سلام دوستان میخواستم بدونم از پرینتر لیزری سیاه و سفید چند وقت استفاده نکنی جوهرش خشک میشه؟
Printable View
سلام دوستان میخواستم بدونم از پرینتر لیزری سیاه و سفید چند وقت استفاده نکنی جوهرش خشک میشه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خوب من رفتم يكي دوجا پرسيدم ، نكته جالب اينكه كارتريج هاي اچ پي 5463 ميگن اصلا نيست و كيت شارژ
هم براش وجود نداره و اگه كسي بگيره و جوهرش تموم شه دست به ... ميمونه !!
كيت تانك 4500 كانن هم حدود 80 تومن آب ميخوره .. اما من كه نميخوام آتليه و چاپخونه راه بندازم كه!
من يه پرينتر ميخوام كه :
1- هدش با كارتريج عوض بشه كه اگه يه زماني خراب شد مجبور نشم هزينه اي برابر با خود پرينتره بدم
2- كارتريجهاي رنگي مجزا داشته باشه كه كيفيت چاپ عكسش مطلوب باشه.
سناتور ، دوستان ، نظر شما برام مهمه كه اينجا پست ميزنم . لطفا راهنمايي كنيد .
ممنون
خشک نمیشه.پودره نه جوهر که بخواد خشک بشه.نقل قول:
حتما کارتریجش هم از مادیران هاست.شارژ نمیشن.نقل قول:
حتما کارتریجش هم از مادیران هاست.شارژ نمیشن
مال Meva با گارانتي ماديران
اينو نفهميدم يعني شارژشون كنم؟
مدتیه که وقتی اسکن میکنم پس زمینه به جای سفید زرد میوفته و عکس را هم زرد میکنه علت چیه باید چکار کنم
دوست گلم بنده بیشتر توی لیزری اطلاعات دارم و جوهرافشان تا حالا نداشتم.نقل قول:
کلا تانک خیالتون رو از جهت شارژ راحت میکنه.
مشکل خشک شدن جوهر رو هم حتما مدنظر داشته باشین.
سلام خدمت همه دوستان و كارشناسان محترم
مي خواستم دستگاه 4 كاره اي بگيرم واسه كاراي خونگي، راهنمايي مي خواستم.
جوهر افشان و رنگي باشه!با صرفه باشه(چه از جهت قيمت كاتريج،چه تعداد چاپ صفحات)ليزري پيشنهاد نميكنين؟
تو پستها خوندم كه اچ پي تحريم شده!يعني اگر خريديم با مشكل گارانتي و كمبود كاتريج مواجه ميشيم؟
دوستان چه مدلهايي رو پيشنهاد ميدين؟
قيمت تا 200000 تومان!
مدلهاي 3660 و 3680 اچ پي خيلي نظرمو به خودش جلب كرده ،بگيرم به نظرتون؟
كارتريجهاي اچ پي در برابر اپسون 6،5 برابر گرونترند...چيكار كنم؟خواهش دارم كمكم كنيد!!!
من hp 5150 دارم . خیلی ازش راضی ام . 3-4 ساله دارمش . روزی هم حدود 20-30 برگ پرینت میگیره . دوتا کارتریج داره . مشکی و رنگی . میشه مشکی رو با یه رنگی دیگه تعویض کرد برای کارهای کیفیت بالا .نقل قول:
یه لیتر جوهر هم میگیری میشه 40 تومن . برای یک سالت بسه .
قیمتش هم اگه گیر بیاری بالای 70-80 نیست
موقعی که میخوای پرینت بگیری یه جا نوع پرینت رو باید مشخص کنی . اونجا رو بزار روی داکیومنت به جای عکس .نقل قول:
نقل قول:
منتظر نظر اساتيد و كارشناسان هستم
موفق باشيد.