نه تورنت ها مشکلی ندارن من چندین تورنت دارم دانلود میکنم یعنی همیشه این کارو میکنم اکثرشون هم Axxo, Fxg هستن که بالایه 1500 تا seed,peer دارن تازه اکثرشون رو شب پیشم داشتم دانلود میکردم با سرعت بالایه 30 کیلوبایت حالا نکته خیلی جالب چیه دارم بالایه 50 کیلوبایت آپلود میکنم یعنی سرعت آپلود وحشتناک عالیه ولی دانلود افتضاحه , افتضاح یعنی جزو بدترین زمانهای ممکن هست بعد از اونهمه آزار اذیت دیگه ساعت 2:30 شبم اگر نخواد سرعت خوب باشه کی میخواد باشه مشکلم اینه که معمولا سرعت دانلود تورنت با سرعت دانلود از یه لینک تکی (مثلا رپیدشیر) و مهمتر سرعت اوردن صفحات (با این پینگ افتضاح) یکیه وقتی هم زنگ بزنی پشتیبانی بگی سرعت بده میگه با دانلود مینیجر برو از Download.com مثلا دانلود کن که اونجوری مشخصه سرعت خوبه چون چند لینک میگیره موقع دانلود و این چند لینک گرفتن تو سرویس های شیر اینطوری تو سرعت تاثیر زیادی داره یعنی فقط دانلود لینک مستقیمش خوبه در تمامی حالت دیگه اینترنت با اینترنت 128 و حتی کمتر برابری میکنه . درست این سرویس 512 هست و قیمتشم نسبت به بقیه شرکت ها خیلی خیلی بهتره ولی میانگین که بگیری خدایی میبینی یه سرویس 256 از یه شرکت درست حسابی تر مثلا سپنتا,شاتل,صبا واقعا شرف داره به این سرویس 512 داتک من حقیقتا بعضی اوقات فکر میکنم دارم پولمو دور میریزم و این سرویس اصلا 512 نیست من شک ندارم که تناسب شیر داتک رویه این سرویس از 1/20 هم بیشتر 1% هم حتی شک ندارم .