با سلام
من چطور مي توانم ، وارد ست آپ لب تاپ سوني fw290nah بشوم ودر ضمن درايور هايش را از كجا بگيرم . با تشكر.
موفق باشيد.
Printable View
با سلام
من چطور مي توانم ، وارد ست آپ لب تاپ سوني fw290nah بشوم ودر ضمن درايور هايش را از كجا بگيرم . با تشكر.
موفق باشيد.
با سلام
چرا وقتي كه هارد لب تاپ سوني fw290nah را فرمت مي كنم ، كل هارد فرمت و پارتيشن بندي نمي شود . با تشكر.
موفق باشيد.
سلام ممنونم بابت راهنمائي
مشکل من حل شد 2 تا رم 512 با باس 533 گذاشتم فعلا ويندوز نصب شده و مشکلي پيش نيامد.
الان راهنمائي ميخواستم : 1- روي سايت که چک کردم رم اوليه 512 هست و نوشته تا 1/5 قابل ارتقا هست من روي مين بورد 2 شکاف رم ديدم و يکي مثل شکاف رم يود ولي اين رم ها نميخورد اکنون به نطر شما من ميتونم يک رم 512 + رم 1 گيگ بذارم يا 2 تا رم 1 گيگ حواي ميدهد يا هم همين 2 تا 512 کافيه ( نظر من اين هست که رمهاي بايد با ظرفيت و باس مساوي بايد باشند تا سيستم خوب جواي بده )
2- درايو گرافيک + مودم+شبکه +صدا + باس و ... را از کجا دانلود کنم (سايت انگليسي باشد بهتر است از زاپني)
مدل fujitsu fmvbiblo nb50 ممنونم استاد
خوب تابلو شد دیگه ... اگر تصویر میره و میاد ، و پرش داره ، احتمالا کابل و تبدیل ، یا خود سوکت vga قطعی دارهنقل قول:
رجیستر جان گاهاً تصویر رو میفرسته ولی با پرش زیاد و سیاه سفید.یعنی کاملا بی استفاده.تو pc هم که قبل از خرید لب تاپ امتحان کردم همین جور بود که با یه لار ریست درست میشد.ولی تو لب تاپ نشد.تو تنظیمات هم رفتم.multi display داره ولی .....
یعنی امکان داره که این کارت گرافیک انجام این کار باش غیر ممکن باشه؟آخه تفاوت تو همین باید باشه که با pc شد ولی با این نمیشه دیگه؟
چیکار باید بکنم؟از کی بپرسم،یه راهی جلوی پای من بذار،گفتم،روی اتصال به tv حساب کرده بودم.از صریق usb تبدیلی چیزی نیست؟
از طریق تبدیل usb خروجی hdmi هست ولی بالای 100 تومنه ! ولی این اخر کیفیت هست...
نقل قول:
setup دستگاه ها با یکی از دو دکمه DEL یا F2 لود میشه
درایورهایش را :
1- در اینترنت سرچ کنید
2- از بازار و یا شرکت های گارانتی کننده بخرید
3- در بخش درایور مطرح کنید یا توی همین بخش درایور سرچ کنید انشالله یکی جوابتون رو میده :31:
دوست عزیزنقل قول:
اینگونه مشکلات را باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین تالار ، مطرح کنید.
لطفا سوالات خود را واضح مطرح کنید
1- شما روی هر اسلات میتونی تا 2 گیگ رم نصب کنی ، یعنی روی یک اسلات یک 2 گیگ و اسلت دیگر خالی باشد چون نهایت 2 گیگ رم ساپورت میکنه (البته مطمئن بشو چون لپ تاپ های 2005 به بعد همه 4 گیگ رم ساپورت هستند) ... شاید این نباشهنقل قول:
هر چی میخوای میتونی بندازی ، اما اگر بیشتر از 2 گیگ شد ، فقط همون 2 گیگش استفاده میشه
بهتره رم ها یک مارک باشند ، باس مهم نیست چون با باس کمتریه مثلا 553 کار میکنه و بیشتر هم نمیشه چون نهایت باس تعریف شده برای رم همین مقدار است
تفاوت ظرفیت هیچ اهمیتی نداره
2- باید برید سایت فوجیتسو ... باید گیر بیاد دیگه ... سرچ کنید راه دیگری نیست :46:
موفق باشید دانشجو :31:
سلام.من يه لپ تاپacer aspire one گرفتم.شارژ نميشه.حالا نميدونم مشکل از منه يه pc.
تو دفترچش نوشته چراغش که نارنجيه داره شارژ ميشه و وقتي سبز شد يعني فول شارژ شده.حالا يه 2 روزه من گذاشتم تو شارژ(البته چند بار آنپلاگ کردما) ولي وقتي بدون آداپتور ميخوام استفاده کنم اصلا روشن نميشه.انگار فقط بصورت ac power کار ميکنه.کاري چيزي نبايد انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ممنون
نمیدونم من با acer one کار نکردمنقل قول:
اما در حالت روشن بودن سیستم ، توی لپ تاپ ها چراغ پاور اصولا سبز روشن میمونه ... بدون اداپتور
چی روشن نمی شه/؟نقل قول:
سلام.من يه لپ تاپacer aspire one گرفتم.شارژ نميشه.حالا نميدونم مشکل از منه يه pc.
تو دفترچش نوشته چراغش که نارنجيه داره شارژ ميشه و وقتي سبز شد يعني فول شارژ شده.حالا يه 2 روزه من گذاشتم تو شارژ(البته چند بار آنپلاگ کردما) ولي وقتي بدون آداپتور ميخوام استفاده کنم اصلا روشن نميشه.انگار فقط بصورت ac power کار ميکنه.کاري چيزي نبايد انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ممنون
چراغ قرمز یا خود لپ تاپ؟
ببین سیستم ایسر اینجوریه.
دو تا چراغ می بینی
سمت چپیه که چراغ پاوره. اگه روشن باشه سیستمت روشنه و اگه خاموش باشه سیستم خاموش. اگه استندبای باشه قرمز چشمک زن.
سمت راستیه چراغ شارژر. اگه شارژر رو بزنی دو حالت داره. یکی قرمز که یعنی داره شارژ می شه یکی سبز یعنی فول شد.
بعد از اینکه از شارژر آنپلاگ کنی هم خاموش می شه تا زمانی که به زیر 10% شارژ برسه که در اون صورت قرمز چشمک زن می شه.