می شه توضیح بدی؟نقل قول:
یعنی چی که با زنگ گوشیت هارمونی!!! پیدا کرده بودی؟:31:
Printable View
می شه توضیح بدی؟نقل قول:
یعنی چی که با زنگ گوشیت هارمونی!!! پیدا کرده بودی؟:31:
ای بابا یعنی اینکه بدجوری همخونی پیدا کرده بودم یعنی شاید حتی اگر تو تلویزیون هم اون آهنگ پخش میشد من گوشیمو جواب میدادمنقل قول:
سر کلاس شیمی یکی از بچه ها داوطلب شد بره سوالارو حل کنه.مام که می دونستیم این بچه ی تنبله کلاسه گفتیم چه عجب بالاخره درس خون شد.
هیچی آقا , اولین سوالی رو که خواست بخونه توش " اَسِتیک اسید" داشت اونم اشتباهی خوند esteyke asid !!!!
همون لحظه کلاس رفت رو هوا!
یکی از رفقا تعریف میکرد میگفت توی یه مهمونی نشسته بودیم و فامیل همه جمع بودن که یکدفعه دیدیم بچه یکی از فامیل هامون از توی اتاق دراومد و یه چیزی دستشه
وقتی اومد جلوتر دیدیم رفته لباس زیر میزبان رو برداشته و داره داد میزنه مامان مامان ببین شرت خاله تورتوریه
دوستان چرا دیگه سوتی نمی دید؟ (سینا , man hunter , ووکمن)؟؟
اینو خوندم یاد این افتادم :نقل قول:
سر کلاس فارسی عمومی بودیم استاد به یکی از بچه ها گفت بخونه .. اگه اشتباه نکنم شعر موسی و شعبان بود ... این بابا هم وقتی رسید به "کون و مکان "خودتون حدس بزنید چی شد ...!:31:
اینو خوندم یاد این افتادم :نقل قول:
سر کلاس فارسی عمومی بودیم استاد به یکی از بچه ها گفت بخونه .. اگه اشتباه نکنم شعر موسی و شعبان بود ... این بابا هم وقتی رسید به "کون و مکان "خودتون حدس بزنید چی شد ...!:31:اتفاقا" استادمونم خانم(...) بود !
داداش من این که خیلی هم تابلو نیست !نقل قول:
من سوتی های خفن تر هم می تونم براتون بیارم یه مدت بود اصلا حسش نبود ولی حالا صبر کنید تا بیام ..
من الان کلی سوتی توی ذهنمه ولی همشون +18 هستن.
اینایی هم که نوشتم کلی به مغزم فشار آوردم تا توی مخم پیداشون کردم.
+18 باشن خب ! می تونی سانسور کنی یا با شکلک ها یه کاری کنی تابلو نشه !نقل قول:
البته سسکی هم نباشه دیگه :دی