قفل هلو رو چطور بايد شكوند
Printable View
قفل هلو رو چطور بايد شكوند
دوست عزيز !
قفل اين برنامه ، قفل سخت افزاري هست و براي شكستن اون نياز به كرك هست ... البته اگه يادتون باشه بابت همين هلو كار و كاسبي گروه امپراتور را تحته كردند و خلاصه يه زهره چشمي به جا گذاشتند .
قرار هست pcseven اون را ريليز كنه ،، حالا كي را من نمي دونم ...
پس ديگه از اين درخواست ها نديد ;)
با تشكر ـ مهدي :)
سلام
1. با اين pregap image builder چه جوري ايميج مي گيرن؟ من سه گزينه start , fast cue , cancel ميبينم وقتي start را ميزني بعد از 10 ثانيه يه فايل با پسوند bin در هارد ذخيره ميشه اون چيه اگه ايميجه با daemon tools نتونستم بازش كنم !! اون fast cue چيه؟ اگه ميشه يادم بديد ايميج بگيرم.
2.فايلاي يك cd با پسوند dxr است كه قفل حجمي روشه نمي دونم چه برنامهاي اين dxr را باز ميكنه كه با ايزو بوستر مقدار كافي از فايل را كپي كنم ؟ شما مي دونيد؟
3. چه جوري يه عكس براتون توي rapid share آپلود كنم؟
4. يه cd دارم كه يه فايلايي با پسوند scf داره ايزو بوستر ميگه بد سكتور داره و كپي نمي كنه آيا تا به حال ديديد؟ آيا اينا قفلند.
5.يه سي دي دارم كه فقط دو تراك داره (تو ايزو بوستر ديدم) يكيش يعني آخري يه مثبت قرمز كنارش بود هر كاري كردم كپي نشد آخرين كاري كه كردم با كلون 2.5 ايميج گرفتم ولي تمام كه شد در درايو مجازي ميگه اين Exe ماله win32 نيست آموزش office 2004 است و يه فايل به نام office . dll هم توش هست . اگه بايد كلونو تنظيماتي بكنم بگيد.
h_radnoosh جان !
انگار با دست پر اومدی !
2.
در مورد کلیه پسوند فایلهایی که پرسیدی ، می تونی به سایت هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی . البته این به شرطی هست که پسوند درست باشد و توسط تهیه کننده تغییر داده نشده باشد . مثلا این لینک برای پسوند dxr هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خودت مراجعه کن ، ببین چی نوشته ...
مثلا شاید مربوط باشه به : Acrobat - AEC DesignWare Model Parameter File - Macromedia Director Protected Movie File
دیگه بقیه اش با خودت ... چون من به این فایل که می گی دسترسی ندارم .
3.
آپلود توی rapidshare راحت هست ... همون صفحه اول آدرس را می دی و بر روی آپلود کلیک می کنی و دست آخر یک پیام میاد و صفحه جدیدی ظاهر میشه که در انتهای صفحه لینک دانلود هست که باید برای ما بذاری .
در ضمن بهتره برای آپلود عکس ، از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی ;)
4.
یادم نیست ... شاید دیده باشم .
اگه پسوند اشتباه نباشه ، باید به آدرس زیر مراجعه کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.
بهتره که از برنامه ISO-Buster یک عکس برامون بگیری ... من درست متوجه نشدم !
سوالی نمی پرسم تا خودت عکس را بذاری ... احتمالا دو تا Session داره ! چون فکر نکنم توی track ها فایلهای اصلی را گذاشته باشد !
اگه این جوری باشه ، توی clone های نسخه جدید ، گزینه ای با نام خواندن session اولی داره که باید track را برداری .
با تشکر ـ مهدی :)
يعني چي منظورتو نفهميدمنقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
آقاي سودا من منتظر كرك دي ال ال قفل نگهبان هستم
خيلي ممنون مي شم كه زودتر آنرا كرك كني
بهتره بهش pm بدي ... شايد يادش رفته دوباره !نقل قول:
نوشته شده توسط sasan888
خوب مي خواست بگه كه هنوز خيلي ها ( حتي توليد كننده قفل ) اين را بلد نيست و هنوز مونده كه قفل قوي تري درست كنند !نقل قول:
نوشته شده توسط tornado61
با سلام
كسي كرك براي قفلهاي سي دي هاي نقره ايي كه شماره سريال چك ميكنند مثل قفلهاي Laser-Lock و
Cd-Cops سراغ نداره
اتفاقا منم دنبالشمنقل قول:
نوشته شده توسط mahdi1535
من تا حالا مواجه نشدم ... نمي دونم كرك مي خواد يا نه ؟!
البته Laser Lock كه قفل خاصي نداره كه ؟! با Alcohol يا Clone ميشه كپي اش كرد !