یک مقدار پیچیده است و در حال تحقیق در کشورهای پیشرفته دنیا از نظر چشم پزشکی در حال تحقیق است. هنوز راه حل قطعی پیدا نشده است.
- *محصولات هنری شما قبل از آن هشت سال معروف طرفداران زیادی داشت. چقدر می شود روی این قضیه حساب کرد که بتوانیم در روزهای آینده شاهد فعالیت مجدد مریم حیدرزاده در مارکت موسیقی داخلی باشیم؟
آدم دو سه روز که حرف نزد حرف های زیادی برای گفتن دارد چه برسد به اینکه هشت سال سکوت کند. همانطور که عرض کردم کتاب من در دست انتشار است و اسم آن هنوز قطعی نیست. آلبوم دکلمه هم به اتفاق خواننده مراحل تولید را سپری می کند. نمایشگاه نقاشی من هم به امید خدا در پاییز یا زمستان برگزار می شود.
- *هنوز هم پرسپولیسی هستید؟!
یک پرسپولیسی همیشه پرسپولیسی است.
- *از آخرین اتفاق خوبی که پرسپولیس باعث خوشحالی شما شد برای ما می گویید؟
پرسپولیس معمولا باعث خوشحالی می شود. حضورش و آن رنگ زیبا که مظهر عشق است باعث خوشحالی می شود و اینکه رفتیم آسیا تا ببینیم چه کار می کنیم!
- *از بازیکنان جدید پرسپولیس کسی هست که مثل «علی انصاریان» و «مهدی هاشمی نسب» در آن دوره دوستش داشته باشید؟
بیشترین کسی که به ایشان ارادت دارم و می دانم به تیمی نمی رود که دل هواداران شکسته شود آقای «علی کریمی» است. خوشحال هستم که همچنان با اینکه ایشان در پرسپولیس بازی نمی کنند خیلی صمیمانه پیگیر کارهای همدیگر هستیم. هرجا بازی کنند به ایشان افتخار می کنم و ارادت دارم. متاسف هستم که در لیست آقای «کی روش» قرار ندارند.
در حال ساختن یک موزیک بی کلام برای مسابقات جام جهانی هستم. آلبوم داره مراحل نهائیشو طی میکنه و اگر اتفاق خاصی نیوفته به امید خدا بعد از ماه رمضان منتشر خواهد شد.
دوستدار شما
محسن چاوشی
93/03/22
احتمال خیلی زیاد عید فطر البومو بده بیرومننقل قول:
چون تولد محسنم هست فکر کنم
ولی خوب همه چیز به تهیه کننده بستگی داره
درود خدمت دوستای عزیز
اونطوری که از یکی از تنظیم کننده های البوم پرسیدم...
آلبوم محسن چاووشی به احتمال زیاد عید فطر پخش میشه.
"این بود زندگی"
شعری از حسین پناهی
14 مرداد 1393
محسن چاوشی
______
میزی برای کار
کاری برای تخت
تختی برای خواب
خوابی برای جان
جانی برای مرگ
مرگی برای یاد
یادی برای سنگ
این بود زندگی...
مار رو بیچاره میکنه تا یه اهنگ یا یه البوم ازش بیاد بیرون . خیلی هموس اهنگ جدید کردم ازش
* داستان زندگی سوپر استار/ محسن چاووشی؛ مردی که هم مهرجویی دوستش دارد و هم محمود کریمی *
دنیای موسیقی و خوانندگی دنیای پر رمز و رازی است. بسیاری از اشخاصی که در این ورطه ی هنری فعالیت می کنند روحیات مختلفی دارند، اما در یک چیز شریک اند، زبان گفتارشان موسیقی و ترانه است، خلق می کنند و می نوازند و برای دیگران به اجرا می گذارند.
به گزارش انتخاب؛ گاهی با یک اثر از درد و رنج یک ملت می کاهند و گاهی با دیگری غرور ملی را در میان قلب شان زنده می کنند، گاهی عاشق می کنند و گاهی از دل عشاق می گویند. چه بگوییم که در این دنیای بی انتها و بی وسعت می شود سطر ها نوشت از اعجازش از رمز و راز آلوده بودنش، از تاثیراتش، از هنرمندانش، اما نیک است اکنون به سراغ خالق های این هنر دل افروز برویم. بسیاری از هنرمندان این عرصه هنری بسیار نام آشنا و مشهور هستند و در موردشان مطالب زیادی گفته شده اما ما تصمیم داریم به سراغ نام آشنا هایی برویم که کمتر کسی از آنها و از سرگذشت و شخصیت شان می داند. یکی از این چهرهها محسن چاووشی است. اگر شما هم از طرفداران او هستید با ما همراه و هم نگاه شوید تا کمی بیشتر از او بدانیم.
محسن چاوشی حسینی (ترانه سرا، آهنگساز ،تنظیم کننده و خواننده پاپ و راک) در ۸ مرداد ۱۳۵۸ در خرمشهر متولد شد. وی فرزند پنجم خانواده و دارای دو خواهر و سه برادر بوده و این خانواده اصالت کردستانی دارند. اما با توجه به شرایط کاری پدر خانواده (محمدرضا چاووشی) که کارمند شرکت نفت بود به خرمشهر مهاجرت کردند و محسن در خرمشهر متولد شد. خانواده چاووشی تا اولین سالهای جنگ و زمانی که محسن ۴ ساله بود در این شهر زندگی کردند و گفته می شود که در سال 61 مادر و خواهرش را طی بمب باران هوایی از دست داد. نهایتا با شدت گرفتن حملات ارتش عراق ناگزیر به مشهد مهاجرت کردند و تا 14 سالگی محسن آنجا باقی ماندند. بعد از مشهد نوبت تهران بود که زندگی هنری محسن چاووشی در این شهر شکل گرفت. او پس از دریافت دیپلم حسابداری و اتمام دوره سربازی، فعالیت حرفهای خود را در زمینه موسیقی آغاز کرد.
* سالهای رقابت در زیرزمین *
صدایی دلنشین بود که کسی از صاحبش را نمی شناخت. عده ای می گفتند "مجتبی کبیری" است که صدایش را کمی خش داده تا شبیه فلان خواننده لس انجلسی نشود. به هر حال در سال 83 آلبوم "نفرین" آنقدر سروصدا کرد که همه دلشان میخواست خواننده صدا زخمی آن را بشناسند و در این میان آدم های زیادی قصد داشتند خودشان را جای صاحب این آلبوم جالب جا بزنند اما خیلی زود محسن چاووشی خودش را به همه معرفی کرد و جایی جدید در میام خوانندگان زیر زمینی برای خودش دست و پا کرد. یک سال بعد چاووشی نشان داد که تنظیم های دلفریب و جذاب آلبوم اول اتفاقی نیتو در آلبوم های "خودکشی ممنوع" و "لنگه کفش" در مدت کوتاهی به موسیقی دلخواه جوانان تبدیل شدند و حالا صدای زخمی یک خواننده جوان جزو 100 صدا مورد پسند مردم قرار گرفت.
چاووشی بک سال بعد یعنی در 1385 چهارمین آلبوم خود را به نام "متاسفم" روانه بازار تشنه پاپ (و شاید راک) کرد. استقبال از این آلبوم هم مثل سه آلبوم قبلی در نوع خودش بی نظیر بود و راه را برای ستاره شدن چاووشی هموار کرد. چاووشی در این چند آلبوم غیر مجاز با چهره هایی چون محسن یگانه، فرزاد فرزین و حامد هاکان همکاری کرد. همکاری هایی که می تواند عاملی بر معرفی و شهرت این سه چهره باشد. هر چند حامد هاکان در همان سالها از دنیای موسیقی کنار رفت و این روزها دیگر کسی از اون خبر ندارد اما یگانه و فرزین جزو سوپر استارهای پرطرفداری هستند که کارشان مورد اعتماد قشر بزرگی از مردم است.
* سنتوری سکوی پرشی برای محبوبیت دو چندان چاووشی *
سال 86 را باید سال شانس چاووشی دانست. در این روزها داریوش مهرجویی که برای فیلم سینمایی تازه خود (سنتوری) به دنبال یک خواننده خاص و جذاب می گشت به محسن چاووشی برخورد و کار آهنگسازی و خوانندگی این فیلم را به او سپرد. گر چه این فیلم به خاطر صدای غیر مجاز چاووشی هرگز مجوز نگرفت اما به جرات می توان گفت شهرت ترانه های چاووشی بسیار بیشتر از خود فیلم و حتی کارگردان آن شد.
چاووشی که با پخش شدن صدایش در سنتوری به معروفیت دو چندانی رسیده بود دربارهٔ نحوهٔ ضبط صدایش برای آهنگهای فیلم سنتوری میگوید: «چارهای جز این نداشتم که در خانه و در یکی از اتاقهایمان کار ضبط را انجام بدهم. به کمک مادرم یک پتو را با میخ به جلوی پنجره زدیم و دیوارها را هم با پتو پوشانیدم تا صدا نپیچد. مادرم از اتاق بیرون رفت و با یک پتو از بیرون، در اتاق را پوشاند. خودم هم از این طرف در، یک پتو آویزان کردم تا بتوانم در نهایت فضایی را در اختیار داشته باشم که در آن بشود وکال گرفت. بعد از همه این ماجراها، پتو را کشیدم روی سرم و در همان شرایط خواندم و همه وکال را ضبط کردم. از زیر پتو که بیرون آمدم، «علی سنتوری» به دنیا آمده بود. همان نسخه هم نهایی شد و پخش شد»
* و بالاخره صدای مجاز! *
چاووشی بیشتر از یک سال هیچ اثری از خودش منتشر نکرد. عده ای فکر کردند شاید او هم مثل بسیاری از خواننده ها، تاریخ مصرفش تمام شده و کنار رفته. اما اواخر سال 87 نوبت اولین آلبوم رسمی و دارای مجوز چاووشی بود! "یک شاخه نیلوفر" عنوان پرفروش ترین آلبوم موسیقی سال بود که در مدت کوتاهی از ویترین مغازه ها خالی شد. یک آلبوم زیبا با تنظیم های عالی و البته کیفیت صدایی بی نظیر که قبلا در آلبوم های زیر زمینی چاووشی شنیده نشده بود.
سال 88 آلبوم "ژاکت" با تنطیمی متفاوت به بازار آمد و باز هم فروش خوبی داشت. هر چند عده ای آن را ضعیف ترین آلبوم چاووشی می دانند اما در هر صورت جزو آثار تاثیرگزار در بازار موسیقی بود. در همین سال یک آلبوم مناسبتی به نام "ْسلام آقا" متناسب با ایام محرم و قطعات زیبا با صدای چاووشی و چند هنرمند دیگر در رسای شهدای بزرگوار کربلا منتشر شد که استقبال و تمجید بسیاری به خصوص جامعه مداحان را به همراه داشت. (محمود کریمی از جمله مداحانی بود که در یک گفتگوی تصویری از محسن چاووشی تمجید و تشکر کرد.)
روند تولید آلبوم های چاووشی هر سال به همین روال ادامه داشت و یک سال بعد نوبت "حریص" و آلبوم "هشت" بود. اولی یکی از زیباترین و پرطرفدار ترین آلبوم های پاک و راک بود که چاوشی در انها از سازهای زنده استفاده کرد و فروش بالایی هم داشت. دومی نیز آلبومی بود از همکاری چاووشی با سه هنرمند دیگر که در سالروز ولادت امام رضا (ع) منتشر شد و با استقبال بی نظیری مواجه شد.
حالا دیگر چاووشی اسم های زیادی داشت. صدا زخمی! آقای خاص! مرد مرموز پاپ و... این در حالی بود که طرفدارانش هم هر روز بیشتر شدند و یک نظر سنجی ساده در فضاهای مجازی، رسانه ها، روزنامه ها و هر جای دیگری نشان می داد که محسن چاووشی طرفداران بسیاری در سطح کشور دارد. سال 90 دوباره دو آلبوم از چاووشی بیرون آمد. "خاص" آلبومی حاصل از کار گروهی حدود 10 خواننده جوان و شناخته شده که هر کدام تراکی عاشقانه خواندند و آلبوم دلصدا که در وصف شهدای هشت سال دفاع مقدس عرضه شد.
ابتدای سال 91 تاریخ عرضه "پرچم سفید" بود که عده ای آن را بهترین کار چاووشی در مجموع آثار منتشر شده اش دانستند. چاووشی هر سال آلبوم داشت و این پرکار بودنش بر خلاف بسیاری دیگر از هنرمندان همیشه باعث رشد و محبوب تر شدنش می شد. بهمن ماه همان سال نوبت معرفی آلبومی بود که چاووشی 6 سال زمان برای آن صرف کرد. "من خود آن سیزدهم" آلبومی بود از ادغام موسیقی سنتی و پاپ و راک که با اشعار شعرای بزرگ ایرانی گرداوری شده و بعد از انتشار تحسین همه اهالی موسیقی حتی موسیقی سنتی را برانگیخت. در همان سال در نخستین جشنواره سالانه موسیقی ما، جوایز بهترین آهنگسازی پاپ، بهترین آلبوم پاپ (من خود آن سیزدهم)، بهترین ترانه پاپ (غلط کردم غلط) ، بهترین کاور آلبوم (کاور من خود آن سیزدهم) و بهترین تیتراژ (واسه آبروی مردمت بجنگ) به همراهی فرزاد فرزین، در بخش مردمی به محسن چاووشی تعلق گرفت.
* تمام حواشی های آقای خاص *
از زمان پخش آلبوم نفرین تا به امروز، شایعات زیادی مبنی بر برگزاری کنسرت توسط چاووشی شنیده شده است و عدهای دست به سوء استفادههای این چنینی زدهاند. محسن چاووشی دلیل برگزار نکردن کنسرت را نداشتن مجوز (تا پیش از آلبوم یه شاخه نیلوفر) و امکانات کم (به طور کلی تر) معرفی میکند. با این حال، در اردیبهشت سال ۱۳۸۸ طی نامهای به هوادارانش اعلام کرد در حال جمع کردن بند و نوشتن پارت است و کنسرتی بعد از پخش آلبوم ژاکت برگزار خواهد کرد، اما بعد از گذشت مدتی از آن زمان و بیرون آمدن ژاکت این اتفاق رخ نداد و تاکنون رخ نداده است. تا چندی پیش شهاب اکبری مسئول جمع کردن گروه برای چاووشی بود. احتمال دارد که پیش از او فرد دیگری مسئولیت این کار را بر عهده داشته است. در حال حاضر با بهروز صفاریان برای جمعبندی پارت کنسرت به مشارکت پرداخته است.
شاید هیچ خواننده مطرحی پیدا نشود که با گذشت ۱۰ سال از مطرح شدن نام و فعالیتش، کنسرتی برگزار نکرده باشد. همین باعث شده عدهای بگویند چاووشی توان اجرای زنده را ندارد. خود او اما گفته است، بهتر از هر کسی در اجرای زنده مهارت دارد. که با ضبط کردن صدایش به و اجرای زنده و پخش آن در دنیای اینترنت سعی در اثبات این مدعا داشته است. او تاکنون، به صورت تمرینی دو ترانه «زخم زبون» و «خاکستر» را به صورت زنده اجرا و ضبط کرده است.
چندی قبل شنیده شد که محسن چاووشی قرار است خواننده تیتراژ فیلم چ ساخته ابراهیم حاتمی کیا باشد، اما به دلیل اظهارات حاتمی کیا در نشست خبری فیلم چ که در این رابطه گفته بود «فیلم بسته شده بود و پس از آن، آقای چاووشی فیلم را دیدند. ایشان خیلی با چ ارتباط برقرار کرد و آن را دوست داشت و درنهایت هم قرار شد یک کار آزاد در اینباره انجام دهد نه برای تیتراژ.»، محسن چاووشی در صفحه شخصی خودش نوشت «به دلیل طرح ادعاهایی سراسر وارونه و کذب درباره نحوه همکاری بنده با پروژه چ در نشست مطبوعاتی این فیلم در جشنواره، بهتر است کماکان سنتوری اولین و آخرین تجربه سینمایی ام باشد.»
محسن چاووشی برای اولین بار در طول سالهای فعالیت خود، در میان مردم و در کنسرت مهدی یراحی به عنوان مهمان حضور پیدا کرد. ویدئویی نیز از حضور وی انتشار یافت. اگرچه تا پیش از این گفته میشد، محسن چاووشی چند بار به شکلی پنهانی به کنسرتهای خوانندگان مختلف رفته است.
در پایان می توان گفت چاووشی با داشتن بیش از ۱۰۰ ترانه منتشر کرده که شامل ۱۰ آلبوم و نیز چندین تک آهنگ است، یکی از هنرمندان پرکار ایران به شمار می آید و اتفاقا طرفداران دو آتشهای در هر قشری دارد.گواه این امر انتخاب او به عنوان برترین چهره سال در سه سال متمادی (90-91-92) است. این چهره مرموز ترین و در عین حال کم حاشیه ترین سوپر استار در حوزه موسیقی است که در این 10 سال فعالیت هنری همیشه اهداف خداپسندانه را در کنار هنر مورد توجه داشته و در یک کلام می توان گفت "آقای خاص" برازنده اوست.
منبع : نامه نیوز
نقل قول:
گفته می شود که در سال 61 مادر و خواهرش را طی بمب باران هوایی از دست داد.
چی شد؟ :n13:نقل قول:
به کمک مادرم یک پتو را با میخ به جلوی پنجره زدیم و دیوارها را هم با پتو پوشانیدم تا صدا نپیچد. مادرم از اتاق بیرون رفت و با یک پتو از بیرون، در اتاق را پوشاند.
این قسمتش یه ذره مشکل داره و به نظر درست نیست . تو خود سایتش که نظر داده بودن و گفته بودن که اشتباه هست یه نفر اومده این پاسخ رو داده و گفته درسته و این مادر دومی نامادری چاوشی هست :نقل قول:
تو سایت چاوشی نیوز ولی رضا میگه که اشتباه هست و مادر چاوشی زنده است .
در کل معلوم نیست چی به چیه و کدوم درست ولی من به این دومیه یعنی رضا بیشتر اعتماد دارم .
* قطعه محسن چاووشی در انتظار تائید ارشاد *
تمام مراحل ساخت قطعه «بید بی مجنون» محسن چاووشی که برای تیتراژ پایانی «فیلم لامپ 100» خوانده شده، به پایان رسیده و این قطعه هم اکنون برای اخذ مجوز به وزارت ارشاد رفته است.
به گزارش فارس، محسن چاووشی علاوه بر خوانندگی، کار آهنگسازی این قطعه را هم انجام داده و بهنود فدوی تنظیم «بید بی مجنون» را برعهده داشته و ترانه آن را حسین صفا سروده است.
چاووشی بعد از فیلم «سنتوری» به کارگردانی داریوش مهرجویی در هیچ پروژه سینمایی دیگری حضور نیافته بود.
«لامپ 100» اولین فیلم سینمایی سعید آقاخانی در مقام کارگردان است که در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر به نمایش درآمد. محسن تنابنده، ساره بیات، مسعود کرامتی، حمید لولایی، پوریا پورسرخ، رضا رویگری، جمال اجلالی، مهرداد صدیقیان و مهران غفوریان بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
این فیلم داستان مردی را روایت می کند که با معضل اعتیاد مواجه است، اما بر اثر اتفاقی تصمیم به مبارزه با مواد مخدر می گیرد.
منبع : جام جم آنلاین
چاووشی هم شده مثل داروی ترک اعتیاد هربال اسلیمینگ . هرجا که دود و دم باشه صدای محسن چاووشی رو میزارن روش.
صداش واسه پامنقلیا خوبه .
ماشالا به شعور بعضیا:n21:نقل قول:
مشکل داری گوش نکن این چه وضع پست دادنه؟
حیف اینجا جاش نیست وگرنه....
شما برو همون تازه به دوران رسیده هاتو گوش کن
یه خبر خوب :
امروز مستر ها به اتمام رسيد و ايشالا دوشنبه موزيكها را براي مراحل اوليه چاپ ميفرستم
طرح روي جلد هم دوست عزيزم بزرگمهر حسين پور زحمت كشيدن و آماده كردن
ايشالا اگر اتفاق خاصي نيفته بعد رمضان منتشر خواهد شد .
محسن چاووشی
خبري از تيتراژ خواني من در سريال هاي تلوزيوني نيست و قصد چنين كاري و ندارم ..
كاش قبل از رسانه اي كردن اخبار من هم در جريان قرار بگيرم
در هر صورت براي دوستان آرزوي سلامتي و ديده شدن ميكنم
با سپاس
پیج محسن
=====
مگه خود محسن قبلا نگفته بود برا یه فیلمی داره تیتراژ میخونه ؟ فکر کنم یه سریالی بود ......
به نظرم محس باید بی خیال صدا و سیما و فیلم خوندن ! بشه ....
نه دیگه واسه هیچ سریالی قرار نبود بخونهنقل قول:
یه دوره میگفتن میخواد برای شاهگوش بخونه که بعدا تکذیب شد
الان فقط واسه لامپ 100 میخونه که فیلم سینمایی هست و ربطی به صدا و سیما نداره
آهنگی با سبک و سیاق آهنگ دوست داشتم(تو این فکر بودم...):n12: داره ؟ بعد از انتشار اون یا قبلش در کل ؟
پس از پخش غیر منتظره ی این آهنگ ، سوالات زیادی در ذهن دنبال کنندگان محسن چاوشی به وجود آمد که نکته ی جذاب این ماجرا آنجا بود که این غیر منتظرِ بودن برای خودِ محسن چاوشی هم بودِ و ایشان هیچ خبری در رابطه با پخش این اثر نداشتند.
این کار حدود 3 سال پیش بسته شده و به شرکت دلصدا واگذار شده بود،آهنگ تنها ترین از لحاظ فکری هیچ ارتباطی با آلبوم پاروی بی قایق و مسیر هنری محسن چاوشی ندارد و تنها یک اتفاق کوچک در این مسیر بود که رخ داد.
گفتنی است محسن چاوشی یک اثر دیگر برای امام زمان هم ساخته و به این شرکت واگذار کرده است که بعید نیست نیمه ی شعبان سال دیگر به همین شکل منتشر شود!
از چاووشی نیوز
چقدر اهنگ جدید قشنگ
واقعا آهنگ قشنگی بود غافلگیر شدم
عشق دو حرفی..نقل قول:
با من بمون..
پروانه ها..
بوف کور
و...
قطعه " این بود زندگی " امشب ساعت 22:30 منتشر خواهد شد .
====
پیج محسن
این کاور رسمیش نیستنقل قول:
رسمیش اینه:محتوای مخفی: کاور
وای ترکیب حسین پناهی و محسن چه شود....اوففففففففف....خیلی منتظرم....:n12:
اینم لینک دانلود این اهنگ زیبا
انتشار قطعه ی "این بود زندگی" با صدای محسن چاووشی
(همزمان با سالگرد درگذشت زنده یاد حسین پناهی)
خواننده و آهنگساز: محسن چاووشی
ترانه سرا: زنده یاد حسین پناهی
تنظیم ، میکس ومستر: فرشاد حسامی
سبک : آلترناتیو راک (Alternative Rock)
شنیدم اونا رو ...نقل قول:
ولی ارتباطشونو با اون آهنگ حس نمیکنم ...
قطعه دوست داشتم واقعا عالی بود ....
نقل قول:یه کم فوتوشاپ نیست ؟!نقل قول:
چجوری اینقدر شبیه هم دیده میشند ؟! بطوریکه اگر کسی عکس این دو رو ندیده باشه و دقت چندانی هم به خرج نده شاید در نگاه اول فکر کنه تصویر یک فرد حقیقی هست ...
یکم نه خیلی فوتوشاپه !!!!!:n02:نقل قول:
اینم یه سبکه دیگه
محسن باید اسم این آهنگ رو میزاشت:
اینم شد زندگی ؟؟؟ :19:
خوشم نیومد !
امیر جمالفرد با دو تنظیم در آلبوم حضور دارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن چاوشی خواننده ای نیست که با هر کسی کار کنه ... :44:
" خبر تغییر نام البوم " پاروی بی قایق " به " بی خواب " تکذیب شد "