راستي اين سوال موند جا
از چه رنگي بدت مياد
و از چه رنگي خوشت مياد
Printable View
راستي اين سوال موند جا
از چه رنگي بدت مياد
و از چه رنگي خوشت مياد
سلام مجدد..
سلام عزيز ...
رامبد جان ممنون بابت پاسخ هائي مه دادي !
خواهش ناقابل بيد ...
اين سوالات هيچ در ربطي به من نداره .. من بي گناهم و خانمم داره اينا رو ازت مي پرسه :rolleye:
خانم نيما خان سلام عرض ميكنم ...
ميپرسه يعني چي يكيشم به زور تحمل ميكني ؟! ( زن گرفتنو ميگه ) :cool:
ببخشيدا ولي از اونايي كه متاهل شدن تحقيق بعمل آوردم و به اين نتيجه رسيدم
تنوع طلبي يعني چي ؟ تو چي تنوع طلبي ؟ مشكوك بود!
نه به جان خودم منظورم اوني نبود كه شما فكر ميكني ... منظورم اين بود كه تو زندگي بدون تنوع زندگي كردن خيلي مشكله .... خداوند هم تنوع طلبه چون انسانها رو در سايزها و رنگهاي مختلف آفريده
اگه يكي هوله شخصي شما رو برداره چي كار ميكنيد؟ عكس العملتون چيه ؟
اگه دوران دانشگاه بود ميگفتم عادت كردم ... اما الان تا حالا كه اينطور نشده ولي اگه بشه فكر كنم تذكر كافي باشه ...
اگه همين الان مامانت با كفگير بياد بالا سرت وايسه و بگه پاشو ديگه بسه نت چي كار ميكني؟!
از اونجايي كه مادرم رو خوب ميشناسم ... ميرم يه كاري كه دوست داره واسش انجام ميدم ....بعدش مطمئنم از خر شيطون پياده ميشه
اگر دست و پاتو ببندد و يك هفته نذارن دست به كامپيوتر بزني چي كار مي كني ؟ (كامپيوتر هم جلوت باشه اما نتوني بهش دست بزني)
احتمالا اگه اون طرفا يه اسلحه وجود داشته باشه ... نه خودم رو نميكشم سيستم رو ميتركونم تا تو كفش نباشم
ميفرمايند فعلا اينها رو جواب بديد تا بعد !!
رامبد فكر كنم بابت اون حرفت خانمم شمشير از رو بسته واست !!!!! :laughing: .
من همينجا از همه خانمهاي فروم مخصوصا خانم آقا نيما طلب مغفرت ميكنم ...
قربانت
موفق و پيروز باشيد - نيما احدي
قربانت ... تا بعد
سلام
سلام فرانك خانم ...
1- دسكتاپ كامپيوترت چيه ؟
عكس آواتارم ولي سايز بزرگ
2- اسكرين سيورت چيه ؟
Windows XP sp2
3- شطرنج دوست داري با مهره سفيد بازي كني يا سياه ؟
مشكي رنگ عشقه ...
4- اگه اسب داشتي دوست داشتي چه رنگي بود ؟
جواب سوال بالا
5- اگه دختر بودي حاضر بودي با پسري با شرايط فعلي خودت ازدواج كني ؟
راستش رو بگم: آره ... البته نه اينكه عيبي نداشته باشم ولي قابل تحمل هستم ...
6- نظرت راجع به اين جمله چيه ؟ موافقي اصلا باهاش ؟
به آسمون نگاه ميكني پر از ستاره است ٬ دوست داري كدوم مال تو باشه؟به اوني كه كم نورتره قانع باش و قدرش رو بدون چون به اوني كه پررنگتره همه نگاه ميكنن
والا اوني كه كم نورتره بهتره ... چون توقعش كمه ... و ميتونه هر شرايطي رو تحمل كنه ...
7- نظرت در مورد عمل ها و جراحي هاي مربوط به زيبايي چيه ؟
عقده زيبايي ....
8- آيا به تمام سوال هاي كه ازت پرسده مي شه و پرسيده خواهد شد راست جواب دادي و همه حقيقت را گفتي و خواهي گفت ؟
يا ميگم نميدونم يا ميگم خصوصيه يا راستش رو ميگم ... از اين سه حالت خارج نيست
9- اطلاعات تاريخي ات در چه سطح ؟
در حد متسط و تقريبا ضعيف
10- نظرت در مورد قيافه دختر خوانده انجلينا جولي چيه ؟ همون سياه پوسته را مي گم .
خداييش از بچه خودش خوشگل تره ... البته اين نظر شخصي منه
11- كدوم خواننده مجاز را بيشتر دوست داري ؟
محمد اصفهاني ولي عشق سياوش قميشي هستم ...
12- چپ دستي يا راست دست ؟
راستي ... نه ببخشيد راست دست
خيلي خيلي ممنون بابت پاسخ ها خسته نباشيد
خواهش ... سلامت باشي
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
خورشت خلال هم خيلي خوردم خواستي حدس بزن چرا
راسسسسستي :biggrin: .... كجا خوردي ؟ :blink:
آن سفرکرده که صد قافله دل همره اوست ××× هر کجا هست خدايا به سلامت دارشنقل قول:
نوشته شده توسط m&s
اين يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
من كه نگرفتم چي شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خوبي خشگلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... سلامتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
سلام عزيزدل .... مرسي خوبم .... اميدوارم توهم حالت خوب باشه ....
من ديروز يك اتفاق ناراحت كننده برام افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... 100 تا سوال برات حاضر كرده بودم اما نميدونم چي شد كه يكدفعه تحت يك فشار روحي تمام هاردم رو فورمت كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
از اون لحاظ كه سوالا پريد الحمدالله ... ولي واسه اتفاقي كه براي سيستمت افتاد متاسفم :sad: ...
الان به همين چندتا جواب بدي ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... در ضمن خسته كه نيستي و كم هم نمياري خوشم مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... قربونت برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشششم ... هستم خدممتون ...
( در ضمن برات در قسمت جوابها تگهاي رنگ رو انتخاب كردم كه فقط كافيه بين اونها تايپ كني تا جوابت به رنگ دلخواه خودت تبديل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فقط كافيه از نقل قول استفاده كني و تگ نقل قول رو پاك كني) ( البته خودت استادي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( جلوگيري از خستگي و اتلاف وقت ))
تووووووو مثل قند و نباتي .... خيلي لطف كردي ... :)
1- در موارد زیر الگوهای تو چه کسانی هستند:
- در محبت: مادر
- در فوتبال: زيدان
- در صبر و بزرگواری:دوباره مادر
-در گذشت: پدر
2- تا به حال از خطای کسی چشم پوشی کردی ( گناه کسی رو بخشیدی )؟
البته من خودم آخر هرچي گناهكارم ... ولي آره شده ...
3- آهنگ دلخواه تو چیه ؟ ( حداکثر 3 تا )؟
1- هرگز نخواستم كه تورو با كسي قسمت بكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... از سياوش قميشي
2- سرتو بذار تو شونهام .... از اميد
3- ضياقت ... از داريوش
4- اگر جلوی شما یک ظرف بزرگ از انواع ( تمام ) میوه های دنیا قرار بدند و بهت بگن که فقط یک دونه حق داری برداری ؟ اولین موه کدوم یکیه؟
من عاشق گوجه سبز يا همون آلوچه بيدم ....
5- یک نفر شب حوصلش سر میره .... برای اینکه خودش رو سرگرم کنه یک فکری به سرش میزنه ..... یک گونی برمیداره و به مسجد سر کوچه محل سکونتش میره و از تمامی کفشهای حاضران در مسجد لنگه راست اونها رو بر میداره و توی گونی میریزه .... بعد از این کار به مسجد چند کوچه بالاتر مراجعه میکنه ..... لنگه کفشهای راست رو از گونی در گوشه ای از مسجد خالی میکنه ..... بعد از این کار از تمامی کفشهای حاضران در مسجد لنگه های چپ اونها رو بر میداره و توی گونی میریزه .... بعد تمامی لنگه کفشهایی رو که از سر کوچه خونشون آورده بود با لنگه کفشهای راست این یکی مسجد درهم میکنه ( مخلوط میکنه ) ... بعد از اینکار به مسجد سرکوچه محل سکونتش برمیگرده و اینبار لنگه های چپ این مسجد رو با اون یکی مسجد مخلوط میکنه ..... در آخر از درب مسجدها شاهد سر در گمی مردم میشه ....
برداشتت رو از این داستان واقعی و شخصیت این داستان بازگو کن؟
اگه دستم بهش برسه يه حال اساسي بهش ميدم ... شوخي شوخي با مسجد هم شوخي !!!
6- هنر ... چه هنری رو میپسندی ( موسیقی ... نقاشی ....و... ) ؟
موسيقي ...
7- اروپا - آفریقا - آمریکا - آسیا - اقیانوسیه - ... کدام قاره رو میپسندی ؟
طبيعتا اروپا ...
8- اسباب بازی هم داری ( از قدیم یا جدیدا ) ؟
از قديم آره اما جديد نه ....
9- فکر کن یکی از بهترین دوستهای تو داره ازت جدا میشه ( برای مدت بسیار طولانی یک جای دوری میره ) از تو یک یادگاری میخواد :
==== اگر دختر باشه به او چه چیزی یادگاری میدی ؟
من كه جي اف ندارم ... اما اگه فرضا باشه ... يه دستبند كه اسم من روش باشه ....
==== اگر پسر باشه به او چه چیزی یادگاری میدی؟
هرچي بدونم دوست داشته باشه ....
10- فرض کن تک تیرانداز پلیس هستی هدف مورد نظر رو از پشت سر نشونه گرفتی ( یک خلافکار بچه 9 ساله ) فرمانده به تو دستور شلیک میده .... بچه خلافکار روش رو بر میگردونه و این بار تو از دوربین تفنگت صورت بچه 9 ساله رو به طور کامل میبینی .... روی گونه های بچه 9 ساله قطرات اشک سرازیر شده تو اون اشکها رو میبینی ..... خوب الان دستور فرمانده رو ارجحیت میدی یا دستور دلت رو ؟
البته بچه 9 ساله كه بنظر من اگه خلافي هم بكنه نبايد ازش گرفت چون هنوز عقلش كامل نشده .... نه از اونجايي كه خيلي احساساتي هستم شليك نميكنم ...
11- به اين جمله معتقدي كه گريه و اشك مرد رو نبايد كسي ببينه ؟ چرا ؟
نه اصلا ... چون خدا گريه كردن رو واسه هر انساني گذاشته كه بتونه بوسيله اون آرامش پيدا كنه چه در جمع چه تنهايي ..
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... منتظر باش سوالها در راه هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... هستم خدمتتون
ايييييييييي ... منم هستم خدمتتون ...
سلام
سلام دل انگيز ...
1- کجای بدنت تا حالا کورک زده؟
كورك چيه ؟ بيماريه ؟ :blink:
2-تا حالا به جز سرما خردگی بیماری واگیرداری گرفتی؟
نه به جان خودم ... ;)
3-ایذ-هپاتیت-دیابت می دونی چه نوع بیماری هایی هند؟
هروقت به يكي مبتلا شدم توضيح ميدم ... :laughing:
4-تشکر
خواهش عزيز ...
بهترين غذا خورش خلال .... به يه بنده خدا ....بچه خوبيه من رو ياد اول عضو شدم ميندازه ...نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
سلام مجدد و عرض شرمندگي فراوان خدمت دوستان
سلام جيييگر ... سالي يه بار سر ميزني ...
اومدم دوتا خبر بدم
1-تا اطلاع ثانوي ووكمن حق نداره از رو صندلي بلند بشه. خداييش براي كدخدا يه هفته وقت خيلي كميه
بيچاره بمن ميخواين جزغالم كنين .... عمراااااااااااااااااااان .....
2-براي بعد از ووكمن هم يه نفر رو در نظر دارم كه دوستان خيلي تقاضا كردن ايشون رو و خود ايشون هم لطف كردن يه بار به درخواست ما جواب رد دادن. اگه خدا بخواد و قبول كنن ايشون صندلي نشين بعدي ما هستن
اسمش رو واسم پي ام بزن تا رضايت رو جلب كنم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورود مجدد مونيكا خانم هم خوشحاليم.
خوب ديگه ميريم سراغ سوالامون
1-نظرت درباره سعيد_رونالدو؟ بچه گليه ....
2-نظرت درباره رونالدو؟ حال بهم زن (ببخشيدا)
3-چه شباهتي بين سعيد و رونالدو ميبيني؟ هيچي ...
4-كدوم پست سعيد رونالدو نظرت رو جلب كرده به طوري كه هر وقت ميبينيش ياد اون پست ميفتي؟ دقيقا يادم نيست ولي سعيد_رونالدو يعني صندلي داغ
5-بهترين تاپيك انجمن متفرقه؟ قبلا سوتي بازار خدابيامرز الان خداييش صندلي داغ
6-اگه مسئوليت صندلي داغ با تو بود چه تغييري توش ايجاد ميكردي؟ تغييرات اساسي تو كه زياد بفكرش نيستي ....
7-بهترين صندلي نشين تا قبل از تو؟ مونيكا - مستر - يوسف پي سي
8-جالب ترين سوالي كه تا الان ازت پرسيده شده زياد بوده ...
9-يه سوال از خودت بپرس و جوابشو بده خوبي؟ مرسي
10-استقلال يا پرسپوليس؟ قبلا پرسپوليس الان هيچ كدوم
11-صندلي نشين بعدي به انتخاب تو باشه كيو انتخاب ميكني؟ فرقي نميكنه ...
12-نظرت درباره مرحوم پوپك گلدره خدابيامورزش اما ....
13-اگه بگن شيوه مرگت رو انتخاب كن دوست داري چجوري بميري؟ در كمال آرامش ...
14-فرض كن پشت فرمون نشستي. به دليل تصادف يا هر دليل ديگه با يكي دعوات ميشه و فحش و فحش كشي راه ميفته. هرچي از دهنت درمياد به طرف ميگي و يا ميگيري يه فص ميزنيش بعد يه مدت عاشق دختري ميشي كه زندگي بدون اون برات غير ممكن ميشه. ميري خواستگاري دختره ولي ميبيني باباي دختره همون بنده خدا بوده؟ چي كار ميكني؟ فقط و فقط طلب مغفرت از باباش ميكنم ...
15-نظرت درباره ليلا فروهر؟ از خواننده زن جماعت بدم مياد ...
16-وقتي دلت ميگيره و دلت ميخواد گريه كني كدوم اهنگ تسكينت ميده؟ ضيافت ... از داريوش
17-نظرت درباره مديرا چيه؟ خوبن ولي ميتونن بهتر شن ...
18-نظرت درباره سهراب سپهري؟ شعراش آدم رو تو فكر ميبره ...
19-نظرت درباره بهروز همشهري باحاليه
20-نظرت درباره اخرين صندلي نشين اين تاپيك داش اشكي : از اون شماليهاي بامرام
21-نظرت درباره مونيكا از خانمهاي متشخص و خوش برخورد پي سي
22-نظرت درباره مستر باجناق گل و با معرفت
23-نظرت درباره امين موزي-اشكان بوفون و ايدين كه سه تاييشون با هم بن شدن؟ بچه هاي خوبي بودن اما خداييش پي سي رو با چت روم اشتب گرفته بودن ....
24-جواب يكي از سوالاي بالا رو كه دادي رو به انتخاب خودت تغيير بده و اينجا بنويس؟
شرمنده ... همينا خوبه