داتک خوبه ؟ قطعی داره یا نه
Printable View
داتک خوبه ؟ قطعی داره یا نه
سینا جان قطعی که هستنقل قول:
ولی به منطقه مخابراتی داره مثلا ما که نارمک هستیم و منطقه شهید آیت است تو روز یک بار هم قطعی نداره و عالی است
ولی طرفهای ونک و بالا میگن خیلی بده و قطعی زیاد داره :46:
کجا نارمک خوبه در روز 20 بار دیسکانکت میشم... یعنی اول پیغام a cable network is unplugged میده بعد دیسکانکت...نقل قول:
نقل قول:
پش شما هم مثله من 256 دارید.من روزها emule شرعتش 2-3 هستش ولی شبها به 20 هم میرسه .شما روز ها هم با 12-13 speed emule دارید یعنی تو هر ساعت درضمن مارکه مدمتون چیه؟
نقل قول:
من روش دانلودم به اینصورته اول میرم سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا فیلمهای که می خوام سرچ میکنم مثلا میزنم horro یا cannibal بعد اسم فیلمها با عکسشون باز میشه و من اسمه فیلم copy میکنم تو سرچه emule که اونو باید قبلا نسب کرده باشی.بعده سرچ تو emule فیلم دانلود میکنم البته چند روزی طول میکشه که فیلم دانلود بشه .من چند وقت پیش فیلم turistas دانلود کردم که خیلی جالب بود.
نقل قول:
من هم این مشکل با isp داتک داشتم ولی وقتی مدل مدم عوض کردم مشکلم حل شد
اه اه اینم اینترنته ایران داره
Isp ها همه خرابه هیچ سایتی بالا نمیادش
سلام.دوستان ؛ من وقتي با دانلود منيجر در حال دانلود هستم ؛ صفحات به كندي باز ميشن.ميخواستم بدانم كه مال شما هم همينجوره؟ با تشكر
بدبختی مودم نمیتونم بخرم...پول نمیرسه...نقل قول:
عزیز خوب باید هم همین باشه دیگه..سرکار گذاشتی؟!ولی خوب میتونی با اپرا این مشکل رفع کنی ...پس سریع اپرا رو نصب کن...نقل قول: