سلام دوستان برا من جهت های دسته و کیبورد خود به خود کار میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
Printable View
سلام دوستان برا من جهت های دسته و کیبورد خود به خود کار میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
این دو تامشکلو چجوری میشه حل کرد
1- هند در بازی به هیچ عنوان گرفته نمیشه مخصوصا زمانی که بازیکن تکل میکنه توپو با دست میبره حتما باید هند گرفته بشه
2- زمانی که حریف تک به تک میشه دروازه بان رو راحت میشه اورد جلو با تکل تو پای بازیکن توپو گرفت این حرکت هم اخراج صد در صد داره ولی هیچ سوتی زده نمیشه
1-هند بر خلاف سالهای پیش در این نسخه نیست ولی در نسخه کنسول هست و دلیل نبودنش اینه که ما داریم بازی سال پیش کنسول رو بازی میکنیم که این امکان درش نبوده.:46:نقل قول:
2-در بیشتر موارد توپ زده میشه یا بازیکن رد میشه و یادت باشه اگر در تکل اول توپ زده بشه خطایی گرفته نمیشه مگر اینکه دوپا باشه که اخراج داره و یا خیلی وحشیانه باشه که در صورتی که توپ اول زده بشه کارت زرد داره:46:
دوستان من یک سوال کلیشه ای داشتم؛ میخواستم بدونم که انصافا این بازی قشنگتره یا pes2011 چون من تا حالا این نسخه ی فیفا رو واسه ی پی سی بازی نکردم اما pes 2011 نسبت به نسخه های قبلیش واقعا عالی شده بود.
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم از وقتی ویندوزمو عوض کردم وقتی دارم بازی میکنم کم کم نوشت ها کمرنگ میشن بعد رنگها میریزه به هم و سیاه میشه و یهو میپره بیرون از بازی کسی میتونه بگه جریان چیه؟ویندوزم xp هستش و کارت گرافیکمم سالمه چون غیر بازی مشکای ندارم و NET Frame و++ Visual C هم نصب کردم!!
سلام هر دو بازی نکات مثبت و منفی خودشو داره اگه شما بیشتر به گرافیک اهمیت میدی بهتره pes11 بگیری ولی اگه به گیم پلی اهمیت میدی فیفا بهتره به نظر من که فیفا بهتره :20:البته شاید گرافیکش از pes کمتر باشه ولی هر چی هست میشه یه بازی بدون عصبانیت انجام داد :31:نقل قول:
من که رو هم فیفا هم اعصابم داغون میشه از بس بازیکن ها اشتباهات فاحش میکنن .نقل قول:
دوستان مانیتور من wide هست و فیفا توش کوچیک اجرا میشه...تو تنظیماتش چیزی نبود...کسی میدونه چه طور فول اسکرین بازی کنم؟؟؟
جالبه نتیجه ی بازی های رفت حذفی رو یا باید حفظ کنیم یا بریم تو calender پیدا کنیم!
یعنی نتیجه به این مهمی که برای بازی برگشت باید بدونیم رو باید بریم پیدا کنیم؟؟
دوستان آخرين پچ رسمي ارائه شده + كرك رو اگر ممكن هست قرار بديد . پست دوم و سوم رو رزو كردين بره همين ديگه . آپديت نمي كنيد اين پست ها رو ؟ من الان چطور 20-30 تا صفحه بگردم آخه ؟؟؟؟؟ :19: