سلامنقل قول:
در صورت امکان شماره فروشنده را یرای من ارسال کنید
باتشکر
Printable View
سلامنقل قول:
در صورت امکان شماره فروشنده را یرای من ارسال کنید
باتشکر
براي روشن شدن قضيه بايد عرض كنم كه آمپ دستگاه switcher اچ دي ام آي ميباشد لذا تصوير از طريق كابل hdmi و صدا از طريق كابل اپتيكال يا كواكسيال منتقل ميشودنقل قول:
خوب این هم از عکسهایی که قولشو داده بودم فقط از بابت کیفیت پایین عکسها عذرخواهی میکنم چون با موبایل گرفتم
یک توضیح بدهم 2 عکس اول با کیفیت dvd هستند بقیه عکسها کیفیت فول اچ دی عکسها در مد سینما گرفته شده به جز عکس منظره دشت شقایق که روی مد داینامیک هستش در مورد لوگوی سامسونگ هم بگم دموی شرکت سامسونگ هست که داخل تلویزون پلاسما پاناسونیک پخش کردم
محتوای مخفی: Panasonic V20
چه عکسای قشنگی دستت درد نکنه
داداش منم از این تی وی 2 روز پیش خریدم
تو حالت دینامیک اونم سورس فول اچ دی فوققققق العاده عمل میکنه
فقط شما یه پلیر فول اچ دی روو بگو که کارایی عالی داشته باشه و بتونم تمام فول اچ دی رو روی این پخش کنم
خودم با پی سی روی این تی وی فول اچ دی پخش کردم و فوق العاده بود
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
داداش منم از این تی وی 2 روز پیش خریدم
تو حالت دینامیک اونم سورس فول اچ دی فوققققق العاده عمل میکنه
فقط شما یه پلیر فول اچ دی روو بگو که کارایی عالی داشته باشه و بتونم تمام فول اچ دی رو روی این پخش کنم
خودم با پی سی روی این تی وی فول اچ دی پخش کردم و فوق العاده بود
دوستان من میخام روی v20 با استفاده از pز & laptap فیلم اچ دی و فول اچ دی پخش کنم
وقتی کابل hdmi رو وصل میکنم تصویر رو بدون هیچ مشگلی بخش میکنه و با بالاترین صورت ممکن
ولی صدا نمیاد
یعنی برای صدا باید سینما خانگی در حد 500 تومن بخرم یا تنظیمات خاصی داره که باید روی تی وی انجام بدم
ممنون میشم جواب کامل بدین
دوستان کسی v20 50 تو بانه سراغ نداره؟
مدل های 50 اینچی هستندنقل قول:
ولی این مدل برای v20s موجود نیست
میتونید برای خرید v20s هم به پاساز کردستان یا دو پاساز بالاتر مراجهه کنید تو بانه
مرسینقل قول:
منظورم شماره تلفن بود اگر کسی داره برام پیام خصوصی کنه ممنون میشم-من دنبال 50 اینچ v20s هستم
اگه 50V20 سری S موجود نیست پس کدوم سری 50 اینچ موجوده؟ R یا...؟نقل قول: