آندو چرا اخراج شد؟:13::18:
Printable View
آندو چرا اخراج شد؟:13::18:
مردیم تا بردیم!
ولی به نظرم اخراج ثانیه 20 مس به ضرر ما تموم شد ...
10 نفره دفاع میکردن و فعلا هم طبق معمول با تیمهای که به این شکل جلوی ما بازی می کنن مشکل داریم .
مظلومی 4-4-2 چیده بود کرار متمایل به چپ اندو متمایل به راست ... یک جورایی 4-1-3-2 . تک هافبک دفاعی هم کیا بود ...
به نظرم وقتی این جوری بازی میکنیم و تیم حریف هم جمع می شه تو دفاع به مشکل میخوریم ...
به هر حال 3 امتیاز حساسی گرفتیم .
و درباره اخراج اندو : مثل اینکه با عمران زاده بحثشون شده و حرفی احتمالا زده شده که اندو رو داور اخراج کرد .
اندو بازیکن حرفه ای هست امیدوارم یک شکلی مثلا با مصاحبه ای چیزی ختم به خیر کنه قضیه رو .
نباید خودمون برای خودمون حاشیه درست کنیم ...
متاسفانه نرسیدم بازی رو غیر 10 دقیقه اخرش ببینم!:41:
تو همون 10 دقیقه کلا توپ واسه اسقلالیا بودش!(غیر یه شوت خوب که از حریف که رحمتیم یه نمه اذیت شد روش!:31:)
تو یه صحنه با حدود 10 -15 پاس متوالی رسیدن پشت محوطه جریمه سرچشمه اما وقتی حیدری خواست پاس اخرو بده با عجله اینکارو کرد که موقعیت خراب شد!(خدایی حرکتشون غیر پس اخر واقعا اخر تیکی تاکا بودا!:31:)
یه شوت ایستگاهیم که میلاد:40: زد!واقعا شوتاش عالیه!
+چند صحنه دیگه که خدایی تو اون 10 دقیقه که من دیدم میتونستیم راحت نتیجه رو به 3-4 گل بسونیم!
کلا من که دیدم سرچشمه تو زمین خودش خیمه زده بودن همینم که بردیم خیلی خوبه!
اندو کلا بازیکن زودجوشیه ولی دیگه میتونست تو اون صحنه یکم بیشتر مراعات کنه!
+
سامره ماشا... چه چاق شده!مثل اینکه کرمان بهش ساخته ها:31:
-------------------------------------------------------------
استقلال با شکست مس به صدر جدول بازگشت
دیدار دو تیم استقلال و مس سرچشمه از ساعت ۱۷:۴۵ در ورزشگاه آزادی و در حضور پنج هزار تماشاگر برگزار شد و استقلال با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید و به صدر جدول بازگشت. میلاد میداودی دردقیقه ۵۷ برای استقلال گلزنی کرد.
محسن قهرمانی داور مسابقه در ثانیه ۳۰ نادر فتحالهی از مس سرچشمه را با نشان دادن کارت قرمز از میدان اخراج کرد. این داور، مهدیحسینی نسب یکی از مربیان مس را هم در همان نیمه اول از روی نیمکت اخراج کرد.
قهرمانی در دقیقه ۸۵ آندرانیک تیموریان را به دلیل درگیری لفظی با حنیف عمرانزاده دیگر بازیکن استقلال از میدان اخراج کرد. رضا نوراللهی از مس سرچشمه نیز کارت زرد دریافت کرد.
با این شکست مس سرچشمه با ۷ امتیاز آخرین تیم جدول باقیماند و استقلال ۲۶ امتیازی به صدر جدول بازگشت.
ترکیب استقلال:
سید مهدی رحمتی، پژمان منتظری، میثم حسینی، خسرو حیدری، حنیف عمرانزاده، مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان، کیانوش رحمتی، میلاد میداودی( از دقیقه ۸۹ فریدون زندی)، کرار جاسم( از دقیقه ۷۹ محسن یوسفی) و فرهاد مجیدی
سرمربی: پرویز مظلومی
ترکیب مس سرچشمه:
حسن هوری، علی خانکی، رضا نورالهی، آنته زوراک، نادر فتحالهی، مسعود ابراهیمی، ننادنرویچ، علی مولایی، مسلم فیروزآبادی( از دقیقه ۷۸ علی سامره)، مجتبی ترشیز، اویس کرد جهان
سرمربی: اصغر شرفی
میلاد میداودی در مصاحبه با سایت گل: اگر مهاجم باشم گل های بیشتری می زنم/بگذارید گزارشگر بگوید شوت میداودی گل نشد/جواب محبت هواداران را با گلزنی دادم
نقش من این بود که توپ را به تور دروازه مس بچسبانم! بگذارید گزارشگر بگوید شوت میداودی گل نشده؛ همین که توپ به تور چسبید و سه امتیاز را گرفتیم کافیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- میلاد میداودی در ادامه روند گلزنی اش موفق شد تک گل سه امتیازی استقلال برابر مس سرچشمه را به ثمر برساند. مهاجم محبوب هواداران استقلال در پنج بازی آخر این تیم پنج گل زده تا هواداران رنگ آبی بارها شعار معروف «واویلا، واویلا، میلاد میداودی» را فریاد بزنند.
میداودی که با گل زیبایش بار دیگر استقلال را صدرنشین لیگ برتر کرده، در مصاحبه با خبرنگار سایت گل به سئوالات مختلف پاسخ داد.
این روزها کمتر با رسانه ها مصاحبه می کنی و صحبت هایت از طریق سایت شخصی ات منتشر می شود. دلیل خاصی دارد؟
دلیل خاصی ندارد. چون از مصدومیت برگشته ام به غیر از تمرینات تیمی هر روز صبح تمرین اختصاصی انجام می دهم و به همین خاطر بیشتر اوقات درگیر تمرینات هستم تا به آمادگی بهتری برسم. همیشه برای خبرنگاران احترام قائلم و قصد دارم به نمایشگاه مطبوعات بروم تا به آن ها خسته نباشید بگویم.
بازی با مس سرچشمه را چطور دیدی؟
بازی سختی بود، تیم مس خیلی فشرده دفاع می کرد و به زحمت توانستیم سه امتیاز را بگیریم. اخراج دقیقه اول باعث شد تا بازیکنان مس در تمام طول مسابقه دفاع چند لایه درست کنند و حتی زمانی که گل خوردند هم این وضعیت تغییر نکرد.
استقلال مقابل ذوب آهن و شیرین فراز خیلی خوب بازی کرده بود؛ قبول داری در این مسابقه بازیکنان شما نتوانستند مثل دو مسابقه قبلی باشند؟
بله قبول دارم اما شرایط این بازی ها با هم فرق داشت. قبل از بازی با ذوب آهن هشت روز فرصت تمرین کردن داشتیم اما قبل از بازی مقابل مس سرچشمه فقط یک جلسه 45 دقیقه ای در سالن و یک 45 دقیقه در چمن مصنوعی تمرین کردیم و هوای بارانی تهران اجازه نداد تمرین مناسبی داشته باشیم. در مجموع هر تیمی ممکن است در طول فصل چند بازی نمایش خوبی نداشته باشد اما مهم اینست که امتیازات لازم را بگیرد.
در بازی های اخیر کمتر صاحب موقعیت گل شده ای. دلیلش چیست؟
دلیلش اینست که تیم های مقابل با شناخت کافی از استقلال مقابل ما قرار می گیرند و یارگیری فشرده انجام می دهند. هافبک های استقلال واقعا کار سختی دارند و در طول مسابقه بیشترین دوندگی را دارند تا مهاجمان را صاحب موقعیت کنند. در سه بازی آخر که در طی هشت روز گذشته انجام دادیم و چهار گل زدم، فقط سه موقعیت گلزنی داشتم که هر سه موقعیت را گل کردم. گل اولم به شیرین فراز هم روی یک شوت از راه دور به ثمر رسید.
گزارشگر بازی دیروز از مظلومی انتقادات زیادی می کرد و در نیمه نخست هم می گفت که نقش میداودی در این بازی مشخص نیست و این بازیکن در زمین سرگردان است. چه نظری در این رابطه داری؟
همانطور که گفتم تیم مقابل چند لایه دفاع می کرد؛ آقای مظلومی هم از مهاجمان می خواست که مرتب جای خود را عوض کنند تا تمرکز دفاع حریف را به هم بزنند. به همین دلیل مرتب جایم را عوض می کردم تا از یک لحظه غفلت مدافعان مس استفاده کنم و در نهایت تنها موقعیتی که نصیبم شد را تبدیل به گل کردم. فیلم بازی را دیشب دیدم و حرف های گزارشگر را شنیدم، حتی بعد از گلزنی ام اصرار داشت که نقش میداودی مشخص نیست. نقش من این بود که توپ را به تور دروازه مس بچسبانم! بگذارید گزارشگر بگوید شوت میداودی گل نشده؛ همین که توپ به تور چسبید و سه امتیاز را گرفتیم کافیست.
اما گزارشگر بیشتر از این موضوع انتقاد می کرد که چرا تنها تاکتیک استقلال پاس های در عمق برای مجیدی است و هافبک های استقلال فقط به پاس های عمقی به مجیدی اکتفا کرده اند.
به غیر از 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم که با دو مهاجم بازی کردیم، مجیدی به عنوان مهاجم نوک بازی می کرد و من و کرار در کناره های خط بودیم. طبیعی بود که اکثر توپ ها به مهاجم نوک برسد و مجیدی هم چند فرار خوب داشت که بدشانسی آورد و نتوانست گل بزند. ضمن اینکه در طول مسابقه روش های مختلفی را برای گلزنی امتحان کردیم و با یک حرکت ترکیبی از سمت راست و پاس عرضی جباری به گل رسیدیم.
قبول داری که اگر به عنوان مهاجم بازی کنی، بیشتر از بازی در کناره های خط موثر هستی و گل های بیشتری می زنی؟
حرفتان درست است. یک مهاجم هر قدر به دروازه حریف نزدیکتر باشد، احتمال گلزنی اش بیشتر می شود. نیمه اول مسابقه با ذوب آهن 2-4-4 بازی کردیم و همراه با مجیدی مهاجم بودم که یک گل زدم. در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم بازی دیروز هم این اتفاق تکرار شد و کنار آقا فرهاد در خط حمله قرار گرفتم که گل زدم. برابر شیرین فراز نیز مهاجم نوک بودم و قبول دارم که اگر به عنوان مهاجم بازی کنم، می توانم گل های بیشتری بزنم.
قبل از بازی مقابل ملوان برخی ها عنوان کردند که میداودی با اعتراض کردن در ترکیب اصلی استقلال قرار گرفته اما از آن مسابقه به بعد پنج گل در پنج بازی زدی. در این رابطه صحبت می کنی؟
من بازیکن نیمکت نشین نبودم که بخواهم با اعتراض فیکس شوم. مدت زیادی به دلیل مصدومیت از میادین دور بودم و طبیعی بود که چند بازی به عنوان بازیکن تعویضی به میدان بروم. قبلا هم گفته ام زمانی تصمیم گرفتم به استقلال بیایم که احساس کردم از نظر فنی می توانم به این تیم کمک کنم. از همان بازی اول برای استقلال در تبریز برابر شهرداری که دو گل زدم تا بازی دیروز مقابل مس سرچشمه، همیشه سعی کردم با تمام وجود برای استقلال و هوادارانش بازی کنم.
بعد از بازی دیروز در جمع خبرنگاران گل سه امتیازی ات را تقدیم هواداران استقلال کردی تا بدین شکل پاسخ تشویق های آنان را بدهی؟
هواداران استقلال در هر شرایطی به ورزشگاه می آیند و از ما حمایت می کنند. آن ها همیشه به من لطف دارند و دوست دارم با گلزنی جواب محبت هایشان را بدهم. امیدوارم امسال قهرمانی هر دو جام داخلی را در کنار هواداران جشن بگیریم.
به نظرت استقلال چنین پتانسیلی را دارد؟
استقلال امسال تیم قدرتمندی است و می تواند پس از سال ها قهرمانی همزمان لیگ برتر و جام حذفی را کسب کند. اعتقاد دارم که استقلال شخصیت قهرمانی در هر دو جام را دارد.
فکر می کنی در فهرست جدید تیم ملی حضور داشته باشی؟
امیدوارم که این طور باشد و بار دیگر به تیم ملی دعوت شوم. اگر دعوت بشوم سعی می کنم عملکرد خوبی داشته باشم، چون با تمریناتی که انجام می دهم به آمادگی بیشتری رسیده ام.
به عنوان آخرین سئوال؛ آیا برای فصل آینده برنامه ای داری و به آن فکر کرده ای؟
هیچ کس از فردا خبر ندارد. پارسال در اوج آمادگی و در حالی که به فکر درخشش در لیگ قهرمانان آسیا و جام ملت ها بودم، دچار مصدومیت سختی شدم و ماه ها نتوانستم فوتبال بازی کنم. به همین دلیل ترجیح می دهم که تمام تمرکزم روی تمرینات و مسابقات فعلی باشد و خیلی زود است که بخواهم به فصل آینده فکر کنم.
سايت گل.....نقل قول:
نقل قول:
ماجراي روز گذشته ظاهرا از جايي شكل گرفته كه آندو تيموريان خطاب به مدافعان تيم ميگويد: علي سامره تكنيكي و سريع است و ممكن است با يك حركت خط دفاع را جا بگذارد روي يك خط نايستيد كه اين تذكر فني با واكنش بسيار تند عمرانزاده توأم ميشود و او اقدام به فحاشي عليه آندو ميكند.
لحظاتي بعد آندو خشمگين از اين اتفاقات حرفها را پيش مجيدي بازگو ميكند كه قهرماني با شنيدن اين صحبتها رأي به اخراج او ميدهد در حالي كه آندو در آن لحظه فقط موضوع را به كاپيتان تيم انتقال ميداده است.
تیموریان: باشگاه ممنوع المصاحبه ام کرده است
بعد از درگیری لفظی آندرانیک تیموریان و حنیف عمران زاده باشگاه استقلال این ۲ بازیکن را ممنوع المصاحبه کرد.
تیموریان در این خصوص به خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، گفت: ممنوع المصاحبه شده ام و هیچ صحبتی برای گفتن ندارم. تصمیم باشگاه است و به آن احترام می گذارم.
به نظر می آید باشگاه استقلال برای جلوگیری از بروز حاشیه به واسطه درگیری این ۲ بازیکن تصمیم فوق را اتخاذ کرده است.
رفتار غیرحرفه ای آندو چه توجیهی دارد؟/ تیموریان به خودش و استقلال لطمه می زند
جدال لفظی "آندرانیک تیموریان" با "حنیف عمران زاده" در دقایق پایانی دیدار استقلال و مس سرچشمه باعث اخراج هافبک ملی پوش آبی پوشان تهرانی شد تا شاگردان پرویز مظلومی مثل حریف که از ابتدای بازی ۱۰ نفره بود، در اواخر این دیدار بازی را با یک بازیکن کمتر ادامه دهند.
آندو برخلاف تمام دنیا که بازیکنان به دلیل درگیری با بازیکنان حریف از زمین اخراج می شوند به خاطر درگیری شدید لفظی با هم تیمی اش اخراج شد هر چند در این دقایق اتفاق بدی برای استقلال رخ نداد و آبی پوشان تهرانی ۳ امتیاز این دیدار خانگی را کسب کردند اما اگر تیم مظلومی در دقایق پایانی که ۱۰ نفره به بازی ادامه می داد و گل می خورد و بازی به تساوی کشیده می شد هواداران استقلال چه رفتاری با هافبک ملی پوش خود داشتند؟ آیا آندو می توانست جوابگوی انتظارات به حق هواداران تیمش باشد؟ اگر قرار باشد بازیکنی به این شکل به تیمش ضربه بزند چه تفاوتی بین آندوی باتجربه و ملی پوش با جوانی همچون مجتبی محبوب مجاز یا ... وجود دارد؟
آندو از زمانی که به لیگ ایران برگشته چه آن روزهایی که در تراکتورسازی تبریز توپ می زد و چه امروز که در استقلال نقش کلیدی دارد، همواره چنین حاشیه هایی داشته و با بازیکنان خودی و حریف درگیر شده است. سوال ما از هافبک ملی پوش استقلال این است که دستاورد او از حضور در فوتبال اروپا چه بوده است؟ آیا تنها دستاورد او این بوده که خودش را تافته جدا بافته بداند؟ یا اینکه باید آموخته هایش در لیگ برتر انگلیس را به کار بگیرد و برای موفقیت تیمش تلاش کند؟
آندو در این مدت خودش را آقای خاص لیگ ایران دانسته و مشکلات زیادی به وجود آورده است. حواشی او در این دیدار به استقلال ضربه زد چراکه بازی بعدی تیمش را از دست داد؛ او که همواره حرف از فوتبال حرفه ای می زند، چنین رفتاری را کجای فوتبال دنیا دیده و یاد گرفته که ما ندیده ایم؟ آندو با چنین رفتاری به خودش و استقلال لطمه می زند و اگر اصلاح نشود روزهای بدتری در انتظارش خواهد بود.
خبرگزاری ایپنا
برهانی: حرفی از رفتن نیست در استقلال میمانم
آرش برهانی مهاجم تیم استقلال مورد علاقه مدیرعامل تیم قرار داد دارد و با اینکه چند هفته ای است که در ترکیب این تیم قرار نمیگیرد اما با اصرار مدیریت تیم روبرو شده است
به گزارش فوتبال آنلاین برهانی گفت: شرایط بسیار سختی است اما کاری نمی توان انجام داد و باید صبر کرد من بازیکن استقلال هستم و نمی توانم کاری انجام دهم که برخلاف شرایط تیم باشد.
وی افزود: از این شرایط راضی نیستم و آنرا اعلام کردم اما صحبتهایی که در مورد رفتنم به تیمهای مختلف مطرح می شود شایعه است و هیچ چیز قطعی نیست.
برهانی تصریح کرد: اصلاً نمی شود آینده را پیش بینی کرد اما در حال حاضر حرفی از رفتن نیست و من هم بازیکن استقلال هستم من استقلال را به همه تیمها ترجیح می دهم اما در صورتی که مربیان و مسئولان مرا بخواهند زیرا اگر جز این باشد نمی توان کار دیگری انجام داد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر به استقلال فکر میکنم و باید دید که در آینده چه اتفاق جدیدی رخ دهد که همه از آن بی خبر هستیم.
حالا خوبه میلاد رو جریمه نکردن که چرا شکل قلب ساختی برای شادی گلش . :27: قلب مدل ندای شبکه من و تو هستنقل قول:
ا
این روزها همه به نوعی دنبال منشوری کردن بازیکن ها هستند ... ولی دیگه به این قلبه که نمیشه گیر داد .. بی خیال!:31:نقل قول:
.................................................. ........
تشکر از حسین عزیز ، یاداوری کنم که تو تاپیک کناری بازیکن ها به رای شما احتیاج دارند:31: .پس همت کنید دوستان .:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=513438&page=3
دوری یک ماهه بازیکن استقلال به دلیل مصدومیت/خسرو حیدری بازی با بحرین و اندونزی را از دست داد
سایت رسمی باشگاه استقلال نوشت:بازیکن ملیپوش استقلال دو بازی تیم ملی را از دست داد.خسرو حیدری مدافع ملی پوش این تیم گفت:« متاسفانه در بازی اخیر با مس سرچشمه مصدوم شدم. امروز پس از عکس برداری مشخص شد که همسترینگ پای من چند سانتی متر پاره شده و به این ترتیب ۴ هفته دور از میادین هستم و نمی توانم تیم ملی را در دو مسابقه آتی با بحرین و اندونزی همراهی کنم.»