سلام دوستان بانک ملت صدور آنی کارت رو داره.
و اگه رمز دوم کارت ملی فراموشمون شد قابل بازیابی هست
Printable View
سلام دوستان بانک ملت صدور آنی کارت رو داره.
و اگه رمز دوم کارت ملی فراموشمون شد قابل بازیابی هست
معمولا ملت آنی نیست البته شاید دو سه تا شعبه خاص در تهران این کار رو انجام بدن اطلاعات بیشتر 1556نقل قول:
اما برای کارت ملی برید عابر بانک ملی و رمز جدید تعریف کنید
مرسی 1556 چیه؟نقل قول:
مرکز امور مشتریان بانک ملت البته توی تهران اینه اگر جواب نمی ده توی سایت بانک ملت شماره شهرستان هم گذاشتهنقل قول:
خبر بالارفتن سود سپرده بانکها برای مهار تورم برای سال 92 درست بود؟
شبا یعنی چی؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
"شبا" یا شماره حساب بانکی ایران، بمنظور تسهیل و استاندارد سازی مبادلات بین بانکی و بین المللی بانک های کشور، توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مطابق با استاندارد 13616-ISO ، تعریف و تبیین شده است و بزودی در تمام سامانه های پرداخت بین بانکی منحصرا از این نوع شماره حساب استفاده می شود. هر شماره حساب بانکی ، قابل تبدیل به یک شماره حساب "شبا" خواهد بود. كاربران گرامی می توانند شماره شبا مرتبط با حساب خود را از طریق روشهای زیر دریافت کنند.
من شماره شبا رو دارم چ استفاده ای میشه ازش کرد؟
با شمار ه شبا میتونید از هر بانکی به هر بانک دیگری مبلغی ارسال کنید بدون اینکه نیازی داشته باشید اطلاعاتی در مورد حساب مقصد مثل بانک شعبه و یا نوع حساب از نظر سنتی یا آنلاین بودن داشته باشید.نقل قول:
اخطار مهم: در استفاده از شماره شبا بسیار محتاط باشید چرا که در انتقال بآ شبا نام صاحب حساب مقصد کنترل نمی شود و در صورتی که شماره شبا وجود داشته باشد وجه به آن واریز شده و استرداد آن نیز غیر ممکن است
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
ببخشید من 2 3 روز دیگه 18 سالم میشه و انتقضای کارتم تموم میشه...
یه کارت سپهر صادرات دارم...
واسه تمدیدش باید برگردم شعبه شهر خودمون یا همین جا هم که تحصیل میکنم تو هر شعبه ای واسم تمدیدش میکنن؟
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2