سلام
چطوری میشه از دو اکانت استفاده کرد؟
اگه من یوزر دو اکانت دیگه رو بلد باشم(که بلدم:دی)چطوری میتونم ازشون استفاده کنم؟؟
سرعت دانلودم بالا میره؟
Printable View
سلام
چطوری میشه از دو اکانت استفاده کرد؟
اگه من یوزر دو اکانت دیگه رو بلد باشم(که بلدم:دی)چطوری میتونم ازشون استفاده کنم؟؟
سرعت دانلودم بالا میره؟
چند روز دیگه شارژم تموم میشه به نظرتون حسابگر بگیرم یا مخابرات؟
الان مخابرات دارم که خیلی ازش راضیم هر چند یه مدت خیلی اذیت کرد ولی این روزها کولاک میکنه.
نقل قول:
شما با استفاده از این شماره وارد setup مودم شو :
192.168.1.1
و سپس اون یوزر و پسوورد رو به جای یوزر و پسوورد خودت وارد کن .
اون بستگی به اکانت هایی داره که جایگزین میکنی. مثلا اگه یه اکانت 1024 باشه سرعت دانلودت میشه 120. اما اگه اکانت مورد استفاده 512 باشه سرعت دانلود 64 هست.
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
نقل قول:
به نظر من شما مخابرات بگیر.
چون حسابگر هم قطعیش زیاده کارکناشم که هیچی بلد نیستن هی منت سر آدم میزارن.
میشه یکی راهنمایی کنه که برای تغییر isp باید چیکار کنم؟میخوام بیام مخابرات.اول باید رانژه شرکت قبلی برداشته بشه بعد دوباره خود مخابرات رانژه کنه؟برای ثبت نام باید برم مرکز مخابراتی؟راستی نقدی قبول میکنن یا کارت؟ممنون
قبل از اینکه از isp قبلیت نامه جمع آوری بگیری حتما یا از مخابرات منطقتون یا 1899 بپرس که پورت خالی دارن بهت بدن یا نه.اگه پورت خالی داشتن میری شرکتی که ازش اشتراک داری نامه جمع آوری میگیری و میری مخابرات منطقه ای که هستین.اونجا فرمها رو پر میکنی و بهتره اگه کارت داری کارتت رو ببری که همونجا برات ردیفش کنن یا از بانک میریزی حسابشوننقل قول:
سلام دوستان کسی کاهش سرعت نداره من که از ساعت نزدیکای 12 افت شدید سرعت داشتم :2:
منم این کاهش رو احساس کردم خیلی سرعتش اومده پایین:13:نقل قول:
پینگ هم حسابی زد بالا 400:18:
تا دیروز پریروز 170 بود فوقش 240:19:
آره پینگ منم نزدیک 500 :2: امروز تموم بشه درست میشه :41:نقل قول:
سرعت اومده پایین.
سرعت دانلود من که حدود 62 بود الان شده 25 تا 30 .
من کلا از اینترنت مخابرات کرمانشاه زیاد راضی نیستم.
تو تهران نه اینقدر قطعی وجود داشت ، نه اینکه اینقدر سرعت افت می کرد و نه ایتکه اینقدر سرعت متغیر بود.
تهران من 256 داشتم که سرعت دانلودش اکثرا روی 28 تا 29 بود اما الان 512 دارم و سرعت کلا شناوره و بالا پایین میشه.
سرعت خیلی پایینه من دارم با سرعت 40 دانلود میکنم در صورتی که باید 120 باشه