با سلام مجددنقل قول:
شما لطف داريد دوست عزيز، اين نشان دهنده شعور و شخصيت بالاي شماست.
خيلي ممنونم که به سوالاتم جواب ميديد. پس با توجه به توضيحاتي که شما گفتيد، هر برنامه از طريق خاصي اجرا ميشه که ناگزير بايد اونها رو ياد گرفت درسته؟
Printable View
با سلام مجددنقل قول:
شما لطف داريد دوست عزيز، اين نشان دهنده شعور و شخصيت بالاي شماست.
خيلي ممنونم که به سوالاتم جواب ميديد. پس با توجه به توضيحاتي که شما گفتيد، هر برنامه از طريق خاصي اجرا ميشه که ناگزير بايد اونها رو ياد گرفت درسته؟
من kubuntu را گرفتم و متوجه شدم با برنامه گوبی می تونم در داخل ویندوز نصب کنم و نه به این سادگی ها
ولی بالاخره نصب کردم
و بزرگ ترین مشکل من این که نمی دونم پسورد root چیه
کسی همچین مشکلی داشته یا نه
با تشکر
عزیز، پسورد روت همون پسوردیه که باش لاگین میشی. پسورد کاربر فعلی.نقل قول:
شما نگران این نباشین. تقریبا تمام برنامههایی که شما نصب میکنین برنامه هایی هستن که به منوی Applications و گاها منوی System میرن. بحث خط فرمان برای برنامه هایی مثل کامپایلر ها یا اینطور چیز هاست که معمولا ابتدای کار کسی سراغ این ها رو نمیگیره.نقل قول:
Alt و F1 رو بزنید!
البته در حقیقت اینجوری نیست ! دستور sudo مجوز کاربر فعلی شما رو فقط برای همان دستوری که اجرا می کنید تغییر می دهد و با اتمام آن دستور , مجوز کاربر شما به حالت عادی باز می گردد. در حالی که با اجرای دستور su و وارد کردن پسورد , شما وارد کاربر رووت می شوید و بهتر است بعد از اتمام کار با استفاده از کلید های Ctrl + D از کاربر رووت خارج شوید.نقل قول:
پسورد دستور sudo همان پسورد کاربر فعلی میباشد و در ۹۹ درصد مواقع کار شما را راه می اندازد و نیازی به su نیست. توزیع هایی مانند اوبونتو و کوبونتو دستور su را به طور پیش فرض غیر فعال کرده اند. برای فعال کردن این دستور و تعیین پسورد کاربر root از دستور زیر استفاده کنید:
کد:sudo passwd
استفاده از دستورهای sudo و su از لحاظ امنیتی به مراتب بهتر و مطمئن تر از لوگین کردن با کاربر root است.
مرسی برای این توضیح کامل.نقل قول:
مطلبی که بنظرم کاربرد دارد...
شاید پیش بیاید براتون که هنگام کار با برخی برنامه ها با پر شدن بیش از حد swap و در نتیجه کند شدن زیاد سیستم روبرو بشید و ناچار به ریستارت سیستم بشید...
راهی دیگه البته به این شرط که ابتدا نرم افزارهایی که از این مموری استفاده می کنند رو ببندید روش روشن و خاموش کردن آن هست.
swapoff -a و سپس swapon -a توجه کنید که مجوز رووت رو با sudo به سیستم بدید.
شاید بد نباشه عماکرد سیستم رو هنگام خاموش کردن swap تحت نظر بگیرید! چون الگوریتم خیلی جالبی داره.
سلام
من وقتی می خوام یه برنامه از تو add remove نصب کنم پیغام می ده که این برنامه با یه برنامه دیگه confilict (امیدوارم املا شودرست نوشته باشم)داره.از کجا می شه فهمید با چی و چطوری می شه این مشکل رو بر طرف کرد؟. :۶:
در اینگونه مواقع بهترین راه استفاده از synaptic هست در مسیر:نقل قول:
System -> Admin -> Synaptic Pack. mngr.
من اگه بخوام لپتاپ خودم رو با دوستم با وایرلس شبکه کنم، اول این که نیاز به سخت افزار جدیدی دارم؟ دوم چطور تو اوبونتو باید این کار رو انجام بدم؟
این رو اضافه کنم که هردومون وایرلس روی لپتاپمون داریم