با عرض سلام خدمت دوستان
بنده به تازگي VAIO EA36FG/W گرفتم كه خيلي ازش راضي هستم ، PERFORMANCE خوبي داره ، وزن كم و سايز نسبتاً كوچك.
بنده از دبي گرفتم كه به پول ايران در حدود 1 ميليون و 140 هزار تومان شد.
با عرض سلام خدمت دوستان
بنده به تازگي VAIO EA36FG/W گرفتم كه خيلي ازش راضي هستم ، PERFORMANCE خوبي داره ، وزن كم و سايز نسبتاً كوچك.
بنده از دبي گرفتم كه به پول ايران در حدود 1 ميليون و 140 هزار تومان شد.
با سلام:
می خواستم بدونم سریFبهتره یاFW؟با تشکر
با سلام:
آیا به نظر شما سونی مدلF136FXخوب است؟(برای کارهای گرافیکی سنگین و برنامه نویسی واجرای بازی های سنگین):18:
سلام: دوستان من یک لپ تاپ مدل Sony F 126FM/B خریدم با مشخصات زیر :
<LI class=style130 itxtvisited="1">Processor: Intel® Core™ i7-740QM 1.73~2.93 GHz Quad Core <LI itxtvisited="1">Memory: 6.0 GB DDR3 <LI itxtvisited="1">HDD: 640 GB SATA <LI itxtvisited="1">Graphics: NVIDIA GeForce GT 330M 1.0 GB <LI itxtvisited="1">Display: 16.4" TFT Active Matrix <LI itxtvisited="1">Optical Drive: Double-Layer DVD/RW <LI itxtvisited="1">Other: Lan, WiFi, HDMI, Webcam, Bluetooth
1) حالا می خواستم این لپ تاپ و پارتیشن بندی کنم یکی از دوستان می گه بیش از 3 پارتیشن ، ویندوز 7 قبول نمی کنه آیا این گفته را تایید می کنید ؟؟ من می خوام 6 پارتیشن داشته باشم آیا عملی هست یا خیر
2) نحوه فعال کردن وب کم این مدل را برایم توضیح دهید .
3) آیا می شود روی این مدل ویندوز ایکس پی نصب کرد ..؟ چگونه ؟ لطف کنید توضیح دهید ؟ با سپاس
4) درایور این مدل را از کجا می شه دانلود کرد ؟
5) من این مدل 1680000 تومان خریدم آیا گرون خریدم ؟
با تشکر
من مي خوام اين لپ تاپ رو از ايران رهجو بگيرم 1360نقل قول:
مشكلي با هاش نداري؟
ميشه يك review ازش اينجا بذاريد؟
سلام دوست عزيز ، مباركت باشهنقل قول:
دستگاه شما كانفيگ عالي داره اما بيشتر به يك PC شبيه هست تا لپ تاپ چون سايز خيلي بزرگي داره و همچنين باتري تايم اون كه 1 ساعت هست كه به نظر من خيلي كم هست و شارژر هميشه بايد دنبالت باشه.
فقط در مورد سوني ها ، اولين كاري كه شما مي كنيد قبل از اينكه چيزي رو سيتم بريزيد از قسمت VAIO CARE يك بك آپ از سيستم بگيريد يه چيزي در حدود 3تا دي وي دي ميشه ، كه خود شركت اين رو هم توصيه كرده ، و با اين كار ديگه نيازي به درايور و ويندوز7 و ... نداريد.
اما اگر درايور ها را براي ويندوز ديگري لازم داريد اون را هم از سايت سوني مي تونيد دانلود كنيد.
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
سلام دوست گرامينقل قول:
خير من مشكلي باهاش ندارم ، به نظر من نسبت به قيمت و كانفيگ بهترين دستگاه موجود سوني هست ، سايز خيلي خوبي داره و در كل حجمش جم و جوره و وزن سبكي داره گرافيك خيلي عالي داره كه من چندتا از برنامه هام رو تست كردم عالي بود.
سلام دوست گرامي
خير من مشكلي باهاش ندارم ، به نظر من نسبت به قيمت و كانفيگ بهترين دستگاه موجود سوني هست ، سايز خيلي خوبي داره و در كل حجمش جم و جوره و وزن سبكي داره گرافيك خيلي عالي داره كه من چندتا از برنامه هام رو تست كردم عالي بود.[/QUOTE]
ممنون.اونور وقتي مي خواستي بگيري EA37FG رو هم داشت؟ مقايسه كردي؟
سلام: تشکر دوست عزیز جواب بقیه سوالاتم و نمی دی ؟لطف کنید نحوه بک آپ برداشتن از سیستم رو برام شرح دهید تشکرنقل قول:
ممنون.اونور وقتي مي خواستي بگيري EA37FG رو هم داشت؟ مقايسه كردي؟[/QUOTE]نقل قول:
بله تمامي مدل هاوي كه اينجا هست اونجا هم هست، فرق اين دو مدل فقط در بلو ري هست كهه حدود 100 تومني با هم تفاوت دارند اما EA37 كه بلو ري دارد سرعت رايت دي وي دي اون ماكزيمم 8 هست كه اين يه مقدار بده و دوماً بلوري هنوز جا نيفتاده و شما 100 تومان اضافه تر بايد بابت دستگاه بپردازي و بعد هم شما يك ديسك بلوري رو بايد در حدود 20 تومن بخري كه در كل بخواهي حساب كني اين ما به التفاوت رو يك هارد اكسترنال بگيري خيلي به صرفه تره تا هزينه بلو ري كني
خيلي ممنون البته رزوليشن شون هم متفاوته EA37:1600*900