سلام
خب بازم یه سوال دگ :
من دو تا آبجکت دارم که میرن تو هم!:31:
یکی از آبجکتام sphere collider داره ولی به اون یکی capsul collider اضافه نکردم چون کاملا بازی رو خراب میکنه!:31:
حالا من باید چی کار کنم؟!:46:
Printable View
سلام
خب بازم یه سوال دگ :
من دو تا آبجکت دارم که میرن تو هم!:31:
یکی از آبجکتام sphere collider داره ولی به اون یکی capsul collider اضافه نکردم چون کاملا بازی رو خراب میکنه!:31:
حالا من باید چی کار کنم؟!:46:
سلامنقل قول:
لایت مپ گرفتی ؟ شاید مشکل از اون باشه . اگه گرفقتی برو پاکش کن . ببین چی میشه .
اصلا مفعوم نیست آرمین دقیقا بگو چی می خواهی؟نقل قول:
ببین من الان نگرفتم چیکار میخوایی بکینی ؟ میخوایی دوتا collider با هم رخورد نکنن ؟ از Physics.IgnoreCollisionنقل قول:
استفاده کن .
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
چه جالب من و پرویز هم زمان پست دادیم !نقل قول:
ببخشید که بد توضیح دادم.
خب ببینید من دو تا آبجکت دارم که به یکیشون sphere collider دادم به یکیشون ندادم. الان این دو تا آبجکت از تو هم رد میشن.
من میخوام یه کاری کنم که این دوتا آبجکت از وسط هم رد نشن (مثه همه ی اشیا!)
خب یه راه اینه که به اون یکی آبجکتم یه چیزی مثل sphere collider بدم. ولی نمیخوام این کارو کنم. چه راه دگ ای وجود داره واسه این که 2 تا آبجکت از وسط هم رد نشن؟
اونایی که در مورد بازیم اطلاع دارن :
الان چوب میره توی سنگ میخوام این اتفاق نیفته. سنگ sphere collider داره ولی چوب نداره. به چوب هم نمیتونم capsul collider بدم.
چی کار کنم که این 2 تا آبجکت از وسط هم رد نشن؟:46:
ممنون.:40:
می خواهی چون دستی نره تو دیوار ...؟
این راه ساده داره اون استفاده از دو تا دوربین هست.
یک مثال واسه بنده خدایی ساختم ولی الان گمش کردم.
صبر کن یکی بسازم ....
بازش کن:اجراش کن می نبینی چوب قرمز رفته تو معکب ولی نمایش داده میشه.
اون بنده خدا من بودما ! :31:نقل قول:
سلام.:20:
دوباره یه سوال دگ واسم پیش اومد.
من الان یه زمین ساختم (Terrain). تو این زمینم درخت و سنگ گذاشتم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که پلیر راحت از وسط درختا و سنگا رد میشه!
باید چی کار کنم تا درست شه؟
ممنون.:46:
ببین من دقیق نمیدونم چیکار باید بکنی ولی بوتکمپ رو باز کن ببین چیکار کرده . من الان بوتکمپ رو ندارم .نقل قول: