دوستان خوبم سلام
مهران جان حسودسم شد به نمرات لپ تاپت :دی
این نمرات ویندوز منه به N61JQ-JX061V :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان خوبم سلام
مهران جان حسودسم شد به نمرات لپ تاپت :دی
این نمرات ویندوز منه به N61JQ-JX061V :
نقل قول:
سلام عزیز. البته این نمرات نمیتونه مثل بنچ مارک گرفتن پرفورمنس اصلی سیستم رو نشون باده اما با این حال زیاد هم بی تاثیر نیست.
لپ تاپ من مدلش Asus M60J هست و همونطور که در مشخصات میبینی کارت گرافیک ضعیفتری نسبت به مدل N61JQ داره. برند رمی که در لپ تاپ استفاده شده خیلی مهمه. مثلا لپ تاپ من با وجود اینکه رمش 1066MHz هست اما چون ساخته سامسونگه پرفورمنس خوبی داره و به همین دلیل روی نمرات CPU و RAM در ویندوز7 تاثیر میزاره.
سلام مهران جان
فرمایشات شما در مورد برند رم کاملا متین هست . اما موردی که ذهن من رو از ابتدایی که این لپ تاپ رو گرفتم (هم در عمل و هم از نظر تئوری) به خودش مشغول کرده این هست که پرفورمنس اش در حد اعداد و ارقامی که برای باس رم و سی پی یو و سرعت سی پی یو ارایه شده نیست . البته من این مورد رو در چند رو اولیه ای که با این اپ تاپ کار کرده بودم در همین تاپیک عنوان کردم . بعدا البته با توجه به آپدیت کردن درایور ها یک مقدار این مساله بهتر شد اما واقعا در حد مورد انتظار نیست . و همیشه در ذهنم هست که یک جای کار ایراد داره .
همونطور که می دونی ، چیزی که بیش از همه چیز در پرفورمنس یک سیستم (با سایر قطعات سخت افزاری که بیشتر تو چشم هستند مثل سی پی یو و رم و هارد) نقش داره مادر بورد هست! یک مادر بورد خوب می تونه کارایی و پرفورمنس سیستم رو تا حد غیر قابل تصوری بهبود بده و یا اینکه کاهش بده!
الان همونطور که مشاهده می کنیم از نظر تئوری ، باس رم شما 1066 هست و سی پی یو هم مشابه هست اما نمره ی رم شما به نحو چشمگیری بالاتره! و همینطور نمره ی سی پی یو .باید به یاد داشته باشیم که مثلا برند کینگ استون از قدمای بازار رم هست و عملا برند بسیار معتبر و جاافتاده ایست و نمیشه گفت یک رم با باس بیشتر طبیعیه که بخاطر تفاوت برند نمره ی کمتر بگیره . تنها چیزی که این وسط میمونه احتمالا وجود یک افت بر روی مادر برد هست! یا اینکه ایرادی در کار هست که بعدا مشخص خواهد شد .
چیپ ست مادر بورد شما چیه؟ این هم قطعه ی تعیین کننده ایه!
بله درسته چیپ ست هم خیلی تاثیر داره. برای لپ تاپهایی با سی پی یو های i5 به بالا و همچنین i7 چیپ ست ها حتما باید یا HM55 یا PM55 باشند وگرنه جوابگو نیست.نقل قول:
مال من هم PM55 هست. یک مدت دیگه میخوام رم لپ تاپ رو به برند های OCZ یا Corsair تا 8 گیگ ارتقا بدم و باس رو هم حتما 1333MHz انتخاب خواهم کرد. فعلا در حال تحقیق هستم چون بعضی از رمها با i7 سازگاری خوبی ندارند. یعنی اینکه رم در دستگاه شناخته میشه اما پرفورمنس اصلی رم در لپ تاپ استفاده نمیشه. مشکل خیلی ها برای ارتقا رم در سی پی یوی i7 همینه.
منبع sevenforums.com
راستشو بخوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هنوز لپتاپ نگرفتم!!
میخوام بگیرم رمشو ارتقا بدم
میشه باس 1333 رو بدون دردسر گذاشت؟
چه برندی خوبه؟
سلام دوستان کسی رو این مدل مک نصب کرده :5:؟ اگه نصبیدین کدوم ورژن راحت نصب شد :5:ممنونم:11:
بله رم رو راحت میشه ارتقا داد و مشکلی وجود نداره. برند خوب میخوای به نظر من OCZ یا Corsair . دنبال بقیه برند ها نرو.نقل قول:
رم رو هم باید از نوع SODIMM DDR3 با باس 1333MHz انتخاب کنی.
بعضی از لپ تاپ ها تا 4 slot رم دارند. اگر لپ تاپی که شما گرفتی 4 تا slot داشت اونوقت باید برای پرفورمنس بهتر از 3 تا slot برای ارتقا رم استفاده کنی. یعنی 3 تا 2 گیگ بندازی و یا 3 تا 4 گیگ. :46:
اولش باید چک کنی ببینی مادربرد تا چه اندازه ای از رم رو پشتیبانی میکنه. چون اکثرشون تا 8 گیگ هستند. پس یعنی نمیتونی 3 تا 4 گیگ بندازی چون میشه 12 گیگ رم. اما میتونی از 3 تا 2 گیگ استفاده کنی. :10:
مشکلی که برای استفاده از 3 slot بجای 2 تا وجود داره اینه که 2 تا از slot ها زیر لپ تاپ قرار دارند و فقط کافیه پشتش باز بشه و رمها رو جا بندازی . اما 2 تا دیگه از slot ها زیر کیبرد قرار داره و استفاده کردن از این 2 تا slot به راحتی نیست چون دسترسی بهش احتیاج به در آوردن دل و روده ی لپ تاپ داره. :31:
pooria.ir
من در مورد مشکلت یه خورده تحقیق کردم.اکثر دوستانی که تو کار تعمیرات لپ تاپ بودن نظر شون ناسازگاری ورژن بایوس و رم بود.یه Email به Asus بزن و راجع به پایین اوردن ورژن بایوس سوال کن.البته اگه لپ تاپ رو گارانتی ببری هم فکر کنم که انجام بده.چون باید بایوس فلش بشه و کار پردردسریه.به نظر من ببر گارانتی.
دقیقا, میتونه به بایوس و حتی نوع تنظیماتش هم ربط داشته باشه. اگر وارد بایوس بشه و در بایوس 4 گیگ رم رو شناخته باشه اما در ویندوز 2 گیگ نشون داده بشه نشون میده که ویندوز نتونسته رمها رو رفرش کنه. که البته برای رفرش کردنش 2 راه رو قبلا معرفی کردم باید پوریا جان آزمایش بکنند و نتیجه رو بگند.نقل قول:
در مورد فلش بایوس, اگر خودشون میتونند این کار رو انجام بدند کاری نداره. کافیه نسخه ی قدیمی یعنی 210 رو همراه Flash Utility از سایت ASUS دانلود کنند و بایوس رو با نسخه ی پایین تر فلش کنند. اما خب حرفتون در مورد اینکه ببره گارانتی تایید میشه چون فلش کردن بایوس مثل هیچ چیزی دیگه ای نیست و ریسکش بالاست. ASUS هم در سایتش گفته با قبول کردن ریسکش این کار رو بکنید. :46:
مرسی عزیز.اما پایین اوردن ورژن بایوس تا جایی که من میدونم خیلی متفاوته.البته من تا حالا این کار رو انجام ندادم.ولی دوستان میگفتن که دستگاه قبول نمیکنه.نقل قول: