سلام ببخشید بچه ها
من نبودم دیدم بحث در مورد این اسپیکرهای جامو 606 بالا گرفته خوب من یه ریویو خلاصه و یه مقدار مقایسه با RS70 که اون رو هم تست کردم براتون می ذارم حالا دیگه نتیجه گیری با شما
ست اسپیکر جامو 606 شامل دو تا بلندگو ایستاده جلو، بلندگوی سنتر و دو بلندگوی عقب می شه و باید ساب رو جدا تهیه کرد.
من تقریباً 5 ماه پیش بعد از کلی تحقیقات جامو 606 گرفتم اول می خواستم JBL E80 بگیرم چون قبلاً تست کرده بودم واقعاً بی نظیره با ساب 12 اینچ 400 وات JBL وقتی تست می گرفتم واقعاً به نظرم رسید هیچی بهتر از اون نیست.
وقتی رفتم بازار دیدم که تولید E80 متوقف شده و قیمتش هم فقط یه جا که داشت خیلی بالا می گفت بودجم هم به ES90 نمی رسید. مجبور شدم برم دنبال مدل های دیگه چند مدل دیدم از Focal , Polk Audio , B&W که قیمت هاشون نجومی بود چند مدل هم از Tannoy , Jamo , Monitor Audio که به بودجم می خورد راستش خودم از جامو بیشتر از همش خوشم اومد بعد یه مشورتی هم با آقای برزین کردم ایشون هم جامو 606 رو گفت حتی از E80 بالاتره یه سرچ هم تو اینترنت کردم دیدم ریوییو های خیلی مثبتی گرفته و جامو S606 رو با بلندگوهای با 2 تا 3 برابر قیمت قابل مقایسه نوشته بودند البته بگم چون فروشگاهی که تو پاساژ شرکا داشت در حال تغییر دکوراسیون بود امکان تست هم نبود به هر حال رفتم و دلم رو زدم به دریا و گرفتم باید بگم از اون چیزی هم که فکر می کردم خیلی بهتره.
طراحیش رو خیلی دوست دارم بدنه چوبیش خیلی با کیفیت ساخته شده با رنگ مشکی براق که مثل یه پیانو ظریف و زیباست البته این سلیقه ایه و ممکنه بعضی ها خوششون نیاد.
در مورد ساب به علت اینکه اسپیکرهای جلوییش هر کدوم یه ووفر بزرگ دارند شما می تونید ساب نگیرین ولی چون من خیلی به باس اهمیت میدم یه ساب 250 Watt جامو گرفتم 250 هزار تومن البته این ساب صدای خیلی فرکانس پایین رو هم تولید میکنه حتی فرکانس 20 هرتز رو که اکثر ساب ها این توانایی رو ندارند.
خود اسپیکر هم در اومد 780 هزار تومن که شما باید هزینه یه A/V receiver هم بهش اضافه کنید که خوب خودتون تو این زمینه اطلاعات کافی دارین ولی من Onkyo گرفتم.
آمپ هم اونکیو 607 گرفتم 550 تومن ولی فکر کنم الان ارزون تر باشه.
شما میتونید برید پاساژ شرکا از در اصلی پاساژ که وارد میشید سمت راست یه مغازه هست که کلاً سیستم های صوتی و آمپ و از این جور چیزا داره من اسمش رو یادم رفته ولی من خودم هم از اونجا گرفتم. من که رفتم داشتن خونه تکونی می کردن برام تست نکرد ولی الان فکر کنم این کارو بکنه.
در ضمن الان جامو زیر مجموعه Klipsch شده و طراحی محصولاتش رو با کمک این کمپانی انجام میده.
یه چیز دیگه توی مقایسه با RS7 پایونیر صداش خیلی زنده تر و با تفکیک خیلی بالاتره و تقریبا ندیدم که صداش دچار به هم ریختگی و شکست بشه. سابش هم با اینکه از ساب RS70 کوچیکتره ولی صداش خیلی صاف تر و بلندتره و صدای بم با نوسان بالا مثل صدای هلیکوپتر رو خیلی خوب پخش می کنه. کلاً یه سر و گردن بالاتر از RS70 پایونیره حتی بلندی صداش هم بیشتره هم برای موزیک و هم برای فیلم نهایت لذت رو بهتون میده از نظر کیفیت ساخت هم به مراتب بالاتر از پایونیره سابش تنظیمات خوب و کارآمدی داره مثل تنظیمات Level و Cut off و Phase
به صورت کلی اگه بخوام بگم شما با هزینه کردن برای یه سیستم مثل این نسبت به RS70 صدای فوق العاده شفاف تر و بلندتر و باس عمیق تر و کیفیت ساخت به مراتب بالاتری دارین.
در ضمن آمپ Onkyo 607 از آمپ 819 RS70 بالاتره و تو رده آمپ 1019 پایونیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x1192 و حجم آن 238 کیلوبایت میباشد.
من این رنگیش رو گرفتم
قیمت ست اسپیکر 780 تومن ساب 250 تومان آمپ اونکیو 607 هم 550 تومن و یه پلیر که هر چی خواستید.