این گواهینامه جدیدا که مسنکه محدودیت یه سال و ... ندارن
برای من 90/12/18 اومد زده 5 ساله و جلو محدودیت رو ------ گزاشته
این گواهینامه جدیدا که مسنکه محدودیت یه سال و ... ندارن
برای من 90/12/18 اومد زده 5 ساله و جلو محدودیت رو ------ گزاشته
سلامنقل قول:
تاريخ صدور گواهينامه من شهريور پارساله.توي جاده جريمه شدم و 5 امتياز منفي هم گرفتم:13:.گواهينامم باطل ميشه؟:41:
ربطی نداره! برای همه 5 ساله است. منتهی یکسال اول محدودیت هارو دارید. اون محدودیتم که جلوش خط تیره گذاشته رو گواهینامه مال چیز دیگست. مثلا رانندگی با عینک و اینانقل قول:
آهاننقل قول:
مطمئنی برادر؟
آخه قبلی ها رو تا اونجا که شنیدم 1 ساله میدادن بعد 5 ساله میشد
مطمئنم! همه گواهینامه ها 5 سالس. اگر نمره منفی بگیری گواهینامت رو باطل می کنن و 1 ساله بهت می دن که اون 1 سال حتی 1 خلاف هم نباید بکنی بعد تمدیدش می کنن به 5 ساله. وگر نه اگر نمره منفی نگیری همون 5 ساله می مونه و محدودیت ها رو تا 1 سال از تاریخ صدور گواهینامه دارینقل قول:
نزدیک 70 روز پیش تو ازمون قبول شدم. چند روز پیش رفتم پلیس+10 واسه پیگیری صدور گواهینامه
گفت هنوز در دست بررسیه!!!:18:
گفتم پ چرا؟
گفتش دیر نشده گواهینامه هایی که جدیدا صادر میشن حدود 4ماه بعد به دست صاحباشون میرسه!!:18:و فعلا اینجوری شده!!
اعصابم کشمشی شد!
البته اگه به جا ب2 پایه2 بدن بد نیستا:46: ما دعاشون میکنیم:31:(هرچند نمیدن!)
هرکی از دوستان گواهینامه پ و ل ی میتونه ردیف کنه به من یه پیام بده یا به ایمیلم (rayka10@yahoo.com) مبلغشم (شیرنی )بهش میدم فقط به شرط اینکه استعلام بگیرم .من تو یه آزمون شهری استرس دارم و چند باری رد شدم ولی آئین نامه رو توپ توپ بلدم .
دوستای عزیزم
من 21 اسفند 90 امتحان شهر رو قبول شدم خیلی هم عجله دارم واسه اومدن گواهینامه ام ... :blush:
من چقدر دیگه باید منتظر بشینم تو خونه به امید مامور پست ? :41:
یا مثلا کاری هست که خودم بتونم بکنم و دستی بتونم کار رو جلو برم ؟! :47:
ممنون میشم راهنمایی کنین بچه ها :46:
من اواسط دی قبول شده بودم گواهی نامم وسطای اسفند دستم رسید.یعنی ممکنه تا 4هفته ی دیگه هم منتظر بمونینقل قول:
داشی ، من از تهران - آموزشگاه اقدسیه اقدام کردم شمام از تهرانین ؟نقل قول:
یعنی واقعا اصلا راه نداره برم پلیس 10+ یا پست و این حرفاااا ؟! :sad::hmm: