سلام
من از مرکز اینترنت شهید رجایی هستم که اینترنت فراتاز از نوع A1 را خریدم، (همون موقع 23000 تومن را دادم، 10 تومن راه اندازی + 13 تومن نوع اکانت) اول اینکه تا بخواهند رانژه کنند یه حدود 10 روز ما را علاف کردند. روز دوم رفتم گفتند فردا، روز بعدش گفتند فردا و ... تا اینکه روز آخر رفتم گفتم پولم را پس بدهید، که ترسیدند و فرداش راه افتاد.
روز سوم بود که ساعت 5 صبح اکانتم قطع شد. ( 2 گیگش تموم شد.) چون گفته بودند که مصرف شبانه مجانیه ، و من شب ها دانلود میکردم ، بعد که با مدیر این شرکت آقای حاجی تماس گرفتم و قضیه را گفتم، فرمودند که با اکانت شبانه باید وصل می شدی، و من گفتم: شما فقط گفتید که مصرف شبانه رایگانه و حرفی از اکانت شبانه نزده بودید تا من مطلع باشم و از آن استفاده کنم. گفتند که باید میپرسیدید!!!! ببخشید حاجی جون، من از کجا باید روحم خبر دار بود که دو نوع حساب باید میساختم، من فکر کردم خود شرکت به صورت اتومات این را در نظر میگیرد. خلاصه مدیر بی مسئولیت، خرج بی کفایتیشون را روی دست ما گذاشتند و البته با منت گفتند که حساب شبانه تون تا یک ماه دیگه فعاله!!! بعله شما اینم نمیگفتید فعال بود.
البته شب ها هم به ازای هر 200 مگ دانلود دیسکانکتت میکنند تا روی دانلود خودکار نگذاشته باشی.
حاضرم 10 تومن دوباره برای رانژه بدهم و از شر این شرکت راحت بشم. واقعا که! ادب به مشتری ندارند (البت قبل از خرید خوب تحویلت میگیرن، بعد که پولو دادی، اشکت را در می آورند.)
میخواستم برم تعزیرات شکایت کنم که چون دانشجو مکانیک صنعتی اصفهانم وقتم اجازه نمیده پی گیری کنم. حیف!! شیطون میگه این ترم بی خیال این 20 واحد بشم و برم حال اینا را بگیرم.
دمتون گرم.
شما مثل من بیچاره نشوید. مواظب باشید.