من خودم 1 ساله از ایرانیان نت سرویس میگیرمنقل قول:
Printable View
من خودم 1 ساله از ایرانیان نت سرویس میگیرمنقل قول:
شما کدوم شهر هستی؟نقل قول:
دنیا به سمت ftth حرکت کرده و دیر یا زود اکثر منازل استفاده خواهند کرد.
ملت باید پیگیر سرویس های جدید باشند نه انکه سر سرویس های 2 مگ و 8 مگ مانور بدن. نهایت ای دی اس ال 16 مگی هم ارزش داره؟نقل قول:
ببخشید ولی یه موضوعی هست اونم اینه که مثلا خود من خطم (adsl) رو رو ۴ مگ بستن ولی همون رو هم جواب نمیده و میگن خطت نویز دارهنقل قول:
حالا من با چه انگیزه ای بیام ۲ تا ۳ میلیون هزینه کنم و یه خطی که اصلا معلوم نیست پهنای باند واقعیش چقدره یا مثلا چه حجمی رو میخوان تو پاچه ما بکنن رو بگیرم ؟:n34:
isp ها و سردستشون خود مخابرات از اول تو کار دزدی بودن و الان هم چیزی تغییر نکرده و کلا به نظر من مردم نسبت بهشون بی اعتماد شدن
شما یه مقایسه ای بین قیمت واقعی اینترنت تو دنیا و قیمت اینترنت تو ایران بکنید متوجه منظور من میشید:n34:
دوستان کسی اینجا از تهران فیبرنوری داره واس ما یه پینگ از این دو ای پی بگیره ؟
185.179.202.54
و
134.213.37.197
اگه پینگش نسبت به ADSL بهتر باشه برم سراغ فیبر نوری :n13:
تانوما خطش فیبر نوریه، این جور مشکلات بر نیمخورید اصلا !نقل قول:
من شنیدم اتفاقا خیلی بده. البته نه واسه همه. بعضی جاها سرعت بسیار پایین یا در واقع خیلی متغییره. و پینگ و پایداری هم تعریف آنچنانی ندارهنقل قول:
سرعتش که به هیچ وجه متغییر نیست و کاملا ثابته.پینگ متغییر هم به اون بالا ربط داره و اوصولا تانوما باید بهترین پینگ رو نسبت به بقیه سرویسها داشته باشه.سرعت فیبر تو ایران هم تا 1 گیگابیت رو من به چشم دیدم و یعنی اگه امکانش باشه خود فیبر کشش رو دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
به شما سرعتی که خریداری کردین رو دادند یا بالاتر بستند؟
بعضی از دوستان میگن براشون بالاتر بستند.
میخواستم بدونم سلیقه ای بوده یا کلا بالا میبندند؟