اولین نفر من داشتم. پارسال بود :دی
Printable View
اولین نفر من داشتم. پارسال بود :دی
این speedtest.ir واقعی نشون میده؟؟
با دایال اپ تست گرفتم 53 نشون داد = 7 الان با ای دی اس ال 177 نشون میده =22
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با کارت دانشجویی 256 هم ندادند گفتند باید ارشد باشی که منم مدارک شرکت بردم ....
به همین راحتی نمیدند...
یعنی با ارشد 512 میدادن؟!نقل قول:
بیشرف به من گفت عمرا بدیم !
دکترا هم باشی نمیدیم!:31:
باز خدا رو شکر شما گرفتی:46:
سلام
میدونم شاید جاش اینجا نباشه اما میخواستم بهم کمک کنید!!! من امروز رفتم مخابرات منطقه مون خواستم با کارت نظام مهندسی اینترنت بگیرم گفتش 256 بیشتر نمیدیم!!!! بعدش گفتم من دوتا خط دارم میشه واسه جفتش اقدام کرد گفتش میشه و 256 میدیم !!!
حالا سوال من اینه که من میتونم با لپ تاپ همزمان به دوتا خط از طریق وای فای وصل بشم یا نه؟! اگه میشه روشهاشو بگید! معایبشم بگید! بنظرتون سرعتش 512 میشه؟! پینگش خیلی افت میکنه؟! ممنون میشم جواب بدین
اگه نشد بنظر شما مبین نت ارزششو داره 1مگش و بگیرم؟!
128 دارم.
چند روزیه نمیتونم مسنجر رو باز کنم و با چیز پی ان وصل میشه.
برای شما هم همینطوره؟
دوست من تقریباً درسته این پست من رو ببین :نقل قول:
حالا با این مقایسه اش کن :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6668771&postcount=1558
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی :40:
من کی گفتم 512 میدن با ارشدنقل قول:
256 میدن
دوستان من میخوام اقدام کنم برای اینترت مخابرات البته 256.حالا کارت دانشجویی یا ... میشه جور کرد ولی تو یکی از پستها نوشته شده بود برایه سرعت بالایه 128 حود صاحب خط هم باید باشه؟یعنی من اجاره نامرو با کارت دانشجویی و اخرین قبض ببرم قبول نمیکنن؟(چون اصلا این امکان برام وجود نداره که صاحبخونرو بردارم ببرم مخابرات.اصلا نیمیگنجه براش)
نقل قول:
عزیز شما چطور میگی کند نشده ؟! من اصلا تنظیماتم رو دستکاری نکردم ، الان 3-4 روزه سرعت کم شده و سایت هایی که از https استفاده می کنند ، سرعت باز شدنشون با صفر برابری می کنه. :41:
جونم به لبم میاد تا آندروید مارکت یا جیمیل باز کنم !! آقا کسی راه حلی نداره ؟ کی درست میشه ؟ میخوام سرمو بکوبم به دیوار !!:9::9: :31:
---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------
برا ما که خیلی گیر ندادن. ولی کپی کارت ملی صاحب خط رو میخوان.نقل قول: