عزیزامون توجه کنن اینام یه چند تا نمونه از دکلهای Bts ایرانسل تو تبریز و یه نمونش هم تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تیریز) داره راه اندازی میشه.
اسکو :
:8:
عزیزامون توجه کنن اینام یه چند تا نمونه از دکلهای Bts ایرانسل تو تبریز و یه نمونش هم تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تیریز) داره راه اندازی میشه.
اسکو :
:8:
خیلی جالبه ولی سمنان چی
عليرضا جان اشتباه كردي اين كه دكل ايرانسل نيست اصلا دكل هيچ كدوم از tci و تاليا هم نيست !!! اين آسمون خراشه!!نقل قول:
اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن
حالا تا فردا صبر كنيد خودم يه خوشكلشو مي گيرم و براتون ميزارم :20:
اين
دکل
ايرانسل
نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه دکل ایرانسل البته از اونا که روی پشت بام ساختمونان. :5:
چرا عزیزم اون دکل ایرانسله ولی هنوز کامل نشده از این دکل ها تو تهران و مشهد پر شده وقتی کنار دکل بودم انتن موبایلم 1/2خط بودنقل قول:
اما تا حالا دکل ایرانسل که با ریسمان بسته شده باشه ندیدم
این دکل کاملا جدید نصب شده و تا قبل از ایرانسل این دکل نبود
این دکل توی کیانشهر توی خیابان امام رضا نصب شده
من ديروز داشتم agile mesenger رو تست ميكردم ببينم كدومش كار ميكنه ...يكيشون يه update 500kb كرد و ... ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييهووووو ووووووووووووووووو2هزار تومن از حسابم كم شد !!!!!! همش هم 1 دقيقه طول نكشيد... !!
خدا قسمت كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
منم يك عكس از دكل ايرانسل دارم اما اگر بگذارمش دوباره banned ميشم ...ايني كه منم دارم خوشگله خاصتي msg بگذار تا نشونت بدم......:27: :31:
با کی هستی با علیرضا یا من ؟:31:نقل قول:
عکسهای من که فابریک ماله ایرانسله:27:
ای ول اینم خوده خودشه :46:نقل قول:
تو تبریز هم تو پشت بام ها از اینها خیلی هست.:5: